malpiarnia 18.08.09, 16:32 po wakacjach a wlasciwie w trakcie , pomyslalem , zeby zmontowac liste politycznych Świrow lista dluga , co by tu dac na poczatek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lech.niedzielski Re: Świr 18.08.09, 18:10 malpiarnia napisał: > po wakacjach a wlasciwie w trakcie , pomyslalem , zeby zmontowac > liste politycznych Świrow > lista dluga , co by tu dac na poczatek? 1.) Tadeusz Rydzyk, ksywa "Ojciec". 2.) Jerzy Robert Nowak, ksywa "Profesor" 3.) Anna Sobecka, ksywa "Cyculka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twuj lekarz CUDA IP: *.183.197-77.rev.gaoland.net 18.08.09, 18:33 A moze zrobic liste CUDUW naszego umilowanego SLONCA kaszub 1 --2Irlandia w POLSCE 2 lubelskie bez PKP 3 glodni zolnierze w afganistanie 4szybkie uratowanie stoczni 5 czekam nz propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: CUDA 18.08.09, 18:35 mam dwie kandydatury Palikot Korwin - Mikke -- Europejska Stolica Kultury - kandydat www.lublin2016.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Re: CUDA IP: *.111.245.210.static.crowley.pl 18.08.09, 19:08 A cóż ty chcesz, folkatko od Korwina..? Porównanie z Palikotem wydaje mi się cokolwiek niesmaczne... Według mojej oceny do drugiej tury w takim specyficznym "konkursie" weszliby właśnie Palikot i wicemarszałek Sejmu, S. Niesiołowski. Stawiałbym na zwycięstwo Palikota, po zaciętej i "widowiskowej" walce... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: CUDA 19.08.09, 07:52 Gość portalu: Ursus napisał(a): > A cóż ty chcesz, folkatko od Korwina..? Porównanie z Palikotem wydaje mi się > cokolwiek niesmaczne... Rzeczywiście. Korwin jest znacznie bardziej porąbany i w dodatku nie do końca zrównoważony psychicznie. Poza tym, ja bym dodał jeszcze Cejrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: CUDA 19.08.09, 09:46 1.) Tadeusz Rydzyk, ksywa "Ojciec". 2.) Jerzy Robert Nowak, ksywa "Profesor" 3.) Anna Sobecka, ksywa "Cyculka". 4.) Stefek Niesiołowski, ksywa "Furiat" 5.) Jasio Marysia Władzio Rokita, ksywa "Prawdziwy Mężczyzna Wspak" 6.) Lechutek Wałęsa, ksywa ... eeee... i ta wszyscy znają ... . 7.) Niejaka Kruk, ksywa ... znam, ale wstydzę się napisać ... . 8.) Jarosława Kaczyński, ksywa "Bulgoczący Karzełek". 9.) Wojciech Olejniczak, ksywa "Rozparzony Trampkarz". 10.) Poseł Kalisz, ksywa "Pasztet". 11.) Minister Klich, ksywę znam, ale to tajemnica państwowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman mam kandydata zbiorowego IP: *.centertel.pl 19.08.09, 09:50 Sejm + "ŻUND" Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: mam kandydata zbiorowego 19.08.09, 11:18 Gość portalu: bosman napisał(a): > Sejm + "ŻUND" Dodałbym naszego najukochńszego i najmądrzejszego z najmądrzejszych Pana Prezydenta Lecha Aleksanda K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman nie wymieniałem z prostej przyczyny... IP: *.centertel.pl 19.08.09, 11:40 przecież to lider tego cyrku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpiarnia Świr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 19:08 hm, Palikot to dla mnie dupek grajacy Swira, ktory do polityki nie poszedl po pieniadze tylko o ochrone swoich pokretnych interesow Niesiolowski , tak to Swir ale wylacznie dla pieniedzy a mnie chodzi o Świra dla wladzy Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Świr 19.08.09, 20:49 Nie trawię Korwina jak bumtarara. Nie przemawia do mnie jego prosta - jak konstrukcja cepa - wizja świata w którym jest miejsce tylko dla zdrowych, bogatych i zaradnych życiowo, w którym wszyscy nie pasujący do w.w. grup przeznaczeni są do utylizacji. W mojej animozji utwierdza mnie regularna lektura jego bloga. "Kobiety nie mogą być zbyt inteligentne – dba o to mechanizm Ewolucji Naturalnej. Inteligentna istota nie wytrzymałaby przebywania przez dłużej niż godzinę dziennie z paplającym dzieckiem! Dlatego właśnie (i nie tylko dlatego) mężczyźni nie lubią wiązać się z kobietami inteligentnymi: instynktownie chcą, by ich dzieci miały dobrą opiekę. Owszem: zawsze można wziąć nianię – ale to i kosztuje, i to już dla dziecka nie to samo... Statystyczna kobieta z powodów czysto biologicznych musi więc być niższa, lżejsza i mniej inteligentna od mężczyzny. Sama zresztą o to dba: prawie każda chce by poderwał ja facet wyższy i inteligentniejszy (co świadczy o mądrości życiowej kobiet!)." =================== Szukałam jeszcze takiego fajniusiego tekstu o tym ze jak kobieta mówi facetowi ze nie ma własnie ochoty na seks to znaczy ze jest odwotnie - ma tylko lubi sie droczyć. Oczywiście autor sie chwali ze nigdy nie przejmował sie zdaniem swoich partnerek i zawsze dopinał swego, a partnerki juz po były zawsze zadowolone...NIe mogłam znaleźć. Uwierzcie mi na słowo. Pozdrawiam. Czekam na dalsze kandydatury! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Świr 20.08.09, 07:33 Że też Ci się chce studiować tego korwina - kretyna... Mnie jego mądrości znudziły się już kilkanaście lat temu. Aha zapominamy o najważniejszym: co to za cyrk bez małpy???:) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Świr 20.08.09, 09:58 1.) Tadeusz Rydzyk, ksywa "Ojciec". 2.) Jerzy Robert Nowak, pseudonim operacyjny "Profesor" . 3.) Anna Sobecka, ksywa "Cyculka". 4.) Stefek Niesiołowski, ksywa "Furiat" 5.) Jasio Marysia Władzio Rokita, ksywa "Prawdziwy Mężczyzna Wspak" 6.) Lechutek Wałęsa, ksywa ... eeee... i ta wszyscy znają ... . 7.) Niejaka Kruk, ksywa ... znam, ale wstydzę się napisać ... . 8.) Jarosława Kaczyński, ksywa "Bulgoczący Karzełek". 9.) Wojciech Olejniczak, ksywa "Rozparzony Trampkarz". 10.) Poseł Kalisz, ksywa "Pasztet". 11.) Minister Klich, ksywę znam, ale to tajemnica państwowa. 12.) Julka Picera, ksywę znam, ale się wstydzę ... . 13.) Marek Borówko-Borowski, ksywa "Konfiturant". 14.) Jerzy Szmaja-Szmajdziński, ksywa "Lawirant". 15.) Hanulka Bufetowa, ksywa wszystkim i tak znana. 16.) Izula Sierakowska, ksywa "Zakochana w LM i Porzucona" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jBarska Re: Świr IP: *.lublin.mm.pl 11.09.09, 20:44 Niedzielski, zglupiales nagle? Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Świr 20.08.09, 17:26 Wiesz Tajnos, ludzie mają skłonności do perwersji. U poszczególnych osób przybierają one odmienne formy. U mnie - jest to czytanie wypocin p. korwina:) Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Korwin 20.08.09, 23:06 Janusz Korwin Fikimiki nie może być traktowany poważnie jako polityk. To w przeciwieństwie do Palikota (niespecjalnie zabawnego błazna) inteligentny i błyskotliwy kabareciarz, który postanowił prowokować, czasem szokować absurdami, potrafiąc je z pozoru logicznie bronić. Ktoś kiedyś powiedział, że to najlepszy kabareciarz wśród polityków i polityk wśród kabareciarzy. Chyba Pietrzak jest jednak lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cr Re: Świr IP: 77.223.210.* 23.08.09, 21:02 "wizja świata w którym jest miejsce tylko dla zdrowych, bogatych i zaradnych życiowo, w którym wszyscy nie pasujący do w.w. grup przeznaczeni są do utylizacji." Udowodnij albo przeproś. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Świr 24.08.09, 01:01 Jesli żądasz ode mnie dowodów jasnych, w postaci np. "wypowiedź Korwina z dnia tego a tego, na wiecu w Pcimiu Dolnym" - to się nie doczekasz. Powyższy pogląd na temat jego osoby wyrobiłam sobie przez wiele lat obcowania z jego wypowiedziami, jak również z jego zwolennikami. A tak się składa, że prawie całe moje liceum oraz liczne grono na studiach było zaczadzone tą trucizną. To jest po prostu skrajny liberalizm gospodarczy, z poglądem typu "jak sie komuś nie uda to sam jest sobie winien". Ale dam Ci przykład: jego wstretną wypowiedź skierowaną do niepełnosprawnej dziewczynki, że nie powinna chodzić do klasy ze zdrowymi dziećmi. Wystarczy? Nie zamierzam nikogo przepraszać. Natomiast mam prośbe do Ciebie: udowodnij mi że sie mylę. Że nie mam racji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cr Re: Świr IP: 77.223.210.* 25.08.09, 12:10 Właśnie Twój problem polega na tym, że onegdaj wyrobiłaś sobie pogląd (albo ktoś Ci podpowiedział?) i się go kurczowo trzymasz, wszystko na siłę do niego dopasowując. To upraszcza życie ale i też zafałszowuje i oddala od cnoty do której powinien dążyć każdy rozumny człowiek jaką jest prawda; a dobrostan psychiczny po takim zabiegu trwa tylko na krótką metę. Postępujesz w przypadku Korwina-Mikke tak samo jak ludzie z którymi walczysz o dobre imię Lublina. Za co Cię szanuję, bo dzielnie walczysz z wiatrakami ( nawet mimo istnienia obiektywnych dowodów o wysokiej jakości życia w mieście czy jego tętniącej kulturze, znajdą się zajadliwi szczekacze, że wszędzie jest lepiej i się "dzieje" więcej ) tak samo jak Korwin w swojej działce. A teraz masz coś do zastanowienia się apropo tej nieszczęsnej dziewczynki: "Z punktu widzenia intelektualnego najbardziej bawi mnie oskarżenie, że „Chcę dzielić dzieci na lepsze i gorsze”. Jest dokładnie odwrotnie. Otóż na to by wydać zarządzenie, że „dzieci niepełnosprawne powinny być przydzielane do klas z dziećmi sprawnymi” trzeba najpierw właśnie podzielić dzieci na sprawne i niepełnosprawne!! Co i urzędowo zrobiono. Powodując problemy – a przecież „dzieci niepełnosprawne”, w czasach gdy państwo się nimi nie raczyło zajmować, też przecież chodziły do szkół. Bez urzędowej nalepki „NIEPEŁNOSPRAWNY” na plecach. Jednak PT Toleranci w ogóle nie myślą – ONI powtarzają tylko slogany i nie dbają o logiczną spójność swoich poglądów." I kolejny cytat: "Oświadczenie W dniu dzisiejszym na łamach "Dziennika" ukazał się oszczerczy artykuł pisany najwyraźniej na zamówienie tworzącej się koalicji LiD-PiS, wkładający w moje usta słowa, których nie wypowiedziałem i przekręcający pozostałe. Oświadczam, że w dniu dzisiejszym składam przeciwko tej gazecie pozew z żądaniem odszkodowania w wysokości 1 miliona złotych - na fundusz pomocy dzieciom niepełnosprawnym. Janusz Korwin-Mikke" JKM wygrał ten proces. A ta akcja była prowokacją, a co gorsza cynicznym wykorzystaniem niepełnosprawnej osoby na potrzeby kampanii wyborczej (LiD i Partia Kobiet). Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Oho! 25.08.09, 12:40 Zacietrzewiony Elektorat się odezwał. Chiba im rośnie - tak do circa 0,6 promila - może nawet 0,7+ popitka...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman przyznasz folkatko IP: *.centertel.pl 25.08.09, 13:34 że argumentacja Cr jest rzeczowa i poparta faktami. Je też różnie reaguję na wypowiedzi JKM, ale czasem nawet zgadzam się z nimi. Przyznasz też, że manipulacje pseudodziennikarzyn w bardzo wielu sprawach są daleko posunięte, czasem wręcz, moim zdaniem, karygodne. Może więc czasem warto JKM posłuchać czy poczytać w całości. Powtarzam - też w zasadzie go nie trawię ale niejednokrotnie przyznaję mu rację. Bardziej niż on wkurzają mnie jego młode wilczki usiłujące ślizgać si e na jego du.... sorki: poglądach nie mając jego wiedzy i doświadczenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: przyznasz folkatko 25.08.09, 13:40 Ja też kiedyś czytywałem, choć nigdy nie zaliczałem się do jego wyznawców. Potem zaczęło mnie nudzić to stałe wymądrzanie się, protekcjonalność nonszalancja i arogancja. Zresztą, wyrosłem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: mam kandydata zbiorowego 30.08.09, 19:15 Gość portalu: bosman napisał(a): > Sejm + "ŻUND" + Senat + Preziek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Świr IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.09, 17:43 nie znęcaj sie nad niedzielskim, świr Odpowiedz Link Zgłoś
leniak chyba lepiej byłoby 24.08.09, 00:12 zrobić listę odwrotną tj nieświrów politycznych raz że krócej dwa że po co gadać o czymś o czym szkoda gadać? ... ale szczerze mówiąc nie widzę kandydatów za bardzo... ot np. Oleksy kiedyś mi zaimponował bo gdy robono z niego olina to się podał do dymisji - czyli zachował nie jak każde inne bydlę polityczne - ale Oleksy się skompromitował wiec odpada... ... moze Zych? jak myślicie? może ktoś inny? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: chyba lepiej byłoby. Już jest ! 24.08.09, 17:01 1.) Tadeusz Rydzyk, ksywa "Ojciec". 2.) Jerzy Robert Nowak, pseudonim operacyjny "Profesor" . 3.) Anna Sobecka, ksywa "Cyculka". 4.) Stefek Niesiołowski, ksywa "Furiat" 5.) Jasio Marysia Władzio Rokita, ksywa "Prawdziwy Mężczyzna Wspak" 6.) Lechutek Wałęsa, ksywa ... eeee... i ta wszyscy znają ... . 7.) Niejaka Kruk, ksywa ... znam, ale wstydzę się napisać ... . 8.) Jarosława Kaczyński, ksywa "Bulgoczący Karzełek". 9.) Wojciech Olejniczak, ksywa "Rozparzony Trampkarz". 10.) Poseł Kalisz, ksywa "Pasztet". 11.) Minister Klich, ksywę znam, ale to tajemnica państwowa. 12.) Julka Picera, ksywę znam, ale się wstydzę ... . 13.) Marek Borówko-Borowski, ksywa "Konfiturant". 14.) Jerzy Szmaja-Szmajdziński, ksywa "Lawirant". 15.) Hanulka Bufetowa, ksywa wszystkim i tak znana. 16.) Izula Sierakowska, ksywa "Zakochana w LM i Porzucona" 17.) Prezydent Kropiwnicki, ksywa"Jakchujuczapkęnosisz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pla Re: chyba lepiej byłoby. Już jest ! IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 15:34 SPAM świra wisi a ps. netykieta śpi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpiarnia Re: chyba lepiej byłoby. Już jest ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 19:40 dla mnie najwiekszym miedzynarodowym Świrem jest: George W Bush a w Polsce to jeszcze sie zastanawiam miedzy Niesiolowskim a innym łebkiem Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: chyba lepiej byłoby. Już jest ! 26.08.09, 08:31 Niesiołowski może być, ale tymczasowo. Jak znów zmieni partię to przestanie być świrem i na powrót stanie się Prawdziwym Wielkim Polakiem Patriotą Antykomunistą. Co do innego łebka, to głosuję na Rokitę dwojga imion oraz jego babę. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: chyba lepiej byłoby. Już jest ! 28.08.09, 16:57 tajnos.agentos napisał: > Niesiołowski może być, ale tymczasowo. Jak znów zmieni partię to > przestanie być świrem i na powrót stanie się Prawdziwym Wielkim > Polakiem Patriotą Antykomunistą. Co do innego łebka, to głosuję na > Rokitę dwojga imion oraz jego babę. Niewątpliwie Niesioł i Tarokita są liderami ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpiarnia Już mam ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 18:38 aaaaa koniec sierpnia to zdecydowałem sie , polski największy Świr to: Lech Wałęsa (czytaj Dyzma) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Już mam ! 02.09.09, 13:04 Gość portalu: malpiarnia napisał(a): > aaaaa koniec sierpnia to zdecydowałem sie , > polski największy Świr to: Lech Wałęsa (czytaj Dyzma) Boluś ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Już mam ! 02.09.09, 13:11 Nikoś Dyzma? To nie Wałęsa - to ten PiSuarowy świrus. Ten, jak mu tam, no... Cymański.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Cymański - czyli grabarz.... IP: *.centertel.pl 02.09.09, 15:49 Tfu!!!Przedsiębiorca pogrzebowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Edek Re: Cymański - czyli grabarz.... IP: 80.50.4.* 02.09.09, 16:16 Gość portalu: bosman napisał(a): > Tfu!!!Przedsiębiorca pogrzebowy. Onanista ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Edziu - ty katolik i onanista? IP: *.lublin.mm.pl 02.09.09, 20:35 nie marszcz freda, znajdź se babę. Jak powiadał św. Łukasz ręką fiuta nie oszukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Cymański - czyli grabarz.... IP: *.183.197-77.rev.gaoland.net 02.09.09, 19:48 tfu tylko ze stoisz w kolejce do NIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman do niego.... IP: *.lublin.mm.pl 02.09.09, 20:36 na pewno nie dochtorku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpiarnia Re: Niesiolowski - Super Świr ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 20:29 wyglada na to , ze forumowicze mieli racje po wypowiedzi o Katyniu to juz jednak wiecej niz Świr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jBarska Re: Niesiolowski - Super Świr ? IP: *.lublin.mm.pl 11.09.09, 20:45 Mam inne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Katolik Edek tak o J.Kaczyńskim ?!!! 11.09.09, 20:47 Widząc wyblakłe i podkrążone oczy JarKacza oraz charakterystyczne drżenie posuwito-zwrotne kończyn górnych wydaję się, że masturbacja go niezwyklę osłabia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpiarnia Re: a co padlo na mozg Niesiolowi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 21:04 wyglada na to , ze Super Swir Niesiol nawet masturbowac sie nie moze bo tylko wtedy Swira sie dostaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jBarska Re: a co padlo na mozg Niesiolowi? IP: *.lublin.mm.pl 11.09.09, 21:08 empi nie ma dyzuru? Myszy harcuja w tym wątku. Dac go na Osla Ląkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpiarnia Re: a co padlo na mozg Niesiolowi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 21:17 uwazaj, bo empi moze potraktowac cie jako "Szczurzycę" Odpowiedz Link Zgłoś