slobod 04.02.02, 08:49 Bo jest tam miło, fajni ludzie i są miłośnicy FORUM! (Hej Les!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saper_ Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 04.02.02, 18:08 O'Rety, żeby tylko nas za kryptoreklamę z forum na oślą ławkę nie wywalili! Ale dzięki Slobo za pamięć. Co tam słychać w Białymstoku? Czy ja też mogę zareklamować twoją firmę? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 04.02.02, 18:17 kaj to jest? Jak reklamujecie, to z adresem chociaż! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 04.02.02, 18:32 Już się raz reklamowałem, ale przypomnę Piotrkowska 53 - kawiarenka internetowa. Saper na żywo! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 07.02.02, 16:06 Skoro saper na żywo to ja się boję, kiedyś straszyłeś mnie że zaminujesz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo_D Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 16:35 Bardzo proszę - je tez polecam, szczególnie restauracje! Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 05.02.02, 17:17 To może wyjaśnimy gdzie pracujesz. Otóż nasz drogi SloboD aktywnie działa w hotelu Gołębiewski w Białymstoku. A ponieważ tworzymy Towarzystwo Wzajemnej Adoracji, więc nawzajem się reklamujemy. Pozdrowienia z Łodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 05.02.02, 18:25 No to moje dziecko jest Twoim stałym klientem, SloboD :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 06.02.02, 16:58 kropka. napisał(a): > No to moje dziecko jest Twoim stałym klientem, SloboD :)) > pozdrawiam Jak to jest możliwe? PS wiec teraz wszyscy juz wiedzą kim jestem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 14:46 Do zobaczenia po 16.30 Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 21.02.02, 08:31 Ja również polecam. Dają tam bardzo dobrą herbatkę. A jaka sympatyczne obsługa! Szczególnie pewien Saper :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saida Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 21.02.02, 08:43 ...miło,sympatycznie,ciekawie,przyjacielsko,ciepło,cicho,spokojnie,TANIO ;)) ,be zpiecznie (jakby przypadkiem ktos gdzies jakas mine strzelił -to SAPER na miejscu)-nic tylko isc i juz nie wyjsc!!! Bywam tam czesto-przemiło mi sie tam klika-POLECAM WSZYSTKIM!!!! ..pzdr...dla SAPERA i nie tylko Ps ...tylko który to saper...? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 21.02.02, 08:46 Trzeba zapytać, Saper się nie ukrywa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 21.02.02, 18:51 Zaczynam się rumienić :) Dziękuję za ciepłe słowa i pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 21.02.02, 19:08 Ja również pozdrawiam :-) I od Konrada też :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 22.02.02, 01:02 saida napisał(a): > Ps ...tylko który to saper...? Saper, słoneczko, to ten miły pan w zielonym, który urzęduje za ladą po południu. Wiem, bo jak byłem przed południem, to go nie zastałem :( Pozdrowienia, zwłaszcza Saperowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 22.02.02, 01:17 O'Rety jestem śledzony! Już żaden mój ruch nie ujdzie uwadze Forumowiczów! Śledzą mnie w pracy, śledzą w kinie, wszędzie jestem otoczony przez Forumowiczów! Chyba popadam w paranoję :) , ale przecież "szukam racji w paranoi" - więc mam za swoje :) Pozdrowienia dla wszystkich tajnych agentów :) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 22.02.02, 09:10 Zaraz, zaraz Saper_ mówiłem, że to ja pierwszy kupiłem bilety do kina, więc to ja powinienem czuć się śledzony...:) Gover Odpowiedz Link Zgłoś
saida Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 23.02.02, 09:55 ...Ja Cie saper znajde!!!!;))))))) ...widzicie jednak cos jest z tym agentem!!! Nikt juz nie czuje sie bezpieczny!!!! To na pewno ktos z nas!!!! ŁOJEZU!!!! Nich no sie rozejrze...hmmm...(patrze w lewo..)hmmm....(patrze w prawo...)-na razie...NIC...CISZA...Cisza przed burza... Ps...A tak poza tym CAFE DEL MUNDO naprawde fajne jest!!! ...pzdr_z_krainy_wiecznej_paranoi... Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 23.02.02, 11:03 tyle ciepłych słówek przeczytałam ze chyba sie wybiore. ale chyba tylko po to by popodziwiać sapera w akcji;)) bo mam stałke. ehh pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 23.02.02, 21:11 Rety, to niedługo całe pielgrzymki będą mnie nawiedzać :) Kto wie, może jeszcze powstanie jakieś grono wielbicielek albo wyznawców :) Nie powiem, kusząca perspektywa :))))) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 25.02.02, 09:02 Widzę, że masz juz niezły wianuszek wielbicieli - łał. Ale z drugiesj strony to miłe, że ludzie wyrażaja tak pozytywne opinie o CdM. Ciał. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 01.03.02, 19:34 Saperq- chyba się będę musiała w końcu wybrać do Ciebie tylko po to aby Cię poznać :)) Może odbiorę znaczek u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 25.02.02, 08:58 Dopiero dzisiaj skapowałem skąd ta ksywka.To przez półroczny pobyt we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! 26.02.02, 16:48 Jestem! Masz trochę wolnego czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: CAFE DEL MUNDO _ SERDECZNIE POLECAM! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 08:25 Nie miałem... Odpowiedz Link Zgłoś
slobod saida 25.02.02, 09:01 Hej saida - Ja też cały czas SZUKAM RACJI W PARANOII.007. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: MAsz wiadomość! 01.03.02, 19:42 Co robisz o tej porze w sieci? :))) Pozdrawiam 8-? Świstak też pozdrawia i Kojot też pozdrawia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: MAsz wiadomość! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 17:33 Pracowałem do 21. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: MAsz wiadomość! 05.03.02, 17:42 A - i jeszcze jedno , wpadnij na stronę www.geo.uni.lodz.pl jest tam fajny podgląd z kamery ze znanego Ci miejsca :) Odpowiedz Link Zgłoś