Gość: sas IP: *.lodz.mm.pl 16.09.09, 19:24 Super! Łódź staje się powoli najciekawszym miastem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Gołota - Adamek w Łodzi. Są już bilety IP: *.piotrkow.pilicka.pl 16.09.09, 19:55 szkoda ze nie mamy jeszcze stadionu z prawdziwego zdarzenia tak przynajmniej na 60 tys. ludzi,bo tylko taki stadion moze rywalizowac o najwieksze koncerty czy mecze reprezentacji ze stadionami w Chorzowie a za trzy lata z Warszawa i moze udalo by sie final LM zorganizowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vfer Gołota - Adamek w Łodzi. Są już bilety IP: *.chello.pl 16.09.09, 20:20 dobrze , że jest ta Hala ! Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: Gołota - Adamek w Łodzi. Są już bilety 16.09.09, 21:16 Mamy super polozenie: skrzyzowanie autostrad w centrum Polski juz coraz blizej, blisko centrum miasta lotnisko, jeszcze brakuje tylko wladz ktore by te atuty w pelni wykorzystaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sers Re: Gołota - Adamek w Łodzi. Są już bilety IP: *.astral.lodz.pl 16.09.09, 21:38 stadion na 60tys... finał LM nie popadajmy w jakies skrajnosci:) Ogolnie bilety troche drogie, zwracając uwage na fakt ze ta walka skonczy sie po 1minucie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola34 Gołota - Adamek w Łodzi. Są już bilety IP: *.4web.pl 16.09.09, 21:51 już widzę te "skrzyżowane rękawice" - mmm - miodzio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2a x 3b =axb/2/3 n Gołota - Adamek w Łodzi. Będzie czad !! IP: *.lodz.mm.pl 16.09.09, 21:55 Gołota kiedyś znał parę słow i wyrazów , ciekawe czy jeszcze pamięta jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieprzyjaciel Łódż to ciężka wiocha... IP: *.uni.lodz.pl 17.09.09, 00:18 I nie zmieni tego nowa (ale nie nowoczesna) hala. Brud, smród, menelstwo, zasrane, obszczane i zarzygane ulice. Brudne, zniszczone budynki. To rzeczywistość. Więc nie srajcie po nogach gdy przygłupi "chialbybardzo" bokser chce się tutaj za grubą kasę po mordzie prać... Łódź od końca komuny dostała potężnie w dupę... Reszta miast odjechała już dawno... do Gdańska, Poznania, Wrocławia czy Krakowa nie ma na razie startu. O Warszawie nie wspominam nawet. Powoli jednak i zdecydowanie mniejsze miasta Łódź "ru...ą" - Katowice, Bydgoszcz, Gdynia czy Szczecin to w tej chwili "kaliber" Łodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Łódż to ciężka wiocha... IP: *.chello.pl 17.09.09, 05:32 Współczuje ci kolego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprytny Slusarz To zaden boks IP: 115.75.48.* 17.09.09, 08:00 Ktos kto sie troche zna na boksie wie ze Golota to zaden bokser 1szego gatunku.Wygral kiedys zloto na olimpiadzie????tam trzeba pokazac cala klase w krotkim czasie.Boks zawodowy to glownie powolne wyrzynanie i najczesciej nedza techniczna. Takie nazwiska jak Kulej, Drogosz, Christow, Clay (za mlodu)niektore wspolczesne tez-to jest boks! Dobry bokser to ten ktory sie nie da trafic a nie ten co potrafi duzo przyjac Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Re: To zaden boks 17.09.09, 08:21 > Takie nazwiska jak Kulej, Drogosz, Christow, Clay (za mlodu) niektore > wspolczesne tez-to jest boks! Kulej, Drogosz + Średnicki, Skrzecz to bokserzy komunistyczni. Walczyli w amatorskim boksie 3 rundowym. Niewykluczone, że 7 rund by nie wytrzymali i sami sie przewrócili. Ale moge się mylić. > Dobry bokser to ten ktory sie nie da trafic a nie ten co potrafi > duzo przyjac Zobaczymy w tej łódzkiej walce jak bedzie. Ja bedę poza Łodzią w tym czasie, ale napewno bedzie transmisja TV. Urywam sie zewsząd i muszę zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprytny Slusarz Re: To zaden boks IP: 115.75.43.* 17.09.09, 17:18 Srednicki i Skrzecz to sredniacy ja wymienilem nazwiska tylko wybitne- nie wrzucam ich do jednego worka.Kulej ,Drogosz nizealeznie od tego skad byli to byly talenty. Tu chodzi o piekno sztuki walki a nie o walke a la klatka.A finezja nie przeszkodzila mistrzom w skutecznosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Re: To zaden boks 17.09.09, 19:00 Ci, których zaprezentowałeś to talenty, ale nie sprawdzili się w prawdziwej walce. Ponadto ja wolę takich, co poza talentem mają wole walki. Uwielbiam starego boksera, który wygrał w pamiętnej walce z Chusingiem, chyba Trela, tak sie nazywa. On by sobie napewno dał rade w zawodowym boksie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara Gołota - Adamek w Łodzi. Są już bilety IP: *.4web.pl 28.09.09, 11:28 Czy ktos wie gdzie jeszcze można kupic bilety ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bilety Re: Gołota - Adamek w Łodzi. Są już bilety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 10:03 Ja kupiłem od gościa z Łodzi. Przesłał mi pocztą bez żadnych problemów. Jak chcesz to napisz do niego - pocztaarka@wp.pl pozdro dla kibiców boksu Odpowiedz Link Zgłoś
babakaka Gołota - Adamek w Łodzi. Są już bilety 29.09.09, 14:13 Mam do sprzedania 4 bilety w pierwszym rzedzie. Sektor M. SEKTOR M RZAD 1 !!!! 200ZŁ za bilet. przesylka lub odbior osobisty w gliwicach. zainteresowanych zapraszam babakaka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś