nivea63 21.09.09, 17:58 Gdzie w Łodzi można oddać komp do naprawy w dobre ręce, gdzie jest rzetelny serwis, czy ktoś może coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiro Re: dobry serwis komputerowy IP: *.toya.net.pl 21.09.09, 23:56 Na początek powiem ci gdzie jest kijowy: alibaba service na łagiewnickiej to firma którą założył najprawdopodobniej jaś fasola. Rozkręcili mojego laptoka i nie umieli go skręcić, było ryzyko w pewnym momencie że więcej zepsują niż starali się naprawić. Dobry jest za to na p[iotrkowskiej dawniej vobis obecnie chyba komputronik, firmy nie znam bo nowa ale ci sami tam pracują co poprzednio ludzie fachowi, przy kościele ewangelickim na piotrkowskiej od frontu po tej samej stronie idąc w kierunku katedry napotkasz go. Trochę składnia jak u yody ale chyba znajdziesz, niech moc będzie z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fox Re: dobry serwis komputerowy IP: *.toya.net.pl 22.09.09, 16:45 A ja polecam mniejsza firme. Topserwis na widzewie na Bartoka ( www.topserwis.eu) Oblsuga mila kameralnie i naprawde fachowo. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: dobry serwis komputerowy 22.09.09, 18:16 Zdecydowanie polecam Infoglob. ul.Piotrkowska 273( w podwórku po lewej stronie). Profesjonalna obsługa,ceny przyzwoite:) Odpowiedz Link Zgłoś
nivea63 Re: dobry serwis komputerowy 22.09.09, 18:38 Dzięki wszystkim za info. Skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregory Re: dobry serwis komputerowy IP: *.toya.net.pl 09.01.10, 14:22 Ja polecam serwis na Piłsudskiego koło stadionu (Piłsudskiego 142) firma Power Computer, znają się na rzeczy i są przystępni cenowo - wymieniałem matrycę koszt wymiany o połowę taniej niż zawołali w autoryzowanym serwisie HP !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nevstory Re: dobry serwis komputerowy 10.01.10, 14:06 Firma ,,Blaszak" na Wólczańskiej za Alejami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: dobry serwis komputerowy IP: *.grs-k0.g1.pl 13.02.10, 19:03 Jest dobry serwis na ul.rewolucji 82/25. Firma nazywa się Atom. Na odbiór czeka się krótko. ceny całkiem spoko. Wymienili mi płytę główną w ciągu dwóch dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: dobry serwis komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.13, 22:34 Jest wiele dobrych serwisów np: serwis-komputerowy-lodz.pl < Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: dobry serwis komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.13, 22:39 Godne polecenia jakie znam Serwis komputerowy Łódź 1 Serwis Komputerowy Łódź 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry serwis komputerowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.13, 01:15 www.kommar.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaim Re: dobry serwis komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.13, 14:20 e Witam ja mogę Ci polecić bardzo dobry serwis z Łodzi serwis-komputerowy-lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nawalonych7krasnali Re: dobry serwis komputerowy 23.09.13, 12:32 Ideał PC na ul Rzgowskiej - poza jednym, trochę zarozumiałym sprzedawcą jest ok. Jest to i sklep i serwis i naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz401973 Re: dobry serwis komputerowy 01.12.15, 10:49 Polecam serwis Laptopów i Komputerów PC w Łodzi . M&I Serwis www.serwis-laptop-lodz.pl Mają usługę darmowego odbioru uszkodzonego sprzętu z domu i dostarczają po naprawie. Bardzo dobry kontakt i przystępne ceny. Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondiu Re: dobry serwis komputerowy IP: *.toya.net.pl 26.02.18, 20:25 Na Pogonowskiego, odkąd z polecenia na nich trafiłem ze wszystkimi komputerami i elektronika jeżdzę do nich. Uratowali mi nie jeden sprzęt. Lutowanie grafiki, urwane gniazda, ratowanie po zalaniu czy naprawy telefonów zawsze fachowo i przystępnie cenowo. A i zaparkować jest gdzie poprzedni serwis miałem na piotrkowskiej ale teraz jest kłopot z wjazdem. Odpowiedz Link Zgłoś