Gość: ojeju IP: 212.191.188.46, 212.51.192.* 25.02.01, 15:08 Tylko naiwni wierzą w czcze obietnice tworców Platformy - staroci ubranych w nowy płaszczyk:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H2O Re: Platforma IP: *.p.lodz.pl 02.03.01, 17:34 To nie są starocie to karierowicze ,którzy uciekli z swoich partii po nie potrafili tam nic dobrego zrobić Zabrali ze sobą kilku mlłodych ,którzy upatrują w nich szansę na dostanie się do koryta jakim jest polityka i na pokazanie siebie jako mądrych choć wielu z tych młodych nic nie umie a pozerstwo w stylu opalonego posła ( ciągła opalenizna Odpowiedz Link Zgłoś
zonk19 Re: Platforma 18.09.01, 18:07 Jak trzej panowie tworzyli platforme,to mieli moje poparcie.Z uplywem czasu coraz mniej mi sie podobali i wkoncu moj glos stracili.Zgadzam sie z poprzednikiem,ze ludzie ktorzy wskakuja na ta tratwe,nie sa godni zaufania.Wygladaja mi na takich co uciekaja z tonacych okretow,byleby tylko "dorwac sie do koryta".O wiele wiecej mojej sympati maja Ci politycy,co mimo ciezkiej(a nawet tragicznej)sytuacji nie zmieniaja przekonan. Pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mial Re: Platforma IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 19:16 i tak zaglosuje na platworme bo tak naprawde to nie ma na kogo a wybiore najmlodsza osobe na liscie Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Platforma 19.09.01, 18:54 Gość portalu: mial napisał(a): > i tak zaglosuje na platworme bo tak naprawde to nie ma na kogo I to jest bardzo smutne. Wczoraj D.Tusk swoje uspraweiedliwienie za opóźniony dojazd do Łodzi, zaczął tak: musiałem jechać drogami krajowymi i nie spodziewałem się, że są tak kiepskie. Jak dojdziemy do Sejmu to zajmiemy się tym problemem. A gdzie był Pan Senator do tej pory ? Tylko samolotami przemieszczał się na trasie Gdańsk-Warszawa ? Oj powodzi się, powodzi.. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś