Gość: EEE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 20:17 Szkoda tylko że nie było żadnych informacji przed pokazami. Ale do tego zdażyła nas już Wyborcza przyzwyczajć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buc Żenua... IP: *.toya.net.pl 27.09.09, 20:38 RACJA!!! Jak zwykle info po fakcie. I tak jest zawsze. Za to badziewny, żenujący "autoshow" na swoim podwóreczku reklamowali chust wie ile razy. Żenua... Czesc :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Żenua... IP: *.toya.net.pl 27.09.09, 22:20 Dokładnie! Od czego mamy w Łodzi media? Żadnych info wcześniej i zdumieni łodzianie podziwiający "jakieś występy" na niebie nad Lublinkiem. Sam widziałem przypadkiem znad Retkini, pokazy ładne, warto było obejrzeć. Tylko że GW zamiast poinformować wcześniej i zaprosić łodzian tam na niedzielę, woli narzekać jak brzydka jest Łódź, a później pisać, że na imprezie tego typu frekwencja nie dopisała. Zgadzam się z przedmówcą, żenua. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniot Akrobaci z grupy "Żelazny" nad Łodzią IP: *.toya.net.pl 27.09.09, 22:23 Szkoda, że nie specjalnie jest skąd się dowiedzieć o tym co się dzieje w naszym mieście w sposób powiedzmy, kompleksowy. Bo że na tą żałosną gazetę nie mamy co liczyć to chyba widać jak na dłoni. Codziennie łódzka to głównie wypadki, rozboje i tym podobne z kroniki kryminalnej. Ja rozumiem, że najłatwiej zadzwonić i dowiedzieć się u dyżurnego co kto akurat przeskrobał ale może odrobiny chęci można by od dziennikarzy oczekiwać. Bo jak już się coś ciekawego dzieje, to oczywiście info po fakcie... a ten pseudo autoshow pewnie był zdecydowanie bardziej dochodowy dla gazety niż pokazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokladnie Re: Akrobaci z grupy "Żelazny" nad Łodzią IP: *.toya.net.pl 27.09.09, 23:13 Czytam wyborczą kilka ładnych lat, ale to co się ostatnio z nią stało woła o pomstę do nieba. Nie dość ze piszą o byle czym to jeszcze kaleczą przy tym nasz ojczysty język. Dno totalne. Wiele osób czekało na okazję zobaczenia z bliska tych samolotów, a kiedy nadarzyła się okazja gazeta napisała o tym po fakcie. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Akrobaci z grupy "Żelazny" nad Łodzią IP: *.toya.net.pl 28.09.09, 07:58 No ale jakby o tym napisali wcześniej, to ludzie zamiast na ich "autoshow" poszliby na ten opisany po fakcie festyn ... szkoda gadać, trzeba przestać czytać tę gazetę i już ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Akrobaci z grupy "Żelazny" nad Łodzią IP: 212.160.172.* 28.09.09, 15:34 Nie chcę usprawiedliwiać Gazety, bo nie wiem, kto był organizatorem, ale na pewno żenujące jest to, że nie można wykorzystać 2 pobocznych imprez przy reklamie naszego miasta wokół ME siatkarek. Wg mnie takie imprezy powinny być koordynowane w zakresie mediów przez miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Akrobaci z grupy "Żelazny" nad Łodzią IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 16:44 Nic ich ostatnie wypadki nie nauczyły ? Heh..ciekawe ilu jeszcze baranów musi się rozbić,żeby tego zakazali... Odpowiedz Link Zgłoś
aragondrake Re: Akrobaci z grupy "Żelazny" nad Łodzią 15.10.09, 18:45 szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś