Dodaj do ulubionych

Akrobaci z grupy "Żelazny" nad Łodzią

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 20:17
Szkoda tylko że nie było żadnych informacji przed pokazami. Ale do
tego zdażyła nas już Wyborcza przyzwyczajć.
Obserwuj wątek
    • Gość: buc Żenua... IP: *.toya.net.pl 27.09.09, 20:38
      RACJA!!! Jak zwykle info po fakcie. I tak jest zawsze. Za to badziewny, żenujący
      "autoshow" na swoim podwóreczku reklamowali chust wie ile razy. Żenua... Czesc :/
      • Gość: XYZ Re: Żenua... IP: *.toya.net.pl 27.09.09, 22:20
        Dokładnie! Od czego mamy w Łodzi media? Żadnych info wcześniej i zdumieni
        łodzianie podziwiający "jakieś występy" na niebie nad Lublinkiem. Sam widziałem
        przypadkiem znad Retkini, pokazy ładne, warto było obejrzeć. Tylko że GW zamiast
        poinformować wcześniej i zaprosić łodzian tam na niedzielę, woli narzekać jak
        brzydka jest Łódź, a później pisać, że na imprezie tego typu frekwencja nie
        dopisała. Zgadzam się z przedmówcą, żenua.
    • Gość: gniot Akrobaci z grupy "Żelazny" nad Łodzią IP: *.toya.net.pl 27.09.09, 22:23
      Szkoda, że nie specjalnie jest skąd się dowiedzieć o tym co się dzieje w
      naszym mieście w sposób powiedzmy, kompleksowy. Bo że na tą żałosną gazetę nie
      mamy co liczyć to chyba widać jak na dłoni. Codziennie łódzka to głównie
      wypadki, rozboje i tym podobne z kroniki kryminalnej. Ja rozumiem, że
      najłatwiej zadzwonić i dowiedzieć się u dyżurnego co kto akurat przeskrobał
      ale może odrobiny chęci można by od dziennikarzy oczekiwać. Bo jak już się coś
      ciekawego dzieje, to oczywiście info po fakcie... a ten pseudo autoshow pewnie
      był zdecydowanie bardziej dochodowy dla gazety niż pokazy.
    • Gość: dokladnie Re: Akrobaci z grupy "Żelazny" nad Łodzią IP: *.toya.net.pl 27.09.09, 23:13
      Czytam wyborczą kilka ładnych lat, ale to co się ostatnio z nią stało woła o
      pomstę do nieba. Nie dość ze piszą o byle czym to jeszcze kaleczą przy tym nasz
      ojczysty język. Dno totalne.
      Wiele osób czekało na okazję zobaczenia z bliska tych samolotów, a kiedy
      nadarzyła się okazja gazeta napisała o tym po fakcie. Brawo!

• Gość: xyz Re: Akrobaci z grupy "Żelazny" nad Łodzią IP: *.toya.net.pl 28.09.09, 07:58
        No ale jakby o tym napisali wcześniej, to ludzie zamiast na
        ich "autoshow" poszliby na ten opisany po fakcie festyn ... szkoda
        gadać, trzeba przestać czytać tę gazetę i już ...
        • Gość: Roman Re: Akrobaci z grupy "Żelazny" nad Łodzią IP: 212.160.172.* 28.09.09, 15:34
          Nie chcę usprawiedliwiać Gazety, bo nie wiem, kto był organizatorem,
          ale na pewno żenujące jest to, że nie można wykorzystać 2 pobocznych
          imprez przy reklamie naszego miasta wokół ME siatkarek.
          Wg mnie takie imprezy powinny być koordynowane w zakresie mediów
          przez miasto.
    • Gość: xyz Akrobaci z grupy "Żelazny" nad Łodzią IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 16:44
      Nic ich ostatnie wypadki nie nauczyły ? Heh..ciekawe ilu jeszcze baranów musi się rozbić,żeby tego zakazali...
      • aragondrake Re: Akrobaci z grupy "Żelazny" nad Łodzią 15.10.09, 18:45
        szkoda słów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka