jaroslaw.ruminski 13.11.09, 19:01 Kasia Kowalska w Łodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz1212 Kazik w Dekompresji - SkAnDaL 13.11.09, 19:57 Byłem na koncercie Kazika w Dekompresji 2 tygodnie temu. PORAŻKA !!!!!! Kazik był pijany w sztos !!!! To że miał problemy z utrzymaniem się na nogach to trudno nie musiałem na niego patrzeć. Najgorsze że Kaziu bełkotał, fałszował i generalnie gdyby nie muzyka to koncert byłby na poziomie Mandaryny (czasami miałem wrażenie że śpiewa jak Mandaryna). Kaziu ostatnio protestowałeś przeciwko piratowaniu swojej płyty. Sorry gościu - jeżeli Ty nie szanujesz swoich fanów to ja nie mam zamiaru szanować Ciebie. Ja też piję - ALE NIGDY W PRACY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwe Re: Kazik w Dekompresji - SkAnDaL IP: *.opera-mini.net 13.11.09, 20:04 > Kazik był pijany w sztos !!!! Jaki pan, taki kram. > Najgorsze że Kaziu bełkotał, fałszował Czyli jak na kazdym albumie. > gdyby nie muzyka to koncert byłby na poziomie Mandaryny Muzyka Mandaryny jest na wyzszym poziomie. > Sorry gościu - jeżeli Ty nie szanujesz swoich fanów to ja nie mam > zamiaru szanować Ciebie. Tak, na pewno on to przeczyta. > Ja też piję - ALE NIGDY W PRACY !!!! Znaczy, ze jestes bezrobotny, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipopotam Nic nowego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.09, 20:37 janusz1212 napisała: Sprawdź sobie ustawienia konta. > Najgorsze że Kaziu bełkotał, fałszował i > generalnie gdyby nie muzyka to koncert byłby na poziomie Mandaryny To zdaje się nic nowego. Niestety, ale w Polsce jak już ktoś czasem skleci kilka sensownych zdań, to okazuje się, że alkoholik. W sumie, jak nie umie sklecić kilku zdań to też okazuje się że alkoholik. No i w końcu publika, która to ocenia - też alkoholicy. W sumie dość przykry kraj. > Kazik był pijany w sztos !!!! Na sztos rzuciliśmy swój życia los, życia los. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Kazik w Dekompresji - SkAnDaL IP: *.toya.net.pl 13.11.09, 21:16 Jesli ktoś jest na tyle głuchy że za własną kasę kupi bilet na koncert błazna kazika dla niepoznaki nie wiedzieć czemu nazywanym raperem (czemu nie jazzmanem? Z rapem też nie ma nic wspólnego) to czego się spodziewa? Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Kazik w Dekompresji - SkAnDaL 13.11.09, 23:07 janusz1212 napisała: > Byłem na koncercie Kazika w Dekompresji 2 tygodnie temu. > PORAŻKA !!!!!! > Kazik był pijany w sztos !!!! _________________________________ Tylko w "Sztos" czy w innych utworach też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppiotrek7 Re: Koncertowy zawrót głowy w Łodzi IP: *.toya.net.pl 13.11.09, 23:47 No faktycznie - same gwiazdy i gwiazdory ! hity i hiciory ! żenujące jak nisko upadła Łódź ! Symfoniczna muzyka z gier komputerowych...gdzie ja mieszkam...? to już wiocha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dramat Re: Koncertowy zawrót głowy w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 21:57 > upadła Łódź ! Symfoniczna muzyka z gier komputerowych...gdzie ja mieszkam...? nawet to odwolali ('z przyczyn technicznych') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Koncertowy zawrót głowy w Łodzi IP: *.toya.net.pl 15.11.09, 22:03 commodore im się zawiesił i nie mogli rozpisać partytury do river raid? Faktycznie porażka, ale i tak muzyczne himalaje w porównaniu z kazikiem który bez słuchu i głosu skanduje od lat leady z wyborczej. Ciosem dla jego twórczości było zwolnienie maleszki, ja osobiście skreśliłęm go po kawałku spalam się, człowiek który to bez żenady wykonał nigdy wyżej nie poleci, niedasię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tancerka ze Spain Re: Koncertowy zawrót głowy w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 00:16 jesli a-ha jest gwiazda to ja jastem tancerka hiszpanska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : Re: Koncertowy zawrót głowy w Łodzi IP: *.opera-mini.net 14.11.09, 15:44 Gość portalu: tancerka ze Spain napisał(a): > jesli a-ha jest gwiazda A kto niby jest? Kazik? Linkin Park? Ok, rozumiem, ze urodzilas sie w latach 90 i jestes glabem. > to ja jastem tancerka hiszpanska. To przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
fokka2000 Możdżer L. 14.11.09, 23:31 Zapomniano wspomnieć o koncercie Możdżer dla GAJUSZA www.gajusz.org.pl/mozdzer A G.W. ponoć patronatem medialnym? Odpowiedz Link Zgłoś
wolandlodz Re: Koncertowy zawrót głowy w Łodzi 16.11.09, 10:43 A może coś co poleca Łódź ESK2016? www.lodz2016.com/articles.php?a_id=251 Odpowiedz Link Zgłoś