slobod 08.02.02, 17:37 Który progrm oglądacie? I który jest głupszy czyli fajniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Snake Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 21:51 Wole Jackass. Zdecydowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? IP: 10.0.219.* 08.02.02, 22:45 oba "seriale" (?!) sa równie idiotyczne..... Odpowiedz Link Zgłoś
tom.hartman Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? 09.02.02, 09:57 Już bardziej wolę ten rodzaj humoru od "dowcipu" p. Drozdy czy polskich "seriali" takich jak "Świat wg Kiepskich" czy innych głupawych sitcomów - nawet "13 posterunek" w drugiej serii zszedł bardzo nisko i przestałem oglądać :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? IP: 10.0.219.* 09.02.02, 10:34 no rzeczywiście...dowcipy p.Drozdy sa przynajmniej mniej debilne od przykładowo Jackass'a... środowy, przypadkienm właczony odcinek- "dzisiaj przez cały dzień będę bił swojego ojca". Po tym stwierdzeniu chłopak (na okop jakieś 18-20 lat) podchodzi do śpiacego ojca i zaczyna go obkładac sporymi ciosami.... -Albo: dwóch karzełków biegajacych jeden za drugim w samej bieliźnie po ulicach jakiegoś miasta..... Amerykanie sa chorzy Odpowiedz Link Zgłoś
tom.hartman Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? 09.02.02, 11:02 Ok, ok, masz racje... Ale jako że widziałem trochę więcej odcinków niż Ty (takie moje przypuszczenie) zdążyłem się zorientować, że niektóre "numery", takie jak z tym biciem ojca są troszeczkę reżyserowane. Kiedyś oglądałem trochę wrestling, gdyż był trochę bardziej "emocjonujący" niż boks (przy niektórych walkach idzie usnąć) ale jak po kilku odcinkach (WCW na TNT) zorientowałem się, że to wszystko jest pod publiczkę i reżyserka, przestałem to oglądać. Być może podobnie będzie z Jackassem (numery takie jak wspomiany "omlet" staram się omijać, by nie odbierały mi apetytu - po prostu je przewijam, bo Jackassa oglądam z Video - o tej porze wolę czasem pospać :)) Ale tak to już jest w tej Ameryce, że trochę inne obyczaje tam panują niż u nas... Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? 08.02.02, 22:57 A ja tam wolę Toma Greena, Jackassa widziałem dopiero kilka odcinków. Tom Green jest porąbany totalnie - śmiechu dużo. Szczególnie piosenka "I'm gonna throw the piggy down the hill" jest niesamowita... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? 09.02.02, 09:02 Ja wolę zabawę w "Krocze". A w programie John`ego Knoxvilla`a czekam na "Omlet". Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? 09.02.02, 09:33 slobod napisał(a): > Ja wolę zabawę w "Krocze". A w programie John`ego Knoxvilla`a czekam na "Omlet" CZym jest ten "Omlet"?? Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? 09.02.02, 09:43 Czekam na to bo słyszałem od kumpla który był w usalandii i tam to widział: Koleś zjada jajko, mąkę i troszkę tłuszczu a popija to mlekiem. Potem mały "hafcik" i na patelnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? IP: 10.0.219.* 09.02.02, 10:36 myślałem, ze ja jestem chory, ale stwqierdzam, że to nie ja powinienem się leczyc..... jak można : a)coś takiegow ogóle robic b) coś takiegow ogóle ogladac i na dodatek się jeszcze z tego cieszyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? 09.02.02, 11:27 Ja nie zamierzam się leczyć. Poza tym nie zrobił bym tego i wolę a to popatrzeć (chyba, że by mi zapłacili tyle co J.K.) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? 19.02.02, 16:20 Gość portalu: geograf napisał(a): > myślałem, ze ja jestem chory, ale stwqierdzam, że to nie ja powinienem się lecz > yc..... jak można : > a)coś takiegow ogóle robic > b) coś takiegow ogóle ogladac i na dodatek się jeszcze z tego cieszyc??? Można, stary, można. To Ameryka. To Stany, Stany chajowa jazda, zjednoczonych łopot flag... Myślę, że życie nie raz jeszcze mnie zadziwi, więc, póki co się śmieję nawet z najgłupszego dowcipu:)))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? 19.02.02, 16:18 grover napisał(a): > A ja tam wolę Toma Greena, Jackassa widziałem dopiero kilka odcinków. Tom Green > > jest porąbany totalnie - śmiechu dużo. Szczególnie piosenka "I'm gonna throw > the piggy down the hill" jest niesamowita... > Pozdrawiam Grov, nie wiem czy widziałeś, ale zerknij na film "Road Trip" z Tomem Greenem. Za przeproszeniem zesrasz się ze śmiechu gdy zobaczysz jak się karmi węża...:))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
tom.hartman Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? 09.02.02, 09:55 Zdecydowanie JACKASS!!! A wiecie, że chłopaki byli w Polsce? Oglądaliście odcinek o rajdzie po Europie - z zachodu na wschód - przejeżdżali m.in. przez Malbork. Czasami nowsze odcinki lecą na MTV Germany choć ostatnie się powtarzają z tymi na polskim MTV. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? 09.02.02, 10:34 Oba programy są identynie idiotyczne! Nie jestem w stanie powiedzieć który bardziej. Jeśli traktuje się je jako rozrywkę albo jako odskocznię od realu to ok, gorzej jeśli programy te są traktowane przez małolatów za wzór do naśladowania! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? IP: 10.0.219.* 09.02.02, 10:38 już wiem co się dzieje podczas "kocenia" w szkole.... " a może zamiast mierzyc korytasz 1/10 zapałki byś może zrobił omlecika (patrz wyżej)??" Odpowiedz Link Zgłoś
tom.hartman Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? 09.02.02, 11:08 Wiesz, ja oglądam to raczej by się pośmiać i tak jak piszesz traktuje od jako "odskocznię od realu", ale nie wydaje mi się by dla kogokolwiek w naszym pięknym kraju program stanowił wzór do naśladowania. Gdyby ktoś u nas wyskoczył z kajakiem na betonową ulicę, czy do fontanny, albo zjeżdżał na mini-rowerkach z parkowego wzniesienia to by go: 1. od razu zabrała karetka z panami w białych kitlach; 2. zgarnęła policja za zakłócanie spokoju w parku; 3. dopadli chłopcy w dresach i albo rozbiliby mu kamerę albo przynajmniej nieźle obili (kamerę i jego oczywiście). Tak to już jest ten kraj i taka to już ta Ameryka... Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? 09.02.02, 11:24 hubar napisał(a): > Oba programy są identynie idiotyczne! Nie jestem w stanie powiedzieć który > bardziej. Jeśli traktuje się je jako rozrywkę albo jako odskocznię od realu to > ok, gorzej jeśli programy te są traktowane przez małolatów za wzór do > naśladowania! > > pozdrowy I tylko jako odskocznie. Bo Big Brader był codziennym życiem a tu mamy extremalne przypadki ludzkich zachowań. Nie wszystko jednak jest reżyserowane - podłączenie do prądu czy skok w tonę słoniowego łajna. Odpowiedz Link Zgłoś
grover Slobod!!!!! 15.02.02, 08:55 Ostatnio był "Omlet", rzeczywiście obrzydliwa sprawa... bkah! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Slobod!!!!! 15.02.02, 15:21 Okropna! Za tydzień ma być pizza! fujjjj pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: Slobod!!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 16:09 To już jutro!!!!!!!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
rastafan Re: JACKASS czy TOM GREEN SHOW? 18.02.02, 14:32 Widzieliście kogel-mogel. Albo kapiel w ToiToi Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Popatrz tu... 19.02.02, 16:25 slobod napisał(a): > Który progrm oglądacie? I który jest głupszy czyli fajniejszy? Ja wam "polecam" pewną stronę. Jest w stylu owego programu, choć przyznam, że wymiękłem przy szóstej fotce (Fecal Japan). Ostrzegam -> na ta stronę wchodzi się na własną odpowiedzialność, więc nie miejcie mi za złe tego co tam można zobaczyć. Ja traiłem tam przypadkiem i formalnie uciekłem od komputera:(((((((((((. Osoby o dużej wrażliwości proszę o nie klikanie na poniższy link: www.rotten.com panBozia >>> Maxymalnie zdegustowany <<< aizoBnap Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Popatrz tu... 21.02.02, 16:56 slobod napisał(a): > Zaraz zbadam... Ale nie miej mi tego za złe. Ja tam wpadłęm przypadkiem. I szybko wyszedłem. panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: Popatrz tu... 21.02.02, 17:02 Fakt - niesmaczne, szczegolnie autopsja. Ale Jackass to mimo wszystko inny poziom. Odpowiedz Link Zgłoś