Dodaj do ulubionych

Boards_of_Canada - kto zacz?

26.01.04, 21:43
Witam

Otóż jest to następne wcielenie niejakiego Korasiewicza vel Mrówczyńskiego.
Można to sprawdzić np na grupie pl.regionalne.lodz. Niejaki Boards_of_Canada
nadaje z serwerka koras.lodz.mm.pl

I to wiele wyjaśnia.

Wasz jak zawsze uczynny Q.
Obserwuj wątek
    • Gość: flip Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.p.lodz.pl 26.01.04, 21:53
      Nie wiemy kto to ów Korasiewicz, ale podejrzewamy, ze on tutaj bywa sluzbowo.
      Nie szkodzi. W koncu kazdy ma prawo uprawiac marketing, a my mamy prawo
      wytykac dziury. One sa zreszta spore.
    • yarro Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 26.01.04, 22:27
      A mnie się zawsze wydawało, że forum jest dla każdego...
    • barracuda7110 Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 26.01.04, 22:57
      Gość sam się zdradził...
      • barracuda7110 Re: Boards_of_Canada - kto zacz?(ps) 26.01.04, 23:01
        ale za cynk dziękuję ;)
    • boards_of_canada Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 26.01.04, 23:08
      qoortschak napisał:
      > Wasz jak zawsze uczynny Q.

Szkoda, ze nie mozna sprawdzic kim jest niejaki qoortschak, czyli Q. Bo mogloby
      sie okazac, ze to na przyklad jeden z aktywistow Federacji Mlodych
      Socjaldemokratow. Ale na pewno masz chlopie zaciecie sledcze. Sprawdzilbys sie
      w minionym ustroju.
      • gray Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 00:27

zapytaj to może ci odpowie.
        • boards_of_canada Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 00:29
          gray napisał:
          > zapytaj to może ci odpowie.

Cos malo skuteczny jest ten ignore, ktorego mi podobno zalozyles :>
          • gray Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 00:32

czasami wypada sprawdzić jak bardzo ci się porąbało i co rusz jestem zadziwiany :)
    • Gość: byłylogowany Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 23:18
      To nie przypadek, że właśnie na portalu GW "przytulili się" wyznawcy wiadomej
      opcji. I śledzą, plują, szczekają... Przyjdzie czas i na nich.
      • Gość: flip Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.p.lodz.pl 26.01.04, 23:19
        A o kim mowa?
        • Gość: byłylogowany Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 23:22
          A myślałby ktoś, że koledzy to raczej domyślni są:)
          • Gość: flip Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.p.lodz.pl 26.01.04, 23:31
            A my zas obawiamy sie, ze to jest nainterpretacja, bedaca w gruncie rzeczy
            ubostwem umyslu.
            • Gość: byłylogowany Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 23:43
              Z kolei my sądzimy, iż powyższa wypowiedź jest nad wyraz wymownym przykładem.
              Spyta ktoś czego? No jakże! Toż to kwintesencja wyrafinowanej inteligencji!:)
              • Gość: flip Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.p.lodz.pl 26.01.04, 23:44
                I w ten sposob kazdy pozostaje przy swoim. Bilans wyszedl na zero.
                • Gość: byłylogowany Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 23:47
                  Niech Wam będzie, że jest remisowo. Ale nadejdzie czas na dogrywkę. A wtedy...:)
                  • Gość: flip Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.p.lodz.pl 26.01.04, 23:49
                    Jaka dogrywke? Czyzby zamierzano zadbac o miasto jak nalezalo juz dawno? I co
                    bedzie wtedy? I komu?
                    • Gość: byłylogowany Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 23:52
                      Zamierzano, zamierzano... Tyle, że nie umożliwiano. A spytacie kto
                      uniemożliwiał? To sobie odpowiedzcie. A co będzie? Przyjdzie czas to poznacie:)
                      • yarro Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 00:03
                        Hm? Czy mamy to gdzieś zapisać?

Czcze gadanie...
                        • Gość: byłylogowany Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 00:16
                          Koniecznie należy zapisać! Ku pamięci! O czczym gadaniu nie ma co mówić. W
                          Waszym wypadku szczególnie. Znacie je wszak od lat.
                          • yarro Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 00:32
                            Gość portalu: byłylogowany napisał(a):

> Koniecznie należy zapisać! Ku pamięci!
                            --
                            Pożyjemy -zobaczymy :) Ale kibicujemy pozytywnie!

> O czczym gadaniu nie ma co mówić. W Waszym wypadku szczególnie.
                            > Znacie je wszak od lat.
                            --
                            My? A owszem, znamy z ust poprzednich rad i zarządów miasta...
                            Tylko, że na poczatku rządów wykazywaliście (Wy, a nie My czyli nie Oni ;P)
                            dziwne odruchy parytetowo-kolesiowskie, połączone z panicznym ukrywaniem braku
                            wizji miasta... Tej wizji zresztą do dziś nie ujawniliście, więc śmiem wątpić w
                            jej istnienie...

Pomimo wszystko macie jeszcze u mnie resztki kredytu zaufania...
                            Jednak jest to kredyt wysoko oprocentowany :P
                      • gray Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 00:31

> Zamierzano, zamierzano... Tyle, że nie umożliwiano. A spytacie kto
                        > uniemożliwiał? To sobie odpowiedzcie. A co będzie? Przyjdzie czas to
                        > poznacie:)

uuu, brzmi zupełnie jakbyś planował jakąś zorganizowaną akcję.. a mnie się
                        ciągle wydaje, że jesteś pokrzykującym trolikiem i jakoś nie potrafisz tego
                        zmienić swoimi wypowiedziami :)
                    • boards_of_canada Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 26.01.04, 23:53
                      Gość portalu: flip napisał(a):
                      > Jaka dogrywke? Czyzby zamierzano zadbac o miasto jak nalezalo juz dawno? I co
                      > bedzie wtedy? I komu?

Dogrywka bedzie wtedy jak oderwiemy was towarzysze od koryta i bedzie mozna
                      skutecznie zarzadzac miastem.
                      • Gość: flip Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.p.lodz.pl 26.01.04, 23:56
                        Wydaje nam sie, boards_of_canada, ze mozna was spokojnie nazwac Idyota.
                        • boards_of_canada Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 00:00
                          Gość portalu: flip napisał(a):
                          > Wydaje nam sie, boards_of_canada, ze mozna was spokojnie nazwac Idyota.

Mnie sie natomiast wydaje, ze nie masz wiecej jak 15 lat. Gora 18.
                        • Gość: byłylogowany Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 00:09
                          Nie do mnie do wszak było, ale się dopiszę. Siła tego jakże przekonującego i
                          uzasadnionego post'a jest wprost powalająca! Czy będę niedyskretny prosząc o
                          odpowiedź na następujące pytanie: jakież to nauki pobieraliście, o Wy
                          Wspaniali? I gdyby to nie był nadmiar wścibstwa z mojej strony, proszę o
                          jeszcze jedną niezobowiązującą odpowiedź. Jakiej orientacji politycznej są
                          Szanowni Państwo Flip'owie?
                          • Gość: flip Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.p.lodz.pl 27.01.04, 00:22
                            Na poczatek: nie interesuja juz nas zadne boards_of_canada, ale skoro watek
                            taki ma tytul, to jeszcze raz napiszemy kawalek.
                            My, flipy - i tu zdradzimy wam, bylylogowany, tajemnice publiczna - nie
                            jestesmy zadnej oryentacji politycznej. Jeszcze sie takie cóś nie urodzilo,
                            coby nam wypelnilo oryentacje. My natomiast mamy szczury polityczne w takim
                            powazaniu, jak one maja nas. A wiemy to, ze nie maja, bo powoduja, ze zyjemy w
                            zalosnym raczej miescie bez perspektyw. (Wyprzedzimy jednak odpowiedz: jesli
                            nam sie dobrze jednak zyje, to mimo zaszczurzenia. Wiec prosze nam nie
                            proponowac emigracji.)
                            • Gość: byłylogowany Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 00:39
                              Po raz kolejny nie mogę wyjść z podziwu! Ta dokładna odpowiedź na moje pytania,
                              zwłaszcza to o wykształcenie, nakazuje mi ukorzyć się przed Szanownym Państwem.
                              A już wyznawane przez Państwa poglądy polityczne i umiejscowienie się w
                              społeczności, to prawdziwy majstersztyk! O emigracji w takim wypadku nie może
                              być mowy! Tylko bardzo nieodpowiedzialna jednostka, mogłaby proponować takim
                              jednoznacznie określonym Osobistościom jakże niehonorowe wyjście. Tu jest
                              miejsce i czas dla osób, które podobnie do Flip'ów mają pomysły, charakter i są
                              w dodatku nieskazitelne. Liczymy na Was!:)
                              • Gość: flip Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.p.lodz.pl 27.01.04, 00:44
                                > Liczymy na Was!
                                Niezwykle nam milo. Poczytajcie troche to forum, to sie niejednego dowiecie.
                                Dobrounoc.
                              • Gość: MarcinK Ale yaya IP: *.zapora / 217.96.25.* 27.01.04, 15:40
                                Ale fajnie. Nie dość, że rządzą Łodzią wcale nie lepiej niż SLD to jeszcze mają
                                zero intuicji i wyczucia politycznego, a ta ponoć musi cechować polityka.

ZTCW to Qortschak jest od zawsze wrogiem SLD i od dawna członkiem pewnej
                                prawicowej partii, acz nieklerykalnej. Zaś pytanie Flipa o wykształcenie to
                                żenada... kto czytuje Forum wie o czym piszę.

I spadam stąd turlając się ze śmiechu...

MK
                                • michal.ch Re: Ale yaya 28.01.04, 10:29
                                  Flip - właśnie, zobacz jakie komplementy Ci sypią. Jak Cię odmłodzili. :)))
                          • gray Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 00:35

a co cię interesuje orientacja polityczna - kretynem może być każdy co dobitnie
                            obrazujesz razem z panem 'tabliczki z kanady'
                            • Gość: byłylogowany Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 01:05
                              Nie specjalnie lubię rozmawiać z takimi chodzącymi wszechwiedzącymi, ale się
                              poniżę tym razem. Miałem juz tę nieprzyjemność przeczytać kilka Twoich postów.
                              Tak więc nie zaskoczyło mnie to, co napisałeś i tym razem. To, że nie spełniam
                              Twoich "oczekiwań" jest dla mnie dużą pochwałą. Nijak mi po drodze z takimi jak
                              Ty. Ani się czegoś nowego dowiem, ani nauczę. Co najwyżej ochlapiesz mnie
                              niewyszukanym słownictwem. Zostań w takim razie w swoim przekonaniu o własnej
                              nieomylności. Tak szczerze mówiąc, to nawet nie jest mi Ciebie żal.
                              • gray Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 01:08

ty to jednak nie lubisz odpowiadać niezależnie czy ktoś pyta uprzejmie czy nie.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=10389797&a=10393512
                                • Gość: byłylogowany Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 01:21
                                  Może nie nazbyt uprzejmie, ale odpowiedziałem. Gdybyś chciał się dowiedzieć
                                  więcej, np. gdzie mieszkam, jak się nazywam, gdzie pracuję itp. to wybacz, ale
                                  nie zaspokoję Twojej ciekawości. Zawsze jednak możesz liczyć na spore śledcze
                                  umiejętności kolegów z FŁ. Od czasu do czasu paru z nich stara się pokazać z
                                  tej mało chwalebnej strony. Brakuje tylko pogróżek w rodzaju: jutro ktoś Cię
                                  odwiedzi. Tak zdarza się na innych forach, może już czas i na FŁ?:)
                                  • gray Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 01:25

mogę się tego dowiedzieć sam ale, wybacz, nie będę do ciebie dzwonił żeby
                                    zapytać na kogo głosujesz. nie odpowiedziałeś na moje pytanie zadane
                                    tu - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=10389797&a=10393659
                      • yarro Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 00:02
                        boards_of_canada napisał:

> Dogrywka bedzie wtedy jak oderwiemy was towarzysze od koryta i bedzie mozna
                        > skutecznie zarzadzac miastem.
                        --
                        O kim mówisz? Bo chyba teraz u koryta jesteście "Wy", a nie tzw. towarzysze :P
                        • boards_of_canada Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 00:06
                          yarro napisał:
                          > O kim mówisz?

O SLD, ktore decyduje o tym co moze samorzad.
                          • yarro Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 00:13
                            A tutaj się niestety zgodzę :(

Tylko, że Flipy nie mają zbyt wiele z tym wspólnego :P
                        • Gość: byłylogowany Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 00:12
                          Jeżeli już to u korytka, niestety. Koryto cały czas zajęte jest przez wiadome
                          siły:)
                          • yarro Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 00:16
                            A jednak :D
                            • Gość: byłylogowany Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 00:18
                              Co znaczy: "A jednak"?
                              • yarro Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 00:26
                                A jednak to znaczy a jednak :) A jednak u korytka :P
                                • Gość: byłylogowany Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 00:49
                                  Przepraszam za drobne opóźnienie. Czuję się w obowiązku podziękować za
                                  zaspakającą moją ciekawość odpowiedź. Tłumaczy ona wiele i rozumiem, że brak
                                  tego malutkiego korytka może stanowić poważny uszczerbek w posiadanym przez
                                  nieomylnych majątku. Wszystkie znaki na Ziemi i Niebie wskazują jednakże, iż
                                  tenże wyłom może się w najbliższym czasie poważnie rozszerzyć. I co wtedy:)
                                  • gray Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 01:03

jak nikt potrafisz nie powiedzieć niczego nowego w pięciu linijkach tekstu.
                                    ciekawi mnie natomiast, cóż to za mesyasz, którego przyjście tak nam
                                    zwiastujesz, nadejdzie i wyłom utworzy?
                                    dużo pytasz o wiek, wykształcenie i orientację polityczną sam natomiast
                                    wypluwasz reklamowe hasełka i nic poza tym.
                                    wykształcenie i wiek nie tyle mnie interesują (bo i utytułowany ekonom w średnim
                                    wieku może być durniem kompletnym jak mamy możliwość obserwować) co właśnie
                                    wspomniana orientacja.
                                    pisałeś, że nie wiesz co robią chłopaki z ZChNu, samoobrona - nie bo nie piszesz
                                    o mleczarniach i o zbożu, elpeer też chyba odpada bo o świętej bożej rodzicielce
                                    też rzadko słyszymy z ust twoich a na PO i UW jesteś za wielki oszołom.. no to
                                    kto ty jesteś? bakunin?
                                    • Gość: byłylogowany Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 01:12
                                      Ciekaw jestem, czy czytać umiesz? Bo pisać, to nie bardzo. Twój bełkotliwy post
                                      można tłumaczyć li tylko późną porą. Zapomniałeś zdaje się tylko o LPR. Aha. A
                                      kto zacz "bakunin"?
                                      • gray Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 01:19

> Ciekaw jestem, czy czytać umiesz? Bo pisać, to nie bardzo.

jest też opcja, że nie umiesz czytać czy to w dzień czy w nocy :)

> Zapomniałeś zdaje się tylko o LPR.

gray napisał:

>> elpeer też chyba odpada bo o świętej bożej rodzicielce
                                        >> też rzadko słyszymy z ust twoich "

faktycznie, jest tak jak pisałeś - późno (a poza tym to trudne czytanie :D)

> Aha. A kto zacz "bakunin"?

czyli twoje wykształcenie mamy już podsumowane (umiejętności korzystania z
                                        podstawowych narzędzi internetowych, chociażby po to żeby się nie zbłaźnić, też)
                                        no ale dużo rzeczy można tłumaczyć późną porą, prawda? :DDD

powiem wprost, tak żebyś zrozumiał i nie musiał czytać zdań złożonych - skoro
                                        nie lubisz SLD to kogo?

poniał?
                                        • gray no i pospało się biedactwo... 27.01.04, 01:42

a było tak blisko uzyskania odpowiedzi... standard :D
                                          • yarro Gray, szczytujesz już? <no txt> 27.01.04, 01:55

• gray a co? chcesz żebyśmy doszli razem? 27.01.04, 01:58

bez komentarza stary. idź spać.

PLONK.
                                              • yarro W najgorszych koszmarach bym nie chciał :P 27.01.04, 23:23
                                                A na serio - ty się naprawdę dowartościowujesz, jak komuś "nawrzuczasz" ?
                                                • gray nie pytaj to ci się nie będzie śniło :P 27.01.04, 23:30

a na serio to czasami mnie trafia jak czytam podobnych imbecyli. od dzisiaj
                                                  znasz panów 'tabliczki kanady' i byłegointeligentnego i nie wiesz jakie to mądre
                                                  chłopaki i jak wiele mają ciekawego do powiedzenia?
                                                  • yarro Re: nie pytaj to ci się nie będzie śniło :P 28.01.04, 00:17
                                                    Nie pierwszy raz czytam ich wypocinki, ale jakos nie umiem dostosować się do ich
                                                    stylu - ty zas potrafisz :P
                                                  • gray Re: nie pytaj to ci się nie będzie śniło :P 28.01.04, 00:23

jak widzisz całkiem nieźle na ten styl reagują - musi lubią uważać, że ktoś
                                                    zwrócił na nich uwagę a nawet kogoś zezłościli (to chyba największa nagroda).
                                                    siedzę tu i ówdzie - na forach, na IRCu, na usenecie - i kogo jak kogo ale
                                                    trolli mam już opanowanych a zabawy przy tym po pachy. najbardziej lubię zadawać
                                                    pytania i dopraszać się o odpowiedż - takich zmian tematu nie każdemu pisane
                                                    ujrzeć :) oczywiście każdy troll się nudzi ale kogo jak kogo - ich nie zabraknie. :)
                                          • Gość: byłylogowany Re: no i pospało się biedactwo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 14:17
                                            To tylko Ci się tak zdaje. Dziwnym trafem akurat wysiadł mi komputer. Ale już
                                            wszystko gra. Zaskakujesz swoją przenikliwością. Wydawało mi się, że tajemnicę
                                            o swoim 4 klasowym wukształceniu zabiorę do grobu. A tu masz! Wszechwiedzący
                                            Gray, w prościutki sposób mnie zdemaskował. Moja elementarna niewiedza została
                                            wytknięta palcem. Co do UW czy Po to moje szczęście, że nie ma tam miejsca dla
                                            takich jak ja. Zresztą na Ich temat nie warto się rozwodzić. Pokazali już
                                            dostatecznie dużo, tym samym mnie z nimi nie po drodze. Tego co niżej wydukał
                                            niejaki boog (czy jak mu tam), nie będę komentował. Nie warto.
                                            • gray Re: no i pospało się biedactwo... 27.01.04, 16:15

> To tylko Ci się tak zdaje. Dziwnym trafem akurat wysiadł mi komputer. Ale już
                                              > wszystko gra.

to pewnie szpiedzy z forum albo może i nawet Wszechwiedzący Gray :P

> Zaskakujesz swoją przenikliwością. Wydawało mi się, że tajemnicę
                                              > o swoim 4 klasowym wukształceniu zabiorę do grobu. A tu masz! Wszechwiedzący
                                              > Gray, w prościutki sposób mnie zdemaskował. Moja elementarna niewiedza została
                                              > wytknięta palcem.

daj sobie spokój z tymi próbami bycia zabawnym. to, że nie znasz postaci żyjącej
                                              sto lat temu z kawałkiem jest jeszcze do przyjęcia (w końcu nie wszyscy muszą
                                              mieć czwórkę z historii) ale już fakt, że nie chciało ci się nawet sprawdzić
                                              'kto zacz' stawia cię w pewnym rządku osób o pewnym określonym światopoglądzie i
                                              odpowiednio płytkiej umysłowości.

> Co do UW czy Po to moje szczęście, że nie ma tam miejsca dla
                                              > takich jak ja. Zresztą na Ich temat nie warto się rozwodzić. Pokazali już
                                              > dostatecznie dużo, tym samym mnie z nimi nie po drodze.

no nie wiem czyje to szczęście jest bardziej...

> Tego co niżej wydukał
                                              > niejaki boog (czy jak mu tam), nie będę komentował. Nie warto.

no jak to nie warto? przecież zawsze warto wstawić trochę wykrzykników i innych
                                              radosnych pierdnięć - wszak tak to lubisz.

ponownie dziękuję za odpowiedź na moje pytanie. jak zwykle - podskoki,
                                              pokwikiwania a konkretnej odpowiedzi brak. czy ty się dziwisz, że ja mam cię za
                                              skończonego idiotę? (retoryczne - nie wymagam odpowiedzi).
                                              • Gość: byłylogowany Re: no i pospało się biedactwo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 23:38
                                                Wyjątkowo marny dupek z Ciebie. Jest tak, jak to ocenił Yarro.
                                                Niedowartościowany człowieczek przydaje sobie ważności, używając inwektyw pod
                                                adresem innych forumowiczów. Żałosne.
                                                • gray Re: no i pospało się biedactwo... 27.01.04, 23:57

dzięki jeszcze raz za odpowiedź na moje pytanie - była pełna i rzeczowa.
                                                  pogadaliśmy sobie, że hoho! powinieneś się zbadać.

EOT.
                                                  • Gość: byłylogowany Re: no i pospało się biedactwo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 00:05
                                                    Czy mógłbyś załatwić mi wizytę u Twojego lekarza? Chociaż nie wiem czy to dobry
                                                    pomysł. Bo Ty, jak wszystko na to wskazuje, leczysz się u niego już dłuższy
                                                    czas, a efektów nie widać.
                                                  • gray Re: no i pospało się biedactwo... 28.01.04, 00:16

to było tak boskie, że aż odpowiedziałem - dawno nie czytałem tak ważkich wersów.

ps.: jeszcze raz dzięki za odpowiedź - była bardzo pomocna :DDD
                                      • Gość: b00g13 Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.net / *.pl 27.01.04, 03:24
                                        A kto zacz bakunin?

sorry były, że z nielogu.
                                        a propos bakunina, nie popisałeś się...
                                        "ask google first" i nie dziw się że za tosię pośmiali.
                                        a propos - szykjcie sie na zmiany.
                                        słyszałem to od każdego (mowa o orientacji), ale po żadnym tego nie widziałem.
                                        dowody, dowody, dowody i jescze raz dowody. (dla mnie podwyżka cen biletów,
                                        anirocznica getta dowodem nie jest, to dzieje się co roku, od władz niemal
                                        niezależnie)
                                        • Gość: b00g13 Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.net / *.pl 27.01.04, 03:30
                                          sorry, nie "szykujcie się na zmiany", sensu dalszej wypowiedzi nie zmienia...
                                          obietnice, obietnice, obietnice. zaczyna to brzmieć jak obwieszczenie, że w tym
                                          kwartale produkcja sznurówek powiększyła się o 15,4%....
                          • Gość: BoCzEk Re: Boards_of_Canada - kto zacz? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 27.01.04, 16:09
                            Wysraj sie na dywan.
    • yarro Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 00:27
      Qoortschak, aleś zalożył wątek :)
      • szprota Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 15:07
        Takie wygrzebałam z archiwum:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=832623&a=832623
        Się zgadza, nie?
      • barracuda7110 Re: Boards_of_Canada - kto zacz? 27.01.04, 23:49
        Co chcesz?! Przynajmniej się pośmiałem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka