minigry.amor.pl 17.12.09, 07:41 Bardzo dobrze, ze dziewczyny nie zostawiły tego. Zdarza się, że ludzie nie walczą o swoje pieniądze. A z innej beczki - jak można nie zapłacić tak ładnym kobietkom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś kto tam był Re: Telefonia Dialog - ciąg dalszy sprawy telemar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 09:46 A teraz się zastanawiam kto kłamie? Pracowałem tam jakiś czas, przychodziłem pracować na 4h dziennie i nawet za porządną kasę. (jak dla studenta). Nigdy nie było niczego takiego jak dzielenia się kasę z koordynatorką i składki na ciastka? To chyba te dziewczyny wymyśliły, bo się opieprzały w pracy, aby coś ugrać na ewentualnej rozprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Telefonia Dialog - ciąg dalszy sprawy telemar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 11:51 Zgadzam się. W ogóle już nie mogę, k**wa tego czytać. Niektóre opie*rzały się jak nie wiem co jak np. jedna z liderek, która siedząc tam przez 8 godzin wykonywała w porywach 3 telefony jak nalezy, a teraz domaga sie odszkodowania. Rozumiem domaganie się swego, ale nie takim łgarstwem. Miałam o was lepsze zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terrra tó mi Telefonia Dialog - ciąg dalszy sprawy telemarke... IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.12.09, 19:36 telemarketerki są oszustkami razem z byłą koordynatorką.Ona wypłacała im na konto od 7 tys do 10 tys, z tego telemarketerki wypłacały kasę koordynatorce a zostawiały sobie ok 1800 zł Teraz się boją odpowiedzialności i łażą po redakcjach gazet wciskając kity dziennikarzynom szukającym sensacji.Grabiły kasę ile się da, nie zastanawiały się skąd tyle kasy.Wystarczy prześledzić konta Gdzie spędzała urlop koordynatorka,luksusowe hotele.Wszystko za zagrabioną kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość kto tam był Telefonia Dialog - ciąg dalszy sprawy telemarke... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 11:40 Nie no nie mogę już czytać tych opinii. Fakt opie...ły się bardzo. Zgodzę się z tym. Ale nie było czegoś takiego jak przelewy 10k na konto telemarketera, a później przelew zwrotny na konto koordynatorki. Ja osobiście do koordynatorki nic nie mam, współpraca się układała, kasa była jak na wstępie napisałem. A umowa fakt była tak skonstruowana - typowa umowa cywilno - prawna. Każdy wiedział co podpisywał, i wiedział o systemie premii. Piłka była prosta - sprawdzałeś się pracowałeś i zarabiałeś, nie sprawdzałeś się - out. Urok umowy cywilno - prawnej. W końcu umowę podpisywali dorośli ludzie i chyba umieli czytać co podpisują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Dialog telemarketerki IP: *.opera-mini.net 25.06.10, 10:22 Dialog dobrze zrobił że zwolnił te kobiety bo to oszustki. Oszukiwały a teraz udają niewiniątka i chcą pieniędzy za darmo. Polska to nie afryka. Odpowiedz Link Zgłoś