Dodaj do ulubionych

Telefonia Dialog - ciąg dalszy sprawy telemarke...

17.12.09, 07:41
Bardzo dobrze, ze dziewczyny nie zostawiły tego. Zdarza się, że ludzie nie
walczą o swoje pieniądze. A z innej beczki - jak można nie zapłacić tak ładnym
kobietkom?
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś kto tam był Re: Telefonia Dialog - ciąg dalszy sprawy telemar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 09:46
      A teraz się zastanawiam kto kłamie? Pracowałem tam jakiś czas, przychodziłem
      pracować na 4h dziennie i nawet za porządną kasę. (jak dla studenta). Nigdy nie
      było niczego takiego jak dzielenia się kasę z koordynatorką i składki na
      ciastka? To chyba te dziewczyny wymyśliły, bo się opieprzały w pracy, aby coś
      ugrać na ewentualnej rozprawie.
      • Gość: gość Re: Telefonia Dialog - ciąg dalszy sprawy telemar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 11:51
        Zgadzam się. W ogóle już nie mogę, k**wa tego czytać.
        Niektóre opie*rzały się jak nie wiem co jak np. jedna z liderek, która siedząc
        tam przez 8 godzin wykonywała w porywach 3 telefony jak nalezy, a teraz domaga
        sie odszkodowania.
        Rozumiem domaganie się swego, ale nie takim łgarstwem. Miałam o was lepsze zdanie.
    • Gość: terrra tó mi Telefonia Dialog - ciąg dalszy sprawy telemarke... IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.12.09, 19:36
      telemarketerki są oszustkami razem z byłą koordynatorką.Ona wypłacała im na
      konto od 7 tys do 10 tys, z tego telemarketerki wypłacały kasę koordynatorce a
      zostawiały sobie ok 1800 zł
      Teraz się boją odpowiedzialności i łażą po redakcjach gazet wciskając kity
      dziennikarzynom szukającym sensacji.Grabiły kasę ile się da, nie zastanawiały
      się skąd tyle kasy.Wystarczy prześledzić konta Gdzie spędzała urlop
      koordynatorka,luksusowe hotele.Wszystko za zagrabioną kasę.
    • Gość: gość kto tam był Telefonia Dialog - ciąg dalszy sprawy telemarke... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 11:40
      Nie no nie mogę już czytać tych opinii. Fakt opie...ły się bardzo. Zgodzę
      się z tym. Ale nie było czegoś takiego jak przelewy 10k na konto
      telemarketera, a później przelew zwrotny na konto koordynatorki. Ja osobiście
      do koordynatorki nic nie mam, współpraca się układała, kasa była jak na
      wstępie napisałem. A umowa fakt była tak skonstruowana - typowa umowa cywilno
      - prawna. Każdy wiedział co podpisywał, i wiedział o systemie premii. Piłka
      była prosta - sprawdzałeś się pracowałeś i zarabiałeś, nie sprawdzałeś się -
      out. Urok umowy cywilno - prawnej. W końcu umowę podpisywali dorośli ludzie i
      chyba umieli czytać co podpisują.
    • Gość: Gośc Dialog telemarketerki IP: *.opera-mini.net 25.06.10, 10:22
      Dialog dobrze zrobił że zwolnił te kobiety bo to oszustki. Oszukiwały a teraz udają niewiniątka i chcą pieniędzy za darmo. Polska to nie afryka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka