wilemo 05.02.04, 23:04 A które knajpy są według was najlepsze i najgorsze w naszym mieście? Wedłu mnie najlepsze miejsca do spędzenia miło czasu to Zanzik i Sphinx. Szerokim łukiem omijam natomiast Remizę Pozdrawiam Wilemo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seba1984 Re: Bary, Puby, Restauracje..... 06.02.04, 00:05 Ostatnio upodobałem sobie tą nową smażalnie ryb na przeciwko 16........długo sie nie mogłem prekonać a jedak kolega miał racje......naprawde polecam. Z pubów polecam City Pub:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: Bary, Puby, Restauracje..... 06.02.04, 09:35 seba1984 napisał: > Ostatnio upodobałem sobie tą nową smażalnie ryb na przeciwko 16........długo > sie nie mogłem prekonać a jedak kolega miał racje......naprawde polecam. Z > pubów polecam City Pub:)))))) W Zagłobie jest przyjemnie i nie tak drogo ale City Pub - zwykła kanciapa!!!! Zanzik jaest bardzo przyjemny, jest tam spokojnie, czyściutko i to szefostwo - nic dodać nic ująć - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: Bary, Puby, Restauracje..... 08.02.04, 22:32 zetka5 napisała: > W Zagłobie jest przyjemnie i nie tak drogo ale City Pub - zwykła kanciapa!!!! naprawde b. fajne miejsce. Dlatego gdy pijam tam piwo to tylko w najlepszym towarzystwie :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
wilemo Re: Bary, Puby, Restauracje..... 09.02.04, 10:14 Na Zamkowej jak są sklepy: Pretty Girl, Cukiernia rodzinna, Lombard, i wkońcu taki budenek z trzema czy czterema sklepikami (Obtyk, i jakieś inne drożyzny) jest wjazd na podwórko. I Tam w podwóreczku jest właśnie City Pub. Kiedyś były tam pijalki ale niestety nie pamiętam nazw. Mam nadzieję, że ten opis w miarę uzmysłowił Ci gdzie znajduje się City Pub. Pozdrawiam Wilemo Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Bary, Puby, Restauracje..... 09.02.04, 10:22 Aha... sam nie wiedziałem, gdzie to jest... Tożto chyba stary MArkus jest Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: Bary, Puby, Restauracje..... 09.02.04, 23:34 boczek2001 napisał: > Aha... sam nie wiedziałem, gdzie to jest... Tożto chyba stary MArkus jest > tak, to tam gdzie wszyscy chodza przodem do wszystkich bo ochroniarze strzelaja w plecy :P :)... super pub... nie ma co :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartekpawel Re: Bary, Puby, Restauracje..... 27.02.05, 18:06 Taaak, szefostwo w Zanzi jest nieprzeciętne. Zwłaszcza ten gbur, który jak nie kupujesz następnego piwa przez 2 minuty od skończenia poprzedniego, to grzecznie, acz bardzo nachalnie pokazuje ci drzwi... Odpowiedz Link Zgłoś
dexterr Re: Bary, Puby, Restauracje..... 12.02.04, 16:54 "Żywiec" na Grabowej. Fajny klimat i miejsce gdzie zawsze można znaleźć kogoś znajomego. Niektórzy zarzucają Maćkowi-właścicielowi że wcześnie zamyka lokal. Z tego co wiem powodem są sąsiedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Bary, Puby, Restauracje..... 12.02.04, 16:57 Ale siedzenia ma głupie bo się zapadają :( Odpowiedz Link Zgłoś
dexterr Re: Bary, Puby, Restauracje..... 13.02.04, 11:13 No trzeba przynać że te ławeczki na sznureczkach nie są zbyt wygodne, ale jak sam wiesz są miejsca w Żywcu gdzie można normalnie siedzieć. Szkoda że jest ich tak mało. Odpowiedz Link Zgłoś
wilemo Re: Bary, Puby, Restauracje..... 16.02.04, 23:02 Z jednaj strony fajny klimat z tymi krzesełkami. Ale z drugiej.... czy sznurki w tyłku to aż taka przyjemność. Pozdrawiam. Wilemo Odpowiedz Link Zgłoś
bartekpawel Re: Bary, Puby, Restauracje..... 27.02.05, 18:08 To wyłącznie kwestai przyzwyczajenia. Mi nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Bary, Puby, Restauracje..... 16.02.04, 12:09 Ale adresy.... o większości nie mam pojęcia, a i tak wolę domowe zacisze ;)) Czy Siódme Niebo podpada pod kategorię w tytule? Bo ja baaaardzo lubię jednak posiedzieć przy herbacie. A dodatku są na ścianach obrazki... niedawno jeden "obudowałam" parterowym domkiem z ogródkiem Odpowiedz Link Zgłoś
wilemo Re: Bary, Puby, Restauracje..... 16.02.04, 22:59 Oczywiście że podpada. Sam lubię w tym mięjscu przebywać. Chciałem wiedzięć w jakich lokalach lubicie spedzać wolny czas. I mam tu na myśli każdą kafejkę, każdy bar, restaurację itd.... Pozdrawiam. Wilemo Odpowiedz Link Zgłoś
dexterr Re: Bary, Puby, Restauracje..... 16.02.04, 23:47 To może jeszcze "Świat kawy i herbaty" czy coś takiego, niewiem czy dokładnie taka jest nazwa ale trzeba przyznać że kawę i herbatę podają tam naprawdę wspaniałą. Do tego nie ma problemu żeby zakupić owy ulubiony napój do domu. Mają szeroki wybór. Oprócz tego polecam ciasto miodowo-orzechowe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 >>>SIÓDME NIEBO<<< 02.09.04, 12:13 No właśnie - cudne miejsce. Atmosfera bardzo korzystna, herbatę jak podają to w hektolitrowym dzbanie, takze pić można do woli... Bardzo nastrojowo, romantycznie. Kto by przypuszczał ze w tym miescie sa jeszcze takie lokaliki... No i pani jest bardzo miła i przyjemna :) Pani Kasia nota bene... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: >>>SIÓDME NIEBO<<< 03.09.04, 08:13 boczek2001 napisał: > No i pani jest bardzo miła i przyjemna :) > Pani Kasia nota bene... ;) > Poprostu wszystkie Katarzyny, Kasie i Kasieńki sa urocze i miłe Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: Bary, Puby, Restauracje..... 23.09.04, 20:26 bylam w tym nowym lokalu otworzonym w dawnym Domu Tkacza. Booosko, pyszna szarlotka. Gorącą polecam. Tylko ta lokalizacja troche odstrasza. Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Bary, Puby, Restauracje..... 24.09.04, 09:37 ooo to jest tam gdzie ta kanapa zwisa z sufitu? Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: Bary, Puby, Restauracje..... 13.10.04, 20:46 zmieniam zdanie o tym miejscu... przez pierwszy tydzień było miło, zamówienie było realizowane w 5 min a teraz czekasz, czekasz i czekasz po czym przychodzi Pani i mówi że tego akurt nie mam!! Ładna maja łazienke i krem do rączek jest.... ciekawe kiedy go ktoś gwizdnie? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaajjj Re: Bary, Puby, Restauracje..... 24.02.05, 01:01 ... Bary,Puby,Restauracje ... Uważam,że jest fajnie tam gdzie są fajni ludzie i jest czysto a w ubikacji laski się nie biją:/ NAJGORSZYM miejscem w Pabianicach jest "Antidotum" !!! Takiej chamówy nie widziałam dawno! "Wielkie panie" tracają z byle powodu,to jest jeden wielki BUR... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutsie Re: Bary, Puby, Restauracje..... 24.02.05, 17:26 zgadzam sie aboslutnie, Antidotum to jeden wielki shit, same wielkie paniusie, w kiblu nie ma wody, a za to leje sie ona z przekającego sufitu, no i ta muzyka, zero spójności tylko co chwile co innego Odpowiedz Link Zgłoś
misia2004 Re: Bary, Puby, Restauracje..... PYTANIE 02.03.05, 18:47 gdzie mozna pograć w lotki nazywane tez rzutkami??? Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Bary, Puby, Restauracje..... PYTANIE 18.03.05, 13:43 na pewno w Falco na 20 stycznia mozna pograc w rzutki Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Bary, Puby, Restauracje..... PYTANIE 18.03.05, 13:49 na pewno na Mariańskiej, podobno gdzies na Piaskach również Odpowiedz Link Zgłoś
wilemo Re: Bary, Puby, Restauracje..... PYTANIE 23.03.05, 23:41 Nie jestem pewien czy ten lokalik jeszcze istnieje ((ale chyba tak)). W każdym bądź razie na ul Partyzanckiej jest auto-szrot i komis tak mniej więcej na wysokości pabianickiej mleczarni. I tam na tym komisie jest bar. Niepamiętam nazwy. Wiem że wchodzi się do niego tak troche poniżej ziemi ale w śrdoku nie jest najgorzej. Taka nie duża pijalka. W każdym bądź razie tam na bank jest też taki automat o jaki pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
bartekpawel Rzutki - lotki 18.03.05, 21:07 Bar u Bruna. Kunickiego po prawej stronie. A single spokojnie znajdą towarzystwo do gry i to nawet w osobie właściciela baru ! Odpowiedz Link Zgłoś