Gość: Prahnitz Kazimierz Marcinkiewicz :) IP: 212.244.73.* 18.01.10, 10:16 To wszechstronny człowiek z praktyką na stanowisku komisarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big_news Re: Kto teraz będzie rządził ŁODZIĄ? IP: *.toya.net.pl 18.01.10, 10:47 teraz bedzie rzadzil Beger Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Kto teraz będzie rządził ŁODZIĄ? 18.01.10, 12:22 Bigi nigdy nie pisze w tak niechlujny sposób. Nie podszywaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 ja moge 18.01.10, 11:52 juz ja zrobie porzadek z tymi wszystkimi komunistami i aparatczykami jakem marianczyk Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia "A mówiłam, że tak będzie - acha!" 18.01.10, 12:18 forum.gazeta.pl/forum/w,63,100935326,100935326,Ktokolwie_wie_kto_po_Kropie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Grzegorz Halama też wiedział: 18.01.10, 12:20 www.youtube.com/watch?v=QI0bB4Pe7sU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : Ale przeciez to jest najmniej wazne IP: *.opera-mini.net 18.01.10, 17:48 Najwazniejsze ze wygrala pozalsieboze "demokracja", hie hie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allach Kto będzie rządził ? Złodzieje IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.10, 19:08 to oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
presse123 Re: "A mówiłam, że tak będzie - acha!" 18.01.10, 22:03 Och lew_konia co zamykasz się i otwierasz i niczego nie dostrzegasz. A twoja firma gore i pogrąża się w nicość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : Re: "A mówiłam, że tak będzie - acha!" IP: *.opera-mini.net 18.01.10, 23:17 > A twoja firma gore i pogrąża się w nicość. O tak tak, to jest bardzo znaczacy w tej sprawie argument. Spieprzaj psycholu. Odpowiedz Link Zgłoś
presse123 Re: "A mówiłam, że tak będzie - acha!" 18.01.10, 23:29 gościu, jakiś ty mądry i przenikliwy. Wielki przegrany i zakompleksiony niewolniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : Re: "A mówiłam, że tak będzie - acha!" IP: *.opera-mini.net 18.01.10, 23:53 presse123 napisał: > gościu, jakiś ty mądry i przenikliwy alez jelopie, przestan mnie obarczac swoimi dolegliwosciami, czymze byla ta wycieczka osobista do lew-konii na temat firmy jak nie popisem twojej wybitnej przenikliwosci? zjezdzaj mi stad, bo na takich jak ty to sie milicje wola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: "A mówiłam, że tak będzie - acha!" IP: *.toya.net.pl 19.01.10, 19:17 Nie przbędzie, spóźniłeś się 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Kto teraz będzie rządził ŁODZIĄ? 18.01.10, 21:38 logicznie_myslacy napisał: > I jak? nie ma gospodarza więc was wszyscy z okolicy rozkradną do reszty heheheh i w konsekwencji będziecie mieli tylko sołtysa lub innego komisarza z wszawki Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Zapewne... 18.01.10, 22:21 ...rozhisteryzowana Cudak jako Matka Demokracja, ale najpierw komisarz. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Zapewne... 18.01.10, 23:01 Zróbcie wybory w maju...nie dajcie się doić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brite parę rad 19.01.10, 10:26 lodz.naszemiasto.pl/artykul/293485,sama-czapka-to-za-malo,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Kto teraz będzie rządził ŁODZIĄ? IP: *.toya.net.pl 19.01.10, 14:42 Ja myślę że tak jak do tej pory łodzią będzie rządził witold pan i jemu podobni, niestety nie przewiduję zmian w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćwierkają Skrzydlewska z Tomaszewskim IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.01.10, 16:35 ćwierkaja o duecie Skrzydlewskiej z Tomaszewskim aby kontynuować do wyborów rozpoczęte projekty. niestety w Łodzi PO nie ma kręgosłupa i szarpią się w pięć stron. Wszystko możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasul Re: Kto teraz będzie rządził ŁODZIĄ? IP: *.171.171.85.static.crowley.pl 19.01.10, 16:44 Dla mnie skandal to Witold Skrzydlewski w Radzie Miasta. Takie rzeczy tylko w Odzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ochotnik Re: Kto teraz będzie rządził ŁODZIĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 16:50 Myślę że ja mógłbym spróbować. Lech Wałęsa był elektrykiem i został Prezydentem RP. A ja mam trochę więcej ukończonych szkół. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_miroslaw myślę że katolik bo jesteśmy krajem katolickim. 19.01.10, 22:48 takie są po prostu fakty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: myślę że katolik bo jesteśmy krajem katolicki IP: *.171.171.85.static.crowley.pl 20.01.10, 16:09 Jestesmy krajem katolickim, gdzie 60% wierzacych to ateisci, lamiacy prawie wszystkie 10 przykazan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka jak sobie pościelicie tak się wyśpicie IP: *.vtx.ch 20.01.10, 18:37 "Co będzie dalej?" Jak sobie pościelicie tak się wyśpicie. Jak wygląda Łódź na dzień dzisiejszy ? Czy tak wygląda miasto europejskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
inspektor_harry_callahan Mueller, Skrzydlewski czy Ziółek? 21.01.10, 09:26 Tylko tow. Mueller, polityczna prostytutka, która kolejny raz się sprostytuowała, skamląc o przygarnięcie przez łódzki SLD, z którego wcześniej uciekła do burdelu pod nazwą Samoobrona, po drodze usiłując bezskutecznie zbudować własną partyjkę lewicową, co się nie udało, nawet po wpisaniu na listę członków osoby z najbliższej rodziny, domowego psa, kota i kanarka. Wcześniej tow. Mueller był karnym, przykładnym funkcjonariuszem, prominentnym żołnierzem PZPR, będącej na usługach rosyjskiego okupanta, który opanował Polskę na prawie 50 lat. Dla urodzonych po 1989 roku rozwinięcie skrótu PZPR: Płatni Zdrajcy Pachołki Rosji. Ten prawdziwy mężczyzna pokaże teraz, jak kończy: zostanie preziem w zrujnowanej Łodzi, stanowiącej zbutwiałą, brudną i śmierdzącą przybudówkę do eleganckich i pachnących prywatnych galerii handlowo-rozrywkowych. Gdyby tow. Mueller miał ambicje wyżej sięgające, to w kolejności naturalnym kandydatem na prezydenta Łodzi jest pan Skrzydlewski, ale i gdyby on miał inne plany i stanowisko to by go nie interesowało, to znowuż, kolejnym oczywistym kandydatem na ten urząd byłby pan Ziółek, który z powodzeniem może łączyć to stanowisko z funkcją wysoko postawionego funkcjonariusza innego obcego mocarstwa - Watykanu! Moje osobiste preferencje to jednakowoż ten Skrzydlewski. Lepiej by nie było, za to weselej. Bo - jak śpiewa Maciej Zembaty - "w prosektorium najweselej jest nad ranem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kto? Re: Kto teraz będzie rządził ŁODZIĄ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.10, 14:29 Ja proponuję tego pijaka, który rozlał wodę Kropie na buty przed zdrojem na Pietrynie, bo to w sumie jemu komuchy zawdzięczają najważniejszy pretekst do rozpętania całej tej awantury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Kto teraz będzie rządził ŁODZIĄ? IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.10, 17:51 Proponuje Skrzydlewskiego. Zna się na biznesie i mediów się nie boi, przegrywać nie lubi, w filmach o nekrobiznesie dobrze się prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
inspektor_harry_callahan Pan Andrzej! 21.01.10, 19:39 Pan Andrzej. Pęczak Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hallacan Re: Pan Andrzej! IP: *.toya.net.pl 12.04.10, 22:41 Myślę, że Pęczak jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kto teraz będzie rządził ŁODZIĄ? IP: *.toya.net.pl 23.01.10, 10:17 Baby Jaga z swoją świtą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burdel Mama Re: Kto teraz będzie rządził ŁODZIĄ? IP: *.toya.net.pl 23.01.10, 23:56 Łodzią będzie teraz rządził nierząd. Przy pomocy gejów i lesbijek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burdelmma Re: Kto teraz będzie rządził ŁODZIĄ? IP: *.toya.net.pl 23.01.10, 23:58 Teraz będzie rządził Łodzią nierząd. Przy pomocy gejów i lesbijek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test_prawdy_PO Potraktowanie spraw Łodzi testem dla PO IP: *.anonymouse.org 25.01.10, 08:33 Premier i PO powininni wiedzieć, że jeżeli tą funkcję obejmie kolejna miernota to przy następnych wyborach samorządowych, do sejmu i senatu oraz prezydenckich straci kilkaset tysięcy głosów łodzian. To jest zbyt oczywiste żeby po łódzkim proteście obywatelskim i wieloletnim "olewaniu" Łodzi przez "warszawkę" PO ryzykowała utratę tylu wyborców. To będzie test jak PO traktuje Łódź. Jeżeli kolejny raz zbagatelizuje sprawy tego miasta to więcej straci niż zyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Potraktowanie spraw Łodzi testem dla PO IP: *.toya.net.pl 25.01.10, 11:48 Na razie za olewanie łodzi i jej mieszkańców najwięcej stracili kropa z tomasieskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Kazik i jego dziecioki IP: *.toya.net.pl 25.01.10, 15:44 aaaacccccccccccccccccccchhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Mam pomysła! IP: *.toya.net.pl 25.01.10, 23:10 fakty.interia.pl/ciekawostki/news/wielka-wyprzedaz-w-nasa,1429264,18 Co tam F1 na brusie, co tam gehry z lynchem, kupmy sobie prom kosmiczny, wyjdzie taniej niz kamerimidż a i kropę na pocieszenie na jakąś małą wycieczkę mozna wysłać. Tanio i efektownie. Czyż nie? Mozna w centrum wyburzyć rudery akurat będzie gdzie postawić. A i atrakcja turystyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meister Re: Kto teraz będzie rządził ŁODZIĄ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 12:27 UWAGA RADNI!!!. Koniecznie obejrzyjcie na co chcecie przeznaczyć pieniądz łodzian!!! www.youtube.com/watch?v=w_JXKzfrXdg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojurz Chelminska !!!!! Komisarz wybrany IP: *.toya.net.pl 27.01.10, 20:12 Premier Tusk podjal decyzje. Obowiazki prezydenta miasta jako komisarz do listopadowych wyborow bedzie pelnic p. Jolanta Chełminska. Gratulacje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANEK Re: Chelminska !!!!! Komisarz wybrany IP: *.toya.net.pl 28.01.10, 01:17 CZYLI TRWAMY W NIEMOCY. SZKODA MIASTA. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Chelminska !!!!! Komisarz wybrany 28.01.10, 12:48 Jeśli to prawda, to kluczowe będą stanowiska wiceprezydentów. Odpowiedz Link Zgłoś