Dodaj do ulubionych

Bardzo Was polubiłem, Chłopy ...

08.02.04, 01:04
...czyli moje słowa uznania dla Flipów, za ich chłodne ustosunkowywanie się
do różnorakich pomysłów, które lęgną się na niniejszym Forum!

Uprzejmie dopraszam się utrzymania poziomu wypowiedzi.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich Forumowiczów,

sluzbowo
Obserwuj wątek
    • Gość: flip Re: Bardzo Was polubiłem, Chłopy ... IP: *.p.lodz.pl 08.02.04, 02:02
      scabellum pedum tuorum, czyli sluga sluzka unizony :-)
      • Gość: mamadoo Re: Bardzo Was polubiłem, Chłopy ... IP: *.cable.wanadoo.nl 08.02.04, 17:58
        I ja się dołączam do pochwał łódzkich forumowiczów komunikacyjnych.

W porównaniu z innymi forami nie ma tu chmastwa, prostactwa i obrażania
        wszystkich naokoło, za którym kryje się pustka intelektualna, często
        pojawiajającego się gdzie indziej(na przykład na forum pewnego miasta słynącego
        z nowoczesnych i zadbanych tramwaji).
        Co bardziej hardzi forumowicze, można pomysleć,że niezrównoważeni psychicznie,
        wykrzykujący swe częstokroć dziwaczne roszczenia, są skutecznie poskramiani
        przez innych.
        Większość tematów dyskusji nie jest nazbyt szczegółowa i tylko o technice lub
        wyższości linii 130A nad linią 213E ani też utrzymana za bardzo w duchu s-f.
        Brawo! Tylko tak trzymać!
        • Gość: flip Re: Bardzo Was polubiłem, Chłopy ... IP: *.p.lodz.pl 08.02.04, 18:07
          Mozna odniesc wrazenie, ze mamadoo ma cos wspolnego z transportem, bo pisze
          ciekawie. Czy to tylko obserwacje z Holandii i innych, czy tez cos wiecej?
        • teufel Re: Bardzo Was polubiłem, Chłopy ... 08.02.04, 23:15
          Poprostu oszołomy siedzą na Łodzi, a na Komunikację nie chce im sie wejść i
          bardzo dobrze - przynajmniej skupic się na komunikacji, a nie na użeraniu sie.
          Co prawda nie wchodzę na komunikację innych miast, ale słyszałem, że Łódź ma
          jedno z lepszych podforum Konkacja, jeśli nie najlepsze.
          • teufel Re: Bardzo Was polubiłem, Chłopy ... 09.02.04, 18:12
            podforum Konkacja
            --------
            Komunikacja
        • yogy Bardzo Was polubiłem, Chłopy ... 09.02.04, 19:32
          Gość portalu: mamadoo napisał:

> I ja się dołączam do pochwał łódzkich forumowiczów komunikacyjnych.
          >
          > W porównaniu z innymi forami nie ma tu chmastwa, prostactwa i obrażania
          > wszystkich naokoło, za którym kryje się pustka intelektualna, często
          > pojawiajającego się gdzie indziej(na przykład na forum pewnego miasta
          słynącego
          >
          > z nowoczesnych i zadbanych tramwaji).
          > Co bardziej hardzi forumowicze, można pomysleć,że niezrównoważeni
          psychicznie,
          > wykrzykujący swe częstokroć dziwaczne roszczenia, są skutecznie poskramiani
          > przez innych.
          > Większość tematów dyskusji nie jest nazbyt szczegółowa i tylko o technice lub
          > wyższości linii 130A nad linią 213E ani też utrzymana za bardzo w duchu s-f.
          > Brawo! Tylko tak trzymać!

wpadłeś na forum miasta, gdzie są rzeczywiście zadbane tramwaje (w porównaniu z
          innymi miastami w Polsce:-P), jak Filip z konopii i uczepiłeś się ogólnej
          postawy niektórych forumowiczów... Skoro wymagasz od forumowiczów, by nie
          bluzgali na lewo i prawo na inne miasta, to najpierw zacznij od siebie...
          • Gość: mamadoo Re: Bardzo Was polubiłem, Chłopy ... IP: *.cable.wanadoo.nl 09.02.04, 19:59
            Któż to tak bluzga na lewo i prawo?
            • yogy Bardzo Was polubiłem, Chłopy ... 09.02.04, 20:02
              Gość portalu: mamadoo napisał(a):

> Któż to tak bluzga na lewo i prawo?

św Mikołaj
            • Gość: mamadoo Re: Bardzo Was polubiłem, Chłopy ... IP: *.cable.wanadoo.nl 09.02.04, 20:07
              Pomyślmy, w których miastach są nowoczesne i zadbane tramwaje?
              Może w Berlinie?
              A może w Amsterdamie?
              Rotterdam też zamówił ostatnio serię sześćdziesięciu nowoczesnych Citadisów i
              na dodatek zrealizował program modernizacyjny Tram2000.

A w którym mieście forumowicze są chamscy i prostaccy?
              Najpewniej w wielu by się tacy znaleźli...
              • yogy Bardzo Was polubiłem, Chłopy ... 09.02.04, 20:11
                Gość portalu: mamadoo napisał:

> Pomyślmy, w których miastach są nowoczesne i zadbane tramwaje?
                > Może w Berlinie?
                > A może w Amsterdamie?
                > Rotterdam też zamówił ostatnio serię sześćdziesięciu nowoczesnych Citadisów
                i
                > na dodatek zrealizował program modernizacyjny Tram2000.
                >
                > A w którym mieście forumowicze są chamscy i prostaccy?
                > Najpewniej w wielu by się tacy znaleźli...

I tak wiesz o co mi chodzi. Zwróciłeś się do ogółu forumowiczów, zatem do mnie
                też...
                • Gość: mamadoo Re: Bardzo Was polubiłem, Chłopy ... IP: *.cable.wanadoo.nl 09.02.04, 20:14
                  Tak jest. Bezczelnie wiem o co chodzi.
                  FORUMOWICZE CAŁEGO ŚWIATA ŁĄCZCIE SIĘ !
                  • yogy Bardzo Was polubiłem, Chłopy ... 09.02.04, 20:19
                    Co chcesz przez to powiedzieć?
                    • Gość: mamadoo Św.Mikołaj - reaktywacja IP: *.cable.wanadoo.nl 09.02.04, 20:34
                      Co Św.Mikołaj miał na myśli?
                      Nie zapominajmy,że kult Św.Mikołaja jest bardzo rozprzestrzeniony w kościołach
                      autokefalicznych,zwłaszcza na terenie Rosji i Ukrainy.
                      • Gość: mamadoo mrX IP: *.cable.wanadoo.nl 10.02.04, 17:56
                        Jak widzę kolejny temat, który rozpoczyna mrX to tracę ochotę na czytanie tego
                        forum. Wydaje mi się,że jest co najmniej dzięsięciu exów bo tyle krzyku
                        dawno "nie widziałem". Oczywiście nie mam panu exowi nic do zarzucenia jeśli
                        chodzi o jego poglądy, każdy ma prawo do wypowiedzi i do własnych poglądów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka