Gość: łodzianin IP: *.lodz.mm.pl 31.01.10, 20:02 Widzewku kochamy Cię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łodzianin Widzew Dumą Lodzi! IP: *.lodz.mm.pl 31.01.10, 20:32 Widzewie jesteś nasza duma i chluba kochamy Cie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłujący piękno Widzew wciąż czeka na wzmocnienia IP: *.toya.net.pl 31.01.10, 20:42 fidzewku nienawidzimy cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hg Re: Widzew wciąż czeka na wzmocnienia IP: *.toya.net.pl 31.01.10, 23:52 bezdomne trole spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Widzew wciąż czeka na wzmocnienia IP: *.toya.net.pl 31.01.10, 22:10 > a co kochamy to ruch....y ! kochasz rodziców łełkaesiaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Widzew wciąż czeka na wzmocnienia IP: *.smrw.lodz.pl 31.01.10, 23:40 DERDZIK coś Ciebie nie widziałem na sparingu i podczas udzielania wywiadów w OSiR w Gutowie :) Napisałeś artykuł zaocznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Widzew wciąż czeka na wzmocnienia IP: *.smrw.lodz.pl 31.01.10, 23:45 Byli tylko z Toya i Cyfrasport :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Widzew wciąż czeka na wzmocnienia IP: *.smrw.lodz.pl 01.02.10, 00:05 Jak zobaczyłem zdjęcia to jestem zszokowany...Nie dość ze Ciebie tam nie było to zdjęcia są podpisane przez Ciebie.Zdjęcia są nasycone i jest zwiększony kontrast w PS.Pal licho tzw fotki.Mam pytanie od kiedy Ty się zajmujesz fotografią szczególnie jak Ciebie tam nie było????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Widzew wciąż czeka na wzmocnienia IP: *.smrw.lodz.pl 01.02.10, 00:11 Te zdjecia to jakiś dowcip? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Widzew wciąż czeka na wzmocnienia IP: *.smrw.lodz.pl 01.02.10, 00:13 Gdzie Ty tam sie ukrywaełs za zspą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Widzew wciąż czeka na wzmocnienia IP: *.smrw.lodz.pl 01.02.10, 00:23 Ponieważ Derdzik wziął się za fotografowanie również,wygląda to komicznie i usuwacie moje posty to powiem ze bronicie kogoś kto nie powinien mieć pracy w GW .Mianowice Derdzik.Ośmieszacie się tylko.Nie dość że Derdzik nie udzielał żadnego wywiadu to zrobiliście z niego pseudofotoreprtera anonimowca.Nie pisałbym tego ale Derdzik wie tyle o zdjeciach co kura na trzepaku.Wiele lat nauki pan panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Widzew wciąż czeka na wzmocnienia IP: *.smrw.lodz.pl 01.02.10, 00:30 Derdzik wle już zebys był redaktorem, ale nie fotografuj bo bedziesz komiczny serio nie masz pojecia o tym.Gazety schądzą na psy... Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lodz Re: Widzew wciąż czeka na wzmocnienia 01.02.10, 10:49 To bardzo nieładnie kogoś obrażać. Nie mówiąc o tym, że obraża i kłamie ktoś, kto nie ma odwagi się podpisać. Ale sprawdzimy sami, kto jest taki odważny i bystry. Tak na marginesie, chociaż nie powinienem tego w sumie pisać - na meczu w Gutowie byłem, jestem też autorem zdjęć. Było bardzo fajnie. Bartek Derdzikowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Olszar redakcja.lodz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 12:07 Bartek, kiedy wreszcie zbierzecie się na odwagę i napiszecie o wszystkich przekrętach, oszustwach, nadużyciach i marnotrawstwie publicznych pieniędzy jakie mają miejsce przy próbie wskrzeszenia wbrew woli znaczącej większości łodzian tworu zwanego łks pss. Tylko wy możecie to zrobić, przecież macie najlepszych śledczych dziennikarzy. Za ujawnienie tych wszystkich przekrętów zyskacie nie tylko sławę porównywalna do ujawnienia afery "łowców skór", ale zaskarbicie sobie wdzięczność łodzian, których podatki są defraudowane na spłacanie długów prywatnych spółek i opłacanie horrendalnych jak na warunki Łodzi zarobków piłkarskich beztaleci oraz piłkarzy emerytów i pijaków. Obudźcie się wreszcie!!!! pozdrawiam, Sebastian Olszar, stały czytelnik GW od 1989r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: redakcja.lodz IP: *.toya.net.pl 01.02.10, 18:01 szkoda że się tego nie domagałeś jak dotyczyło to widzewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Widzew wciąż czeka na wzmocnienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 08:19 Drodzy Radni, Panie i Panowie Z wielką uwagą śledzę poczynania Państwa w kwestii dotyczącej ratowania i finansowania jednej sekcji sportowej. Sam pomysł uważam za słuszny jednak brak transparentności oraz niebezpieczeństwo wprowadzenia standardów niezdrowej konkurencji zobowiązuje mnie do jasnego zajęcia stanowiska. Nie mogę wyrazić zgody na to, by miasto, które czerpie korzyści z tego, iż jestem jego mieszkańcem i co za tym idzie płacę podatki z których tworzony jest budżet miasta przeznaczało środki na ŁKS PSS, którego powstanie i funkcjonowanie nie stanowi dla mnie i wielu moich znajomych priorytetu. Wręcz przeciwnie protestując przeciw podejmowanej inicjatywie zostaję zmuszony do podjęcia kroków wbrew moim przekonaniom i ideałom urodzonego i wychowanego w mieście Łódź obywatela Polski. Tym krokiem, do wykonania którego obliguje mnie nieodpowiedzialna decyzja Rady Miasta, jest zgłoszenie w Urzędzie Skarbowym innego miejsca zamieszkania, a co za tym idzie pewność, iż podatek odprowadzany przeze mnie, a tworzący budżet miasta nie będzie przeznaczony na „zachciankę” małej grupy mieszkańców Łodzi. Uczynię to z bólem serca, bo wiem, że dzięki tym środkom inna miejscowość będzie miała większe możliwości rozwoju. Mam nadzieję, że nie zostanę zmuszony do podjęcia w/w kroków, ponieważ godziłyby one w moje poczucie bycia mieszkańcem Łodzi i co za tym idzie odpowiedzialności za to miasto o którego rozwój Państwo jesteście zobowiązani dbać. Z poważaniem mieszkaniec miasta Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Drodzy Radni, Panie i Panowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 08:20 Drodzy Radni, Panie i Panowie Z wielką uwagą śledzę poczynania Państwa w kwestii dotyczącej ratowania i finansowania jednej sekcji sportowej. Sam pomysł uważam za słuszny jednak brak transparentności oraz niebezpieczeństwo wprowadzenia standardów niezdrowej konkurencji zobowiązuje mnie do jasnego zajęcia stanowiska. Nie mogę wyrazić zgody na to, by miasto, które czerpie korzyści z tego, iż jestem jego mieszkańcem i co za tym idzie płacę podatki z których tworzony jest budżet miasta przeznaczało środki na ŁKS PSS, którego powstanie i funkcjonowanie nie stanowi dla mnie i wielu moich znajomych priorytetu. Wręcz przeciwnie protestując przeciw podejmowanej inicjatywie zostaję zmuszony do podjęcia kroków wbrew moim przekonaniom i ideałom urodzonego i wychowanego w mieście Łódź obywatela Polski. Tym krokiem, do wykonania którego obliguje mnie nieodpowiedzialna decyzja Rady Miasta, jest zgłoszenie w Urzędzie Skarbowym innego miejsca zamieszkania, a co za tym idzie pewność, iż podatek odprowadzany przeze mnie, a tworzący budżet miasta nie będzie przeznaczony na „zachciankę” małej grupy mieszkańców Łodzi. Uczynię to z bólem serca, bo wiem, że dzięki tym środkom inna miejscowość będzie miała większe możliwości rozwoju. Mam nadzieję, że nie zostanę zmuszony do podjęcia w/w kroków, ponieważ godziłyby one w moje poczucie bycia mieszkańcem Łodzi i co za tym idzie odpowiedzialności za to miasto o którego rozwój Państwo jesteście zobowiązani dbać. Z poważaniem mieszkaniec miasta Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CAROL Widzew wciąż czeka na wzmocnienia IP: *.toya.net.pl 01.02.10, 08:52 JESTEŚCIE NAJMĄDRZEJSI ALE TYLKO W SWOIM GRONIE CZERWONE PAJACYKI NA DRUCIKU CYCKA. WZMOCNIENIA WAM NIE POMOGA KRĘTACZE 1 LIGA NA ZAWSZE WITA FIDZEF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k1 Re: Widzew wciąż czeka na wzmocnienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 10:27 Ty chyba nie jesteś z Łodzi, bo piszesz nazwę Widzew z błędami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Widzew wciąż czeka na wzmocnienia IP: *.range86-164.btcentralplus.com 01.02.10, 12:46 Pajacyk to ty jesteś do tego na żetony!Widzewski Londyn pozdrawia Galerianki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Do CAROLA IP: *.toya.net.pl 01.02.10, 19:40 I kto to mówi (pisze)? Nie dosyć, że hipokryzja wylazi z kazej strony, to jeszcze pisze tak jak mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Widzew wciąż czeka na wzmocnienia IP: 91.90.57.* 01.02.10, 11:02 Carolku a wy jesteście na DRUCIE ŁODZIAN kołtun jesteś straszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS ROKICIE Re: Widzew wciąż czeka na wzmocnienia IP: *.toya.net.pl 03.02.10, 16:53 widzew co? ty padlino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodek Widzew wciąż czeka na wzmocnienia IP: 78.8.201.* 06.02.10, 17:17 wzmocnią się ,wrócił Leszek Miler,czerwona armia + SLD naprzód Odpowiedz Link Zgłoś