Dodaj do ulubionych

Brawo dla Media Markt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 18:23
wreszcie media markt wprowadziła na swojej stronie mozliwość rejestrowania
się za pomocą emaila w celu otrzymywania elektronicznej wersji oferty.
Co by nie mówić to ja jestem bardzo zadwolony gdyż pomimo wszytkich dziwnych
rzeczy, które sie tam ostanio wyprawiały jest zdecydowanie taniej.
Jak na razie sie zapisałem ale jeszcze nic nie dostalem. Formularze daje do
wyboru przedział wiekowy. Ciekwa jestem czy będą przysyłali PDfy czy Html?
Co Sądzicie szanowni Państwo:)?
Obserwuj wątek
    • Gość: eM Re: Brawo dla Media Markt IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 10.02.04, 18:25
      no to bardzo ciekawe...
    • Gość: Lucyfer jakiś Re: Brawo dla Media Markt IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 10.02.04, 19:39
      > Co Sądzicie szanowni Państwo:)?

Powinni tego zabronic

:>
    • gray Re: Brawo dla Media Markt 10.02.04, 19:44

szkoda, że w ten sposób nie można ograniczyć tej makulatury na wycieraczce :/
      • barracuda7110 Re: Brawo dla Media Markt 10.02.04, 20:09
        Może trzeba jakiś apel wystosować do nich żeby drukowali ulotki na papierze,
        którym wygodniej się tyłek podciera? ;)
        • Gość: TOYAnin Re: Brawo dla Media Markt IP: *.toya.net.pl 11.02.04, 18:46
          Tyłek, proszę Szanownego P., to się myje, a nie podciera!
          No chyba, że się pochodzi z prowincjonalnej częsci Afryki...
          • gray Re: Brawo dla Media Markt 13.02.04, 00:36

tzn. chodzisz z tym cały dzień a wieczorem kąpiel czy masz jakąś inną technikę?
    • Gość: Protz Re: Brawo dla Media Markt IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.04, 20:11
      > rzeczy, które sie tam ostanio wyprawiały jest zdecydowanie taniej.

tansza jest czesc produktow. Generalnie jak poszukasz to bardzo duzo rzeczy
      kupisz taniej.

Protz
    • Gość: Szerlok Rozbiegany schizofrenik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 00:24
      Post tej samej treści jest na paru forach regionalnych, nawet te same
      literówki. Zmieniają się tylko autorzy: kuba, duży_Kuba, lodziak_zkrwikosci.
      Każdy jest bardzo zadowolony. Powinni tego zabronić????????????
      • to.ya Re: do Szerloka 11.02.04, 16:15
        Gość portalu: Szerlok napisał(a):

> Post tej samej treści jest na paru forach regionalnych, nawet te same
        > literówki. Zmieniają się tylko autorzy: kuba, duży_Kuba, lodziak_zkrwikosci.
        > Każdy jest bardzo zadowolony. Powinni tego zabronić????????????

Rzuć okiem na post Kamy o Walentynkach...
        • Gość: kama czepiacie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 20:53
          i co z tego, że zadałam to samo pytananie w łodzi, warszawie, krakowie i
          wrocławiu.

odpowiedzi były raczej rozczarowujące,
          a najlepsza - łódzka - brzmiała:
          "Dostanie po pysku jak w każdą sobotę."
          • to.ya Re: czepiacie się/ a właśnie, że nie (to do Kamy) 12.02.04, 12:53
            Gość portalu: kama napisał(a):

> i co z tego, że zadałam to samo pytananie w łodzi, warszawie, krakowie i
            > wrocławiu.

Oczywiście, że nic!
            Nie złość się, proszę i nie obrażaj.
            To była tylko sugestia dla Sherloka (skoro taki detektyw), żeby odnalazł i
            (może) coś ładnego znalazł dla Ciebie. :)
            Zajrzyj na forum Kraków, ja coś dla Ciebie (i "walentynkowiczów") znalazłam:))
            • Gość: Szerlok Re: czepiacie się/ a właśnie, że nie (to do Kamy) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 00:28
              Detektyw ze mnie mizerny, na trop tej historii wpadłem całkiem przypadkowo, o
              czym w innym poscie. A ten nick to tylko przewrotność. Obawiam się, że Kamie
              nie pomogę, chyba żeby znowu przypadkiem...
              • to.ya to do Sherloka 13.02.04, 08:29
                Gość portalu: Szerlok napisał(a):

> Detektyw ze mnie mizerny,
                *** Zdaje Ci się!!! :)) Całkiem dobrze Ci idzie!

na trop tej historii wpadłem całkiem przypadkowo, o
                > czym w innym poscie.
                *** Tak, już znalazłam. Też czasem czytając "ulubione" fora widzę te same
                posty. Bywa... Sama niedawno w kilu miejscach zamieściłam ten sam post.

A ten nick to tylko przewrotność. Obawiam się, że Kamie
                > nie pomogę, chyba żeby znowu przypadkiem...
                *** Przewrotność on czy nie ale do tej sytuacji pasuje :)).
                Pozdrawiam krakowsko,
      • Gość: lodziak_zkrwikości Re: Rozbiegany schizofrenik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 14:32
        Mości Szerloku
        zupełnie nie rozumiem dlaczego zajmujesz się sledzeniem
        posunieć forumowiczów z całej Polski i w całej Polsce o ile tak można określić
        instytucję forum. Nie wiem tez czemu Ci to przeszkadza, że umieściłem post o
        tej samej treści w Krakowie i Wawie. Jeśli zjada Cię ciakowość to wyjaśniam, że
        pisze pracę na temat sieci handlowych i uważam forum za bardzo nowatorskie
        źródło pozyskiwania informacji. Wszystkim którzy mi pomoga serdecznie dziekuję,
        a tym co nie maja nic na ten temat do pwoiedzenia dziekuję również. Tobie
        polecam wycieczkę do parku na zdrowiu i oderwanie się się od kompa na czas
        jakiś. To dobrze robi Wierz mi :):):) Pozdrawiam. Kuba
        • Gość: szerlok do lodziaka_zkrwikości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 00:16
          Stary już jestem, i trochę mi się nie chce, ale niech tam...Nie zajmuję
          się "śledzeniem posunięć forumowiczów z całej Polski i w całej Polsce", śpijcie
          spokojnie. Na Twój trop wpadłem całkiem przypadkowo-mieszkam w Krakowie, ale
          pół życia spędziłem w Warszawie, stąd od czasu do czasu zerkam i na tamtejsze
          forum. Średnio rozgarnięty człowiek zwróci uwagę na dwa identycznie
          zatytułowane wątki na różnych forach. Wiedziony ciekawością podejrzałem też
          inne regionalne, bo miałem nieodparte wrażenie, że jest to niewyszukana forma
          reklamowania MM (gwoli ścisłości tak myślę do dzisiaj). W ten sposób
          wyśledziłem Twoje "posunięcia".
          Do parku chodzę dość często z dzieckiem, więc Twoja sugestia jest mi zbędna
          jakby, przy komputerze siedzę średnio ok 1 h dziennie , więc i tutaj Twoja rada
          nieco chybiona. Sam najlepiej wiem, co mi dobrze robi. Nadal Ci nie wierzę.
          Przy okazji: jakaż to nowatorska technika pozyskiwania informacji zaleca
          badaczowi posługiwać się różnymi nickami. Jak już dałeś identyczną treść to i
          chyba zmianę nicka mogłeś sobie darować. Pozdrawiam
    • kuubaa Tak, powinni tego zabronić. Gdzie jest admin? 12.02.04, 21:11
      Ten post to prymitywna reklama sklepu pod niewinną przykrywką. W dodatku
      zawiera kłamstwo, bo w MM wcale nie jest zdecydowanie taniej. Taniej jest nawet
      u pobliskiej konkurencji. Do tego długie kolejki do kas, personel trudno
      osiągalny i niefachowy.
      MM od początku stosuje agresywne formy reklamy - zaczęło się od obrażania osób,
      które u nich nie dokonują zakupów, później jakieś golasy itd. Jest oczywiste,
      że ostatnia rozróba z promocją też była sprytnie przemyślana, bo za cenę kilku
      zniszczonych mebli i szyb wszystkie media przez tydzień mówiły o MM.
      Ja rozumiem że z sąsiadami trzeba dobrze żyć, ale wiarygodność u czytelników
      chyba jest najważniejsza?
      • Gość: Lodziak_zkrwikosci Re: Tak, powinni tego zabronić. Gdzie jest admin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 00:45
        a ja wam mówie że nie reklamuje MM bo sam ją średnio lubie
        natomiast coraz wiecej ciekawych rzeczy mi sie przydaje:)
        i byle tak dalej.
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka