mechanik1234 08.02.10, 21:07 Gdzie najlepiej zostawić auto w okolicy Atlas Areny tak by po koncercie nie stać w korku. Mogę dojść kilkaset mertów z buta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boards_of_warsaw1 Re: Atlas Arena - dojazd na DM IP: *.centertel.pl 08.02.10, 23:10 Zerknij na Plan Łodzi. Sugeruję specjalnie do celów wystawienniczo - koncertowych wytyczone miejsca parkingowe w al. Unii Lubelskiej na całym odcinku pomiędzy Dworcem Łódź Kaliska a ulicą Srebrzyńską. Najlepiej postawić autko gdzieś na wysokości ul. Konstantynowskiej i przejść się te 900 metrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Atlas Arena - dojazd na DM IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.10, 09:09 Nie da się. Nie da się, żeby każdy przyjechał samochodem i nikt nie stał w korku. Odpowiedz Link Zgłoś
slavekk Re: Atlas Arena - dojazd na DM 09.02.10, 12:54 Gość portalu: , napisał(a): > Nie da się, żeby każdy przyjechał samochodem i nikt nie stał w > korku. Ale próbowac warto. W tym celu lepiej zrezygnować z parkowania przy Al. Unii bo tam będzie tłok tylko spróbować np. parkingu przy Delegaturze UM na Krzemienieckiej (jest już wjazd z Bandurskiego ale nie ma wyjazdu, jest jednokierunkowy!) lub w okolicach a potem nie jechac przez korek pod wiaduktem dworcowym tylko Karolewską i Wileńską lub Bratysławską do Obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisionka Re: Atlas Arena - Turystka pyta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 15:19 Nie chciałam zakładać nowego wątku. Po prostu zapytam tutaj. Czy w pobliżu Atlas Areny znajduje się jakiś hotel/motel/schronisko? to dla mnie bardzo ważne, gdyż potrzebuję noclegu 3-4 lipca (Liga Światowa). Kompletnie nie znam Łodzi, jestem spoza niej :( Obojętnie jakie będą warunki, po prostu interesuje mnie czy w okolicy hali da radę gdzieś przenocować? z góry dziękuję za informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek_sk Re: Atlas Arena - Turystka pyta! 06.06.10, 15:43 Hotel Focus (ul. Łąkowa), jakieś 2 km na wschód od Atlas Areny. Trasa wg zumi wygląda następująco: (pkt 1 Atlas Arena, pkt 2 hotel Focus) www.zumi.pl/trasa.html?xs=19.424864&ys=51.75664&xk=19.443344&yk=51.75888&v=true&utf=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Atlas Arena - Turystka pyta! IP: *.retsat1.com.pl 06.06.10, 23:13 Hotel Kolejowy Adres: Łódź ul. Objazdowa 17 Telefon: (042) 688-72-07 po drugiej stronie al.Bandurskiego, jakieś 150m od Hali licząc "drzwi-drzwi" www.lodz_hotel_kolejowy.pogodzinach.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
slavekk Re: Atlas Arena - Turystka pyta! 07.06.10, 07:55 Gość portalu: magik napisał(a): > Hotel Kolejowy > Adres: Łódź ul. Objazdowa 17 Jeśli wierzyć internetowi to obecnie on się nazywa Axel Chyba nie ma dobrych opinii gosci... Tak w ogóle to Atlas Arena jest b. dobrze skomunikowana z centrum miasta i nie ma potrzeby szukać w bezposrednim sąsiedztwie. Główny ciąg tramwajowy W-Z W odległości jednego przystanku tramwajowego są hotele Focus i Qubus W odległosci 3 przystanków są hotele Ibis i Camapnile 3/4.07.10r to jest weekend i chyba w normalnym hotelu będzie niewiele drożej niż w "obiekcie hotelarskim" o niezbyt dobrych opiniach uzytkowników... Odpowiedz Link Zgłoś