Dodaj do ulubionych

Udziałowiec starej spółki: Uratuję ŁKS

• Gość: łodzianin a niech ratuje, byle a własne pieniądze. IP: *.toya.net.pl 11.02.10, 03:39
      za własne, nie za miejskie.

ŁKS PSS przeszedł do historii.
    • Gość: Tylko Widzew RTS Udziałowiec starej spółki: Uratuję ŁKS IP: 213.25.9.* 11.02.10, 07:46
      Daj Panie Klejman, Daj.
    • Gość: kibic Udziałowiec starej spółki: Uratuję ŁKS IP: *.toya.net.pl 11.02.10, 07:47
      ŁKS jest trupem którego nawet ziemia nie chce przyjąć.
    • Gość: bombel1908 Udziałowiec starej spółki: Uratuję ŁKS IP: *.retsat1.com.pl 11.02.10, 07:50
      NOYER sam jestes zalosny i do tego burak wiec morda w kubel i
      zamilcz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia !!!!
    • Gość: ska_lpel Znowu Ptak IP: *.uni.lodz.pl 11.02.10, 07:55
      Widać, że pewni ludzie nie są wstanie wyciągać wniosków z
      przeszłości. Przecież wspaniały inwestor Ptak pokazał już kiedyś ile
      "dobrego" może zrobić w polskiej piłce. Cała ta "szopka" z inwestorem
      który nie chciał się ujawnić i z wielkimi obietnicami utworzenia
      miejskiej spółki były tylko politycznymi manipulacjami mierzonymi w
      referendum i rok wyborczy. Ciekawe czy ktokolwiek rozliczy miejską
      spółkę z miliona złotych, który już przecież dostała.
      Szkoda, że cała sprawa tak się bo chociaż sam jestem kibicem Widzewa
      to uważam, że w Łodzi powinny dalej istnieć dwa kluby a Łodzianie
      powinni mieć możliwość obejrzenia derbów swojego miasta.
    • Gość: ula Udziałowiec starej spółki: Uratuję ŁKS IP: *.4web.pl 11.02.10, 07:56
      "nigdy nie wierzyłem, że Witold Skrzydlewski i Włodzimierz Tomaszewski mają
      dobre intencje" - nareszcie ktoś powiedział to głośno i wyraźnie.
      Brawo radni!
    • wojcikmarcin Do Autora 11.02.10, 08:30
      RIO nie zaskarżyła uchwały ponieważ zgodnie z celem jaki został wpisany ŁKS PSS
      było to na zadania własne gminy. RIO kontroluje KAŻDE przekazanie pieniędzy. W
      momencie gdyby miasto przeznaczyło kolejne pieniądze na PSS a te zostały by
      wykorzystane na spłatę zobowiązań to RIO bez problemu by zaskarżyło ponieważ
      zgodnie z ustawa o RIO ma ona prawo do kontroli również pod względem celowości
      wydatkowania pieniędzy. A zgodnie z ustawami o gospodarce komunalnej, finansach
      publicznych i samorządzie gminnym miasto może wydatkować pieniądze jedynie
      zadania własne.
    • Gość: pepek1910 Ziemia obiecana; ja nie mam nic ,ty nie masz nic, IP: *.toya.net.pl 11.02.10, 08:47
      ..on nie ma nic,ale to wystarczy na prowadzenie K.S. DAJ DAJ !!!!
      Klejman,Gałazka,Wesolowski. hahahahaha spadac do czwartej
      ligi,spalić te fabrykę gruzu i bandziorów typu hajto i
      świerczewski!!! JEDNO MIASTO JEDEN KLUB !!! TYLKO WIDZEW!!!!
    • Gość: pipi kibice widzewa sięgają do swoich najlepszych... IP: *.toya.net.pl 11.02.10, 08:52
      ...tradycji. Jak wszyscy Żydzi, potrafią kombinować, manipulować i starają się zawsze pogrążyć przeciwnika nieczystymi zagraniami, zamiast walczyć w uczciwy sposób. No cóż, to się ma we krwi...
    • antygrzybiarz Żyd uratuje Żydków :) 11.02.10, 08:52
      Podobno całkowity dług ssa wynosi koło 10 mln, a teraz jest bliski zeru?? Kto
      z kogo robi idiotę ???
      Aha, PRODUCENCI AGD UWAGA!!!!! KLEJMAN BĘDZIE KRADŁ PONOWNIE!!!!!!
      • Gość: wóda Re: Żyd uratuje Żydków :) IP: *.chello.pl 12.02.10, 01:43
        Żyd uratuje Żydków? Nie słyszałem, żeby Ciebie ktoś miał ratować. Możesz napisać coś więcej? :)
    • Gość: zoz Udziałowiec starej spółki: Uratuję ŁKS IP: *.retsat1.com.pl 11.02.10, 08:58
      patałachy RTS już nie ma i nigdy nie będzie.Teraz znów zaproście panów z SLD i
      będzie jak w latach poprzednich jakmówił Skrzydełko.
    • Gość: andy Udziałowiec starej spółki: Uratuję ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 09:00
      To jednak Klejman jest udziałowcem?Przecież Gilarski
      twierdził,że tylko Ilona Goszczyńska posiada akcję łks-u!Czy to był
      przekręt aby wykorzystać miejskie pieniądze?Sprawa powinna zostać
      skierowana do prokuratury!
    • Gość: hit Udziałowiec starej spółki: Uratuję ŁKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 09:12
      No i git. Soje pieniadze klej moze rozdawac nawet na ulicy jak ma taka potrzebe.
    • Gość: Marcin Udziałowiec starej spółki: Uratuję ŁKS IP: 212.191.200.* 11.02.10, 09:18
      [sonda=]
      [/sonda]Panowie mam nadzieje,że Stowarzyszenie Kibiców ŁKS złoży
      zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa przez włodarzy
      miatsa. Mie może być tak,że przekazali milion PLN z budżetu
      miasta...........nagle spółka stała się niewygodna i trzeba ją
      zlikwidować........a milion poszedł w staraty. Powinni połknąć żabę,
      którą wychodowali i dokapitalizować spółkę.
      Kolejnym skandalem będzie zarządzanie sportem przez jońskiego.
      Apel do Klubu ŁKS - nie bierzcie pieniędzy z miasta na
      promocje........tych ludzi nie powinno się promowoć tylko karać lub
      leczyć. Miejmy HONOR.
      To na tyle.
    • antygrzybiarz Klejman oddaj miastu milion!!!! 11.02.10, 09:26
      I dalej zabawiaj niebola :)
    • Gość: Marcin Udziałowiec starej spółki: Uratuję ŁKS IP: 212.191.200.* 11.02.10, 09:29
      Mam nadzieje, że kibice nie dacą się zwieść i zbyć tym, że po raz
      kolejny Pan Klejman zadba o interes ŁKS......chwała mu za to.
      Powinniśmy wyrazić swoje niezadowolenie postępowaniem miasta.
      Kibice!!!! Po raz kolejny miasto zadrwiło z Klubu i Kibiców ŁKS.
      Zabrali nam wszystko ........oprócz godności i nadziei. Powinniśny
      naprawdę pokazać temu miastu na co nas stać..............jakby
      chociaż jedna z zaplanowanych imprez nie odbyła się w Atlas Arenie,
      może dotarło by to do nich. Nie mówie o jakiejś rozróbie tylko o
      kulturalnym zablokowaniu Hali. Skandal-może tak.....na skalę Polski-
      oby. Niech poczują jak to jest mieć rzycane ciągle kłody pod nogi. A
      obecni prezydęci mają uśmiechnięte gęby.......moooordy.
      www.uml.lodz.pl/
      • Gość: do Marcina Re: Udziałowiec starej spółki: Uratuję ŁKS IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 13:09
        Kibice dowolnego klubu, który się znalazł w tarapatach starają się
        sami coś zrobić,aby ratować klub. W zależności od możliwości:
        zrzucają się na najważniejsze wydatki, przejmują władzę w klubie,
        uczciwie kupują bilety i karnety, co zasila kasę klubu, itp.

Ale nie kibice ŁKS. Oni mają w swoim "arsenale" jedynie:
        - starą śpiewkę "dajdajdaj, bo nam się "tradycyjnie" należy",
        - groźby karalne pod adresem dziennikarzy, którzy piszą prawdę o ich
        klubie
        - zwalanie swoich przewin na wszystkich dookoła (syndrom "oblężonej
        twierdzy")
        Teraz doszło jeszcze zagranie a la Samoobrona - blokada.

Cóż, jaki "klub" tacy "kibice"
    • Gość: tae12 Udziałowiec starej spółki: Uratuję ŁKS IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.10, 09:51
      zobaczmy co będzie dalej
    • Gość: roosevelt5 Bez urazy ale.. IP: *.par.totalfinaelf.net 11.02.10, 09:57
      ...nie trzeba było podniecać się wizją Tomaszewskiego.
      On i Kropa nie mają pojęcia o sporcie.
      Dla nich to abstrakcja, której nie pojmują.
      Działania na rzecz ŁKS-u tuż przed referendum to tylko lipa pod
      publiczkę i nic więcej.
      Dziwne, że Skrzydlewski (stary wyga) dał się wciągnąć w polityczny
      PR Tomaszewskiego.
      Od początku postępowanie było dziwne.
      Jeśli tak naprawde był inwestor gotowy zainwestować w ŁKS, to dawno
      byłoby po sprawie.
      A tak mamy trupa w szafie, który już się rozkłada i co gorsza może
      być tak, ze ten trup może mieć towarzystwo.
    • Gość: berg PYTAM po co potrzebne było 3,6 mln skoro Potok IP: 195.205.141.* 11.02.10, 10:11
      twierdzi, że ŁKS nie ma długów wobec PZPN? Kur.....tego sie już nie da czytać
    • Gość: ŁKSFAN Udziałowiec starej spółki: Uratuję ŁKS IP: *.toya.net.pl 11.02.10, 11:01
      ciekawe co teraz powiedzą Panowie Tomaszewski, Gałązka i spółka, którzy
      chcieli wyru..... jedynego prawdziwego przyjaciela łks-u Grzesia Klejmana!!!
      CZAPKI Z ZAKŁUTYCH ŁBÓW CWANIACZKI!!!
    • Gość: Kibic Udziałowiec starej spółki: Uratuję ŁKS IP: *.toya.net.pl 11.02.10, 11:05
      Nie jestem zaskoczony tym, co się stało, bowiem nigdy nie wierzyłem, że Witold
      Skrzydlewski i Włodzimierz Tomaszewski mają dobre intencje.
      I WSZYSTKO W TEMACIE
      • Gość: kibic SLD I Platforma to banda zakłamanych parchów IP: *.toya.net.pl 11.02.10, 11:30
        nie wiem kto chce jeszcze głosować na zakłamanych ludzi typu Jończyk
        czy Kaprzak, niszczycieli Łódzkiego sportu i tyle w temacie.
    • Gość: 77bomba Dlaczego boli????? IP: *.centertel.pl 11.02.10, 11:30
      Dlaczego boli?
      1. Nie spadliśmy z ekstraklasy tylko nas zdegradowało kilku działaczy PZPN i kilku imbecyli, którzy przygotowali wniosek licencyjny
      2.Nigdy nie mieliśmy inwestora mieliśmy tylko kilku chcących na nas zarobić pseudo-biznesmenów
      3. Nie straciliśmy szansy na awans tylko 20 radnych nie chciało dostrzec w nim korzyści dla miasta

Zawsze o losach ŁKS decydowała grupka ludzi, nigdy jednogłośnie, zawsze większoscią kilku głosów

Gdy w wakacje miała zapaść decyzja, czy ŁKS wystartuje w ekstraklasie miałem włączone 4 odbiorniki radiowe (każde nastawione na inną stację)i odpalony internet by nie przeoczyć decyzji komisji. Wszyscy zapewniali, ze bedzie dobrze, a decyzja była nie kozystna. Wtedy myślałem że to koniec ŁKS. Podnieśliśmy się...
      Wczoraj nie słuchałem radia, byłem pewny, ze łódzcy radni zrobią wszystko by mieszkańcy Łodzi mogli emocjonować się rywalizacją lokalnych rywali.Ale znów kilka osób zadecydowało wbrew tysiącom kibiców. Dlaczego? bo nakazywała im tego polityczna poprawność. Kilku ludzi podniosło rękę do góry i zamknęli temat.

Codziennie rano chłonę informacje z gazet o tym co się dzieje w klubie. Odliczam dni dzielące mnie do następnego meczu. Usypiam mojego 10 miesięcznego syna piosenkami o naszym klubie. Dlaczego chcecie mi to odebrać. Dlaczego rozrywkę, która dawała mi tyle radości sprowadziliście do elementu gry politycznej???? Dlaczego kibice Widzewa tak cieszą się na forach??? czy naprawdę mieszkam w mieście samych kretynów??? Gdyby taki los spotkał Widzew ja był bym równie załamany jak tym co spotkało ŁKS. 20 radnych pozbawiło nas wielkich derbów, powodów do dumy, szansy na to, ze znów będziemy futbolową stolicą Polski.
      • Gość: radek Re: Dlaczego boli????? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.02.10, 12:19
        Witam,przeczytałem twój wpis i powiem tak :kasa w takiej postaci jak
        chce taraz ŁKS nie należy się jemu ani RTS,ani żadnemu innemu
        klubowi w polsce.Miasto powinno dać kasę na ŁKS czy RTS ale za
        konkretne osiągnięcia np.awanas do "Ekstraklasy" jak to zrobili np.w
        Gdyni lub Gdańsku gdzie miasto zrobiło sztuczną murawę i remont
        stadionu rugbistów ale za Mistrza Polski .Tak wydane pieniądze nie
        są zmarnowanymi bo są dane za osiągnięcia.Nikt przy zdrowych
        zmysłach nie da gwarancji że ŁKS awansuje do "Ekstraklasy",a jak nie
        to czy sytuacja nie powtórzy się w lato zę znowu będzie trzeba dać
        kase na przetrwanie bo może znajdzie się "mityczny inwestor".To są
        zaniedbania od wielu,wielu lat a nie z miesiąca czy dwu
        miesięcy.Podobał mi się wpis bo z niego widać że chyba jesteś
        normalnym kibicem.

Z pozdrowieniami -kibic RTS

P.S. Ale w ch... przygrali z wami w PZPN i ta degradacją swoją
        drogą!!!
      • wojcikmarcin no nie wiem 11.02.10, 12:25
        > 3. Nie straciliśmy szansy na awans tylko 20 radnych nie chciało
        > dostrzec w nim korzyści dla miasta
        RM musi się kierować dobrem całego miasta a nie grupy ludzi. Dodatkowo musi
        przestrzegać prawa. Stąd taka a nie inna decyzja.

> Zawsze o losach ŁKS decydowała grupka ludzi, nigdy jednogłośnie,
        > zawsze większoscią kilku głosów
        Tutaj trudno się nie zgodzić. Zawsze ŁKS był traktowany jako narzędzie.
        Wcześniej przez komunę, później przez Ptaka teraz przez Goszczyńskiego czy
        Tomaszewskiego

> Ale znów kilk a osób zadecydowało wbrew tysiącom kibiców.
        > Dlaczego? bo nakazywała im tego polityczna poprawność.

A ile jest tych tysięcy? 3000 aktywnych a wszystkich może ze 20. Łódź to ponad
        700 tyś ludzi. To co jest dobre dla 20 -50 nie znaczy że będzie dobre dla
        pozostałych.
        I mylisz się twierdząc że to polityczna poprawność. To prawo. A ono zabrania
        finansowania zawodowego sportu przez samorządy. Na temat RIO napisałem w poście
        "Do autora". Dlatego już nie będę tutaj tego powielał. Rozgrywkę polityczną
        zapoczątkowali Tomaszewski z Skrzydlewskim, szkoda ze radni dali się w to
        wciągnąć bo już przy starcie powinni łeb temu ukręcić. Dziwisz się radości
        kibiców Widzewa? Ja się nie dzwię. Zgodnie z zasada fizyki każda akcja rodzi
        reakcję. W 2004 roku jak Widzew miał kłopoty i był ratowany z PRYWATNYCH
        pieniędzy kibice ŁKS zrobili sobie nawet szaliki żegnaj RTSsssie, o tekstach w
        stylu ŚŻK nie ma nawet co wspominać. To spowodowało że wyrosło takie a nie inne
        pokolenie kibiców. Do tego dochodzi kwestia finansowa. Naprawdę są ważniejsze
        wydatki niż spłata długów prywatnej firmy.

To nie 20 radnych pozbawiło nas derbów. Do indolencja w kwestiach zarządzania
        właścicieli ŁKS. To oni doprowadzili to takiej a nie innej sytuacji i wszystkie
        pretensje należy kierować do nich.

Wogule dziwi mnie pozycja roszczeniowa kibiców ŁKS. Nam się należy, dajcie. Jak
        Widzew chylił się ku upadkowi to kibice sami sie organizowali wpłacając składki
        a nie wyciągali rąk do miasta. To działacze RTS poszukiwali rozwiązania a nie
        rajcy i w końcu to prywatne osoby w postaci Bońka, Skrzydlewskiego i
        Szymańskiego uratowały Widzew. Dlaczego działacze ŁKS nie mogą zrobić tak samo?
        • Gość: www Re: no nie wiem IP: *.toya.net.pl 11.02.10, 15:27
          do wojcikmarcin.Skończyłeś synek podstawówkę ???? Czy ciągle tkwisz w Ia ??
          • wojcikmarcin Re: no nie wiem 11.02.10, 16:08
            Gość portalu: www napisał(a):

> do wojcikmarcin.Skończyłeś synek podstawówkę ???? Czy ciągle tkwisz w Ia ??

A możesz coś więcej napisać czy jedyne na co cię stać to epitety?

p.s. Żeby nazwać mnie synkiem musiałbyś mieć minimum 50 lat
    • Gość: Pan BOMBA sposoby ratowania klubu IP: *.centertel.pl 11.02.10, 11:50
      W jaki sposób można jeszcze uratować klub???
      1. Stara spółka dostaje 3 mln ( z prawie 6 mln) z puli niepodzielonych pieniędzy na promocję.Dodatkowo likwidujemy nową spółkę i przelewamy zwolniony w ten sposób milion do Wydziału Promocji a stamtąd do starego ŁKS również w ramach Promocji. Będą narzekać inne kluby???? Oczywiście i ich kilkudziesięciu kibiców również ale tysiace sympatyków ŁKS znów zyska chęć do życia w tym mieście. Czy może być lepsza promocja???
      2. prosimy o pomoc Klejmana lub Ptaka by regulował bieżące zobowiązania względem piłkarzy by ci nie odchodzili. Awans oznacza pieniądze, które dadzą pieniądze z Canal+ i spłacą stare zobowiązania.Pytamy czy chcemy ekstraklasę z którymś z tych panów????
      3. Oddajemy zawodników i gramy juniorami. Punkty które mamy pozwolą się utrzymać i przeczekać. W tym przypadku trzeba się jednak liczyć, ze w przyszłym roku jeśli nie znajdzie się inwestor, który spłaci nasze długi to nie dostaniemy licencji
      4. Ratuje nas korzystna decyzja sądu za niezgodną z prawem degradację. Otrzymujemy odszkodowanie, które uwalnia nas z długów. Niestety PZPN na pewno się odwoła i sprawa będzie się ciągnęła miesiącami

Jak widać scenariuszów jest kilka, ale wszystkie wydają sie być mało realne.
      • antygrzybiarz Re: sposoby ratowania klubu 11.02.10, 12:04
        > 1. Stara spółka dostaje 3 mln ( z prawie 6 mln) z puli niepodzielonych pieniędz
        > y na promocję.Dodatkowo likwidujemy nową spółkę i przelewamy zwolniony w ten sp
        > osób milion do Wydziału Promocji a stamtąd do starego ŁKS również w ramach Prom
        > ocji. Będą narzekać inne kluby???? Oczywiście i ich kilkudziesięciu kibiców rów
        > nież ale tysiace sympatyków ŁKS znów zyska chęć do życia w tym mieście. Czy moż
        > e być lepsza promocja???

OK, pod warunkiem, że Widzew dostanie drugie tyle.

> 2. prosimy o pomoc Klejmana lub Ptaka by regulował bieżące zobowiązania względe
        > m piłkarzy by ci nie odchodzili. Awans oznacza pieniądze, które dadzą pieniądze
        > z Canal+ i spłacą stare zobowiązania.Pytamy czy chcemy ekstraklasę z którymś z
        > tych panów????

Myślisz, że jak zostaną spłacone zobowiązania, to inne kluby się położą i
        oddadzą punkty ???? Zmień dealera.

> 3. Oddajemy zawodników i gramy juniorami. Punkty które mamy pozwolą się utrzyma
        > ć i przeczekać. W tym przypadku trzeba się jednak liczyć, ze w przyszłym roku j
        > eśli nie znajdzie się inwestor, który spłaci nasze długi to nie dostaniemy lice
        > ncji

Najlepsze podejście do sprawy.

> 4. Ratuje nas korzystna decyzja sądu za niezgodną z prawem degradację. Otrzymuj
        > emy odszkodowanie, które uwalnia nas z długów. Niestety PZPN na pewno się odwoł
        > a i sprawa będzie się ciągnęła miesiącami

Degradacja była zgodna z prawem co pokazuje obecna sytuacja ŁKSu. Nie ma miejsca
        w Ekstraklasie (i nie powinno być na jej zapleczu) dla klubów ciągle i wiecznie
        żebrających bo to nie Caritas.

Niech trójkąt KGB poszuka inwestora, tak jak zrobił to Boniek. Tylko kto będzie
        rozmawiał z oszustem i pijakiem ???
        • Gość: RDST1910 Re: sposoby ratowania klubu IP: *.toya.net.pl 11.02.10, 13:26
          Nie wieze ze PZPN wyplaci dwom Lodzkim klubom tak wysokie odszkodowania PZPN nie
          przestrega regulaminu,w dalszym ciagu bedzie nydlic oczy zeby tylko nie przyznac
          sie do bledu.Widzew od paru miesiecy domaga sie odszkodowania,wyslal taraz pismo
          do pzpn o wyplacenie odszkodowania i nie wiadomo jak sprawa sie zakonczy,obawiam
          sie zeby nie bylo tak ze PZPN zemsci sie na Widzewie i nie dopusci nas znow do
          ex/to bylo by juz przegiecie/chociaz nie musi tak byc,mam taka nadzieje? Jesli
          chodzi o LKS to sami zniszczyli/niszczyli od lat/klub dzialacze.udzialowcy i
          kibice wlazeniem na mecz przez plot/zawyzana frekwencja/wyzywali innych od
          podmiejskich.wiesniakow i zydow,a nic nie robili zeby wyprowadzic klub na
          prosta.A teraz pretensja do UM ze to radni zniszczyli ich klub? za bledy trzeba
          placic? zacznijcie wszystko od poczatku,za pare lat wrocicie do ex!!! RTS
        • Gość: zxc Re: sposoby ratowania klubu IP: *.chello.pl 11.02.10, 18:48
          "Myślisz, że jak zostaną spłacone zobowiązania, to inne kluby się położą i oddadzą punkty ???? Zmień dealera."

Drużyna w obecnym składzie ma spore szanse na awans. Nawet przed przyjściem Geworgiana i Świerczewskiego na koniec rundy zaliczyli serię zwycięstw. Jeśli jej nie widziałeś, to zmień okulistę. Dilera może też ;)

"Degradacja była zgodna z prawem co pokazuje obecna sytuacja ŁKSu. Nie ma miejsca w Ekstraklasie (i nie powinno być na jej zapleczu) dla klubów ciągle i wiecznie żebrających bo to nie Caritas."

Trochę jesteś na bakier z logiką i ciągami przyczynowo-skutkowymi :) Klub stracił masę pieniędzy za miejsce w zeszłym i grę w obecnym sezonie. Stąd poważne kłopoty finansowe. I to twoim zdaniem dowodzi, że kasę odebrano słusznie? Jakby Tobie ktoś zabrał pieniądze które zarobiłeś przez ostatnich parę miesięcy i znacząco obniżył zarobki na kilka następnych, to by czegoś dowodziło?

Przypomnę, że wiosną 2009 sytuacja finansowa klubu była naprawdę niezła i gdyby ŁKS grał jak należy w ekstraklasie, to żadnych dodatkowych funduszy by nie potrzebował.
      • Gość: Bodzio Re: sposoby ratowania klubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 12:24
        No i ostatnim zdaniem sobie odpowiedziałeś chłopie. Good night and good luck.
        NIGDY WIĘCEJ ŁKS!!!
    • Gość: r Udziałowiec starej spółki: Uratuję ŁKS IP: *.toya.net.pl 11.02.10, 11:54
      zaraz przeciez Klejman nie ma kasy i co teraz sie obudzil jak LKS w stanie
      bankructwa powinien zaczac od 4 ligi/chociaz wolalbym zeby w Lodzi byly dwa
      silne kluby/na sile chce go uratowac.LKS SSA ma dlugi i jest w stanie
      bankructwa A DZISIAJ SIE OKAZALO ZE NA KONCIE MA "O" cos mi tu smierdzi,nawet
      jak Klejman wylozy kase/pozyczy/i LKS rozpocznie runde wiosenna,to puzniej
      nawet jak awansuje do ex to nie dostanie licencji.Wczoraj na sesji Rady
      Niejskiej radni powiedzieli ze zadnej kasy LKS nie dostanie,klamka zapadla,LKS
      zostaje przesuniety na ostatnie miejscie w tabeli,od nowego sezonu rozpoczyna
      od 4 ligi? dlaczego LKS boi sie rozpoczac wszystko od nowa jako nowy czysty
      klub,bez dlugow,itd.Za pare lat wrocicie do ex?
    • Gość: bbc Klej pewnie chce 18 baniek odszkodowania od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 12:20
      pzpnu w procesie, stąd gotowy jest wyłożyć jeszcze trochę gotówki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka