Dodaj do ulubionych

Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drugi ...

IP: *.toya.net.pl 10.02.10, 23:46
Koncert - kicha. Grali kiepsko a jak już solowo śpiewał gitarzysta
to można sie było załamać.
Obserwuj wątek
    • Gość: jarek Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drugi ... IP: *.range86-176.btcentralplus.com 10.02.10, 23:48
      ...byłem na ich koncercie O2 ARENA w Londynie w grudniu w zeszlym roku:)
      ..żałuje,że nie pojechałem do Łodzi...Oni sa po prostu niesamowici!!
      DEPECHE MODE FOREVER!!!

• Gość: pp Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug IP: *.toya.net.pl 10.02.10, 23:56
        Właśnie wróciłem z koncertu i naprawdę żeluję ze, poszedlem. Tak
        naprawdę całą atmosferę tworzyla świetna publiczność ( baloniki,
        zapalniczki) ale grupa grała fatalnie. Najgorsze były chwile kiedy
        śpiewał tylko gitarzysta. To że, fałaszował to mało powiedziane, ale
        najgorsze że przynudzał ( nawet na bisie). Czegoś takiego w
        wykonaniu profesjonalistów nie widziałem. Że- na - da.
        • Gość: lol Nitzer ebb IP: *.colc.cable.ntl.com 11.02.10, 09:08
          nie jest zadna legenda . Kto wymysla takie durne bzdury ? "Legendarnie sie
          zesralem " , " legendarna kieca bejbe " - moze w warszawie sie przyjmie , zeby
          byc cool i jazzy ale to jakas paranoja . To tak jak z gliczem . Zgliczuj mi sie
          do ust .... Wszystko jest teraz legendarne albo gliczowe , jaja jakies .
        • Gość: m Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 09:21
          widac ze sie niz znasz skoro nie wiesz nawet kto gral na gitarze. mozna narzekac
          na organizacje ale DM byli swietni.
        • Gość: gość Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug IP: *.147.128.46.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.02.10, 14:30
          Jak ktoś niewie jak się nazywa gitarzysta i kim on jest w tym
          zespole (bo nie doczytał) to nie powinien się tam znaleźć.
    • Gość: zzl Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug IP: 82.177.125.* 10.02.10, 23:54
      o, widzę, że ktoś tutaj nie w temacie. Akurat momenty kiedy śpiewa Martin to
      jest to, na co najbardziej czeka każdy fan.
      Ja wybieram się jutro, do zobaczenia! Dajmy z siebie wszystko!
      • dalton78 Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug 11.02.10, 09:39
        można wnieść aparat bez problemu? wiecie może? dzię się wybieram i
        jakbym miał szukać depozytu to bym wcale nie brał.
        • Gość: kobe Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug IP: *.me.entel.pl 11.02.10, 11:37
          małpki ludzie mieli ale lustrzanki nie widzialem. Z mala cyfra
          wejdziesz. Acha, szkoda czasu na robienie zdjec bo koncert byl
          rewelacyjny!!!:))
        • Gość: kobe Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug IP: *.me.entel.pl 11.02.10, 11:42
          odpowiem jeszcze raz bo koment wyrzucono: mala cyfre wniesiesz bez
          problemu. Lustrzanki raczej nie
          • Gość: Marcin Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug IP: *.smrw.lodz.pl 11.02.10, 13:40
            nie wpuszczają z lustrzankami i z napojami własnymi - tylko do 0,5l i trzeba
            przy wejściu nakrętki wyrzucić do kosza :D
            • dalton78 Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug 11.02.10, 15:11
              Rozumiem,że zwykłą małpę cyfrówkę mogę wnieśc bez względu na ilość
              pixeli? Dzieki za odpowiedź:-)
              • Gość: zxc Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug IP: *.chello.pl 11.02.10, 15:34
                Lustrzankę wniosłem bez żadnego problemu, ochroniarze widzieli bo miałem
                zawieszoną na szyi, żaden nic nie mówił.
    • porinonczi Fenomenalne, wzruszające, energetyzujące 11.02.10, 00:22
      Świetny koncert! Nie oszczędzający się Dave, wzruszajacy Martin, doskonałe
      widowisko i ...braterstwo masy ludzi.

Wyszłam młodsza i naładowana energią na najbliższy tydzień!
      • Gość: cotypleciesz Re: Fenomenalne, wzruszające, energetyzujące IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.10, 00:43
        a za tydzień znów szara rzeczywistość i tyranie 8 godzin!
        fantastisch!!
      • Gość: cotypleciesz Re: Fenomenalne, wzruszające, energetyzujące IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.10, 00:48
        nie no przepraszam pana moderatora

oczywiscie tak zgadzam się z tobą panno porinonczi, wyszłaś młodasz, naładowana
        energią na tydzień tak

a po tygodniu [CENZURA] i [CENZURA]
        • Gość: paranoja jest goła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 01:04
          Nie żaden "Pan cenzor" tylko cache przeglądarki, cache serwera WWW, cykliczne
          generowanie plików statycznych i pewnie load balancer.

Ale ciii... Oni są wszędzie...
      • Gość: Personal Jesus Re: Fenomenalne, wzruszające, energetyzujące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 08:11
        > Wyszłam młodsza i naładowana energią na najbliższy tydzień

Trafiłaś w sedno sprawy!

• Gość: dr Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drugi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 00:26
      Generalnie ok. Jednak nie powaliło na kolana, kwestia aranżacji utworów z
      mojego punktu widzenia dyskusyjna. Solówki ok. najbardziej mi szkoda "It's no
      good" zepsuty kawałek :(
    • Gość: maestro Inny koncert oglądałem?????????????????????. IP: *.xdsl.centertel.pl 11.02.10, 00:32
      Właśnie wróciłem i widzę że malkontentów nigdy za wiele....:) Perfekcyjny nie
      był koncert(akustyka się kłania) ale żeby obrażać MArtina????To już
      przesada.DM FOREVER
      • Gość: Jarek Re: Inny koncert oglądałem?????????????????????. IP: 82.113.106.* 11.02.10, 00:50
        A kto tu obraza Martina?? Po prostu przedmowca stwierdzil fakt. Glos
        Martina z wiekiem robi sie coraz slabszy, i tyle. Poza tym, niestety
        od 1997 roku DM nagrywa coraz slabsze plyty - wiec pisanie "DM
        forever" to lekka naiwnosc. Zespol byl wielki w klasycznym skladzie
        z Alem, pierwsza plyta po jego odejsciu tez byla swietna. Pozniej
        niestety z DM zrobil sie solowy projekt Martina, na dodatek zabraklo
        jedynej osoby potrafiacej tak naprawde grac na klawiszach (Martin
        jest swietnym gitarzysta, ale na klawiszach srednio mu idzie, no a
        Fletch poza klaskaniem i zarciem na scenie raczej nic wiecej nie
        potrafi) - i efektem sa takie gnioty jak ostatnia plyta. Szkoda :(
        • Gość: kcin Re: Inny koncert oglądałem?????????????????????. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 10:58
          A Vince jak wymiatał na parapecie, to se ne vrati.
        • Gość: boy Re: Inny koncert oglądałem?????????????????????. IP: *.238.64.17.ip.abpl.pl 11.02.10, 21:17
          Pawlik, ty lepiej nagraj coś na poziomie ze swoim kabaretem, zamiast muzyki brzmiącej jak midi, naprawdę uważasz się za tak wielkiego artystę??? SERIO???? Po cholerę słuchałeś nowej płyty? Słuchaj płyt z Alem, jeśli Ci nie odpowiada to, że odszedł z zespołu.
          A to Twoje podciąganie rękawów i cwaniacka mina w Waszym teledysku na youtube (hahahhahaha próbuje być Alanem) i gadki typu "lubię blues ale nie przepadam za jazzem" - k..wa gdzie ja to słyszałem? Czy tak gdzieś nie mówił o sobie Alan Wilder?? Brak Ci charakteru chłopie!! Z takich jak Ty właśnie w jednym z wywiadów szydził Charlie. Przez cały swój artystyczny życiorys próbujesz być kopią Alana - to jest K..WA M.Ć prawdziwa Ż-E-N-A-D-A, synku mój miły!!!! Popracuj nad swoim przerośniętym EGO.

p.s. jak jakimś cudem sam nagrasz płytę choć w jednej milionowej tak dobrą jak ULTRA, lub choćby ostatnia DM, to może wówczas Alan przyjedzie po Ciebie na lotnisko, you know what I mean!
    • Gość: maestro Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drugi ... IP: *.xdsl.centertel.pl 11.02.10, 00:34
      No i szkoda że nie było mej ulubionej piosenki "Strangelove" no ale o tym już
      wiedziałem przed koncertem.
    • Gość: fan Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 00:40
      puszczaliście te zapowiadane bąki?>
    • Gość: janusz Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug IP: *.toya.net.pl 11.02.10, 01:10
      Byłem na koncercie z córką ale jestem rozczarowany! Zamiast Bono był jakiś inny
      wokalista. Zespół zagrał zupełnie nieznane piosenki, nie zagrali ani jednego
      swojego hitu! Uważam że takie traktowanie fanów (którzy mimo to gorąco
      oklaskiwali zespół) to skandal.
      • Gość: Blazej Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 01:29
        Podejrzewam, ze top zart, dosc sredni, ale jednak.
        Mialem wrazenie po koncercie, ze publika wypadla najlepiej.
        Sam spektakl jak dla mnie, nie został zakończony, ale jakoś nienaturalnie
        ucięty, przerwany.
        Generalnie było ok, gdy tworzył się klimat, działo się pięknie, zmysłwo, z
        duchem, wspanaile się wszytsko przeżywało. Tylko ten klimat, w moim odczuciu,
        gdzieś momentami uciekał, jakby się rozmywał, jakby zespol nie potrafil go utrzymac.

A fanów U2 takze pozdrawiamy:)
      • Gość: Ano Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 01:32
        Wiesz co chłopie ?
        Zwykle lepiej cicho siedzieć niż coś powiedzieć czy napisać, gdy się głupio gada
        - bo wówczas o twojej głupocie mogą się przekonać wszyscy - co niniejszym
        poczyniłeś.

A co do meritum
        Początek koncertu bardzo słaby, ale nie da się zrobić dobrego koncertu ze
        słabych utworów, jakie są na ostatniej płycie. Generalnie pierwsze 30 minut to
        porażka, a gwoździem do trumny było wspomniane wyżej It's No Good. Na szczęście
        tradycyjny spokojniejszy set Gore'a uratował koncert, w dużej mierze dzięki
        fenomenalnemu wykonaniu Thank You. Potem już poszło i Gahan, słaby na początku
        zaczął wreszcie śpiewać, a nie pokrzykiwać jak w pierwszych utworach. Końcówka
        standardowego zestawu rewelacyjna. Bisy nieco słabsze na początku, ale kończące
        Behind The Wheel i Personal Jesus znów podgrzały.

W mojej ocenie, w skali od 1 do 6, koncert na 4+. Poprzedni, na którym byłem, w
        Warszawie na Służewcu był na 5. Porównując do koncertów innych wykonawców to
        Genesis był na 6, Police na 5, a RHCP na 4- (co i tak jak na tę ich trasę było
        podobno wysoką oceną....).
        • Gość: byłam pod koniec zawiodła publiczność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 02:19
          nikt nie bisował, zespół wyszedł długo były zgaszone światła, a
          ludzie zaczęli wychodzić, a wiadomo, że najlepsze kawałki zostawiają
          na koniec
          • Gość: holt Re: pod koniec zawiodła publiczność IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.02.10, 07:47
            nonsens. Po prostu ostatnio dm graja na bis cztery kawałki i po personal jesus definitywnie konczą.
        • Gość: Macio Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.02.10, 08:24
          Co do meritum... THANK YOU??? Chyba raczej HOME :-)Nie bylem na lodzkim
          koncercie, kasy po Berlinie i Pradze nie starczylo. Zaluje! GENIALNY
          ZESPOL. Poczatek koncertu akurat moim zdaniem nie nalezy do zlych.

pozDrawiaM
      • dalton78 Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug 11.02.10, 09:51
        Janusz jesteś Mistrzem ignorancie:-) dziękuję za pobudkę:-)
    • Gość: vvbbnn Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drugi ... IP: *.toya.net.pl 11.02.10, 02:09
      Koncert był Zajebisty - a malkontenci, którzy nie potrafią się bawić i chcą
      niewiadomo czego niech się schowają! Ja tam byłem tuż pod sceną i nikt nie
      powiedział złego słowa. Ogólnie panował zachwyt! I euforia!!!
      Dzięki DM do zobaczenia jutro!!!
    • Gość: depeszowa Super koncert!! Nie czepiajcie sie! IP: *.lodz.mm.pl 11.02.10, 03:15
      Ludzie!! Nie czepiajcie sie! Co za malkontenci!! Wszystko opada... Zawsze
      znajdzie sie cos co mozna skrytykowac. Atmosfera, fantastyczna publicznosc i
      swietne kawalki, to jest to!! Zagrali w Lodzi - tej ktora wielu omija- i to
      jest wazne! PS. A co powiecie na obsluge? Kilometrowe kolejki do szatni i
      biernosc ochrony nikomu nie dala sie we znaki?
      • Gość: mati Re: Super koncert!! Nie czepiajcie sie! IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 03:50
        Koncert byl super a co do kolejek do szatni to faktycznie katastrofa
        • Gość: Augustyn Wspaniały koncert! IP: *.wroclaw.mm.pl 11.02.10, 07:07
          Mimo pierwszych dwóch, może trzech kawałków słabiej zaśpiewanych
          przez Davida, koncert wspaniały.
          Ktoś napisał o słabych kawałkach... Chryste, po genialnym Violator
          bywało różnie, ale zawsze na poziomie nieosiągalnym dla gwiazdek
          jednej płyty. No ale przyszło Playing the angel i geniusz został
          potwierdzony raz jeszcze. Na ostatniej płycie jest w cholerę
          pięknych dźwięków, że o tekstach nie wpomnę...
          Nie ma dzisiaj drugiej takiej grupy, takiej, która trzyma poziom od
          ćwierć wieku!
          DM to są Artyści! A R T Y Ś C I!
          Amen
        • Gość: aga Re: Super koncert!! Nie czepiajcie sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 10:59
          Ludziki!!! było nas 16 tysięcy! jak można uniknąć kolejki po ciuchy?...chociaż
          ja odebrałam przed bisami ...
    • Gość: Cukierek (Cure-ek) Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drugi ... IP: *.suwary.com.pl 11.02.10, 08:47
      Cześć,
      zawiodłem się, jakoś nie porwało mnie, początek kiepski, potem trochę lepiej,
      solowe wyczyny kompletna klapa. Niestety obroniły się tylko stare kawałki :(,
      i to nie do końca....
      2 lata temu byłem na The Cure, tam od pierwszego dźwięku mnie porwało, i po
      ponad 3 godzinach wróciłem na ziemię.....grali naprawdę super i to był koncert
      życzeń, wszystko co najlepsze
      Depeche to już tylko legenda...
      Pozdrawiam
    • nioma Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drugi ... 11.02.10, 08:57

• nioma Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug 11.02.10, 09:03
        Było wspaniale.
        Ok, moze dwa pierwsze kawałki słabsze wokalnie ale potem wszystko
        sie rozkrecilo.
        Mi akurat wykonanie It's no good sie podobalo ale to moj ulubiony
        kawalek wiec moge nie byc obiektywna.
        Maly niedosyt poczulam przy Never gonna let mi down..., mialam
        wrazenie, ze go skrocili i ze nie byl tak energetyzujacy jak na
        innych koncertach.
        Genialne wykonanie na koniec Personal.
        SUPER!
        Ja bylam bardzo, bardzo zadowolona. Nadal jestem.
        To juz moj kolejny koncert DM i mam nadzieje, ze nie ostatni.
        A akcja z balonami - REWELACJA - w pewnym momencie nie wiadomo bylo
        gdzie sa te z ekranu a gdzi eprawdziwe.
    • Gość: johny Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drugi ... IP: *.4web.pl 11.02.10, 09:31
      Nie jestem wielkim fanem DM, słucham ich dlatego, że słucha ich moja żona. Doceniam jednak ich twórczość i szanuję. I wczoraj na koncercie ja stary metal miałem ciary na plecach i łzy w oczach! Energia zajebista, panowie dali z siebie wszystko, a headbanging Dave'a i Martina w którymś numerze niczym na koncercie Mety!
      Panowie za to co pokazaliście wielkie chapeau bas dla WAS!
      • Gość: dulena Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 20:44
        tak, po trzykroc tak. w głowie nie chce mi sie pomieścic, że byłam tam i to
        przezyłam. bo i ciary przy martinie i łzy przy darciu ryja. czapki z głow. i
        ciesze sie, ze ktoś tak jak ty, docenia. nie wiem co napisac, bo brak słów.
        pozdrawiam.
        • Gość: johny Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug IP: 91.90.63.* 12.02.10, 22:34
          Tak mi się spodobało, że żałowałem bardzo że na drugi sobie biletu nie kupiłem! Aczkolwiek moja połowica oczywiście poleciała w te pędy i była w 1 rzędzie.
          A ja sobie zapodałem Stripped w wykonaniu RAMMSTEINa z koncertu w Nimes - połączenie subtelności DM z metalową furią!
          Pozdrawiam i do zobaczenia na nastepnym koncercie DM! Bezwzględnie wybiorę się!
    • Gość: martA Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drugi ... IP: *.4web.pl 11.02.10, 09:52
      Czy sie komus podoba czy nie DM w Łodzi to jest wydarzenie. Szkoda
      tylko, z e o 10 lat za późno;/ I chyba teraz wolałabym na zywo
      usłyszeć tutaj U2.
    • Gość: anna Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drugi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 10:21
      Uwaga wielka prośba do organizatorów Depeche Mode Proszę zwrócić
      uwagę, aby wyżej była wystawiona scena Nic nie widać a szkoda tylko
      metr i wystarczy Byłam wczoraj i było extra, ale nic nie widzieliśmy
      Takich ludzi jak ja było masę.Ludzie byli tam dla Depeche Mode a nie
      dla Hali

Ta hala nie nadaje sie do takiej imprezy.Tylko pieniądze
      zarabiają.Nic nie widać, dlaczego nie można sceny o 1, 5 metra wyżej
      i było by luksus.Ludzie pomyślcie tyle kasy za bilety a wy sceny nie
      umiecie ustawić odpowiednio do ludzi.Kto na tym zarabia Az tyle ze
      nie myśli?Staliśmy daleko i nic nie było widać Polacy maja średnio
      wzrostu 170 a oni utaili metr od ziemi:)
    • Gość: True Brujah Parę słów prawdy o środowym koncercie DM IP: *.4web.pl 11.02.10, 12:29
      Nie będąc fanem ( a juz napewno nie fanatykiem jak co poniektórzy) tejże grupy
      postanowiłem się wybrać na koncert.
      Pierwszy szok jaki mnie spotkał to że nie można było wziąć lustrzanki. Wszem i
      wobec wiadomo że prawie w całej europie od dawna można taki sprzęt wnosić na
      koncerty. Powiem nawet że niektórzy nagrywają takie koncerty na kamerach w
      jakości HD. Sam byłem ostatnio na koncercie Rammstein-a i nagrałem 22 minuty
      show (za mało pamięci) Tutaj organizatorzy niestety pokazali się z jak
      najgorszej strony, czyli "wieś tańczy i śpiewa". A podobno jestesmy
      europejczykami.
      Przy obecnym stanie technologicznym moja siostra ma kompakcik który ma większy
      zoom niż ja w lustrzance, więc sensu i logiki nie widzę.
      Nagłośnienie też pozostawia pole do dyskusji i to spore. Nie było źle, ale
      niestety hala jest halą sportową nieprzygotowaną na koncerty. Wystarczy
      wyjechać za granicę i popatrzeć jakie obiekty są w europie z przeznaczeniem na
      imprezy masowe. W tak dużej hali miejsc siedzących powinno być ponad 20 000.
      Koncert:
      Będąc ostatnio na kilku koncertach innych grup muszę powiedzieć że DM dał
      słabe show. Jak na tak dużą scenę ponad 1/2 była całkowicie nieużywana.

Niestety prawdziwy show rozpoczął się po połowie koncertu. Dynamiczne
      oświetlenie dało trochę życia scenie która notabene była po prostu za pusta.

Nawet fani mówili że to już nie jest to samo DM co kiedyś.

Mimo wszystko warto iść bo to może już ostatnia trasa koncertowa grupy.... kto
      wie.
      Ja napewno pojadę jeszcze do Londynu żeby zrobić kilka dobrych zdjęć.
      • Gość: Augustyn Jakiej prawdy? IP: *.wroclaw.mm.pl 11.02.10, 14:12
        Nie mogę spokojnie czytać niektórych wpisów; że niby DM najlepsze
        lata ma za sobą itede.
        Co za bzdura!
        Jasne, że dla większości z nas, fanów DM, punktem odniesienia był,
        jest i chyba będzie Violator.
        Ale Playing The Angel to po kilku trzymających świetny poziom,
        zawierających hiciory, ale jednak słabszych płytach, jest dziełem
        doskonałym!
        Żaden, powiadam, żaden zespół po ćwierć wieku działalności nie wydał
        płyty takiej jak Playing The Angel!
        Ostatni album też jest świetny. Może nie genialny, trudny przy
        pierwszym słuchaniu, ale świetny!
        Są tam perełki, takie jak Perfect, przetłumaczony zresztą (jako
        tako) w dzisiejszym Thursday Manniak (przez samego W. Manna).
        A Jezabel! Itede.
        DM to są geniusze! G e n i u s z e!
        Nie odcinają kuponów, piszą i nagrywaja piękne piosenki.

David nie jest zniszczony przez narkotyki!
        Kto wypisuje takie brednie?

Pokaż mi internauto/tko ilu Polaków dobiegających 50-tki ma takie
        ciało, formę i chęć życia!?

Normalnie tabuny frustratów i malkontentów!
        A 15 tysięcy depeszy wczoraj dało czadu!
        I zapłaciliśmy do cholery sami za bilety!
        W odróżnieniu od fanów Dody i Maryli, za których zapłaciło Miasto.

A dzisiaj jeszcze raz!
        Rozkoszuj się ciszą? Napewno nie tonight!
    • Gość: xxx Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drugi ... IP: *.toya.net.pl 11.02.10, 13:41
      trochę fotek z koncertu Depeche Mode w Łodzi - zdjęcia
    • Gość: gość Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug IP: *.147.128.46.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.02.10, 14:34
      Walnij się w czoło i jedź na jakąś wiejską zabawę dupku.
    • Gość: mmkkoo Świetny Koncert IP: *.toya.net.pl 11.02.10, 14:38
      Koncert naprawdę był świetny!
      Rozumiem że odbiór z różnych sektorów może być różny. Ja byłem na płycie
      prawie pod samą sceną i widziałem wszystko świetnie! Ludzie się naprawdę
      bawili świetnie! A zespół po ponad 9 miesiącach w trasie TOTU dał z siebie
      naprawdę wszystko. Było super!
      • Gość: peoplerpeople Re: Świetny Koncert IP: *.toya.net.pl 11.02.10, 16:11
        Koncert super, Dave i Martin po prostu w rewelacyjnej formie. Pozdrawiam depeszowcow z plyty po lewej stonie sceny. Za to organizacja pozostawiala wiele do zyczenie poczynajac od balaganu na parkingu, przez szatnie (totalna porazka), fatalne zachowanie ochrony, brak informacji i niekompetencje oraz nieuprzejmosc personelu. Ciekawe, czy w zachwytach nad samym koncertem dziennikarze dostrzega te mankamenty, bo warto sie postarac o ich usuniecie przed kolejnymi wydarzeniami w Arenie
    • Gość: jola Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drugi ... IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 17:37
      Gwiazdą tego koncertu powinien być NITZER EBB. To jest powrót po
      latach, genialna płyta, genialny Douglas McCarthy.
    • Gość: DM(Deutsche Mark) Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drugi ... IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 18:09
      No pięknie, chłopak z Tarnobrzega dzisiaj też stał od rana, całą noc spał
      aucie a dziś jakiś palant z ochrony go nie wpuścił bo biletu nie umiał
      odczytać! Przykro to pisać, wstyd dla Łodzi.
    • Gość: ziomal101 Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drugi ... IP: *.olsztyn.mm.pl 11.02.10, 19:49
      Świetny występ, choć od BtW to mi się już coś przewraca w środku.
      Wszelkie niedociągnięcia to wina wyłącznie beznadziejnego
      nagłośnienia hali oraz koszmarnie niskiej sceny - to akurat
      niespotykane tylko w cywilizowanym świecie, więc jednak tą wadę
      konstrukcyjną ATlas Areby jeszcze rozumię.

Poza tym bardzo dobrze, szczególnie wyśmienicie wypadł wg mnie ING,
      PoT, 2 zwrotka Walking... , Wrong.
      • Gość: anja Re: Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drug IP: *.toya.net.pl 11.02.10, 22:12
        do znawców: podajcie co zagrali NE, b. mi zależy!!!
    • Gość: luk Depeche Mode zagrali w Łodzi! W czwartek drugi ... IP: 94.75.121.* 11.02.10, 22:20
      DRAMAT! To był koncert typu: pach pach pach i do widzenia.Odbębnione
      i tyle. Jestem bardzo rozczarowany....
    • Gość: yza wow IP: *.chello.pl 12.02.10, 01:04
      byłam na koncertach w londynie i nie ma co ich porównywać z tymi z
      polski, zespół był wzruszony i mocno się starał, a publiczność...!!!
      cudo!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka