17.02.10, 08:25
co ciagnie turystow? na pewno nie model miasta powielany przez skostnialych politykow.Ludzie przyjada jak damy im cos, czego nie maja. Parada jest tym czyms. Jesli ja wspomozemy, to wszyscy zarobia, a o to tez chodzi ? Lodz, to nie Berlin, ale od czegos trzeba zaczac. Wladze miasta modelowo zawalily Euro 2012, wykonczyly 100 letni klub, wybudowaly najladniejszy stadion...Przyklady mozna mnozyc. Teraz powinny skulic ogon i zaczac zmieniac styl pracy na bardziej nowoczesny. Parada powinna sie odbyc, a dyskutowac nalezy tylko nad sposobem jej sfinansowania. Na koniec powiem iz moj znajomy Brytyjczyk dopytywal sie o te impreze.Chetnie przyjedzie z 3 znajomych na tydzien. Czy mam przedstawic kalkulacje ile funtow zostawi?
Obserwuj wątek
    • Gość: 10/10 Re: parada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 08:28
      trzymam kcieki i licze na super zabawe jak zawsze. O reklame miasta nie trzeba
      sie martwic!
    • egzorcysta_666 Re: parada 17.02.10, 08:34
      > Chetnie przyjedzie z 3 znajomych na tydzien. Czy mam przedstawic kalkulacje ile
      > funtow zostawi?

Tak. Wiem, ze bedzie lepiej niz w podprzednich paradach ale jakbys mogl to
      poprosze...
    • minigry.amor.pl Wiem jedno... 17.02.10, 08:38
      Techno-parada POKONA popularnością camerimage na 1000%. Dlatego Łodzianie nie
      chcą dać pieniędzy na to bele co zwane festiwalem. TP to zupełnie coś innego.
    • Gość: wrzesien Re: parada IP: *.lodz.mm.pl 18.02.10, 18:06
      wrzesien pokaze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka