Gość: trelio JEżeli tak będzie to szkoda derbów :( IP: *.toya.net.pl 03.03.10, 23:01 Mimo , iż kibicuję Widzewowi od 30 lat i nie pałam miłością do ŁKS-u , to mimo wszystko szkoda , że te Derby mogą się nie odbyć. Wierzę , że Widzew wygra(łby) ten mecz, jak zwykle zresztą po ciężkiej walce. Rozumiem też Kibiców (tych normalnych) ŁKS-u , którzy próbują walczyć o swoją Drużynę. Pozdrawiam wszystkich normalnych po obydwu stronach barykady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelinhorts Derby zagrożone przez brak licencji IP: *.toya.net.pl 03.03.10, 23:45 mam pytanie!!a gdy PSS nie dostanie licencji to ci wszyscy którzy kupili karnety (jest ich mało jak zawsze) bedą starali się o zwrot kasy??tzn. czy będą dobijac PSS?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytasz - masz Re: Derby zagrożone przez brak licencji IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.10, 02:26 dziś pytanie - dziś odpowiedź To nie będzie żadne dobijanie. Co to jest 150 karnetów? Grosze. Gdyby kupili ich 15 000 - wtedy byłby problem. (choć nie jestem pewien , czy nawet z tych 150 połowa nie jest gratisami: za zasługi, lub wygrane w konkursach typu: kto wyżej skoczy przez płot, kto głośniej wrzaśbnie na posiedzeniu Rady Miasta, kto najbardziej będzie gnoił innych kibiców w sieci, itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN1910 Derby bez fanów Widzewa to pewne !!! IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 04.03.10, 00:36 www.czerwonaarmia.pl/viewtopic.php?f=2&t=126 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ełkaesiak Re: Derby bez fanów Widzewa to pewne !!! IP: 212.191.195.* 04.03.10, 13:01 Powiem szczerze, jeżeli to prawda to po prosty żenada. Jeżeli kibice Widzew mają jeszcze za to płacić to już w ogóle szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Derby Łodzi zagrożone przez brak licencji dla Ł... IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.10, 10:17 ale emocje ale emocje jeju popuszcze w spodnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śnieżka Derby Łodzi zagrożone przez brak licencji dla Ł... IP: *.toya.net.pl 04.03.10, 12:34 a ja wierzę że w niedziele Łodzianie obejrzą zwycięstwo swojej drużyny!a fanom wstydzewa radze nie martwić się ani o naszą ilość na stadio de la gruz,ani ilość sprzedanych karnetów-bo to nasza sprawa czy kupimy karnety czy bilety.I lata mi i powiewa czy dotrzecie do miasta Łodzi na żywo obejrzeć mecz ,czy zostaniecie w KOLUSZKACH Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin No ale dlaczego!!!! 04.03.10, 12:45 Przecież wszystko było tak OK, wszystko zgodnie z prawem, procedurami! No Dlaczego?! To mina PZPN i Bońka! Skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aqq Re: No ale dlaczego!!!! IP: *.toya.net.pl 04.03.10, 16:29 www.uml.lodz.pl/?str=1732&id=18423 Bo to nie była sprawa komisji licencyjnej, która wczoraj obradowała... Komisja licencyjna nie zajmuje się przyjmowaniem do struktur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do wołekmarcin IP: *.toya.net.pl 04.03.10, 18:06 I co ,jednak licencja jest,psy szczekają-karawana jedzie dalej hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżej Derby Łodzi zagrożone przez brak licencji dla Ł... IP: *.basf-it-services.com 04.03.10, 15:01 Czy łks już stanął na nogi?? Już 3 tygodnie mija od piątku kiedy miał stanąć p. Walczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlob Derby Łodzi zagrożone przez brak licencji dla Ł... IP: *.smsiarkowiec.pl 04.03.10, 17:31 Zarząd PZPN jednogłośnie przyjął decyzję ŁOZPN o zastąpieniu starej spółki ŁKS SSA nową ŁKS PSS w rozgrywkach I ligi. Oznacza to, że najstarszy łódzki klub został uratowany. Przed Nami klasyk - łódzkie derby które odbędą się na stadionie przy Alei Unii 2. Początek spotkania zaplanowano na godzinę 20:15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ŁKS-WIDZEW 4-1 IP: *.toya.net.pl 04.03.10, 17:41 Zarząd PZPN jednogłośnie przyjął decyzję ŁOZPN o zastąpieniu starej spółki ŁKS SSA nową ŁKS PSS w rozgrywkach I ligi. Oznacza to, że najstarszy łódzki klub został uratowany. Przed Nami klasyk - łódzkie derby które odbędą się na stadionie przy Alei Unii 2. Początek spotkania zaplanowano na godzinę 20:15. Odpowiedz Link Zgłoś