Dodaj do ulubionych

Kibice Widzewa zebrali się pod Centralem

IP: *.retsat1.com.pl 07.03.10, 15:50
co się stało? gdzie te tysiące?
Obserwuj wątek
    • Gość: wawa Re: Kibice Widzewa zebrali się pod Centralem IP: *.retsat1.com.pl 07.03.10, 16:13
      gdzie są te wasze tysiace retkińskich fanatyków pod lidlem? hehehehe
      • 4v sfrustrowane cioty 07.03.10, 20:22
        jak sfrustrowana ciota ma perspektywę zarobku pieniędzy to sobie tłumaczy, że
        gdy zarobi, to będzie miała seks i kobiety.

gdy sfrustrowana ciota nie ma perspektywy, to uderza w przyrost mięśni
        (anaboliki), kupuje sobie psa bojowego i obowiązkowo jest kibolem. i ma jakąś
        surrealistyczną nadzieję, że fajne kobiety go zauważą i oddadzą mu się.

płonna nadzieja. może jakaś bezpańska k.... się zlituje. ale prawdziwe Kobiety
        lubią prawdziwych Mężczyzn, a nie takie ZERA.

PS. warto pisac o pseudokibolach, że to żadni bandyci, chuligani itp. to po
        prostu żałosne, sfrustrowane seksualnie istoty. chłopczyki, chłoptasie. silni w
        grupie, w pojedynkę śmieszni. napiętnowac to bydło, zaszczuć. problem
        pseudokibolstwa można rozwiązać w prosty sposób i na zawsze. tylko że... policja
        nie chce... bo to taki wdzięczny temat. tak łatwo z nimi robić, poprawiać
        sobie statystyki
        , tymi ciotami, ech... ;/
        • Gość: dumny policjant [...] IP: 89.100.241.* 07.03.10, 20:52
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: może po ciuchach? tu WIDAĆ twarze, może jakiś rodzić rozpozna IP: *.icpnet.pl 23.08.10, 18:41
            lodz.gazeta.pl/lodz/51,35136,7634807.html?i=81
            lodz.gazeta.pl/lodz/51,35136,7634807.html?i=3
            lodz.gazeta.pl/lodz/51,35136,7634807.html?i=31
            lodz.gazeta.pl/lodz/51,35136,7634807.html?i=34
            a TAK POWINNO BYĆ !
            lodz.gazeta.pl/lodz/51,35136,7634807.html?i=10
        • Gość: prawdziwy łodziani Re: sfrustrowane cioty IP: *.smrw.lodz.pl 08.03.10, 00:35
          101% popieram. Do takiego zera, (niedawno miałem okazję być przekopany przez
          kilka ciot w dresach bez powodu; wyskoczyli z samochodów w 15-20 na nas 5)
          powinno się móc bez konsekwencji strzelać w obronie. Ale w Polsce prawo stanie
          po ich stronie jak zrobisz im krzywdę.
          • Gość: smieći Re: sfrustrowane cioty IP: *.toya.net.pl 08.03.10, 12:44
            Popieram ze to są ,tchuże.
            Jeżdżą paczką samochodem i napadają na niewinnych przechodniów.
            życzę im żeby natrafily na facetów z jakiejś zorganizowanej grupy które połamią
            im rączki i nóżki
        • Gość: koko Re: sfrustrowane cioty IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.10, 00:38
          pochwal się swoją kobietą mneszczyzno 100% owy
          • Gość: LiSiCzKa Strzelać bez pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 03:38
            Do tej hołoty w szalikach powinno sie strzelać z ostrej amunicji jak do kaczek
            to nie są nawet ludzie tylko zdegenerowane bydło. zbieraja sie w jednym miesjcu
            wiec policja powinna to wykorzystać . badytów trzeba eliminować ze społeczenstwa
            • super-optymista Re: Strzelać bez pytania 08.03.10, 06:47
              Dziwne, to w końcu ciągle ci sami ludzie robią burdy, ich liczba nie przekracza zapewne 1000 i mimo to ciągle są z nimi problemy. Cóż, jeśli przy takiej zadymie złapano 5!!! chuliganów, to brak słów...
              • konread Re: Strzelać bez pytania 08.03.10, 09:08
                I to jest właśnie skandal, horda bandytów, a policja zatrzymuje jedynie 5, choć
                rannych funkcjonariuszy jest dwa razy więcej. Nie należy się potem dziwić, że
                przy tej skuteczności policji bandy tych podludzi czują się bezkarnie.
                • mwindak Re: Strzelać bez pytania 08.03.10, 12:17
                  zgadza sie w 100% jak przeczytalem ze zatrzymano 5 to parsknalem smiechem,
                  przeciez powinny podjechac wiezniarki i lapanka za nielegalne zbiegowisko, czyny
                  chuliganskie itp a tak rozwalili kilka radjowozow i poszli zadowoleni kozacy do
                  domu.

Brak slow, widzac to zaden normalny czlowiek nie pojedzie do Lodzi jako turysta
                  bo myli tak jak ja ze same pojeby chodza po ulicach.
                  • Gość: Inteligentny Kibol Re: Strzelać bez pytania IP: *.promax.media.pl 08.03.10, 12:39
                    Łapanka? Za "nielegalne zbiegowisko"?
                    Koledze widzę, marzy się powrót do czasów Generalnej Guberni?
                    A myślałem, że nie ma już faszystów w Polsce.
                    • mwindak Re: Strzelać bez pytania 08.03.10, 13:14
                      Rozdział XXXII Kodeksu kaarnego Przestępstwa przeciwko porządkowi publicznemu

Art. 254 Zbiegowiski publiczne

Kto bierze czynny udział w zbiegowisku wiedząc, że jego uczestnicy wspólnymi
                      siłami dopuszczają się gwałtownego zamach na osobę lub mienie podlega karze
                      pozbawienia wolności do lat 3.

Ktos ma jeszcze jakies watpliwosci? i Generalna Gubernia i faszyzm nie ma z tym
                      nic wspolnego tylko egzekwowanie prawa w naszym kraju stoji na niskim pozomie,
                      wiec nie bredz "Inteligentny kibolu" bo to wlasnie takie bydlo terroryzuje w
                      dniu meczu miasto, ludzi a nawet Policje.
                      • zbig1113 Re: Strzelać bez pytania 08.03.10, 16:47
                        Pamiętasz chyba przemarsz kibolstwa Legii na mecz Polonii. Jakie
                        wtedy się podniosło larum, że policja zatrzymała 700 osobową grupę
                        spacerowiczów.
                        Niemniej masz absolutną rację. Mam tylko nadzieję, że analiza danych
                        z monitoringu przyniesie efekty liczone przynajmniej w dziesiątkach.
                        Proponuję również winnym wymierzać sankcje materialne i bezwzględnie
                        je egzekwować.
            • Gość: starczy Re: Strzelać bez pytania IP: *.toya.net.pl 08.03.10, 13:00
              Popieram!!!
              Jeśli im nie szkoda katować niewinną przypadkowo napotkaną osobe,to o jakiej
              litośći w stosunku do nich można mówić?
              Policja za swoją marną pensje ma jeszcze wykonując praćę dostawać od tej chołoty?
              Przecież normalny obywatel nie może wyjść przed blok wieczorem przyjeżdzą
              samochód i siedzi tam z 5-6 tchuży i czeka na swoją ofiare wylatują z samochodu
              i zaczynają katować a jak zobaczą policję uciekają tchuże.
              Pałować i jeszcze raz pałować a jak podnieśie rękę na policjanta srzelaś!!!
      • Gość: ełksa Re: Kibice Widzewa zebrali się pod Centralem IP: *.152.154.13.dsl.dynamic.eranet.pl 08.03.10, 00:01
        po IP widac ze jestes typowy madrym chłopcem w necie -
        prawdopodobnie mieszkasz blisko, wiec trzeba było nałożyć czerwoną
        czapeczke i wyjsc z tym pytaniem pod lidla? jak myslisz kiedy byś
        wrócił do szkoły?
        • Gość: k1 Re: Kibice Widzewa zebrali się pod Centralem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.10, 11:40
          No właśnie o takich "grupowych bohaterach", jak ty i twoi koledzy,
          tu się pisze...
    • Gość: j23 Kibice Widzewa ruszyli spod Centralu IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 16:13
      klub kibica czy stowarzyszenie tego klubu pokazało mega nieodpowiedzialność...ale co tam, jakby co to oni kary nie poniosą...
    • Gość: red_army Re: Kibice Widzewa zebrali się pod Centralem IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 16:17
      1 000 chłopa to taka mała reprezentacja DHW
      • Gość: j23 a ciebie mama nie puściła??? IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 16:43
        jw
        • Gość: red_army Re: a ciebie mama nie puściła??? IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 16:51
          nie chłoptasiu połamałem sie na nartach i mam noge w gipsie pierwsze moje odpuszczone deRby a Twoje kolejne?:)
          • Gość: j23 Re: a ciebie mama nie puściła??? IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 16:57
            nie chłoptasiu sram na wasze derby, ot tak po prostu.
            • Gość: k! Re: a ciebie mama nie puściła??? IP: *.centertel.pl 07.03.10, 18:45
              Czyżby? To czemu się tu udzielasz?
      • hristoforos Wpie. ol i do kamieniełomów debili. 07.03.10, 23:12
        Mają za dużo energii? To do roboty! Ciężkiej roboty! Do 2012 potrzebujemy
        kamieni, smoły i betonu.. Zakłuć w homonto i niech zapierdala jeden z drugim,aż
        im się dupy na dwa palce pootwierają. Nabiorą szacunku do wszystkiego.
        • Gość: Christian Do was szacunku już nie nabiorą... IP: *.aster.pl 08.03.10, 12:57
          Do was szacunku już nie nabiorą... Nazywanie kibiców bydłem i hołotą tylko
          dlatego, że w grupie hałasują? I te teksty: ... Strzelać jak do bandytów! ... Na
          Sybir!
    • Gość: kibic Promocja Łodzi poprzez sport:) IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.03.10, 16:21
      tyle w temacie
      • Gość: DHW Re: Promocja Łodzi poprzez sport:) IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 16:26
        łks już ucieka po mieście, Limanka opanowana RTS!
        • Gość: j23 Re: Promocja Łodzi poprzez sport:) IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 16:37
          a ty co-intenetowy napinacz?
        • Gość: j23 Re: Promocja Łodzi poprzez sport:) IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 16:51
          i co ty za skrót masz w nicku??? dzieci h...jowej wiary czy co?
      • Gość: małysz Re: Promocja Łodzi poprzez sport:) IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 16:33
        lewacka gw tylko czeka na zadyme.
    • Gość: Bronek Kibice Widzewa ruszyli spod Centralu IP: *.vimuto.com 07.03.10, 16:36
      Czy Policji wydana ostrą amunicję do odstrzału tych tępaków?
      • antygrzybiarz Re: Kibice Widzewa ruszyli spod Centralu 07.03.10, 16:39
        Tak, tych w białych kaftanach.
      • Gość: gizd Re: Kibice Widzewa ruszyli spod Centralu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.10, 07:35
        Gość portalu: Bronek napisał(a):

> Czy Policji wydana ostrą amunicję do odstrzału tych tępaków?

Dla przykładu wydano chłopcom z Ukrainy w 1944 na warszawskiej starówce kiedy to
        podobni zaczęli szumieć i siać niepokój w mieście.
    • Gość: R.I.P. Re: Kibice Widzewa zebrali się pod Centralem IP: *.aber.ac.uk 07.03.10, 16:38
      to bylo jasne - zamiast normalnie przeznaczyc pule dla Widzewa to teraz bedzie
      sajgon pod gruzowiskiem i znow bedzie dym zamiast swieta pilkarskiego
      j..c pzp(n)r

derby dla Widzewa !!!
      dajks 0 Widzew 3
      • Gość: pepe normalna pula dla was to '0' IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 16:48
        bo zerem jesteście.
        • Gość: cbk Re: normalna pula dla was to '0' IP: *.aber.ac.uk 07.03.10, 16:52
          (Aktualizacja z godz. 16:30) Kibice Widzewa dotarli do skrzyżowania ulic Mickiewicza i Włókniarzy, gdzie zostali zgrupowani i okrążeni przez policję. Na razie stoją i czekają. Nie wiadomo, czy będą mogli iść dalej. Być może policja czeka, aż uspokoi się sytuacja po stadionem przy al. Unii, gdzie trwa regularna bitwa kibiców ŁKS z policją.

brawo brodowici
      • Gość: małysz Re: Kibice Widzewa zebrali się pod Centralem IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 16:49
        szkoda że nie masz mózgu :(
        powiedz mi jak można było przeznaczyć bilety dla widzewa gdy kibice
        mają zakaz ???

jak udzielisz mi odpowiedzi jestem w stanie powiedzieć , że jednak masz
        mózg.
        • Gość: R.I.P. Re: Kibice Widzewa zebrali się pod Centralem IP: *.aber.ac.uk 07.03.10, 16:53
          szkoda ze g wiesz o zyciu - to bylo jasne - Widzew to nie brodowici co by w
          takiej sytucji poszli sie upic i nie wspieraliby swego klubu
        • wojcikmarcin Re: Kibice Widzewa zebrali się pod Centralem 08.03.10, 11:03
          Bardzo prosto. W związku z tym co powiedział PZPN cytuję "Stowarzyszenie nie
          jest stroną, a klub nie wystąpił o przełożenie zakazu" wystarczyło dogadać się
          ze stowarzyszeniem kibiców. Stowarzyszenia zakaz nie obowiązywał.
    • Gość: R.I.P. Re: Kibice Widzewa zebrali się pod Centralem IP: *.aber.ac.uk 07.03.10, 16:41
      Dwa tysiące kibiców Widzewa idzie na derby

Niedziela, 7 marca 2010, godz. 15:44
      Kibice Widzewa zebrali się w centrum miasta i około godz. 15. wyruszyli pod
      stadion ŁKS. Idą chodnikiem, z zachowaniem wszelkich zasad ruchu drogowego. Nie
      są blokowani przez policję i wiele wskazuje na to, że wejdą na stadion.

policja to k...a
      • Gość: pogoń Re: Kibice Widzewa zebrali się pod Centralem IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.10, 00:22
        > policja to k...a
        Ciekawe czy tak bedziesz gadał jak ci zapierdolą samochód albo wydymaja żone???
      • Gość: pogoń Re: Kibice Widzewa zebrali się pod Centralem IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.10, 00:30
        > policja to k...a
        Ciekawe czy tak samo będziesz pisać jak ci zapierdolą samochód lub wydymają żone....
        • Gość: Cymes Re: Kibice Widzewa zebrali się pod Centralem IP: *.microchip.net.pl 08.03.10, 02:57
          Policja raczej takich zachowań unika
        • Gość: kibol Re: Kibice Widzewa zebrali się pod Centralem IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 08.03.10, 08:09
          Będzie bo niedoinwestowana policja pod koniec lat 90ych nie chciała
          nawet szukać ukradzionego samochodu. Stwierdzili, że nie ma sensu. W
          tym czasie komendantowi p...i służbowy samochód to w 3 dni go znaleźli.
          Jednak dla poszczególnych policjantów mam szacunek.
    • Gość: kibic Widzewa z PT Policja zagrodziła widzewiakom dojście do stadi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 16:43
      Przed wielu, wielu laty przyjeźdzałem z Piotrkowa do Łodzi na derby. Owszem
      były krzyki, ale nie było tylu debilizmu co obecnie. Piłkarze obu klubów się
      szanowali. A dziś... Bodzio W. wali taki tekst, że ręce opadają. Hajto i inni
      emeryci z ŁKS-u wcale nie są lepsi. Również i łódzkie gazety podbijają werble
      jakby szykowali się na wojnę. A kiedyś był Głos Robotniczy, prawdziwy
      Dziennika Łódzki oraz Express i ci prawdziwi dziennikarze nie pisali o meczu
      jak o wojnie. Gdzie te czasy, gdzie...
      • Gość: cbk Re: Policja zagrodziła widzewiakom dojście do sta IP: *.aber.ac.uk 07.03.10, 16:48
        ale kiedys kazdy traktowal swoja prace prawie jak powolanie - dziennikarze mieli
        kwalifikacje i przede wszystkim rozum - a dzis to sa zwykle hieny zadne taniej
        sensacji i lase na kase za literowke
        • Gość: a Re: Policja zagrodziła widzewiakom dojście do sta IP: 195.69.82.* 07.03.10, 21:22
          wierszowke, cymbale, wierszowke
          • Gość: Marcin Re: Policja zagrodziła widzewiakom dojście do sta IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.10, 00:24
            > wierszowke, cymbale, wierszowke
            Jak już to: wierszówkę. I kto jest cymbałem?
            • Gość: mani Re: Policja zagrodziła widzewiakom dojście do sta IP: *.chello.pl 08.03.10, 07:54
              Ty.
      • Gość: Rah Re: Policja zagrodziła widzewiakom dojście do sta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.03.10, 21:54
        Tylko kiedyś to mogłeś z dzieckiem iść na mecz, a dzisiaj to żadna porządna
        matka czy ojciec nie puści dziecka na stadion. Pamiętam jak mój ojciec zabierał
        mnie na mecze, miałam 7 lat, ludzie przychodzili z dziećmi, kibice czasem trochę
        bluźnili, ale nic więcej się nie zdarzało. To było coś, na mecz szła cała
        rodzina. A teraz? Iść na mecz z synem, czy córką aby dziecko dostało krzesełkiem
        czy petardą, nasłuchało się że ten czy tamten to k***? Dziwisz się, że
        dziennikarze tak to opisują? Kibice idą na derby, a za sobą zostawiają
        zrujnowane przystanki autobusowe i zdewastowane kioski (na własne oczy
        widziałam!). To mają być porządni kibice? To zwykli bandyci! Mecz to już nie
        jest kulturalna rozrywka dla rodziny, tylko bandycki wybryk!
        • Gość: tadek Re: Policja zagrodziła widzewiakom dojście do sta IP: 92.24.110.* 07.03.10, 23:24
          To nie sa bandyciu, bo zaden z tych pryszczy nie wyszedlby na solo jeden na jeden.
          To sa zwykle wyplochy, ktorzy pod blokiem sa niczym, starsi kopia ich po dupach,
          a oni biegaja im po piwo, mecz pilkarski to jedyne miejsce gdzie moga odreagowac.
          Takie male smierdzace zera.
    • Gość: n/t Podatnik płaci za dresiarskie rozrywki IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 16:45
      Ile kosztowało ściągnięcie setek policjantów do pilnowania żeby dresiarnia się nie pozabijała i kto za to zapłaci ? Koszty akcji policji powinny ponieść oba klubiki, do spółki z klubami "kibica".
      • Gość: małysz Re: Podatnik płaci za dresiarskie rozrywki IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 16:52
        a na co chcesz przeznaczać pieniądze ?
        gówna na chodnikach jak były tak są.
        Miasto całą zimę zasnieżone.
        szpitale upadają
        drogi ciężko nazwać drogami.
        kamienice się sypią
        miasto popada w ruinę.

A Ciebie boli koszt ściągnięcia setek policjantów ?
        • Gość: van Re: Podatnik płaci za dresiarskie rozrywki IP: 81.219.112.* 07.03.10, 18:34
          ...i tu się z Tobą zgadzam 100 procentach
        • denea Re: Podatnik płaci za dresiarskie rozrywki 07.03.10, 20:32
          > gówna na chodnikach jak były tak są.
          > Miasto całą zimę zasnieżone.
          > szpitale upadają
          > drogi ciężko nazwać drogami.
          > kamienice się sypią
          > miasto popada w ruinę.
          >
          > A Ciebie boli koszt ściągnięcia setek policjantów ?

A mnie, qwa, zajebiście boli, wiesz ? Mieszkam w woj łódzkim i
          owszem, ja bym wolała, żeby za te pieniądze wystawić dodatkowe
          patrole w sobotnie noce w MOIM powiecie. Nie mam interesu, żeby
          zwozić gliny z całego województwa, wywalać na paliwo, helikopter i
          ch.. wie co jeszcze, tylko po to, żeby dwa stada bezmózgich dresów
          usiłowały się między sobą ponaparzać :| Czy ktoś mi powie, gdzie są
          rodzice tych dzieci, które widać na drugim zdjęciu ?? Jak jeden z
          drugim w ryj dostanie (a życzę serdecznie) to znowu będzie, że
          dzieciaczki 13-letnie sobie spacerują po mieście, bo mają prawo ??

Uch, jak mnie to wpienia potwornie ! Mam wrażenie, że wszyscy za to
          płacimy - my, normalni obywatele - nie wiem tylko, kto zyskuje :/ I
          komu zależy, żeby bydło z roku na rok panoszyło się coraz
          bezczelniej zapędzając do kąta normalną, płacącą podatki większość,
          która boi się wyjść z dzieckiem na niedzielny spacer.
          Jeśli kluby, to niech chociaż zwrócą policji za paliwo, psiakrew.
          • Gość: bumcyk Re: Podatnik płaci za dresiarskie rozrywki IP: *.range86-184.btcentralplus.com 07.03.10, 21:40
            kolezanka zdaje sie nie zauwazyla ironii :)
            • denea Re: Podatnik płaci za dresiarskie rozrywki 08.03.10, 08:50
              :)
              Możliwe, albowiem mgła czerwona mię oczy zasłoniła ;)
              Z roku na rok coraz większy wq.rw mnie telepie, w przyszłe derby
              pewnie monitor przez okno wyrzucę ;)
      • Gość: Policja Re: Podatnik płaci za dresiarskie rozrywki IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 17:00
        Mam nadzieję, że policja poniesie odpowiedzialność za nie wpuszczenie
        mieszkańców Łodzi na mecz miejskiej spółki na miejskim stadionie. W chwili
        obecnej to policja ponosi odpowiedzialność za wszystkie konsekwencje tego, co
        będzie się działo.
        • Gość: j23 Re: Podatnik płaci za dresiarskie rozrywki IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 17:10
          odpowiedzialność idi.oto to powinni ponieść twoi koledzy po szalu.
        • Gość: gosc Re: Podatnik płaci za dresiarskie rozrywki IP: *.smrw.lodz.pl 07.03.10, 20:44
          a ja mam nadzieje ze w koncu ktos pojdzie po rozum do glowy i zamknie oba
          stadiony na wieki wiekow
          amen
          • Gość: sander Re: Podatnik płaci za dresiarskie rozrywki IP: 212.160.172.* 08.03.10, 08:43
            amen, zamknąć i zaorać
        • rybolow Re: Podatnik płaci za dresiarskie rozrywki 08.03.10, 13:20
          Mając na uwadze istnienia róznego rodzaju fundacji,które w bezczelny sposób
          nadużywają prawa do ochrony młodocianych bandytów,proponuję ,żeby owe fundacje
          zajęły się ochrona tych grup i odpowiadały całym swoim dorobkiem na pokrycie
          wszystkich dewastacji powstałych z winy tychże chłystków.
          Prawa "dziecka"są w sposób perfidny wykorzystywane do ochrony przed "edukacyjną
          karą",za czyny wykraczające poza normalny tok myślowy.
          Zabrać się do skóry opiekunów rodziców i zmusić nie tylko do pokrywania
          szkód,ale nałożyć dotkliwą grzywnę ,/myślę ,że w tedy rodzice dokładnie by
          kontrolowali gdzie ich latorośl wyładowuje swoją energię/.
          Od Policji się odwal,Policja w tej chwili została pozbawiona swojej siły po
          przez nadmierną ochronę różnego rodzaju opryszków nie mających zielonego pojęcia
          o współżyciu w społeczeństwie.
          Jakiś czas temu sprawe w dużym stopniu regulowała zasadnicza służba wojskowa-w
          bardzo wielu przypadkach takie oprychy w ciągu kilku tygodni stawali się
          aniołkami w ciągu dwóch miesięcy ,bez możliwości powrotu do swoich
          wcześniejszych głupot.
      • Gość: n/t Re: Podatnik płaci za dresiarskie rozrywki IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 17:09
        Na pewno za środki wydane na akcję można by załatać trochę dziur albo sprzątnąć
        parę ton g*wien. Jakoś nie kojarzę żeby przed meczami siatkówki czy koszykówki
        potrzebne były takie środki bezpieczeństwa.
        • Gość: x Re: Podatnik płaci za dresiarskie rozrywki IP: 149.156.67.* 08.03.10, 08:33
          G.wna to powinni sprzątać właściciele psów.
        • Gość: Kazimierz Re: Podatnik płaci za dresiarskie rozrywki IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.03.10, 09:56
          Dziwna retoryka... Jak tak dalej pójdzie, to za g.wna na chodnikach, też będą
          odpowiedzialni kibice, a nie kulturalne panie i panowie wyprowadzające na
          spacerek swoje pieski.
    • Gość: kibic Policja zagrodziła widzewiakom dojście do stadi... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.03.10, 16:49
      Kibice Widzewa dotarli do skrzyżowania ulic Mickiewicza i Włókniarzy, gdzie
      zostali zgrupowani i okrążeni przez policję. Na razie stoją i czekają. Nie
      wiadomo, czy będą mogli iść dalej. Być może policja czeka, aż uspokoi się
      sytuacja po stadionem przy al. Unii, gdzie trwa regularna bitwa kibiców ŁKS z
      policją.
      • antygrzybiarz Re: Policja zagrodziła widzewiakom dojście do sta 07.03.10, 16:55
        I po co było reanimować trupa ???? Dużo mniej by to kosztowało ....A co tam, nic
        by to nie kosztowało, byłby walkower i po balu.
    • Gość: cbk lks - kibice czy co? IP: *.aber.ac.uk 07.03.10, 16:50
      (Aktualizacja z godz. 16:30) Kibice Widzewa dotarli do skrzyżowania ulic
      Mickiewicza i Włókniarzy, gdzie zostali zgrupowani i okrążeni przez policję. Na
      razie stoją i czekają. Nie wiadomo, czy będą mogli iść dalej. Być może policja
      czeka, aż uspokoi się sytuacja po stadionem przy al. Unii, gdzie trwa
      regularna bitwa kibiców ŁKS z policją.
      • Gość: MES czyli Gazeta Kominformowska dodatek Trybuna Łódzka IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 17:02
        trumfuje. Ile to się jutro naczytamy, że informowali o tym, że tak
        będzie już od lipca. Niepotrzebnie kibice z ŁKS-u robią zadymę, dają
        tylko tym stalinowskim aparatczykom z GK dziką satysfakcję...
    • Gość: ccc Policja zagrodziła widzewiakom dojście do stadi... IP: 91.193.160.* 07.03.10, 16:55
      jest niezle,naszych maszerowalo 2 tysie z haczykiem a pod stadionem
      dojda kolejni.cos sie szykowalo,ale wtracily sie paly.bedzie
      ciekawie!
      ...jestesmy zawsze tam
      gdzie nasz WIDZEWEK gra...
    • Gość: R.I.P. [b]regularna bitwa kibiców ŁKS z policją[/b] IP: *.aber.ac.uk 07.03.10, 16:56
      tak jest gazecino
      to ks sie leje
      • Gość: MES Re: [b]regularna bitwa kibiców ŁKS z policją[/b] IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 17:04
        nie ma znaczenia czy to ŁKS czy my. Chodzi tylko o to, że te
        stalinowskie dziennkarzyny będą mieć dziką satysfakcję, że oni
        przecież już ostrzagali...od lipca..
        • Gość: bumcyk Re: [b]regularna bitwa kibiców ŁKS z policją[/b] IP: *.range86-184.btcentralplus.com 07.03.10, 21:43
          bo bylo sie nie lac i nie dawac im tej satysfacji.
    • Gość: MES Gazeta Kominformowska roli z kibiców debili IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 16:59
      i bandytów. Tylko czekają żeby w poniedziałek napisać, że kibice ŁKS-
      u i Widzewa zdemolowali miasto. Dziwię się, że do dodatku łódzkiego,
      czyli Trybuny Łódzkiej, nie dawano wczoraj za friko chociaż
      baseballa. Oczywiście pisząc w stalinowiskim stylu
      GKominformowskiej - gazeta pisze o tym od lipca...Może kilku
      dziennikarzynom, za niezdrowe podgrzewanie atmosfery, przydałby się
      rótki urlop na Smutnej. Żenujący pisacy...
      • Gość: cbk brawo - wszystkich na urlop IP: *.aber.ac.uk 07.03.10, 17:04
        w pokoju bez klamek
      • guru133 Z kibiców nie, a z tych kiboli co wywołali 07.03.10, 20:15
        awantury nie trzeba robić debili. Oni są debilami.
    • Gość: cbk gw klamie IP: *.aber.ac.uk 07.03.10, 17:08
      to dajks sie bije
    • Gość: Majka Żenada. IP: *.retsat1.com.pl 07.03.10, 17:13
      Gość portalu: rozczarowany napisał(a):

> co się stało? gdzie te tysiące?

A to nie chodzi o widowisko sportowe? Nie chodzi o mecz?

Debile jesteście wszyscy i tyle. Bez względu któremu klubowi "kibicujecie" W d.
      macie sport, w d. macie te swoje kluby, żałosne prostaczki z kompleksami
      niedomóżdżonych istot. Tyle.
      • Gość: autorka a czy nie mozna by... IP: 109.243.142.* 07.03.10, 21:26
        ...po prostu zlikwidowac pilke nozna w tym kraju? Jako czynnik szkodliwy na mozgi setek tysiecy Polakow. umowmy sie, poziom polskiej pilki = mniej niz zero, za to koszty zabezpieczania kazdego meczu, zeby sie dzicz nie pozabijala (i tak w wiekszosci sie niestety tylko uszkodza i NFZ bedzie mial kolejne wydatki; doprawdy, mogliby miec odrobine przyzwoitosci i romantycznie oddac wreszcie zycie za klub - sens ich istnienia), nieporównywalne do czegokolwiek.

Pilka kopana to jedna wielka pomylka - PZPN, tzw. "dzialacze" przerobia kazda kwote pieniedzy, pilkarze niestety nie blyszcza ani talentem, ani umiejetnosciami, o kibolach nie wspomne! Jest szereg innych miejsc, w ktore mozna by przelac te kase, poczynajac od dyscyplin sportowych, ktore sa nieinteresujace dla polmozgow, a w ktorych odnosimy jakies sukcesy na arenie miedzynarodowej, na pomocy ubogim i sierotom skonczywszy.
    • Gość: wolverine Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zatrz... IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 17:18
      Czegoś nie rozumiem - skoro "mieszkańcy Łodzi" mający zakaz (tym razem
      całkowicie słuszny) za zadymy w Zabrzu, a policja pozwala im się przemieszczać
      (nie reagując na złamanie artykułu o nielegalnych zgromadzeniach), dlaczego
      nie pozwolili kibicom ŁKS-u, także mieszkańcom Łodzi, udać się na wycieczkę w
      kierunku Piotrkowskiej?

Jak widać są równi i równiejsi, a Widzew po raz kolejny ma układ z policją i
      są traktowani jak święte krowy...
      • Gość: kibic Re: Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zat IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 17:25
        Jak nie rozumiesz to idż do szkoły.
      • Gość: alien Re: Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zat IP: *.lodz.msk.pl 07.03.10, 17:25
        widzisz ty koszerna dziewczynko wy byliście barwach klubowych i pały was nie
        puściły a my spacerujemy po chodniku bez barw to co moga zrobic.....chyba wy
        macie jakis układ... smieszne cioty
        • Gość: wolverine Re: Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zat IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 17:44
          Do "nielegalnego zgromadzenia" niepotrzebne są barwy, ułomku. Skończyły się
          czasy, kiedy wam wszystko wolno było... Trzeba było, debile, nie robić burd w
          Zabrzu, bo wiadomo było, że wam przykleją zakaz na kolejne mecze wyjazdowe. Ale
          macie ciężkie głowy i z myśleniem jesteście na bakier. Poza tym, na prawdę
          myśleliście, że po donosach kibice ŁKS-u kiwną palcem, żebyście weszli? JEŻELI
          wejdziecie na stadion, to dostaniecie pewnie zakaz do końca rundy a klub
          olbrzymie kary. Tak pomagacie drużynie w awansie.
      • Gość: Marcin Re: Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zat IP: *.smrw.lodz.pl 07.03.10, 17:27
        dobrze napisałeś - nie rozumiesz ;)

Zakaz mają zorganizowane grupy kibiców Widzewa a nie mieszkańcy Łodzi. Żadnego
        nielegalnego zgromadzenia nie ma, bo nie ma zorganizowanej grupy. Nielegalnie
        zgromadzili się za to ŁKSiacy (koszulki, szale klubowe) no i policja ich
        pogoniła ;) Proste co nie ?:)
        • Gość: ełksagol Re: Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zat IP: *.152.154.13.dsl.dynamic.eranet.pl 07.03.10, 23:47
          Marcin - faktycznie masz racje!!!! widzew wróci łna wies a
          mieszkancy Łodzi obejrzeli mecz!
      • antygrzybiarz Re: Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zat 07.03.10, 17:29
        Bo "kibice" PSS to zło konieczne tego miasta..........
      • Gość: R.I.P. Re: Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zat IP: *.aber.ac.uk 07.03.10, 17:31
        logika prosto z bazaru
        jakby dajdaje poszli w strone przeciwna to dopiero bylby sajgon
        grupa spod centralu ma prawo kupic bilet i obejrzec derby poniewaz sa to
        najzwyklejsi mieszkancy Polski - nie tylko Lodzi - a w Polsce kazdy ma prawo
        robic co chce - isc kupic bilet i obejrzec mecz - poza tym dajks jest spolka
        MIEJSKA wiec kazdy ma prawo zobaczyc na wlasne oczy na co sa wydawane jego
        pieniadze - jak widac to dajks sie bije pod stadionem, to dajks wymyslil
        obowiazek NIEZGODNY z prawem aby wpuszczac na estadio da gruz tylko osoby w
        bialych koszulkach - a tepi kibole wzieli to sobie do serca i dlatego czekali
        pod gruzowiskiem na grupe OSOB spod centralu nie chcac dopuscic ich DO LEGALNEGO
        kupna biletow do czego MAJA PRAWO

co do zakazu - zakaz obejmuje zorganizowane i OFICJALNE grupy na wyjazdach - to
        nie jest grupa oficjalna - WIDZEW jako klub nie zorganizowal OFICJALNEGO przemarszu

na koniec - nie masz chlopie racji i nie udawaj jedynego 'inteligentnego' z dajks
        • Gość: wolverine Re: Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zat IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 18:07

To ty nie masz racji:

1. jakie bilety chcą kupić, jak ich nie ma? Na Galerę skończyły się wczoraj, na
          trybunę już nie ma. Także możecie wracać...

2. sektor gości wobec zakazu pzpn (podtrzymanego wczoraj) został przeznaczony
          dla wychowanków domów dziecka itp.

3. jeżeli ktoś jest winny obecnym wydarzeniom to tylko kibice widzewa, którzy
          zorganizowali swój śmieszny pochód bez względu na punkty 1. i 2.
          • antygrzybiarz Re: Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zat 07.03.10, 18:12
            Widzew to miał ponad 1000 biletów ćwoku....
          • black.kolo Re: Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zat 07.03.10, 18:13
            Kibolstwo Widzewa jest winne temu, że kibolstwo ŁKS prało się z policją?
          • Gość: vvv Re: Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zat IP: *.aber.ac.uk 07.03.10, 18:15
            jasne - trzeba bylo bylo jak kibole dajks - ganiac sie po parku i robic burdy
            pod kaliskim
            to wam wyjdzie jak sie miasto od was na dobre odwroci
            po tym co bylo dzis - powinno i to szybko
            zostawic te malpy na lodzie
          • Gość: gosc Re: Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zat IP: *.smrw.lodz.pl 08.03.10, 08:58
            KOMUNO WRÓĆ!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: eł Re: Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zat IP: *.152.154.13.dsl.dynamic.eranet.pl 07.03.10, 23:57
          nie mądraluj - trzeba było przyjsc pojedynczo w piątek czy sobote
          (skoro czujesz sie takim mieszkancem łodzi) i kupic sobie bilet i
          obejrzec mecz a nie ewidentnie isc w grupie szukajac awantury. tylko
          jakbys juz ten bilet kupił i ogladał mecz i po golu dla widzewa
          zaczął manifestowac radość to nagle by sie okazało ze mieszkancy
          miasta którzy tak jak ty na mecz przyszli, sa raczej za łksem i
          wtedy urwali by ci ryj - a tak siedzisz sobie w domu (prawdopodobnie
          sa to brzeziny lub łowicz) i stukasz w klawiature i jest ok. dzieki
          temu nie przekonałes sie jak to jest z podziałem kibicowskim miasta
          o którym jestescie na widzwie przekonani ze łks to przyszłość. i ze
          wystarczy kupic bilet i przyjsc. przeciez nawet szliscie wiekszą
          ekipą ale sie nie udało... czemu?
      • Gość: kiki Kierujący akcją policji do dymisji IP: *.devs.futuro.pl 07.03.10, 18:41
        Przecież to nawet na rozpędzaniu zadym nie trzeba się było znać żeby zrobić porządek
    • Gość: kibic Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zatrz... IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 17:22
      Widzew zatrzymany pod estakadą a w parku jest bitka?
      Coś chyba jest nie tak.
      • Gość: MArcin Re: Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zat IP: *.smrw.lodz.pl 07.03.10, 17:29
        Dokładnie - GW gubi się w zeznaniach (jak zwykle z resztą)
        Na tvn34 wyraźnie pokazali zamieszki w okolicach stadionu ŁKSu, przy kładkach i
        parkingu. I policja ganiała ŁKSiaków (białe koszulki). Niezorganizowanych grup
        mieszkańców Łodzi nie pokazali.
      • Gość: cbk Re: Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zat IP: *.aber.ac.uk 07.03.10, 17:33
        w parku leja sie uciekinierzy spod gruzowiska
    • Gość: rrr Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zatrz... IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 17:23
      Nie pij człowieczku.
    • Gość: widzewiak Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zatrz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 17:26
      WIDZEW derby są nasze!
    • Gość: Z czuba Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zatrz... IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 17:26
      Szkoda, że panowie z Z czuba nie komentują derbów już od 15.00, bo
      przynajmniej byłoby śmiesznie i ciekawie. A tak tylko GW będzie zagrzewać do
      nienawiści i podgrzewać atmosferę. Wstydźcie się...
    • Gość: ktostam Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zatrz... IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 17:34
      oto kibice wstydzewa
      • Gość: wielebny Re: Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zat IP: *.lodz.msk.pl 07.03.10, 17:37
        i co żal dupe sciska ze wy sie tak nie potraficie zorganizowac......
        nie dowrtosciowane leszcze
      • antygrzybiarz Re: Starcie kiboli z policjantami. Trzy osoby zat 07.03.10, 17:38
        Masz fatalny aparat, nic nie widać..... Sony, czy VGA ???
    • Gość: vvv lepsze info IP: *.aber.ac.uk 07.03.10, 17:38
      wejdzcie na stronke tvn 24 - material filmowy jasno pokazuje ze to lks sie bije
      • Gość: si Re: lepsze info IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 17:47
        Widać Wybiórcza chce za wszelką cenę podgrzać atmosferę.

I jeszcze taki tekst: "Na stadionie ŁS-iacy spalili szaliki Widzewa."
        Po co to Panowie Redaktorzy?
        • guru133 Przecież to n ie redaktorzy, tylko kibole ŁKS 07.03.10, 20:18
          spalili szaliki Widzewa a po co, to ich zapytaj. No chyba że im zimno było a
          mecz był nudny;)
    • mateusz0603 ;) 07.03.10, 17:40
      Wlasnie byla na tvp 3 wypowiedz policji nie wpuszcza fidzefa na derby.
      • Gość: cbk 0-3 IP: *.aber.ac.uk 07.03.10, 18:24
        cieszcie sie teraz - placzcie po meczu
        dobrze wiecie ze nawet 100 WIDZEWIAKOW lepiej dopingowaloby niz wasz milion
        0-3
      • Gość: MES Re: ;) IP: *.toya.net.pl 07.03.10, 18:41
        ale z Ciebie wał, widać GKominfomowska wyprała Ci mózg, tak jak
        innym kibicom ŁKS-u i Widzewa, którzy obrzucają się tu błotem, a
        stalinowscy pismacy z Trybuny Łódzkiej cieszą się jak dzieci
        trzymając jedną rękę w nocniku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka