Dodaj do ulubionych

Ściągali od niego filmy w sieci. Siedem milionó...

• Gość: h.j wam w dupe Ściągali od niego filmy w sieci. Producenci aud... IP: *.chello.pl 19.03.10, 17:47
      Brawo Policja i wydział do walki z przestępstwami gospodarczymi złapaliście niezwykle grożnego bandytę.Tylko gdzie wy kurwa jesteście gdzie jak się okrada kraj i robi przekręty na miliardy złotych.
    • Gość: Janek Ściągali od niego filmy w sieci. Producenci aud... IP: *.toya.net.pl 19.03.10, 17:53
      Co to za glupota? kretynski doslownie artykul! 7 milionow? jasne, moze z 10%
      tych ludzi kupilo by jeden z tych filmow.
    • Gość: zniesmaczony.... Ściągali od niego filmy w sieci. Producenci aud... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 17:58
      "Ja pikole" co system myślenia od kiedy to takie firmy ponoszą straty... co
      najwyżej mogą nie zarobić... bo ludzie nie pójdą na dany film do kina lub też
      nie kupią danej płyty
      ale od kiedy to oni stracili...
      paranoja, nie tędy droga do zniknięcia piractwa...
    • model.testowy Straty-sraty 19.03.10, 18:01
      Jakie znowu "straty"? Jest to hasło z premedytacją rzucane przez owych producentów i bezmyślnie powtarzane przez media. Nikt nie poniósł strat tylko potencjalnie nie zarobił kasy, która by wpłynęła przy założeniu, że wszyscy pobierający piraty kupiliby legale, gdyby tylko nie mieli dostępu do tego pierwszego. Oczywiście takie założenie jest BARDZO mocno naciągane.
      • Gość: dziadek Re: Straty-sraty IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.10, 18:13
        Jakie straty? Kto to wyliczył ,chyba liczby wzięte z kosmosu.A tak naprawdę to
        swiat filmowy i tak zarabia za duzo, a w glowie z nadmiaru pieniedzy to to
        tylko pieprzenie się i zmiany partnerw,Na dodatek dochodzą zwyrodnienie pojęcia
        normalności-narkotyki pedofilia,homoseksualizm i inne zboczenia.
    • Gość: blumberg Ściągali od niego filmy w sieci. Producenci aud... IP: *.chello.pl 19.03.10, 18:06
      Dać mu medal !!.Okradł zydów z hollywod na 7 baniek :)
    • gniewkosynrybaka bezsensowne wyliczenia strat.... 19.03.10, 18:07
      stracic mozna to co sie posiada, a nie to co by sie chcialo. Te obliczenia
      strat to bzdety, to nie strata, tylko nieco mniej wypchana kabza, a na chlebek
      i maslo wystarczy, wiec nie jeczcie i nie buczcie o wirtualnych milionowych
      stratach. to bzdura, tez moge sobie cos takiego na kolanie wyliczyc.
      • Gość: cz Re: bezsensowne wyliczenia strat.... IP: *.91.broadband2.iol.cz 20.11.11, 19:14
        Z piractwa nikt podkreślam nikt nie ma żadnej straty z piractwa nie ma zysków i tu jest problem. Twierdząc ze z piractwa producenci i artyści odnieśli stratę to jest tak jak ja i wszyscy mieli by twierdzić ze chodzę do roboty i okazuje się ze nie ma damnie pracy za 80 000$ i muszę iść do pracy za no powiedzmy ze za 2 000 ale zł otych. No i co teraz tez mam powiedzieć ze piraci mnie okradają i ze mam same straty co?!
      • Gość: cz Re: bezsensowne wyliczenia strat.... IP: *.91.broadband2.iol.cz 20.11.11, 19:19
        Z piractwa nikt podkreślam nikt nie ma żadnej straty z piractwa nie ma zysków i tu jest problem. Twierdząc ze z piractwa producenci i artyści odnieśli stratę to jest tak jak ja i wszyscy mieli by twierdzić ze chodzę do roboty i okazuje się ze nie ma damnie pracy za 80 000$ i muszę iść do pracy za no powiedzmy ze za 2 000 ale zł otych. No i co teraz tez mam powiedzieć ze piraci mnie okradają i ze mam same straty co?!
    • g.r.a.f.z.e.r.o Ściągali od niego filmy w sieci. Producenci aud... 19.03.10, 18:11
      60GB dysk? Co to jest, żaden z niego uploader.

Nie rozumiem takich ludzi.
      Wystarczyłoby że pilnowałby 3 zasad i byłby nie do ruszenia (Plausible
      deniability).
      1. ŻADNYCH CD i DVD z kompromitującymi danymi.
      2. Cały dysk w truecrypcie
      3. Otwarte Wi-fi na ip z które uploaduje.

Oczywiście nadal jest to działanie na szkodę przemysłu filmowego i to potępiam
      ale tak należałoby się do tego zabrać.
    • abdu_al Jak oni obliczyli te urojone straty? 19.03.10, 18:12
      Ściągnięcie filmu czy programu nie jest równoznaczne z niekupieniem go. Nikt i
      tak by tego nie kupił.
      Polskie prawo jest idiotyczne a interpretacja "korzyści majątkowej" przez
      polskie sądy po prostu bezsensowna.
      • baalsaack Re: Jak oni obliczyli te urojone straty? 19.03.10, 19:12
        Branża filmowa i muzyczna zawsze, na całym świecie, w ten sposób szacuje swoje
        straty. Co jest zupełnie absurdalne.
    • Gość: DJ Armando Ściągali od niego filmy w sieci. Producenci aud... IP: *.lublin.mm.pl 19.03.10, 18:26
      no kurka, czuje sie bezpieczniejszy, jak by te debile nie potrafili
      zrozumiec ze jesli kogos nie stac na muzyke czy film, to nawet gdyby
      piractwa nie bylo, i tak by nie kupowali plyt. poza tym amerykanie
      wszystko moga kupowac na necie, nawet dziecko wie co to amazon.com, a
      u nas? ludzie nie chca isc do sklepu, i sciagaja nawet jesli maja
      kase, bo nie wiedza gdzie mozna kupic film czy muzyke, firmy powinne
      zaczac propagandowac e-commerce, a nie plakac z powodu wymyslonych
      strat
    • Gość: xy Ściągali od niego filmy w sieci. Producenci aud... IP: *.bb.online.no 19.03.10, 18:29
      Tragiczny ten artykuł. Po pierwsze: gdyby ludzie zarabiali normalnie - mogliby
      w większości kupować to co potrzebują. Po drugie: często nie ma bezpośredniej
      możliwości kupna tego co się chce. I po trzecie: kiedy wreszcie ta cholerna
      Polska znormalnieje?
    • Gość: Do autora artykułu Jakie koszty bezrobotny z Łodzi poniesie w.... IP: 78.88.133.* 19.03.10, 18:40
      "Jakie koszty bezrobotny z Łodzi poniesie w procesie cywilnym - to już
      zupełnie inna historia". To zdanie nie wnosi nic do artykułu. Jest
      całkowicie amatorskie.
    • Gość: opel na filmy polskie i tak chodza tylko frajerzy IP: *.toya.net.pl 19.03.10, 18:44
      ...bo to chłam
    • Gość: giorgio Skoro nie kupili to o jakiej stracie mówimy ? IP: *.tktelekom.pl 19.03.10, 18:50
      Osoby ściągały, bo i tak by nie kupiły tych płyt z filmami czy
      piosenkami. Chcieli tylko zobaczyć.
    • Gość: kuba "specjalny nick" :)) IP: 195.149.118.* 19.03.10, 19:04
    • Gość: dasko Skandal IP: *.chello.pl 19.03.10, 19:15
      Gość nic złego nie robił, a ma problemy. Powinno się wreszcie obciąć tłuste, pazerne łapska korporacji medialnych. Zpavy, BSEki i inne ufoki powinny być zdelegalizowane, a ich aktywiści-fanatycy powinni być wybatorzeni. W idealnym świecie... W naszym
      • Gość: y.y Re: Skandal IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.03.10, 19:28
        Dokadnie tak! Należy wszystko ukraść artystom, którzy napisali te
        piosenki, zrobili te filmy i tak dalej, niech zdechną z głodu i wtedy
        problem piractwa, pazernych korporacji i innych tym podobnych
        monstrualnych kapitalistycznych świń rozwiąże się sam - nie będzie
        czego piracić:)
        • Gość: rewolucjonista Re: Skandal IP: 85.222.87.* 19.03.10, 20:43
          Tak, w kraju, gdzie artysta zarabia wiecej od gornika, potrzeba rewolucji. Nigdy
          nie bylo tak, ze trupa cyrkowa, grajkowie zarabiali wiecej od ludzi pracujacych.
          Rozrywka stala sie zlotem XXI wieku - czysta paranoja. Jak nie wstyd wladzom, ze
          wycceniaja bardziej Dode od lekarza ratujacego zycie i bardziej dbaja o jej
          zabezpieczenie zarobkow niz tego lekarza. Calym aparatem sprawiedliwosci!
          • Gość: flame Re: Skandal IP: *.cable.smsnet.pl 19.03.10, 21:23
            Sęk w tym, że w postmodernizmie wszystko się odwróciło - "artyści" nie wiedzą,
            że piractwo to czerpanie korzyści. Ile uploader zarobił? Nic, może nabił jakieś
            tam punkty, zmarnował szmat czasu i łącza, ale nie zarobił nic, bo
            podejrzewam, że to było p2p i darmowe serwisy hostujące. Pirat to wąsaty
            handlarz na bazarze, co sprzedaje filmy za 5 zł. Tych nie ścigają, wolą babcie z
            pietruchą i studentów z winem w parku spisywać, tak działa policja -
            paramilitarna przybudówka oligarchów z kasą. Biednych i okradanych, bo z reklam
            wciskanych do oryginalnych płyt i filmów w kinie wyżyć nie mogą:)))
    • Gość: Amerykaniec Widze ze tu sami zlodzieje IP: *.hsd1.nh.comcast.net 19.03.10, 19:29
      Kazdy z Was uwaza ze ma prawo do darmowego korzystania z czyjejs
      pracy.
      • Gość: Rewolucjonista Re: Widze ze tu sami zlodzieje IP: 85.222.87.* 19.03.10, 20:44
        Lekarzowi ratujacemu zdrowie naleza sie dozywotnie tantiemy od kazdego pacjenta.
        Niestety prawo jeszcze nie przewiduje organizacji zbioroweego zarzadzania leczeniem.
    • Gość: winnaar Ściągali od niego filmy w sieci. Producenci aud... IP: 217.153.148.* 19.03.10, 19:44
      Ten artykul pisal kompletny laik? Stek bzdur nic wiecej! Psiarnia nie ma
      innych sukcesow, ze chwala sie takimi akcjami i podaja z d..y wziete kwoty?
    • Gość: rys Ściągali od niego filmy w sieci. Producenci aud... IP: *.tomaszow.mm.pl 19.03.10, 20:08
      Gdzie można kupić taki Gigantyczny dysk?
    • xaliemorph a gdzie zabójcy Papały i Olewnika ?!?!? 19.03.10, 20:14
      Powtórzę za espe1: A gdzie zabójcy Papały i Olewnika ?!? Może wolska
      milicja zajmie się swoimi własnymi brudami może co?!?
    • Gość: pol Ściągali od niego filmy w sieci. Producenci aud... IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.03.10, 20:15
      akpedały niech się wezmą za tych złodzieji w rzadzie co okradaja ludzi banada
      jebanych zydow
    • Gość: cy-nick Ściągali od niego filmy w sieci. Producenci aud... IP: *.net.inotel.pl 19.03.10, 20:23
      A jak wygląda niespecjalny "nick" ??? Ech, pismaki...
    • Gość: dow jones Ściągali od niego filmy w sieci. Producenci aud... IP: *.aster.pl 19.03.10, 20:33
      Wchodzę do znajomego gliny i patrzę a tam filmiki się zaciągają.
      Cała prawda i życie takie jest, czy sie to komuś podoba czy nie.
      Znajomy już nie jest moim znajomym od pewnego czasu, po prostu pies
      i tyle.
    • Gość: okradziony Ściągali od niego filmy w sieci. Producenci aud... IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.10, 20:50
      To jak to w końcu jest? Kiedydysków z projektami policja sie tym nie zajeła,
      spisali tylko straty "rzeczywiste" czyli wartosc komputerow. Sprawe umorzyli
      nawet nie zaczynajac po 2 dniach! Straty projektow wycenilem wstepnie na 70
      tysiecy zlotych, komputery nie byly juz tyle warte.

Ja sie pytam za co tego Pana nasza policja wogole scigala? i pytam powaznie bo
      mi nie zostawili zludzen.
      • Gość: okradziony Re: Ściągali od niego filmy w sieci. Producenci a IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.10, 20:51
        wkradl mi sie blad, oczywiscie" Kiedy okradziono moja firme, dyski z projektami
        policja sie tym nie zajela...
      • sebor_022 Re: Ściągali od niego filmy w sieci. Producenci a 19.03.10, 21:55
        też jestem ciekaw banda matołow
    • Gość: tomekm ebać policje za takie ślectwa IP: 195.150.85.* 19.03.10, 21:04
      widać nie mają co robić
      • sebor_022 Re: ebać policje za takie ślectwa 19.03.10, 21:53
        ebać polcje !!! sciagajmy co sie da taka prawda !
    • Gość: krzysiek Jakby miał robote to by nie miał czasu na głupoty. IP: *.radom.vectranet.pl 19.03.10, 21:08
      W Łodzi bezrobocie i dlatego !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka