Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w ŚWIĘTA i SYLWESTRA, gdzie??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:44
    Gdzie mógłbym już teraz się dowiedzieć o zatrudnieniu w te dni (dorywczo) i czy jest to w ogóle możliwe? Taka swoista zamiana, bo wielu ludzi ma wtedy wolne a inni z chęcią gdyby mogli to by nie robili :]lub przynajmniej w tym czasie powierzyli swoją robotę innym. Żeby nie przedłużać i nie mącić za bardzo, czy jest taka możliwość zadeklarowania się, swoich chęci na te kilka dni i jak to jest z umową? Dodam, że jestem z województwa śląskiego i może będzie to jakimś wskazaniem. A może ktoś ma jakieś oferty? Propozycje? Czekam na odpowiedź, pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: hej Re: Praca w ŚWIĘTA i SYLWESTRA, gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 18:06
        wejdz na www.praca.pl lub wakaty.com.pl
        • Gość: ivo Re: Praca w ŚWIĘTA i SYLWESTRA, gdzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 19:29
          i wiem niewiele więcej
          • Gość: hey Re: Praca w ŚWIĘTA i SYLWESTRA, gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 09:19
            to poszukaj sklepów które szukaja chetnych do pracy jako sw mikołajów
        • Gość: Agnieszka Jeznak Re: Praca w ŚWIĘTA i SYLWESTRA, gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:51
          jestem zajtereasowana tą pracą a ile bendzie za godzine
        • Gość: Jeznak Agnieszka Re: Praca w ŚWIĘTA i SYLWESTRA, gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:54
          Jestem zajteresowana tą pracą a ile za godzine
      • Gość: Jaa Re: Praca w ŚWIĘTA i SYLWESTRA, gdzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:10
        Hipermarkety, sklepy: remenenty, Agencje "marketingowe": hostessty czyli np.
        mikołaje (jeśli chodzi o meską hostessę:-))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka