Gość: Teofilów C Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli ŁKS IP: *.cdma.centertel.pl 26.03.10, 19:25 To dobrze ,że pan Radosław dostanie odszkodowanie,chociaż ta kwota wydaje sie być bardzo niska.Być może będzie to jakiś sygnał dla osób odpowiedzialnych za bezpieczeństwo na imprezach organizowanych przez łks ( i nie tylko),że tym którzy płacą za bilet należy zapewnić bezpieczeństwo .Mam nadzieję ,że kibic który został zmuszony przez chuliganów z łks-u ,do ucieczki z trybuny głównej podczas ostatniego meczu derbowego i doznał otwartego złamania nogi, również otrzyma odszkodowanie od organizatora czyli łks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżepetto Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli ŁKS IP: *.aster.pl 26.03.10, 19:30 A kto odpowiada za kibiców skatowanych przez policję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sempre Fidelis Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli ŁKS IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.10, 19:34 Jestem kibicem ŁKS-u,obecnym na każdym meczu i wstyd mi za tych bandytów którzy mienią się kibicami ŁKS-u. Jak można skatować kogoś za to że jest za innym klubem? Kocham mój klub ale uważam że duża część kibiców ŁKS-u to banda bezmózgich debili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.10, 19:45 ja tez jestem kibicem ŁKSu, obecnie rzadko chodze na mecze poniewaz czesto jestem 'w rozjazdach'. mialem watpliwosc byc na ostatnich derbach na trybunie. pisze to z peknietym sercem - jestem przerazony poziomem ludzi ktorzy mienia sie kibicami ŁKSu. wstyd przed przyjezdnymi ze Szczecina ktorych na ten mecz przyprowadzilem (nagonka i krzywe spojrzenia, bo nie skakalismy) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KM Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli ŁKS IP: 188.33.62.* 26.03.10, 19:59 10 lat grałem w piłkę. Nigdy nie zrozumiem 'kiboli' i ich debilizmu. Iść na mecz, pić alkohol, bijatyki, rozruby. Toż to chore jest i poj... Jak widzę takich ludzi żałuję, że w Polsce nie ma kary śmierci i skutecznych sądów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYBARAN idiota IP: 213.25.9.* 26.03.10, 19:59 dostal to za co zaplacil!!! I JESZCZE IDIOTA ZABRAL DZIECKO. SKORO USIADL W NIESWOIM SEKTORZE POWINIEN JESZCZE ZAPLACIC ZA LECZENIE SZPITALNE!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ob.znalezinski PZU ma zapłacić 26.03.10, 20:49 Każdy kibic to bandyta, wiadoma sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
ob.znalezinski Re: Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli 26.03.10, 20:52 Gość portalu: Marek napisał(a): > zabieram na mecze corke i zone i czuje sie bezpiecznie. Żonę i córkę, mocne. Niech się dziewczynka za młodu uczy tych wszystkich słów, jakie latają po trybunach, w końcu to nie wersal. A żona widać lubi mocniejsze wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpec Re: Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli IP: 83.2.184.* 26.03.10, 22:37 Ja również czuję się bezpiecznie na stadionie. Po prostu nie trzeba pchać łba między tryby. P.S. w 2008 r. byłem na derbach z moim teściem, widzewiakiem, któy nie prowokował, ale tez nie skakał w rytm "kto nie skacze jest z widzewa". JAk widać w każdej sytuacji można się zachować.... Odpowiedz Link Zgłoś
ob.znalezinski Re: Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli 30.03.10, 11:32 Gość portalu: szpec napisał(a): > Ja również czuję się bezpiecznie na stadionie. ...JAk widać w każdej sytuacji można się zachować.... jaaaasne można to po ryju dostać Odpowiedz Link Zgłoś
0nik Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli ŁKS 26.03.10, 20:59 Wreszcie trochę sprawiedliwości choć odszkodowanie bardzo małe. Czemu to sąd sam nie podniesie stawki odszkodowania? Poszkodowany powinien wpłacić za proces symboliczną złotówkę a sąd realnie ustalić odszkodowanie. A korzą płacić procent od stawki i wszystkich na takie wydatki nie stać. Więc i odszkodowania lipne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpec Re: Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli IP: 83.2.184.* 26.03.10, 22:24 Mistrzu, takie już są przepisy, nie dostaniesz więcej niż zażądasz. A tak poważnie mówiąc, to facet miał nieźle posrane we łbie, bo jak inaczej nazwać jego prowokacyjne zachowania. Tak, tak prowokacyjne, bo normalny człowiek nie zachowąłby się w taki sposób. Normalny, tj znający realia i umiejący się do nich dostosować. Również chciałbym, żeby kibic drużyny przeciwnej mógł obejrzeć spotkanie siedząc w dowolnym sektorze, ale to taki pobożne życzenia jak to żeby można było nie zamykać samochodów czy mieszkań nie obawaiając się złodzieji, żeby można było bezpiecznie spacerować po centrum równiez nocą oraz żeby psiarze sprzątalli kupy po swoich pupilach. Są miejsca na świecie, gdzi jest to standardem, ale póki co u nas to niewykonalne. Pozostaje dostosować się do rzeczywistości, którą facet olał, za co poniósł karę. Odpowiedz Link Zgłoś
chknw Re: Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli 26.03.10, 22:52 Gość portalu: szpec napisał(a): > Mistrzu, takie już są przepisy, nie dostaniesz więcej niż zażądasz. > A tak poważnie mówiąc, to facet miał nieźle posrane we łbie, bo jak > inaczej nazwać jego prowokacyjne zachowania. Tak, tak prowokacyjne, > bo normalny człowiek nie zachowąłby się w taki sposób. Normalny, tj > znający realia i umiejący się do nich dostosować. > Również chciałbym, żeby kibic drużyny przeciwnej mógł obejrzeć > spotkanie siedząc w dowolnym sektorze, ale to taki pobożne życzenia > jak to żeby można było nie zamykać samochodów czy mieszkań nie > obawaiając się złodzieji, żeby można było bezpiecznie spacerować po > centrum równiez nocą oraz żeby psiarze sprzątalli kupy po swoich > pupilach. > Są miejsca na świecie, gdzi jest to standardem, ale póki co u nas to > niewykonalne. Pozostaje dostosować się do rzeczywistości, którą > facet olał, za co poniósł karę. Odpowiedz Link Zgłoś
chknw Re: Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli 26.03.10, 22:58 Mądre słowa. Po części sam sobie winien.Chciał błysnąć przed dziećmi Pech? Nie wiedział na co się pisze? Jak zwykle niedobry Ł.K.S Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli 27.03.10, 00:52 > A tak poważnie mówiąc, to facet miał nieźle posrane we łbie, bo jak > inaczej nazwać jego prowokacyjne zachowania. Tak, tak prowokacyjne, > bo normalny człowiek nie zachowąłby się w taki sposób. Przed nimi siedziała grupa kompletnie pijanych kiboli z szalikami ŁKS, więc gdy pada gol dla Widzewa, mężczyźni - sympatyzujący z Widzewem - nie okazują radości. Ale nawet porozumiewawcze spojrzenia i uściski dłoni to dla pijanych chuliganów za dużo. No faktycznie prowokujące. Powinien zacząć płakać i puścić kilka kur$#@ oczywiście dodając że tą kur$#@ to Widzew bo inaczej mogło by to być prowokujące zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpec Re: Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli IP: 83.2.184.* 27.03.10, 01:44 Drogi MArcinie vel Rzabo za bardzo wierzysz opisowi zdarzenia podawanemu przez GW, ten fragment służy za uzasadnienie tezy artykułu, bzdurnej dodajmy, tj takiej przyszedł widzewiak z kumplami i dzieciakami na derby usiadł sobie z kibicami ŁKS i ni stąd ni zowąd goście strzelili gola a gospodarze strzelili mu całiem za darmo parę razy po ryju, choć nie manifestował radości. Otóż jak uczy mnie doświadczenie, a chodzę na ŁKS od około 20 lat, taka sytuacja jest mało prawdopodobna, pewnikiem koleś nie odpuścił sobie głośnego jeeeeest i to wywołało furię (taką akcję widziałem parę razy). Reasumując, ani kibice ŁKS, ani tez Widzewa nie dopuszczą do tak spontanicznej manifestacji radości, a to z przyczyn o których wszyscy dobrze wiemy. Nie ma zaem podstaw do oczerniania kibiców ŁKS- u i gloryfikowania widzewiaków, a przede wszystkim nie można czytać takiego arytukułu, zawierającego element fabuły, jak pisma objawionego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli 27.03.10, 10:59 Ciekaw jestem czy się znamy czy też, jako jeden z nielicznych, odpowiednio kojarzysz fakty. Nie kojarzę nikogo ze znajomych z Jagiełły więc pewnie to drugie. Nieważne. A wracając do tematu. Na ostatnich derbach "kibice" ŁKS'u nie potrzebowali oznak radości żeby zlac kilka osób a z jednego, pośrednio, zrobić kalekę. O ile dla trzeźwego do takiej reakcji potrzeba by było przynajmniej opisanego "jeeeeest!!!" to dla pijanego, a o takich delikwentach jest mowa i z tym macie problem co zresztą można przeczytać na waszych własnych forach, wystarczyło by porozumiewawcze spojrzenie i uśmiech na twarzy. Piszesz że nie ma podstaw do oczerniania kibiców ŁKS jednocześnie przyznając że sytuacje pobicie mają miejsce tak więc nie jest to oczernianie a pisanie prawdy. Przywołuje przykład kibiców Widzewa bo raz ze dobrze znam to środowisko dwa że nigdy sytuacje takie jak opisane w artykule lub podobne nie miały miejsca na widzewskim stadionie. Co do samego artykułu to prawdopodobnie jest nieznacznie przesadzony. Trafiłem na normalnego tak więc Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpec Re: Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli IP: 83.2.184.* 27.03.10, 16:53 Znałem kiedyś Marcina Wójcika vel Rzabę, więc wysłałem to vel w ciemno, a tu bęc i trafione :-) Oczernianiem jest tworzenie wrażenia, że taka sytuacja mogła wydarzyć się tylko na ŁKS-ie, na który gw już od jakiegoś czasu prowadzi nagonkę. Jak pisałem już widziałem ją może kilka razy w przeciągu 20 lat, więc nie jest to chleb codzienny. Każda z tych sytuacji była poprzedzona prowokacją poszkodowanego. Dopiszę tyle, że gdy byłem "icognito" ne derbach w 1993 r., któe po golu ś.p. Jacka Płuciennika zakoczyły się naszą wygraną, również miałem ochotę okazać radość, choćby symbolicznie, lecz instynkt samozachowawczy zwycieżył - nie widziałem wtedy aby ktokolwiek poza kibicami ŁKS okazał choćbty krztynę radości. Co do obitych na ostatnich derbach, to mam nadzieję, że wyliżą się z tego w miarę szybko i przyjdą na następne czego im życzę, a przede wszystkim życzę im więcej rozumu i instynktu samozachowawczego, żeby podobnych sytuacji mogli uniknąć w przyszłości. Jeśli chodzi o kwestię pijanych (na Widzewie wszyscy są trzeźwiutcy??) i włażących przez płot (a raczej mur od strony dworca), to problem jest, ale nie ma go co wyolbrzymiać, dotyczy bowiem co najwyżej kilku procent (może kilkunastu, jeśli chodzi o pijanych na trybunie). W takiej sytuacji kreowanie wizerunku ełkaesiaka, jako pijanego menela włażącego przez płot i głośno ryczącego że wszystko mu się należy obraża ludzi, którzy walczyli o to, żeby klub mógł przystąić do rozgrywek, któzy temu poświęcili czas, energię i pieniądze. Co do wyroku, to uważam go za niesłuszny z powodów czysto jurydycznych, choć należało się takiego spodziewać w ramach panującej chyba w całęj Europie polityki zdejmowania z ludzi odpowiedzialności za własne czyny. Ale cóż, tak niestety jest, gdy polityka wygrywa z rozsądkiem i poniekąd z prawem... Odpowiedz Link Zgłoś
1908only Re: Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli 27.03.10, 03:05 facet, znowu bredzisz Odpowiedz Link Zgłoś
1908only Re: Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli 27.03.10, 03:06 to do marcinwojcik(bredzenie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MES idź się lepiej wyśpij 2010 eŁKałeS PSS IP: *.toya.net.pl 27.03.10, 09:30 w tym roku będziecie świętować powstanie więc skocz po denaturat...Gdyby prowadzić statystykę alkoholików to byście mieli 10 mistrzostw Polski z rzędu, pewnie nawet Ligę Mistrzów z Ruskimi byście wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki A kto sprawdzał trzeźwośc tego żydkiewicza??? IP: *.toya.net.pl 26.03.10, 23:27 Prawdopodobnie nawalony gość sprowokował i dostał po ryju. Powinien dostać zjebkę od swojej żony, że jeszcze dzieciaki narażał na niebezpieczeństwo ciągnąc ich na taki mecz między kibiców drużyny przeciwnej. Na prawie wszystkich stadionach europy taki kibic zostałby natychmiast wyrzucony ze stadionu. Albo do sektora dla przyjezdnych albo wcale. Ale czego żądać od wieśniaka jak się pierwszy raz do miasta Łodzi wybrał. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: A kto sprawdzał trzeźwośc tego żydkiewicza??? 27.03.10, 00:48 W przychodzeniu nawalonym na mecz to wy przodujecie. Do tego stopnia że własne transparenty zrywacie. A na zachodzie to usiadł by poprostu na swoim miejscu i nikt by mu krzywdy nie zrobił. Tam fanatycy mają swoje wydzielone sektory a pozostała część stadionu jest dla pikników w Polsce na większości stadionów są wydzielone sektory dla pikników a na takich zadupiach jak pss to nawet tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
1908only Re: A kto sprawdzał trzeźwośc tego żydkiewicza??? 27.03.10, 03:03 grunt że na widzewie jest, tylko dla kibiców widzewa - ot cała "wielkomiejskość" cackolandu Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: A kto sprawdzał trzeźwośc tego żydkiewicza??? 27.03.10, 09:08 Dziś będzie Motor i jakoś dla nich jest więc nie siej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maximus Re: A kto sprawdzał trzeźwośc tego żydkiewicza??? IP: *.pol-net.pabianice.pl 27.03.10, 21:53 Chłopie, jest taki zwyczaj, że jak się nie ma o czymś pojęcia to się nie odzywa. A Ty masz takie, że piszesz bzdury. Byłem na tym meczu i widziałem to zajście i więcej na żaden mecz już się nie wybiorę. Bandyci tacy jak Ty złapali niewinnego człowieka i bez zdania racji skopali go. Obok tych ludzi były dzieciaki, które trzymały flagi ŁKS-u, ale tamtych to nie obchodziło. Za to,że nie krzyczeli równie wulgarnych tekstów, co tamci bandyci zostali skopani niewinni ludzie. Ale widzę po Twojej wypowiedzi, że debili i matołów nie brakuje. Życzę Ci, byś kiedyś znalazł się w takiej sytuacji. Zobaczymy, jaki wtedy będziesz mądry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_lodziani Re: A kto sprawdzał trzeźwośc tego żydkiewicza??? IP: *.iwacom.net.pl 29.03.10, 19:04 Jaka kultura, jaka kultura. To właśnie dzięki takim osbnikom jak kiki i inne kibole w Polsce na wszystke mecze jednej olejki ekstraklasy i I ligi przychodzi tylu kibiców co na jeden mecz w Niemczech czy Portugalii. Może ten wyrok nauczy tak zwanych działaczy iż kibole to najwięksi wrogowie polskich klubów. Zarząd Legii zrobił porządek z kibolstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepek1910 Rozp....ć to gruzowisko .... IP: *.toya.net.pl 27.03.10, 08:53 ...rozgonić bandytów z pss-u i będzie spokój.Banda nierobów i troglodytów z pijakiem sypniewskim i z morderca hajto na czele!!!syf malaria irzygac mi sie chce jak przechodze limanowskiego i widze te mordy,wszedzie na swiecie slumsy sa na obrzezach miast,a włodzi k...a prawie w centrum... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli 27.03.10, 09:48 bandyci stadionowi mają się w Polsce dobrze i są bezkarni.trudno sie temu dziwić czytając o stanowisku jaskiniowca Jarosława Papisa w tej sprawie.Polska to dziki kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11stulecia Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli ŁKS IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.10, 12:49 1).Wojciech Szymański (udziałowiec) – za kupowanie meczów w cenie 10-12tyś. 2).Andrzej Grajewski (współwłaściciel) – za mistrzów polski i udział w lidze mistrzów „wywalczone” zawodnikami za których wstydzew do tej pory nie zapłacił.Dług wynosi 40mln. zł. Został aresztowany. 3).Mirosław Czesny (prezes) - za tzw."dojenie braci" czyli przymuszanie braci Gałkiewiczów do łożenia na wstydzew 4).Zbigniew Boniek (współwłaściciel) - za przekręt z licencją w 2004r,za szantażowanie reprezentantów Polski przed wyjazdem do Korei,którym powiedział : „tu jest kontrakt z Coca-Colą, k…a, jak go nie podpiszecie do jutra rana, to was wszystkich w……..ę i po Mundialu”. To jest zgłoszone w prokuraturze Warszawa-Praga i śledztwo prowadzi prokurator Waldemar Bastecki. 5).Andrzej Pęczak (szef rady nadzorczej) - za szantaż wobec braci Gałkiewiczów,którzy pod jego naciskiem wpłacili na rzecz wstydzewa 90tyś.Aresztowany i skazany. 6).Andrzej Pawelec (prezes) - za 40mln długu zaciągniętych na rzecz wstydzewa i za podrobienie etykiet firmy Cinzano.W 1992 roku do Polski przyjechał hrabia Francesco Marone Cinzano aby zaprotestować przeciwko łamaniu prawa przez firmę Cin-Cin,sponsora wstydzewa,którego właścicielem był Pawelec. 7).Jacek Dzieniakowski (prezes) - za zakaz opuszczania kraju,dozór policyjny i 15 tys zł poręczenia majątkowego w związku z prowadzonym śledztwem w sprawie afery gospodarczej w wstydzewie 8).Witold Skrzydlewski (prezes) - za : "Skrzydlewski mówi, że to dla niego trudna rozmowa - on też płacił pogotowiu. Zapewnia: - Gdy zaczęły to być bardzo duże kwoty,wycofaliśmy się. Uważaliśmy, że to już stało się niebezpieczne i ta granica między ratowaniem a udawaniem może gdzieś się zatrzeć. Wiemy, że firma rodziny Skrzydlewskich od kilku lat nie płaci pogotowiu. Może sobie na to pozwolić - jest potentatem na łódzkim rynku." 9).Jerzy Porczyński (prezes) - za żądanie 50 tys. łapówki za skojarzenie braci Gałkiewiczów z Wachowskim,który za milion zł. miał im załatwić legalizację hal w Rzgowie 10).Leszek Miller (pierwszy kibic wstydzewa) - za całokształt 11).Sylwester Cacek (właściciel) - za próbe przekupstwa (700tyś.) pzpn-u w zamian za bezkarność to jest złota 11 podmiejskich! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek33 Re: Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli 27.03.10, 14:35 Nie czytałem wyżej, więc ktoś może już o tym wspomniał - taki wyrok może oznaczać, że nikt nie będzie chciał ubezpieczać tego gówna, albo wyliczy taką składkę, że nie będzie klubików na nią stać i nastąpi koniec z całym tym kibolskim syfem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpec Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli ŁKS IP: 83.2.184.* 27.03.10, 17:23 Proponuję przyznać Radosławowi K przyznać pierwszą nagrodę w konkursie na debila roku za wyczynową głupotę - usiąść w sektorze kibiców ŁKS-u i cieszyć się z bramki dla Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli 27.03.10, 20:10 i to jest właśnie sposób myslenia debila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpec Re: Sąd: PZU ma zapłacić skatowanemu przez kiboli IP: 83.2.184.* 27.03.10, 23:46 dokładnie, gość myślał jak debil, że jest niezniszczalny, a tu mu się oberwałomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maximus byłem tam! IP: *.pol-net.pabianice.pl 27.03.10, 22:53 Byłem tam i widziałem to, co się stało. Nie czepili się intruza, który znajdował się na obcym sektorze, ale swojego. Te dzieciaki przez cały czas do zajścia machały flagami ŁKS-u. Od tego czasu nie chodzę na mecze. Bydło i Bandyci. Wstyd i hańba. Złamany grosz z moich pieniędzy nie pójdzie na klub, który w ten sposób pozwala traktowa swoich kibiców. To mógłby każdy z nas, stojących opodal tych pijanych i naćpanych zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpec Re: byłem tam! IP: 83.2.184.* 27.03.10, 23:55 Jeśli to prawda, to rzeczywiście wstyd i hańba. Ale powściągając emocje należy zpytać, co klub może w takiej sytuacji zrobić?? Oczywiście nie wpuszczać tych bandytów, ale póki co to są oni anonimowi. Jeśli ich widziałeś i zapamiętałeś to masz szansę zrobić coś, aby sytuacje takie się nie powtarzały i nie mówię tu o sprzedawaniu kibiców policji. Skontaktuj się ze Stowarzyszeniem Kibiców ŁKS i przekaż posiadane informacje. Razem wykopmy bandytów z ŁKS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g o ś ć Re: byłem tam! IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.10, 00:30 Gość portalu: szpec napisał(a): > Skontaktuj się ze Stowarzyszeniem > Kibiców ŁKS i przekaż posiadane informacje. > Razem wykopmy bandytów z ŁKS-u. hahahahahahaha. Czegoś równie śmiesznego dawno nie czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meximus do szpec IP: *.pol-net.pabianice.pl 28.03.10, 10:28 Niestety prawda. Stałem może z 10 metrów dalej i też od początku meczu przyglądałem się tym zwierzętom. Byli tak nawalenie, że przewracali się między siedzenia. Kiedy sędzia podyktował karnego zaczęli czepiać się tych gości, że nie krzyczą używając odpowiednich według nich słów. W sumie nie ma się czemu dziwić, ja też będąc z dzieciakiem nie krzyczałbym "j....ć Widzew", "k....y widzewskie" i tym podobne, choćby ze wstydu przed swoim dzieckiem. Jaki przykład dawałbym swojemu dziecku jako ojciec zachowując się jak bydlę.Po wykorzystaniu rzutu karnego przez Widzew doskoczyli do jednego, ale odtrącił im ręce to zaatakowali drugiego, który stał tyłem. Poszło gładko, kilka ciosów w tył głowy, pchnięcie między siedzenia, parę kopów i po sprawie. Wielcy bohaterowie i herosi w 4 na jednego i to jeszcze atakując od tyłu. Brawo!!!!! Inną sprawą jest ta dzicz, która później dopadła uciekającego faceta na koronie. Nie wiedzieli, o co chodzi, ale też musieli dołożyć swoje trzy grosze - a przepraszam, swoje trzy kopy. Obejrzałem się za siebie i widziałem jak z całego sektora biegło bydło, by choć raz facetowi dowalić. Całe szczęście, że było ich tylu, bo więcej pokopali siebie niż jego. Kolejny raz - Brawo!!!!!! Kiedyś, jak była bójka na stadionie wychodził jeden na jednego, czysta walka na pięści, upadek przeciwnika, zwycięstwo i koniec walki. Teraz trzeba zabić i nie ma znaczenia, kto ma rację. Krew, złamane kości i najlepiej jeszcze okraść. Chwała kibicom ŁKS. Po raz trzeci - Brawo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Panie Papis IP: 188.33.69.* 28.03.10, 13:33 W cywilizowanych krajach kibice przeciwnych drużyn siedzą obok siebie. Chyba jest mentalnie pan parędziesiąt lat w tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maximus Re: Panie Papis IP: *.pol-net.pabianice.pl 28.03.10, 15:22 Wypowiedzi tego Pana pokazują dobitnie, gdzie i w jakiej epoce mentalnie się znajduje. Niestety dla niego, Polska pretenduje do miana kraju europejskiego i zwyczaje, choć jeszcze nie w pełni, także zaczynają zmieniać się na europejskie. Ale co tu dużo gadać, Pan Papis albo jest ignorantem i bałwanem, który chce się przypodobać bandytom spod flagi ŁKS-u, albo sam jest bandytą spod tej flagi, tylko dorwał się do władzy i niestety jego bandyckie maniery biorą czasami górę nad zdrowym rozsądkiem. Zastanawiam się tylko, co jest gorsze. Tacy ludzie powinni być wykluczeni z działalności w klubie, bo jego wypowiedzi czynią więcej zła, niż wnoszą pożytku. Odpowiedz Link Zgłoś