mineyko Nagi młody mężczyzna biegał po łódzkiej katedrze 15.05.10, 11:26 O co chodzi? Przecież Adam i Ewa preferowali podobne "stroje"! Odpowiedz Link Zgłoś
darla152 Nagi młody mężczyzna biegał po łódzkiej katedrze 15.05.10, 11:38 Afera, bo jakis czubek, pobiegał sobie na golasa ???? Pruderia ??? Przeciez pokazał tylko, ludzkie ciało ! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub.hubert a reklamy pubow mozna ? 15.05.10, 11:43 To ja informuje szanownego pana ksiedza, ze miedzy pomnikiem Jana Pawla II, a pomnikiem Nieznanego Zolnierza widzialem ostatnio schludne tabliczki z reklamami jakiegos pubu. To tez troche nieprzyzwoite. I sztuka to na pewno nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz Nagi młody mężczyzna biegał po łódzkiej katedrze 15.05.10, 11:44 Jak ta katedra taka sprofanowana to myśłe ze nie moze juz byc miejscem kultu, kościół powinien ja przekazać może na sale koncertową, w katedrach zawsze jest dobra akustyka. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Ludzie małej wiary:) 15.05.10, 11:45 A może mamy do czynienia z kolejnym cudem i oto święty Franciszek osobiście zstąpił na ziemię, aby wesprzeć matkę naszą KK??? Jemu nagie ekscesy w kościele uchodziły płazem i były oznaką świętości. Rozważcie ten wariant szanowni kuriewni. Pomyślcie, ile kasy można zbić na takim objawieniu. Wszak PECUNIA NON OLET:) Odpowiedz Link Zgłoś
ossett żałosne komentarze 15.05.10, 11:52 Czytając większość komentarzy można tylko współczuć ich autorom oraz gazecie, że takich czytelników się dochowała. Najdelikatniej rzecz ujmując większość komentarzy jest żałosna. Smutne to. Ale nie ma co się dziwić- tytuł też jest "przemyślną" prowokacją dla głupców. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: żałosne komentarze 15.05.10, 12:02 ossett napisała: > Czytając większość komentarzy można tylko współczuć ich autorom oraz gazecie, > że takich czytelników się dochowała. Najdelikatniej rzecz ujmując większość > komentarzy jest żałosna. Smutne to. > Ale nie ma co się dziwić- tytuł też jest "przemyślną" prowokacją dla głupców. Gdyby KK nie jatrzyl w kraju od wiekow to i komentarze bylyby inne! Wystarczy popatrzec jaka jest postawa kleru wobec katastrofy w Smolensku: zadnej powagi i pelno bezmyslnych prowokacji. Kto mieczem wojuje od miecza ginie! Odpowiedz Link Zgłoś
ossett Re: żałosne komentarze 15.05.10, 12:13 Złota zasada: nie należy ograniczać się do jednego źródła informacji. Od 20 lat jest już możliwe chociaż niestety nadal trudne. Wtedy ma się samemu szansę ocenić, kto judził i judzi. Założę się, że gdyby zajawka do kliknięcia tego artykułu była inna, inne też byłyby niektóre komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczywiscie Re: żałosne komentarze IP: *.toya.net.pl 15.05.10, 12:21 nalezy czytac niezalezna.pl bo jak sama nazwa wskazuje jest NIEZALEZNA behehehehehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ossett Re: żałosne komentarze 15.05.10, 13:54 Dużo jest tytułów na świecie. Ale nie wystarczy czytać, trzeba jeszcze myśleć i to nie tylko obrazkowo. Chociaż niektóre tzw. tabloidy są bardziej niezależne i obiektywne niż produkty GW i można by zacząć od nich, jeśli inaczej się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk oczywiście są dwie strony 15.05.10, 14:31 człowiek wyprostowany kontra katotalibanat. Ty stoisz po stronie katotalibanatu a ja po stronie ludzi. Ty kierujesz się najniższymi instynktami a ja rozsądkiem i szacunkiem. Ty jesteś pasożytem a ja istotą samostanowiącą i jako taka już rozumiem, że symbioza nie leży w naturze pasożyta. Z tego prostego powodu mój ludzki organizm pasożyta zwalczy, bez emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
szampans Re: żałosne komentarze 15.05.10, 16:16 -Mamusiu, mamusiu, widzialam Pana Jezuska ! -Gdzie? -Na plebanii. Siedzial goly na tarasie. Ale przyszedl ksiadz i powiedzial: "O Jezu! Spieprzaj do sypialni, bo cie ktos tu zobaczy." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: żałosne komentarze, czy zalosny kosciol ? IP: *.dhcp.embarqhsd.net 15.05.10, 15:18 Tak, czy inaczej - niech wreszcie kosciol rzymsko-katolicki w Polsce zacznie sie zachowywac, tak jak zachowuje sie kosciol rzymsko-katolicki w odrobine bardziej cywilizowanych krajach, tzn. niech wreszcie przestanie politykowac i regularnie WTRACAC sie (w Polsce) w sprawy natury czysto politycznej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Tu zobacz kto 'judzil i judzi' 15.05.10, 16:49 www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20100515&typ=wi&id=wi21.txt Wiadome jest, ze krzyz usunelo miasto, poniewaz postawiono go jak typowa samowole. I teraz zobacz wypowiedzi ludzi w artykule w katolickiej gazecie: - Przyszli jak łajdaki, wycięli, zdewastowali, piłą do metalu zniszczyli śruby, całą konstrukcję i wyrzucili za ogrodzenie, przykryli czarną plandeką, jak kiedyś ks. Jerzego Popiełuszkę - mówi wzburzony Kazimierz Cholewa, Prezes Towarzystwa Parku im. Jordana, pomysłodawca i sponsor krzyża. Nie uwazasz, ze autor zastosowal piekne porownania? 'przyszli jak lajdaki', 'przykryli czarna plandeka, jak kiedys (...) Popieluszke'. Judzenie czystej wody. "Okazało się, że sprawcami dewastacji byli inspektorzy Zarządu Infrastruktury Komunalnej i Transportu (zarządca Błoń)." Lubie czytac materiay dotyczace tego samego wydarzenia pochodzace z roznych zrodel. I wierz mi lub nie, ale zazwyczaj to wlasnie zrodla powiazane z kosciolem 'judza'. A 'zostawienie polityki sumieniom wiernych' traktuje sie jak zart. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: żałosne komentarze 15.05.10, 21:11 Wiara zaczyna się tam, gdzie kończy się rozum. Głupców to raczej szukaj w kruchcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Trafi sie idiota i juz jest slawny. Trzeba bylo 15.05.10, 12:01 go zlapac i obciac ptaka, bylby dupek jeszcze slawniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Nagi młody mężczyzna biegał po łódzkiej kated 15.05.10, 12:02 "Zdarzenie widziało kilka osób, zostało też zarejestrowane przez katedralny monitoring. Dotarliśmy do nagrania." wiercy w kosciolach pod okiem wielebnych kamer ... big brother po katolicku . Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko Re: Nagi młody mężczyzna biegał po łódzkiej kated 15.05.10, 17:56 no i co się czepiasz, trzeba wiedziec kto był na modłach a kto nie, to bardzo ważne, poza tym to jest wewnętrzna sprawa koscioła i wara wam Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla W czym problem ? 15.05.10, 12:04 przecież był tam jak go pan bóg stworzył Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp Nagi młody mężczyzna biegał po łódzkiej katedrze 15.05.10, 12:09 A jak się ma do tego pół nagi zabity człowiek przybity na krzyżu? Pół nagi człowiek to pewnie mały pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
szampans Re: Nagi młody mężczyzna biegał po łódzkiej kated 15.05.10, 16:18 Jezus zostal ukrzyzowany bez zadnej przepaski na biodrach. Byl calkiem goly. Odpowiedz Link Zgłoś
helguera jaka profanacja/Gdyby to synagoga byla to owszem 15.05.10, 12:11 wtedy to byłaby profanacja. Odpowiedz Link Zgłoś
janatur Nagi młody mężczyzna biegał po łódzkiej katedrze 15.05.10, 12:14 Człowiek wszedł do katedry w postaci dzieła samego Boga Stwórcy,czyżby człowiek to nieudane dzieło Jego i trzeba te nieudacznictwo Boga ukrywać,aby nie widział swego partactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
helguera Redakcja może sobie pogratulowac,jej praca 15.05.10, 12:15 nad osmieszaniem kosciola jej walka z kosciolem,przynosi lepszy plon niz ten ktory miala Trybuna Ludu.Debilne opinie na forum tych ktorych mózgownice wyprostowala gazeta musza byc powodem do dumy calej redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duśka Re: Redakcja może sobie pogratulowac,jej praca IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.10, 14:43 twoja mózgownica pod moherowym beretem nigdy się nie wyprostuje - zawsze będzie "odpowiednio zakręcona" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojojku Re: Redakcja może sobie pogratulowac,jej praca IP: *.akademiki.uni.torun.pl 15.05.10, 15:50 :) no to tak gwoli wyjaśnienia, synagoga sama w sobie nie jest miejscem świętym [skoro wytykasz innym mówienie głupot, to sam też spróbuj się głupio nie odzywać, por. Twoja wypowiedź wyżej] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: Redakcja może sobie pogratulowac,jej praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 20:02 Nie podniecaj się tak, bo zyłka ci pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Hipokryzja katolstwa sięga nieba:) 15.05.10, 21:05 A tak reagują "prawdziwi Katolicy" na aresztowanie zboczeńca w sutannie!!! Nastolatki z Małej Autor: Gość: Helena IP: *.rzeszow.mm.pl 09.05.10, 11:08 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując OdpowiedzDziewice z Małej jesteście teraz zadowolone , że zniszczyłyście wspaniałego księdza, a może chciałybyście żeby was bzykał a on tego nie robił i postanowiłyście się na nim zemścić. Wiecie że on nie ma możliwości się wybronić, tak jak niektórzy odsiadywali wyrok za gwałt którego nie zrobili. Wam też się udało to oskarżenie. W Małej już nie macie co robić, żaden chłopak na was nie powinien popatrzyć a ludzie wytykają was palcami.Cieszcie się ze swojego zwycięstwa.Zapamiętajcie za dobre serce odpłaca się złem i wy tak uczyniłyście.Brawo święte dziewice! Odpowiedz Link Zgłoś
patman Śmiać mi się chce 15.05.10, 12:25 Sądzisz, że jesteś lepszy od pejsatego? Liżesz mu stopy, bo meldujesz się do krawężnika wymyślonego przez pejsatych parę tysięcy lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duśka Re: Co by napisala GW, gdyby biegal nago po synag IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.10, 14:45 to zależy jakie masz "warunki"? Odpowiedz Link Zgłoś
patman Jak bardzo mało trzeba, żeby sprofanować kościół 15.05.10, 12:22 Wygląda na to, że wasze sacrum jest bardzo słabe, skoro nagi człowiek może je zniszczyć. Śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk a można puszczać ciche bąki? 15.05.10, 14:33 czy za to już palą czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna.1 Nagi młody mężczyzna biegał po łódzkiej katedrze 15.05.10, 12:25 A dlaczego zaraz "profanacja"? Wszak człowiek przychodzi na świat nagi,poza tym nagość jest całkowicie aseksualna.Jak mu nie zimno,niech biega goły.Nie rozumiem wzburzenia wielebnego. Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Re: Nagi młody mężczyzna biegał po łódzkiej kated 15.05.10, 12:54 Już na podstawie 1 rozdzału Biblii możnaby obalić Kośćciół katolicki jako instytucję zakłamaną i pasożytującą na wierze w Chrystusa wykożystującą umysły wiernych do siania nieprawdy. Ale jak to mówił Goebbels kłamstwo powtarzane 100 razy staje się prawdą. Klepanie tego samego przez setki przyniosło w końcu korzyści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad Re: Nagi młody mężczyzna biegał po łódzkiej kated IP: 109.243.121.* 15.05.10, 13:25 On się wzburzył bo go nie zdąrzył przelecieć :p Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Podobno was Bóg stworzył czlowieka 15.05.10, 12:36 tak jak tego ktory tam spacerował? Odpowiedz Link Zgłoś
hammurabina Nagi młody mężczyzna biegał po łódzkiej katedrze 15.05.10, 12:39 zaraz profanacja.Debilny wybryk bandy pajaców mianujących siebie "artystami". Niech pobiegają po meczecie. TO może być ciekawe. Dla mnie bardziej gorszącą profanacją jest że ksiądz - pedofil łapami którymi molestował dzieci - podaje ludziom do ust hostię. I KK skrzętnie to ukrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Mógłby założyć chociaż kapelusz. 15.05.10, 12:46 Mógłby założyć chociaż kapelusz. Wtedy sprofanowałby szacunek do Boga stwórcy najwyzszego który stworzył człowieka z gliny i zakazał nosić kapelusza. Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Nagi młody mężczyzna biegał po łódzkiej katedrze 15.05.10, 12:50 Nie nieprawda niemożebyć! Już nigdy nie bedę taki sam. Bóg musiał człowiekowi dać jakieś fajne ciuszki na start chociażby Dźinsy Lewisa albo Armaniego albo to co proboszcz Victorias Secret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mockturtle I co z tego? Katedra to jakieś święte miejsce? IP: *.croy.cable.virginmedia.com 15.05.10, 12:58 I co z tego? Jeśli policja zgodziła się na zdjęcia w środku miasta z udziałem gołego statysty, co faktycznie budzi poważne kontrowersje, to co do tego ma katedra????? Publiczne miejsce jak każde inne. Oburza mnie fakt, że golas bez ostrzeżenia plącze się po katedrze, ale dokładnie, nie w mniejszym i nie w większym stopniu niż to, że plącze się po Piotrkowskiej. Może nawet nie: w katedrze prawie nikogo nie było, więc chyba lepiej tam, niż na ulicy w godzinie porannego szczytu, kiedy dzieci szły do szkoły (a nie, k...a, do katedry). Dość z traktowaniem czarno-sukienkowych jak świętych krów. A katedrę - po takiej akcji - wyburzyć, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieczarny Re: I co z tego? Katedra to jakieś święte miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 14:15 no tak, bo myślisz dzieci to oślepną albo zachorują dożywotnio na porażenie mózgowe jak zobaczą fajfusa... ładnie ci religia mózg wyprała Odpowiedz Link Zgłoś
noducks oczywiscie niesmaczne 15.05.10, 15:52 ale mysle, ze bogu bardziej nie podoba sie pleban wyswiecajacy analnie ministrantow na plebanii niz goly facet przed oltarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianoo Re: oczywiscie niesmaczne IP: *.aster.pl 15.05.10, 16:38 > A co z katedrą? Skoro została sprofanowana, to czy można > w niej odprawiać msze? Udzielać sakramentów? Proponuję zburzyć. "Bo byłem głodny, a daliście Mi jeść; byłem spragniony, a daliście Mi pić; byłem przybyszem, a przyjęliście Mnie; byłem nagi, a przyodzialiście Mnie; byłem chory, a odwiedziliście Mnie; byłem w więzieniu, a przyszliście do Mnie Wówczas zapytają sprawiedliwi: "Panie, kiedy widzieliśmy Cię głodnym i nakarmiliśmy Ciebie? spragnionym i daliśmy Ci pić? Kiedy widzieliśmy Cię przybyszem i przyjęliśmy Cię? lub nagim i przyodzialiśmy Cię? ". - Mt. 35. Nie, nie przyodzialiście, a zgorszyliście się! "A Król im odpowie: "Zaprawdę, powiadam wam: Wszystko, co uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili". Wtedy odezwie się i do tych po lewej stronie: "Idźcie precz ode Mnie, przeklęci, w ogień wieczny, przygotowany diabłu i jego aniołom!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egghead Re: oczywiscie niesmaczne IP: 212.127.95.* 16.05.10, 00:25 > Wszystko, co uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych Niezły cytat, dobrze dobrany, ale z braćmi najmniejszymi to uważaj, jeszcze dwa lata temu poszedłbyś siedzieć za taki cytat. Nie wolno używać terminu "bracia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mockturtle Iluminacja! IP: *.croy.cable.virginmedia.com 15.05.10, 13:01 Iluminacjo256, doznałem iluminacji czytając Twój tekst, konkretnie był to LOL. Bardzo zgrabny tekścik! Precz z trollami, niech żyje Iluminacja! Odpowiedz Link Zgłoś
orgelmusik Adam również był GOŁY!!! 15.05.10, 13:46 O co tyle szumu?? Adam, nasz praojciec, również był GOŁY! Tyle że katedr wtedy nie było, hie hie hie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca No i wyleciał z raju. 16.05.10, 00:57 śmieszne jest tylko to, że wyleciał za to własnie, ze zaczął się ubierać. Odpowiedz Link Zgłoś
byt-nar A gdyby to było w meczecie? 15.05.10, 13:04 Ciekawe, czy mielibyście odwagę pozwalać sobie na podobne komentarze? Wszyscy drwicie z Kościoła Katolickiego , z Papieża, z Boga. Czemu nie drwicie z Mahometa? Bo nie macie odwagi. Ponieważ na tym forum wykrzykują swe racje głównie zakompleksione jednostki , bojące się powtórzyć publicznie swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: A gdyby to było w meczecie? 15.05.10, 13:23 Jaki jest odsetek islamistów w Polsce? Czy prowadzą na szeroką skalę działalność propagandową od urodzenia do śmierci człowieka? Czy wcielają w swoje szeregi osoby tego nieświadome? Czy wyciągają z polskiego budżetu corocznie olbrzymie kwoty na utrzymanie swojej organizacji? Czy mają w swoich szeregach przestępców? Czy ich przywódcy duchowi są przestępcami, ukrywającymi innych przestępców? Więc dlaczego mam mieć do nich jakiekolwiek pretensje? Jeżeli wy - rzymscy katolicy - się zmienicie - to znaczy oczyścicie swoje szeregi z przestępców w sutannach, dokonacie rachunku sumienia i zadośćuczynicie ofiarom, jeśli weźmiecie utrzymanie swojej organizacji na własne barki, jeśli przestaniecie prowadzić agitację w szkołach publicznych, czyli - mówiąc najkrócej - jeśli zaczniecie postępować wg zasad, które głosicie, też nie będę miał nic do was. Naprawdę Kościół by mi nie przeszkadzał, gdyby był organizacją rzeczywiście służącą ludziom - a nie tylko głosicielem tego pustego (w świetle czynów) frazesu ("Poznacie ich po ich owocach" - pamiętasz jeszcze, kto to powiedział?). Ale ok, możemy zmienić temat. Chętnie porozmawiam z tobą o twoim Bogu. Zacznij od jego zdefiniowania... Wspomnij też o tym, kim musi być, skoro pozwolił na tyle zła i cierpienia na - stworzonym ponoć przez siebie świecie. Kim musi być, skoro pozwala na trwanie w szeregach swoich kapłanów przestępców, krzywdzących innych ludzi? Słucham uważnie... S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soplic Re: A gdyby to było w meczecie? IP: *.146.205.133.ip.abpl.pl 15.05.10, 13:26 W meczecie? Byłoby już po sprawie a głową facia pewnie w nogę by grali z braku innych futbolówek;) Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: A gdyby to było w meczecie? 15.05.10, 13:47 Wszedłeś kiedyś do meczetu z krzyżykiem na piersi w widocznym miejscu? Nie? A dlaczego? S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: A gdyby to było w meczecie? IP: *.pools.arcor-ip.net 15.05.10, 13:57 Wszedłeś kiedyś do meczetu z krzyżykiem na piersi w widocznym miejscu? Nie? A dlaczego? S. Jest taki obowiazek? Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: A gdyby to było w meczecie? 15.05.10, 16:20 Dla katolików tak. Czyżbyś tego nie wiedział? Nie wiesz, że każdy katolik jest zobowiązany do głoszenia ewangelii wśród innowierców? Wchodząc tam powinien nie tylko okazać krzyżyk, ale rozpocząć nauczanie prawdziwej wiary - jedynej, dzięki której możliwe jest zbawienie (oczywiście na dodatek tylko w jednym Kościele). S. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "Czemu nie drwicie z Mahometa?" 15.05.10, 13:43 Nikt tutaj nie drwi ani Jezusa, ani z religii, ani z wiary. Z drugiej strony wyznawcy Mahometa nie walczą, tak jak, za religijnym parawanem, watykańska administracja w naszym kraju, o majątki, honory i władzę propagując od wieków ciemnotę i wstecznictwo rujnujące nasz kraj. Drwią z tych, i ze wszech miar słusznie, którzy za parawanem religii i wiary próbują narzucić swoje debilne i uwstecznione interpretacje byleby tylko moc zachować swoja pozycje i swoje przywileje oparte na propagowanej od wieków z ambon w naszym kraju wiktoriańskiej ciemnocie: nagość mężczyzny czy kobiety nie jest żadną profanacja. Może by co najwyżej niewinna prowokacja. Ten nagi prowokacyjny nagi "happening" nie wart jest niczego więcej jak niewysokiego mandatu z racji na nieomal żadną szkodliwość społeczna. Czym jest nagi mężczyzna w kościele wobec powrotu Juliusza Paetza do łask i do honorowego miejsca na uroczystościach pogrzebowych ofiar katastrofy w Smoleńsku w Warszawie? Czym jest nagi mężczyzna w kościele wobec licznych bezkarnych pedofilskich afer wśród watykańskiej administracji, które wyszły na jaw wbrew oficjalnym instrukcjom Watykanu by je tuszować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duśka Re: A gdyby to było w meczecie? IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.10, 15:02 myślę,że nikt nie drwi z Boga- pozostali mają za "pazurami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoku Re: A gdyby to było w meczecie? IP: *.akademiki.uni.torun.pl 15.05.10, 15:56 A gdyby to było na księżycu? A gdyby... Ale nie było, więc nie szukaj tematów zastępczych. Rozmawiamy o tym, czy katolicy nie są aby przewrażliwieni na punkcie cielesności. Jak będzie artykuł o postawie Polaków wobec domów bożych różnej maści, to wtedy sobie ponarzekasz, że na KK psioczymy - sprawiedliwie czy nie - bardziej niż na inne instytucje związane z religią. Odpowiedz Link Zgłoś
basienka001 Nagi młody mężczyzna biegał po łódzkiej katedrze 15.05.10, 13:06 Moim zdaniem "artysci"powinni wczesniej proboszczowi zaplacic za udostepnienie wnetrza owej katedry.Jak powszechnie wiadomo ksieza najlepiej rozumieja mowe pieniadza,niekoniecznie "sztuke".Wtedy z cala pewnoscia nie byloby tej"afery".Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś