Gość: RTS IP: *.toya.net.pl 13.06.10, 22:50 kluby bez kibiców nie mają racji bytu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Widzewiak Re: Pabianice awansowały, ale nie zagrają w ekstr IP: *.lodz.mm.pl 13.06.10, 23:27 Ale się wysiliłeś. Szkoda klubu. Nie tylko zasłużony, ale jeszcze pięknie zagrał w zeszłym sezonie. Nie wiem jaką wizję miasta mają tam w Pabianicach, ale najwyraźniej władzom same blokowiska w zupełności wystarczają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: Pabianice awansowały, ale nie zagrają w ekstr IP: *.toya.net.pl 14.06.10, 00:04 Jakby byli kibice to nikt by sobie nie pozwolił na olanie koszykarek. Nie ma kibiców = nie ma wyborców = nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Pabianice awansowały, ale nie zagrają w ekstrak... IP: *.astral.lodz.pl 14.06.10, 00:42 Jak widać, nie tylko Łódź ma sport w "tyle". Widocznie to specyfika naszego regionu, zamiast wspierać sport, lepiej budować pomniki. Ja osobiście wolę iść raz na dwa tygodnie na meczyk a w tygodniu odwiedzić Orlika ze znajomymi, niż składać kwiatki pod pomnikami. PS Lepiej żeby nasi z miasta Łodzi (bez)radni postawili kolejnego Orlika, niż kolejny plac skwer (chodzi o ten przy TV na Narutowicza) co za tęga głowa to wymyśliła tego nie wiem, ale trochę kasy na to poszło, a można było to spożytkować z pożytkiem dla młodzieży i tych starszych (bo tych tez jest dużo na Orlikach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thibault Re: Pabianice awansowały, ale nie zagrają w ekstr IP: 217.153.148.* 14.06.10, 08:21 Żenada. Przez bandę debili i nieudaczników (działaczy i włodarzy miasta) nie umiejących nic zrobić, ten zasłużony klub dla polskiej koszykówki (4 tytuły mistrza Polski) znika z koszykarskiej mapy Polski. Jest to nie tylko wielka strata dla koszykówki w Pabianicach ale i dla całego sportu w Pabianicach i całych Pabianic. Koszykarki były najlepszą wizytówką tego miasta, a teraz sport w Pabianicach stoczył się na dno a samo miasto stacza się z nim. Drużyny piłkarskie w V lidze to wszystko czym to 70-tysieczne miasto moze sie pochwalic? Jeszcze raz żenada. Dobrze że nie mieszkam w Pabianicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włókniarz forever Odejdz Grzanka IP: *.toya.net.pl 14.06.10, 18:08 Grzanka przyssal sie jak pijawka do Włókniarza. Odejdź wreszcie, wszyscy maja cię dosyć nieudaczniku. Myślisz tylko o sobie a nie o klubie. A w wyyborach podziękujemy prezydentowi i radnym za "pomoc" dla Włókniarza. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2216 Pabianice awansowały, ale nie zagrają w ekstrak... 16.06.10, 20:00 Zastanawiam się, w jakim kraju i jakim mieście ja żyję. Przecież Pabianice należą do aglomeracji łódzkiej i województwa łódzkiego. Czy sąsiadom nie można jakoś pomóc? Czy w 20 lat po obaleniu komuny pozostała nam tylko wrogość wobec najbliższych? Kto do tego doprowadził? Czy nie można pabianickiemu klubowi zaoferować pomocy w postaci umożliwienia im gry w tej samej hali, w której będzie grać ŁKS i Widzew? Ja kibicuję wszystkim trzem drużynom, chociaż najwięcej serca mam dla ŁKS, ale chciałbym, aby rywalizacja była sportowa a nie na poziomie awanturników, którzy demolują miasto po każdym meczu i wywrzaskują antysemickie i rasistowskie hasła przy cichej aprobacie władzy i policji. Czy w Urzędzie Marszałkowskim oraz Wojewódzkim nie am wydziałów zajmujących się sportem i czy one nie mogą pomóc? Jak chcemy, żeby o Łodzi dobrze myślano, skoro nie potrafimy okazać odrobiny życzliwości najbliższym sąsiadom, nie stać nas na dobry uczynek wobec nich? Wstyd i hańba państwo wojewodowie, marszałkowie i prezydenci. Odpowiedz Link Zgłoś