Dodaj do ulubionych

Pabianice awansowały, ale nie zagrają w ekstrak...

IP: *.toya.net.pl 13.06.10, 22:50
kluby bez kibiców nie mają racji bytu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Widzewiak Re: Pabianice awansowały, ale nie zagrają w ekstr IP: *.lodz.mm.pl 13.06.10, 23:27
      Ale się wysiliłeś. Szkoda klubu. Nie tylko zasłużony, ale jeszcze pięknie zagrał w zeszłym sezonie. Nie wiem jaką wizję miasta mają tam w Pabianicach, ale najwyraźniej władzom same blokowiska w zupełności wystarczają.
      • Gość: RTS Re: Pabianice awansowały, ale nie zagrają w ekstr IP: *.toya.net.pl 14.06.10, 00:04
        Jakby byli kibice to nikt by sobie nie pozwolił na olanie koszykarek.

Nie ma kibiców = nie ma wyborców = nie ma problemu
    • Gość: gosc Pabianice awansowały, ale nie zagrają w ekstrak... IP: *.astral.lodz.pl 14.06.10, 00:42
      Jak widać, nie tylko Łódź ma sport w "tyle". Widocznie to specyfika
      naszego regionu, zamiast wspierać sport, lepiej budować pomniki. Ja
      osobiście wolę iść raz na dwa tygodnie na meczyk a w tygodniu
      odwiedzić Orlika ze znajomymi, niż składać kwiatki pod pomnikami.

PS Lepiej żeby nasi z miasta Łodzi (bez)radni postawili kolejnego
      Orlika, niż kolejny plac skwer (chodzi o ten przy TV na Narutowicza)
      co za tęga głowa to wymyśliła tego nie wiem, ale trochę kasy na to
      poszło, a można było to spożytkować z pożytkiem dla młodzieży i tych
      starszych (bo tych tez jest dużo na Orlikach).
    • Gość: thibault Re: Pabianice awansowały, ale nie zagrają w ekstr IP: 217.153.148.* 14.06.10, 08:21
      Żenada. Przez bandę debili i nieudaczników (działaczy i włodarzy miasta) nie
      umiejących nic zrobić, ten zasłużony klub dla polskiej koszykówki (4 tytuły
      mistrza Polski) znika z koszykarskiej mapy Polski. Jest to nie tylko wielka
      strata dla koszykówki w Pabianicach ale i dla całego sportu w Pabianicach i
      całych Pabianic. Koszykarki były najlepszą wizytówką tego miasta, a teraz sport
      w Pabianicach stoczył się na dno a samo miasto stacza się z nim. Drużyny
      piłkarskie w V lidze to wszystko czym to 70-tysieczne miasto moze sie pochwalic?
      Jeszcze raz żenada. Dobrze że nie mieszkam w Pabianicach.
      • Gość: Włókniarz forever Odejdz Grzanka IP: *.toya.net.pl 14.06.10, 18:08
        Grzanka przyssal sie jak pijawka do Włókniarza. Odejdź wreszcie, wszyscy maja cię dosyć nieudaczniku. Myślisz tylko o sobie a nie o klubie. A w wyyborach podziękujemy prezydentowi i radnym za "pomoc" dla Włókniarza.
    • jacek2216 Pabianice awansowały, ale nie zagrają w ekstrak... 16.06.10, 20:00
      Zastanawiam się, w jakim kraju i jakim mieście ja żyję. Przecież Pabianice
      należą do aglomeracji łódzkiej i województwa łódzkiego. Czy sąsiadom nie można
      jakoś pomóc? Czy w 20 lat po obaleniu komuny pozostała nam tylko wrogość wobec
      najbliższych? Kto do tego doprowadził? Czy nie można pabianickiemu klubowi
      zaoferować pomocy w postaci umożliwienia im gry w tej samej hali, w której
      będzie grać ŁKS i Widzew? Ja kibicuję wszystkim trzem drużynom, chociaż
      najwięcej serca mam dla ŁKS, ale chciałbym, aby rywalizacja była sportowa a
      nie na poziomie awanturników, którzy demolują miasto po każdym meczu i
      wywrzaskują antysemickie i rasistowskie hasła przy cichej aprobacie władzy i
      policji. Czy w Urzędzie Marszałkowskim oraz Wojewódzkim nie am wydziałów
      zajmujących się sportem i czy one nie mogą pomóc? Jak chcemy, żeby o Łodzi
      dobrze myślano, skoro nie potrafimy okazać odrobiny życzliwości najbliższym
      sąsiadom, nie stać nas na dobry uczynek wobec nich? Wstyd i hańba państwo
      wojewodowie, marszałkowie i prezydenci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka