marianczyk0 Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 20:05 ciekawe kiedy sie bignews przyplacze Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 20:07 Jak widać jego prawdziwe sondaże nie były jednak takie rzetelne hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 20:11 wolałbym by skończyło się na jednej turze, teraz to będą dwa tygodnie bluzgów, podniosą głowy wszelkiej maści konfabulujący psychopaci. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 20:15 Nie no co Ty. ci konfabulujący psychopaci to tu od zawsze pierdzą psując atmosferę. Bredzą o gajowym, hitlerze, stalinie i tym podobnych frapujących ich trollowe główki sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 20:22 jedyny.kkk napisała: > Nie no co Ty. ci konfabulujący psychopaci to tu od zawsze pierdzą > psując atmosferę. a niektórzy wpisują się co minute hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 23:45 > a niektórzy wpisują się co minute hehehehehe no wlasnie ty na przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 20:12 pewnie pisze wlasnie wypracowanie Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 20:16 Ja zacytuję co on pisał wcześniej tak tylko dla tak zwanych jaj:> A jak już o lekarstwach mowa, to raczej Tobie radzę uzupełnić na niedzielę > apteczkę. I to pokaźnie! Po dwudziestej będziesz bowiem zbierał szczenę z > podłogi:DDD big_news 18.06.10, 09:42 Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 tu mozna zlozyc gratulacje 20.06.10, 20:25 forum.gazeta.pl/forum/w,63,112163525,113062036,Re_Kaczynski_ma_ograniczone_horyzonty.html Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 20:18 Biguś nie tak prędko się przyczłapie... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 20:19 Z tej zalosci polozyl sie na ziemi i kazal obrysowac kreda. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 20:25 To doprawdy pyszny dowcip, dawno lepszego nie słyszałem. Bigos pewnie się zjawi i walnie wpisik na 2 strony maszynopisu z którego będzie wynikało że Jarek wygrał a te wyniki to zmyłka TVN i WSI Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 20:27 I ze sie policzyli. I w cuglach. Ech, jeszcze troche sie tego syfu i jak Bóg da - koniec nerwow. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 20:21 przyslowie napisała: > Biguś nie tak prędko się przyczłapie... Trzeba przyswoić nowy scenariusz, skończył się czas spokoju, równowagi i pojednania, czas na odpalenie jakiejś bumby... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 20:25 bumba bum cyk cyk... Fajerwerków nie odpali. Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 22:46 W komisji wyborczej pewnie dorabia na kolacje przy świecach z witoldemzbazin. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 22:51 Och, jakaż smętna będzie ta kolacja powyborcza.... Zakrapiana nie tylko kropelkami... Odpowiedz Link Zgłoś
staahoo Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 23:45 ...i w dodatku wszystkiemu będą winni cykliści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takijeden Re: no to 2 tygodnie dintojry... IP: 93.26.160.* 20.06.10, 23:19 marianczyk0 napisał:....ciekawe kiedy............. "Spieprzaj,dzidu" Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: no to 2 tygodnie dintojry... 20.06.10, 23:48 > "Spieprzaj,dzidu" oj nie wyszlo ci cos bobasie Odpowiedz Link Zgłoś
porbs TVN pokonał TVP 20.06.10, 20:10 To wygrana jednej telewizji z drugą. Myślących po swojemu niewielu. Większości kazała zagłosować telewizja i tak zrobili. Co najlepsze czuje się super, że nie przyłożyłem do tego ręki. :) Ale już niedługo. Islandia daje przykład jak pognać demokracje. Komorowski już Napieralskiemu ... Wazelina idzie ostra :) Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: TVN pokonał TVP 20.06.10, 20:11 > Komorowski już Napieralskiemu ... Wazelina idzie ostra :) no jasne, bo jak sie drugiego nie wyzywa od zomowcow i klamcow jak kaczynski i korwiny to zaraz sie jest wazeliniarzem jak tam porbs, bedzie czwarta tura z korwinem? Odpowiedz Link Zgłoś
porbs Re: TVN pokonał TVP 20.06.10, 20:17 Pocieszę Cię Kaczyński robi właśnie to samo. Będzie Napieralski kokietowany. Nie będzie 4 tury. :D Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: TVN pokonał TVP 20.06.10, 20:24 > Pocieszę Cię Kaczyński robi właśnie to samo. no i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
porbs A napisałem, ze coś z tego wynikać ma? 20.06.10, 20:32 Czytaj Koteczku ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: A napisałem, ze coś z tego wynikać ma? 20.06.10, 20:33 ty pisz ze zrozumieniem i nie koteczku bo cie poszczuje lwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takijeden Re: A napisałem, ze coś z tego wynikać ma? IP: 93.26.160.* 20.06.10, 23:24 marianczyk0 napisał:ty pisz ze zrozumieniem i nie koteczku bo cie poszczuje lwem "Spieprzaj,dziadu" Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Wyniki wyborów 20.06.10, 20:12 Szkoda, ze nie zalatwilismy tego od razu. Ja jestem juz zmeczony pionierami. Ale jestem dobrej mysli. Dzierżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Wyniki wyborów 20.06.10, 20:15 No nie, slucham tych mlaskow i wiem, ze nie strzymalbym tego czesciej. Niech mu wody dadza te Kluziki. Dzieżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Wyniki wyborów 20.06.10, 20:40 I mleko się rozlało. Zamiast wieszczonego zwycięstwa totalnego - dogrywka. Zamiast triumfalnego okrzyku radości - rechot z kontrkandydata i zgrzytanie zębów. Cóż to śmiech przez łzy, bo historia lubi się powtarzać... Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: Wyniki wyborów 20.06.10, 20:50 > Cóż to śmiech przez łzy, bo historia lubi się powtarzać... aha to znaczy ze drugi kaczor tez zostanie prezydentem i roztrzaska samolot? Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Wyniki wyborów 20.06.10, 20:52 No cóż chyba tylko ty i bigos wierzyliście w to totalne zwycięstwo Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Wyniki wyborów 20.06.10, 21:10 Ci kulturalni, pewni swego panowie musieli jakoś odreagować, więc sobie PO swojemu wylali zwyczajowe kubły pomyj na "wrogów". Jednocześni się pocieszają, że za dwa tygodnie będzie Victoria. Niech tam mają, tyle ich, co se tu POsmędzą;) Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: Wyniki wyborów 20.06.10, 21:11 ej cmuku jak tam apteczka prozak sie skonczyl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Wyniki wyborów IP: *.toya.net.pl 20.06.10, 22:53 Viktoria, chyba wg OBOP ;)? Zaklinasz rzeczywistosc? Nawet ja juz dziadkowi glosu nie oddam, bo bylo wszystko zgodnie z moim scenariuszem. Pociesze cie, ze slyszalam taka rozmowe dwoch pierwszakow z podstawowki: -Na kogo glosujesz? -na Jarka, a ty? -Ja na Kaczynskiego -aaaa Wtraca sie rodzic bardzo zaciekawiony: -Chlopcy, a skad takie wybory? (z calkowita powaga prawie 8 lat) -bo musi byc ciaglosc pokolen. -Jak to ciaglosc? Przeciez Jarek to brat-blizniak Lecha, a nie syn -hmmm, to corka niech startuje. Ja tam mysle, ze raczej zieciu ma jakies dziwne ambicje... Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: Wyniki wyborów 20.06.10, 23:47 to jest makabra jakas czlowieku stare chrupy to rozumiem ze nie maja mozgu ale dzieci zeby juz tak mialy mozgi wyprane to jest przegiecie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Wyniki wyborów IP: *.toya.net.pl 21.06.10, 08:52 A daj spokoj, te dzieci dopiero za 10 lat beda mialy prawo wyborcze. Jednak trzeba zdac sobie sprawe, ze religie mialy od przedszkola, a w 1 klasie maja 2h religii i 1h informatyki. Albo czekaja nas ciekawe czasy, albo mlodzi sie wypna na polityke. Za 10 lat to juz chyba beda inni politycy. Nooo moze Napieralski jeszcze bedzie w gotowsci bojowej, a reszta... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Mikke zwycięża z Pawlakiem. 20.06.10, 21:05 A to ci dopiero. Na najbliższe dwa tygodnie zostaje zaszyć się w jakiejś głuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Augustyn Dawaj na Pólnoc aa2 IP: *.oke2-bras11.adsl.tele2.no 20.06.10, 21:43 widno tu jak w środku dnia u nas i ciszaaaa... Bilety tanie są. A wracając do, zobaczcie ile może żona! Ładna, a nawet bardzo. Żona Napieralskiego. Gupi, że jej wcześniej nie pokazał. Kończą te pijary i inne marketingi, a takie "szczegóły" im umykają. Wynik za dwa tygodnie Bigi jednak przesądzony. Bronek wygra. Ale spokojna głowa; polityka to jest bieg dla długodystansowca. Jarek usiądzie, popracuje nad programem (którego jakieś zalążki ma, w odróżnieniu od PO), a że naród prosocjalny i niepamiętliwy to zobaczysz jeszcze swojego wodza triumfującego. Następny sejm będzie zresztą ciekawszy od tego. SLD dostanie więcej niż ma (Napieralski pokazuj żonę jak najczęściej!), a i może UPR się wreszcie prześlizgnie... Tymczasem daję kreskę na Bronka za dwa tygodnie i czekam na ciekawsze czasy. Hade! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Dawaj na Pólnoc aa2 20.06.10, 22:02 Jeszcze w piątek GW wybijała 51% dla Bronka. Oczywiście, wyników jeszcze nie znamy, ale II tura jest pewna, po minach peowców w ich sztabie widać było, że szczęśliwi nie są nic a nic. Tam pamiętają wybory sprzed pięciu lat i to co się stało w dogrywce. Jak wziąć pod uwagę 4% Kaczora na starcie i jego dzisiejszy rezultat, to poprzednie tendencje nie są absolutnie wykluczone. Przed kandydatami 12 dni boju, kilkanaście dni kolejnych wtop "kaszalota", nikt dzisiaj nie wie jak się zachowają wyborcy Napieralskiego i reszty, trza się wstrzymać z bólami. Że na tym forum ludzie nie z mojej bajki czują pietra, świetnie pokazuje ten wątek. Gdyby jednak, jakimś "cudem", Jamajka objął Żyrandole we władanie, to w przyszłym roku będzie tak jak piszesz. Tyle, że do tego czasu te piłkarzyki narobią takiego gnoju, że nie posprząta się tego przez dziesięciolecia:/ Aha. Trudno jest dyskutować o urodzie kobiet (gusta, ach te gusta), ale skoro przywołałeś panią Napieralską, to ja muszę szczerze wyznać, że zupełnie nie rozumiem tych powszechnych zachwytów. Owszem, wygląda miło i sympatycznie, jest młoda i wiotka, ale... nic poza tym. Jak się idzie Biglem w biały dzień, to na kopy można spotkać nie dość, że niezgorsze panie, to zdecydowanie dużo bardziej apetyczne. No. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Dawaj na Pólnoc aa2 IP: *.toya.net.pl 20.06.10, 22:40 big_news napisał: > Jeszcze w piątek GW wybijała 51% dla Bronka. No, twoje sondaze byly wiarygodniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Dawaj na Pólnoc aa2 20.06.10, 22:55 Prezydent nie musi mieć nawet programu ani tym bardziej wizji. Wystarczy, że będzie reprezentacyjny, przystojny, kulturalny,pogodny, miły i normalny w obejściu, niegłupi, o zdrowym wyglądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: To dlaczego pierwszą rundę wygrał Komornik? b 20.06.10, 23:13 Właśnie dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: To dlaczego pierwszą rundę wygrał Komornik? b 20.06.10, 23:15 bo to głupi naród który zaciska pasa od dwudziestu lat hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: To dlaczego pierwszą rundę wygrał Komornik? b IP: *.toya.net.pl 20.06.10, 23:23 witoldzbazin napisał: > bo to głupi naród Na szczescie twoje pokolenie kiedys umrze i juz nie bedzie taki glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: To dlaczego pierwszą rundę wygrał Komornik? b 20.06.10, 23:27 Gość portalu: a napisał(a): > witoldzbazin napisał: > > > bo to głupi naród > > Na szczescie twoje pokolenie kiedys umrze i juz nie bedzie taki glupi. mam świetnych następców...narodowców jak ja:-) może nie tyle jak dzieciorób Bronek ale zawsze coś;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a [...] IP: *.toya.net.pl 20.06.10, 23:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef [...] 20.06.10, 23:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: To dlaczego pierwszą rundę wygrał Komornik? b 20.06.10, 23:20 Nie żartuj tak czarno - najpierw nas POtopił, teraz POddał sobie, a potem? Toż Grzegorz znacznie lepszy od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Augustyn Mylisz się Przysłowie IP: *.oke2-bras11.adsl.tele2.no 20.06.10, 23:25 Zajrzyj do Konstytucji-proszę. Prezydent w Polsce ma realną władzę. Bardzo realną. Trochę tak pojechałaś w stylu postkwaśniewskim, lemingowym, jak by B.N. napisał. Dobranoc. ktoś musi na to całe tałatajstwo zarobić, idem więc spać, gdyż w odróżnieniu od Bronka nie będem prezydentem i mi nie wpływa co miesiąc, tylko muszem sam zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Mylisz się Przysłowie 20.06.10, 23:28 Gość portalu: Augustyn napisał(a): > Zajrzyj do Konstytucji-proszę. > Prezydent w Polsce ma realną władzę. Bardzo realną. tp juz nie żyrandol dla POlszewika Tuska??? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Mylisz się Przysłowie 21.06.10, 10:08 Poważną rozmową zastąpić demokrację?! Ależ mi odnowa?! Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Wyniki wyborów 20.06.10, 22:14 Kwestia prezydentury jest otwarta, obaj mają szansę na wygranie za dwa tygodnie. PSL przynajmniej na razie przechodzi do historii. Na scenę wchodzi SLD, które ma możliwość zdobycia dużej liczby mandatów w przyszłych wyborach do parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Augustyn PSL się ostanie IP: *.oke2-bras11.adsl.tele2.no 20.06.10, 22:55 To tylko kwestia nieudolności. Większość z nas to chłopi z pochodzenia. A ludowcy się zmienili. Z przaśnych, w całkiem znośnych (a Pawlak nawet lekko prorynkowy się stał). To tylko kwestia marketingu. Ale 5% raczej dostaną. Co do szans na wygraną. Pewno masz rację Iszkarioto. Komorowski będzie kadził lewicy obyczajowo, a Jarek egalitarnie/pepeesiacko. Komorowski wyciągnie Boniego (który robi w PO za brak programu, a że jest socjal-liberałem, to i PO taka jest) i jego programy socjalne, a Jarek będzie ględził o okrągłym stole w sprawie służby zdrowia. Czyli liberał i ozonowy będą się ścigali w tym, który jest bardziej: wrażliwy społecznie, prosolidarny, proparytetowy, mniej homofobiczny itede. To może taki kon-lib jak ja jednak nie powinien głosować? P.s. Bigi: żadnego bałaganu PO nie narobi. Nic nie zrobi. Zero null. P.p.s. Oczywiście żona Napiarala Zapatero nie musi Ci się podobać. Jest to jednak najładniejsza żona od czasów Marii (?) Mańka Krzaka Związkowca. Dla mnie super. Choć brunetka, a ja wolę jednak blodies. P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arb Re: Wyniki wyborów IP: *.toya.net.pl 20.06.10, 23:11 I bardzo dobrze, PSL to polityczna dziwka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: Wyniki wyborów IP: 89.204.153.* 20.06.10, 23:11 Eh.. mogło być lepiej. Komara, pomimo mojego niezmiennego dobrego zdania o nim, nie widzę w roli prezydenta, z kolei sama myśl o kosmicie Jarku wywraca mi flaki, więc głosując kieruję się zasadą mniejszego zła. Oby wystarczyło nam -'antyjarkom' mobilizacji w następnej turze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Wyniki wyborów IP: *.lodz.msk.pl 21.06.10, 00:34 -wyniki wyborów w giewu 51 do 29 -wyniki wyborów w tefałen 46 do 33 -wyniki wyborów z pkw z około 15% komisji 39 do 37 wnioski wyciągajcie sami, kilka dni temu niemal identyczne wyniki podał obop, czyli jak mniemam mozna zbadac preferencje dobrze. bada sie je przecież dośc dokładnie w innych krajach, za kilkuprocentowe odchyły byla powazna afera bodaj na wyspach. natomiast u nas o czym bredzili by w tvn gdyby podali wyniki zblizone do rzeczywistych. czekałem na dane z pkw i mogę spokojnie pójsc spać, pan gajowy będzie mógł za dwa tygodnie wyjechać na polowanie, ot chocby do moskwy i nawet z jaruzelskim, który dodaje mu punktów do charyzmy. od dzis problem dla mnie to jak potoczą się losy pis z jarosławem w pałacu i brakiem jego wpływu na partię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolt-r Re: Wyniki wyborów IP: *.opera-mini.net 21.06.10, 00:53 Ja jestem zdania, że wszelkie sondaże PRZEDwyborcze powinny być zakazane przez prawo. Sądzę, że wielu ludzi głosuje wbrew własnym poglądom tylko po to, żeby nie zmarnować swego głosu. Zamiast głosować na kandydata, który w bardzo dużym stopniu spełnia ich oczekiwania, ale wegług sondaży nie ma najmniejszych szans na zwycięstwo w wyborach, głosują na takiego, który znacznie mniej im odpowiada, ale według sondaży ma realne szanse na wejście do drugiej tury wyborów. Niezależnie od dywagacji, czy sondaże są rzetelne czy sfałszowane, wyniki pierwszej tury wyborów są efektem manipulacji dokonanej na wyborcach za pomocą wyników sondaży - bo nie głosują "w ciemno", lecz zostają ukierunkowani na zaledwie 2 kandydatów. Publikowanie takich sondaży powinno więc być zakazane, ponieważ ukierunkowuje wybory w stronę zaledwie 2 najbardziej liczących się kandydatów i działa tak samo promonopolowo, jak dofinansowanie przyznawane tylko największym partiom politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Tylko 2% przewagi Bronisława.... słabiutko IP: *.toya.net.pl 21.06.10, 00:40 BUAHAHAHAHHAAHAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Tylko 2% przewagi Bronisława.... słabiutko IP: *.lodz.msk.pl 21.06.10, 00:50 od jutra zacznie się rzyganie jadem przez autorytety w gatunku kutz, wajda, prof(hehe) bartoszewski i pelne trwogi wystąpienia innych mniejszych zaniepokojonych sytuacją. oraz akty poparcia od generała i innych zbrodniarzy, oraz wyliczanie ile procent głosów napieralskiego otrzyma bronisław i dlaczego. tymczasem głosy betonu partyjnego otrzymał juz po namaszczeniu przez jaruzela i cimoszewicza- wyborcy napieralskiego to nie są wyborcy a kwasniewskiego z przed 10 lat- zapewne nowaki dobrze o tym wiedzą, dlatego wydalą jeszcze więcej jadu i na tym sie skonczą. Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: Tylko 2% przewagi Bronisława.... słabiutko 21.06.10, 01:00 wiesz losiu co znaczy "dane z 15% komisji"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Tylko 2% przewagi Bronisława.... słabiutko IP: *.toya.net.pl 21.06.10, 01:05 wiem to mniej więcej 300 razy więcej ludzi niż uczestniczyło w sondażach baranku Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: Tylko 2% przewagi Bronisława.... słabiutko 21.06.10, 01:15 > to mniej więcej 300 razy więcej ludzi niż uczestniczyło w sondażach no i ponad 6 razy mniej niz calosc tak czy inaczej nic z tego nie wynika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Tylko 2% przewagi Bronisława.... słabiutko IP: *.toya.net.pl 21.06.10, 01:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Tylko 2% przewagi Bronisława.... słabiutko IP: *.toya.net.pl 21.06.10, 08:15 No i z 2 zrobilo sie 4.5 wbrew twoim przypuszczeniom... Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Tylko 2% przewagi Bronisława.... słabiutko 21.06.10, 08:27 Gość portalu: a napisał(a): > No i z 2 zrobilo sie 4.5 wbrew twoim przypuszczeniom... To wbrew oczekiwaniom różnica, która jest marginesem błędu. Kaczyński ma szansę na zwycięstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Tylko 2% przewagi Bronisława.... słabiutko IP: *.toya.net.pl 21.06.10, 09:02 Hmm mm Napieralski, to nie Lepper, chyba troche inny elektorat za nim stoi? To te glosy lub ich brak zadecyduja o przyszlym prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Tylko 2% przewagi Bronisława.... słabiutko 21.06.10, 09:13 O przyszłym prezydencie zadecyduje frekwencja. Elektorat Kaczyńskiego nigdzie sie nie rusza bo ma blisko do kościółka, a wokół granic sami wrogowie. Wyborcy Komorowskiego i Napieralskiego mogą wyjechać na cięzko zapracowane wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Tylko 2% przewagi Bronisława.... słabiutko 21.06.10, 09:03 Tyle tylko że według prawdziwych sondaży radia maryja i tym podobnych gadzinówek kaczor miał wygrać w pierwszej turze a tu nawet przewagi ni ma. Pocieszajcie się póki czas. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Czas na... 21.06.10, 09:17 wuwuzele, sztaby Komorowskiego i Kaczyńskiego już stroją trąby :) Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Czas na... 21.06.10, 09:18 na tym forum też usłyszymy wuwuzele, przynajmniej 3 :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czas na... 21.06.10, 10:08 Póki co, to trąbisz głównie Ty. Owo trąbisz jest zresztą wielce adekwatne do tego co tu "wieszczysz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idźkadiota Re: Czas na... IP: *.toya.net.pl 21.06.10, 14:44 A co ma robić trąba jak nie trąbić? Odpowiedz Link Zgłoś