Gość: A IP: *.toya.net.pl 30.06.10, 16:01 no i git. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Pierwszy transfer Widzewa. Grzelak na rok IP: *.toya.net.pl 30.06.10, 16:19 To nikt mu nie powiedział ze wstydzew kupował mecze ???? Chłopie obudź sie i rób łyżwę z tego skorumpowanego klubu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www PSS handlował. IP: *.toya.net.pl 30.06.10, 16:38 Sprawa Szczakowianki i ostatnie afery w polskiej piłce to małe piwo, przy tym co zdarzyło się przed pięcioma laty - pisze "Fakt". Tomasz Cebula, były zawodnik ŁKS Łódź, zdradza jak działacze tego klubu kupowali mistrzostwo Polski w 1998 roku! "- Na początku sezonu powiedziano nam, że część premii za wygrane mecze będzie przeznaczana na sędziów. Mieli oni przychylnym okiem spoglądać na nasz zespół. Prawie cały sezon plan był realizowany i nic dziwnego, że zamiast 1,2 mln złotych dostaliśmy po wywalczeniu mistrzostwa 860 tysięcy - opowiada Cebula". - To jednak nie wystarczyło? - Oczywiście. Nie obyło się bez kupowania meczów. Sam brałem udział w jednym takim zdarzeniu. Zostałem wytypowany do załatwienia spotkania z KSZO Ostrowieć Świętokrzyski.(...) - Udało się kupić spotkanie? - Mieliśmy kasę, więc się szybko dogadaliśmy. Zadzwoniliśmy do jednego z piłkarzy KSZO i uzgodniliśmy sumę, za którą pozwolą nam wygrać. - Dużo to kosztowało? - Na ówczesne czasy był to niezły majątek, ale ranga meczu kosztowała ekstra. Za zwycięstwo 1:0 zapłaciliśmy 100 tysięcy złotych. Okazało się, że był to decydujący mecz o mistrzostwie.(...) - Dlaczego zdecydował się Pan o tym opowiedzieć? - Bo mam wielkie wyrzuty sumienia. To nie jedyny raz kiedy doszło do przekrętów. Człowiek nie może z tym żyć. Po aferze Szczakowianki zdecydowałem się powiedzieć, jak było....a ja sobie bede to wklejal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek z Pleszewa Re: PSS handlował. IP: *.promax.media.pl 30.06.10, 17:25 kazde wzmocnienie każdego polskiego klubu pilkarskiego dziala na plus wiec nalezy sie tylkk z tego cieszyc i nie jest wazne czy wzmacnia sie Widzew, Legia, Lech czy Polonia wawa, im wiecej wzmocnien tym ciekawsza liga i wyzszy poziom.Szkoda tylko, ze tak malo kibicow chodzi na mecze, gdyby na kazdy mecz przychodzilo po 10 tys ibicow to i kluby bylyby bogatsze i teoretycznie mialyby wiecej kasy na pilkarzy no chyba, ze jakis cwaniaczek bedzie czerpal jedynie zyski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanidżia Re: PSS handlował. IP: *.lodz.mm.pl 30.06.10, 19:04 Na Widzew właśnie przychodzi po 10 tys. na mecz (no prawie) :). Gdyby stadion miał więcej, a przede wszystkim miał wyższy standard, to spokojnie przychodziłoby więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: PSS handlował. IP: *.wlms-broadband.com 30.06.10, 17:37 Wszystkie trzy mistrzostwa wywalczone przez Łódź w latach 90-tych najprawdopodobniej były ustawione czy to się komuś podoba czy nie. I jeszcze jedno w ŁODZI powinien powstac jeden stadion z prawdziwego zdarzenia dla obu klubów a nie dwa badziewia ala Kielce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: PSS handlował. IP: *.toya.net.pl 30.06.10, 18:04 > Wszystkie trzy mistrzostwa wywalczone przez Łódź w latach 90-tych > najprawdopodobniej były ustawione bredzisz cvhłopie. Tylko ŁKS kupił majstra. Moze jeszcze powiesz, ze 2:3 na Łazainkowsiej było ustawione, i ze Gesior specjalnie trafił cenytmetr pod poprzeczkę a Czereszewski celował w slupek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remus Re: PSS handlował. IP: *.toya.net.pl 30.06.10, 19:27 fakt wydrukuje wszystko w końcu to szmatławiec gdzieś jeszcze czytałeś o tym fakcie ?Nie? przeszukaj archiwalne numery kapusia lub innego konfidenta zapewne trafisz na coś sensownego a dziś poczytaj dla odmiany może to wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,96554,4737122.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA75 Re: Pierwszy transfer Widzewa. Grzelak na rok IP: 91.215.80.* 30.06.10, 22:19 powiedz chłopku z pss kto z Widzewa ma chociaż pół zarzutu a potem pisz bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanidżia Luis Santos a nie Luis Carlos IP: *.lodz.mm.pl 30.06.10, 19:01 Carlos to jego drugie imię. Na nazwisko ma Santos. Ewentualnie po przezwisku czyli podobno Deleu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Pierwszy transfer Widzewa. Grzelak na rok IP: *.toya.net.pl 30.06.10, 23:51 przecież to pejsy mają udowodnione kupowanie meczów!!!szymański i reszta smakoszy kiełbasy czosnkowej!! wstydzew = korpupcja|= udowodnionione kupowanie meczów = kto nie skacze jest z żydz---wa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slt Re: Pierwszy transfer Widzewa. Grzelak na rok IP: *.pioma.mail.pl 01.07.10, 11:43 pejs to cie zrobił baranku, pomiocie Wassercuga, Traubwelca, Hirszberga i Heimana. Nawet koszulki sobie jak Ajax sprawiliście a wiadomo jaka nacja kibicuje klubowi z Amsterdamu Odpowiedz Link Zgłoś