keridwen 14.03.04, 17:43 nie mam zielonego pojecia:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keridwen Re: [n/t] 14.03.04, 23:53 nie tak jak ty. do takiego onanizmu jak hubarowy daleko mi jeszcze. mozesz czuc sie obrazony. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: [n/t] 15.03.04, 00:06 keridwen napisała: > nie tak jak ty. > do takiego onanizmu jak hubarowy daleko mi jeszcze. ## Ale z ciebie smarkula. > mozesz czuc sie obrazony. ## Przez Ciebie? buahahahhahahahah EOT Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen keri zakatarzona 15.03.04, 00:13 musisz uwazac, bo moge ci na buty przez przypadek nasmarkac.... ojojojoj... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: keri zakatarzona 15.03.04, 09:37 keridwen napisała: > musisz uwazac, bo moge ci na buty przez przypadek nasmarkac.... ## Heeh zgadza się, do tego poziomu dosięgasz. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Plonk warning 15.03.04, 12:42 Hubar, to nie pierwsza Twoja wycieczka w rejony słownych przepychanek. Bycie członkiem KFŁ (o samej tej organizacji Radzie nie wspominając) jak sądzę zobowiązuje... a ja się bardzo ucieszę nie musząc przedzierać się przez Twoje antyrowerowe, antytramwajowe, antykropowe i wielbiące uczelnię defaultową posty. Gadać każdy umie, i aż w głowę zachodzę, widząc coś takiego na stronie UŁ, a nie WSHE: www-stud.biol.uni.lodz.pl/os/os.html (przewiń w dół). Widać są ludzie gotowi zrobić coś (w sumie niewiele, ale SamS i o to się nie pokusi) bezinteresownie...i z własnej, niczym nie przymuszonej woli, a nie dla poklasku i gadania o sponsoringu. Miłego dnia, Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Plonk warning 15.03.04, 16:58 uerbe napisał: > Hubar, to nie pierwsza Twoja wycieczka w rejony słownych przepychanek. ## Chciałbym, abyś równie surowo oceniał i dostrzegał "wycieczki" innych. > Bycie członkiem KFŁ (o samej tej organizacji Radzie nie wspominając) jak > sądzę zobowiązuje... ## Znowu to samo... ech :-( > a ja się bardzo ucieszę nie musząc przedzierać się przez Twoje > antyrowerowe, antytramwajowe, antykropowe i wielbiące uczelnię defaultową > posty. ## Kiedyś ktoś radził, że jak się komuś dane tematy nie podobają to: nie czytać, to po pierwsze. Po drugie, to jesteś w tym momencie niesprawiedliwy, ale każdy widzi to co chce widzieć :-( Tak więc, jsli w moich wypowiedziech jedyne co widzisz, to anty... rowerowe, tramwajowe wypowiedzi i (hehehe) wielbiace moja uczelnie, to raczej nie ze mną jest coś nie tak. A może ktoś tu ma jekieś uczulenie? > Gadać każdy umie, ## Zgadza się, oj niestety zgadza. > i aż w głowę zachodzę, widząc coś takiego na stronie > UŁ, a nie WSHE: www-stud.biol.uni.lodz.pl/os/os.html (przewiń w dół). ## Nie wiem co konkretnie masz na myśli, jest tam zbyt wiele odsyłaczy (który konkretnie?), ale nie możesz zarzucić (bo okazałbyś się ignorantem), że SamS nic nie robi, lub robi mało. Gwoli scisłości, to też jesteś studentem - członkiem Samorządu, ktoś Ci bronił, lub zakazywał przyjść i coś zaproponować? >Widać są ludzie gotowi zrobić coś (w sumie niewiele, ale SamS i o to się nie >pokusi) bezinteresownie...i z własnej, niczym nie przymuszonej woli, a nie dla >poklasku i gadania o sponsoringu. ## Jednak jesteś ignorantem, albo nie odkryłeś jeszcze (wątpie i to bardzo) strony www.sams.prv.pl Samorządu. Jeśli po jej lekturze, zarzucisz, że nic się nie dzieje, że robi się dla poklasku itp... to powiem Ci, że jest mi przykro, a jednoczesnie świadczy o Tobie, ze jesteś niesprawiedliwy w osądach. > Miłego dnia, ## Wzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Urzekła mnie Twoja odpowiedź 16.03.04, 14:13 Błogo będę sławił dzień, w którym Najwyższy zesłał był juzerowi <Hubar> te słowa: > Chciałbym, abyś równie surowo oceniał i dostrzegał "wycieczki" innych. Patrz niżej. To nie _inni_ wymyślali regulamin po to, by go naginać, łamać, etc. > Kiedyś ktoś radził, że jak się komuś dane tematy nie podobają to: _nie > czytać_, to po pierwsze. Telepatia? [podkreślenie moje] > Po drugie, to jesteś w tym momencie niesprawiedliwy, ale każdy widzi to co > chce widzieć :-( Tak więc, jsli w moich wypowiedziech jedyne co widzisz, > to... [cut, mam uczulenie] Istotnie, jest jeszcze niewiele wnoszący bełkot, zwykle cukierkowo-różowy... Brawa, ochy, achy i pochodne... > Nie wiem co konkretnie masz na myśli, jest tam zbyt wiele odsyłaczy (który > konkretnie?)... Nie rżnij głupa, wiesz o który chodzi... > członkiem Samorządu, ...? > ktoś Ci bronił, lub zakazywał przyjść i coś zaproponować? A nie pisałem , że na UŁ wrzucili to bez jakichkolwiek uprzednich ze mną konsultacji? > jednoczesnie świadczy o Tobie, ze jesteś niesprawiedliwy w osądach. Jestem subiektywny w osądach... a stronę SamS znam nie od dziś. Pudło. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Urzekła mnie Twoja odpowiedź 16.03.04, 17:44 gdyby nie to, ze widzialam jak to pisales, pomyslalabym, ze jestes zlosliwy :* Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Urzekła mnie Twoja odpowiedź 16.03.04, 18:45 uerbe napisał: >Patrz niżej. To nie _inni_ wymyślali regulamin po to, by go naginać, łamać, etc ## Regulamin był napisany przez Yaa, reszta go przyjęła. > Telepatia? [podkreślenie moje] ## To TY marudzisz na moje wypowiedzi i że "musisz się przedzierać"! > Istotnie, jest jeszcze niewiele wnoszący bełkot, zwykle cukierkowo-różowy... > Brawa, ochy, achy i pochodne... ## Nie Tobie to oceniać... > Nie rżnij głupa, wiesz o który chodzi... ## Co ja rżnę, to też nie Twój interes. Wystarczyło powiedzić, o co dokładnie Ci chodzi. > Jestem subiektywny w osądach... a stronę SamS znam nie od dziś. Pudło. ## W tym przypadku Twoja ocena jest krzywdząca. Pudło? Zachowujesz się tak, jakbys jej nie znał, więc piszac, że ją znasz sam udawadniasz, żeś ignorant. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: keri zakatarzona 15.03.04, 13:32 napisales eot, wiec sie tego trzymaj slonko. Odpowiedz Link Zgłoś