Dodaj do ulubionych

Tajemnicza tablica na łódzkim kościele

14.03.04, 17:43
nie mam zielonego pojecia:(
Obserwuj wątek
    • keridwen up[n/t] 14.03.04, 23:23

• hubar Re: [n/t] 14.03.04, 23:42
        No i zaistniałaś.
        • keridwen Re: [n/t] 14.03.04, 23:53
          nie tak jak ty.

do takiego onanizmu jak hubarowy daleko mi jeszcze.

mozesz czuc sie obrazony.
          • hubar Re: [n/t] 15.03.04, 00:06
            keridwen napisała:
            > nie tak jak ty.
            > do takiego onanizmu jak hubarowy daleko mi jeszcze.
            ##
            Ale z ciebie smarkula.

> mozesz czuc sie obrazony.
            ##
            Przez Ciebie? buahahahhahahahah

EOT
            • keridwen keri zakatarzona 15.03.04, 00:13
              musisz uwazac, bo moge ci na buty przez przypadek nasmarkac....

ojojojoj... ;>
              • hubar Re: keri zakatarzona 15.03.04, 09:37
                keridwen napisała:
                > musisz uwazac, bo moge ci na buty przez przypadek nasmarkac....
                ##
                Heeh zgadza się, do tego poziomu dosięgasz.
                • uerbe Plonk warning 15.03.04, 12:42
                  Hubar, to nie pierwsza Twoja wycieczka w rejony słownych przepychanek. Bycie
                  członkiem KFŁ (o samej tej organizacji Radzie nie wspominając) jak sądzę
                  zobowiązuje... a ja się bardzo ucieszę nie musząc przedzierać się przez Twoje
                  antyrowerowe, antytramwajowe, antykropowe i wielbiące uczelnię defaultową
                  posty. Gadać każdy umie, i aż w głowę zachodzę, widząc coś takiego na stronie
                  UŁ, a nie WSHE: www-stud.biol.uni.lodz.pl/os/os.html (przewiń w dół).
                  Widać są ludzie gotowi zrobić coś (w sumie niewiele, ale SamS i o to się nie
                  pokusi) bezinteresownie...i z własnej, niczym nie przymuszonej woli, a nie dla
                  poklasku i gadania o sponsoringu.

Miłego dnia,
                  • hubar Re: Plonk warning 15.03.04, 16:58
                    uerbe napisał:
                    > Hubar, to nie pierwsza Twoja wycieczka w rejony słownych przepychanek.
                    ##
                    Chciałbym, abyś równie surowo oceniał i dostrzegał "wycieczki" innych.

> Bycie członkiem KFŁ (o samej tej organizacji Radzie nie wspominając) jak
                    > sądzę zobowiązuje...
                    ##
                    Znowu to samo... ech :-(

> a ja się bardzo ucieszę nie musząc przedzierać się przez Twoje
                    > antyrowerowe, antytramwajowe, antykropowe i wielbiące uczelnię defaultową
                    > posty.
                    ##
                    Kiedyś ktoś radził, że jak się komuś dane tematy nie podobają to: nie czytać,
                    to po pierwsze.
                    Po drugie, to jesteś w tym momencie niesprawiedliwy, ale każdy widzi to co chce
                    widzieć :-( Tak więc, jsli w moich wypowiedziech jedyne co widzisz, to anty...
                    rowerowe, tramwajowe wypowiedzi i (hehehe) wielbiace moja uczelnie, to raczej
                    nie ze mną jest coś nie tak. A może ktoś tu ma jekieś uczulenie?

> Gadać każdy umie,
                    ##
                    Zgadza się, oj niestety zgadza.

> i aż w głowę zachodzę, widząc coś takiego na stronie
                    > UŁ, a nie WSHE: www-stud.biol.uni.lodz.pl/os/os.html (przewiń w dół).
                    ##
                    Nie wiem co konkretnie masz na myśli, jest tam zbyt wiele odsyłaczy (który
                    konkretnie?), ale nie możesz zarzucić (bo okazałbyś się ignorantem), że SamS
                    nic nie robi, lub robi mało. Gwoli scisłości, to też jesteś studentem -
                    członkiem Samorządu, ktoś Ci bronił, lub zakazywał przyjść i coś zaproponować?

>Widać są ludzie gotowi zrobić coś (w sumie niewiele, ale SamS i o to się nie
                    >pokusi) bezinteresownie...i z własnej, niczym nie przymuszonej woli, a nie dla
                    >poklasku i gadania o sponsoringu.
                    ##
                    Jednak jesteś ignorantem, albo nie odkryłeś jeszcze (wątpie i to bardzo) strony
                    www.sams.prv.pl Samorządu. Jeśli po jej lekturze, zarzucisz, że nic się
                    nie dzieje, że robi się dla poklasku itp... to powiem Ci, że jest mi przykro, a
                    jednoczesnie świadczy o Tobie, ze jesteś niesprawiedliwy w osądach.

> Miłego dnia,
                    ##
                    Wzajem.
                    • uerbe Urzekła mnie Twoja odpowiedź 16.03.04, 14:13
                      Błogo będę sławił dzień, w którym Najwyższy zesłał był juzerowi <Hubar> te
                      słowa:

> Chciałbym, abyś równie surowo oceniał i dostrzegał "wycieczki" innych.

Patrz niżej. To nie _inni_ wymyślali regulamin po to, by go naginać, łamać, etc.

> Kiedyś ktoś radził, że jak się komuś dane tematy nie podobają to: _nie
                      > czytać_, to po pierwsze.

Telepatia? [podkreślenie moje]

> Po drugie, to jesteś w tym momencie niesprawiedliwy, ale każdy widzi to co
                      > chce widzieć :-( Tak więc, jsli w moich wypowiedziech jedyne co widzisz,
                      > to... [cut, mam uczulenie]

Istotnie, jest jeszcze niewiele wnoszący bełkot, zwykle cukierkowo-różowy...
                      Brawa, ochy, achy i pochodne...

> Nie wiem co konkretnie masz na myśli, jest tam zbyt wiele odsyłaczy (który
                      > konkretnie?)...

Nie rżnij głupa, wiesz o który chodzi...

> członkiem Samorządu,

...?

> ktoś Ci bronił, lub zakazywał przyjść i coś zaproponować?

A nie pisałem , że na UŁ wrzucili to bez jakichkolwiek uprzednich ze mną
                      konsultacji?

> jednoczesnie świadczy o Tobie, ze jesteś niesprawiedliwy w osądach.

Jestem subiektywny w osądach... a stronę SamS znam nie od dziś. Pudło.
                      • keridwen Re: Urzekła mnie Twoja odpowiedź 16.03.04, 17:44
                        gdyby nie to, ze widzialam jak to pisales, pomyslalabym, ze jestes zlosliwy :*
                      • hubar Re: Urzekła mnie Twoja odpowiedź 16.03.04, 18:45
                        uerbe napisał:
                        >Patrz niżej. To nie _inni_ wymyślali regulamin po to, by go naginać, łamać, etc
                        ##
                        Regulamin był napisany przez Yaa, reszta go przyjęła.

> Telepatia? [podkreślenie moje]
                        ##
                        To TY marudzisz na moje wypowiedzi i że "musisz się przedzierać"!

> Istotnie, jest jeszcze niewiele wnoszący bełkot, zwykle cukierkowo-różowy...
                        > Brawa, ochy, achy i pochodne...
                        ##
                        Nie Tobie to oceniać...

> Nie rżnij głupa, wiesz o który chodzi...
                        ##
                        Co ja rżnę, to też nie Twój interes. Wystarczyło powiedzić, o co dokładnie Ci
                        chodzi.

> Jestem subiektywny w osądach... a stronę SamS znam nie od dziś. Pudło.
                        ##
                        W tym przypadku Twoja ocena jest krzywdząca.
                        Pudło? Zachowujesz się tak, jakbys jej nie znał, więc piszac, że ją znasz sam
                        udawadniasz, żeś ignorant.
                • keridwen Re: keri zakatarzona 15.03.04, 13:32
                  napisales eot, wiec sie tego trzymaj slonko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka