Dodaj do ulubionych

Ranking ordynusów:)

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.03.04, 00:37
Wpadając od czasu do czasu na FŁ, natykam się często na posty ludzi, którym
nie obce są: wycieczki personalne, słownictwo powszechnie uważane za
obrażliwe, niewybredne komentarze. Moim skromnym zdaniem w tej konkurencji
wiodą:
1)gray
2)keridwen
3)al-ki
4)the_elviz
5)zamek
6)michael0
Jeżeli kogoś pominąłem, nie umieszczając Jej lub Jego na mojej liście, to
najmocniej przepraszam. Pamiętam oczywiście o tak zasłużonych osobach jak
Hubar czy szprota, jednak w Ich przypadku "mięso" mimo wszystko to raczej
epizody. Kłaniając się nisko wszystkim wyróżnionym, nie od rzeczy będzie
wspomnieć o najjaśniejszej postaci, brylującej onegdaj w w/w kategorii.
Jednak ponieważ aktualnie niejaki Bartuch jedynie bardzo sporadycznie
odwiedza to Forum, Jego osoba nie została uwzględniona w powyższym rankingu.
Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz za chwile pełne wzruszeń, którymi od czasu
do czasu raczycie mnie w swoich postach:)
Obserwuj wątek
    • keridwen Re: Ranking ordynusów:) 15.03.04, 00:41
      ja z toba nie dyskutuje [wole z hubarem, elvizem i innymi ich pokroju], ale
      jest mi niezmiernie milo, ze w tej szostce jestem jedyna kobieta :)

dziwi mnie jednakowoz brak hubara w rankingu. jest na tyle zasluzony,ze
      powinien znalezc sie na miejscu zerowym ;)
      • Gość: byłylogowany Re: Ranking ordynusów:) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.03.04, 01:05
        Miło mi, że czujesz się wyróżniona:) Co do Hubara to fakt, że On również rzuca
        się w oczy, ale moim skromnym zdaniem Jego zasługi są mimo wszystko nieco
        mniejsze, aniżeli czołowej szóstki:) Ale być może ktoś pokusi się o inną, Jego
        zdaniem bardziej zasadną listę.
      • michael00 Re: Ranking ordynansów :) 15.03.04, 08:45
        keridwen napisała:

> powinien znalezc sie na miejscu zerowym ;)

A przez chwię się łudziłem, że kolejność przypadkowa :(. Muszę chyba wziąć się do roboty.
    • michael00 A gdzie regulamin tego konkursu? 15.03.04, 08:56
      Gość portalu: bylylogowany napisał(a):

> jednak w Ich przypadku "mięso" mimo wszystko to raczej
      > epizody.

Nie chcąc wypaść ze ścisłej czołówki proszę o podanie co klasyfikuje się jako "mięso", bo chciałbym się podciągnąć w tej kategorii.
      • gray Re: A gdzie regulamin tego konkursu? 15.03.04, 11:23

i ciekawe czy wyrok jest prawomocny, ile przyjdzie nam za to posiedzieć itp...

wszak wiadomo, że bylylogowany locuta - causa finita ;DDD

jestem normalnie tak wstrząśnięty faktem, że jakaś śmieszna mała pipka
        umieściła mnie na szczycie swojej hatelisty, że aż pójdę zapalić :DDD

ROTFL!
    • aard Jestem zawiedziony... :-((( 15.03.04, 13:20
      Myślałem, zę dla takiej surrealistycznej świni bez poczucia humoru i
      pozbawionej szczypty zdrowego rozsądku znajdzie się choć kącik...
      Buuuu :*-((((
      • Gość: byłylogowany Re: Jestem zawiedziony... :-((( IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.03.04, 16:49
        Również jestem zawiedziony. Tyle, że ja jestem rozczarowany jedynie jednym
        jedynym epitecikiem, skierowanym w tym wątku we mnie. Oczywiście nie zawiódł
        gray. Na niego zawsze można liczyć. Wyjaśnię też pokrótce zasady rankingu. Otóż
        ulokowani zostali na liście osobnicy, którym nader często puszczają nerwy. W
        chwili zorientowania się przez takiego, iż oponent nie podziela Jego zdania,
        puszcza wiązankę, określa jako oszołoma lub nieuka, obraża się, jednym słowem
        prezentuje poziom, że się tak wyrażę, inteligentnego głupka. Ranking jest jak
        najbardziej tendencyjny, subiektywny i niezobowiązujący. Mimo to, jeśli ktoś ma
        ochotę, to zapraszam do wspólnego typowania ordynusów. Może doczekamy chwili, w
        której jakiś Forumowicz ufunduje dla najbardziej zasłużonego w tej materii
        nagrodę. Ze swojej strony proponuję, aby nazwać taki laur np: Honorowy Śliniak
        Miesiąca.
        • neochuan Ślimak? 15.03.04, 16:56
          a nie lepiej Motylą Nogę Tomka Mazura?
        • keridwen Re: Jestem zawiedziony... :-((( 16.03.04, 10:49
          ...oby waszmosc nie do[sz]czekal momentu, kiedy keridwen nerwy puszcza...

bo jak na razie pisze wszystko z usmiechem.
      • gray nie przejmuj się 15.03.04, 21:16
        żeby coś ocenić, dobrze lub źle, trzeba to najpierw zrozumieć. :)

z takich przemyśleń - każdy ma na forum swoich kolegów i niekolegów ale jedynie
        pewien konkretny typ osób w celu dopieczenia rozmócom, którzy się z nich śmieją
        zakłada osobne wątki itp. itd. no cóż - ten typ tak ma...

btw - 'pipka' nie jest tu obelgą, to jedynie określenie kalibru :)
    • szprota Jakie, ..., epizodycznie? 16.03.04, 21:40
      Czuję się potwornie zawiedziona wprowadzeniem dla mnie i HuBara osobnej
      podkategorii i do tego z etykietką "zasłużeni". Sobie wypraszam, ja bym chciała
      do wspólniejszegp pudła (chociaż, z drugiej strony, osobne pudełko z
      HuBciem...?<nosi_mnie_mode>).
      A tak serio, to ja bym jednak poprosiła o przykład rzucenia przeze mnie mięskiem
      w osobitego ogródka.
      • tulka Re: Jakie, ..., epizodycznie? 17.03.04, 19:47
        Ja też sobie takiej sytuacji nie przypominam, ale zawsze możesz nadrobić...
        Pierwsza wołowina*) za płoty**)

*) może byc inne mięsko, dla tych co się boją, że im coś gąbczaście zwyrodnieje
        **) no bo ogródek bez płotu to jakis taki zbyt publiczny by był, a tu cala
        sztuka w rzucaniu do osobistego
        • szprota PS chętniej porzucałabym soją/nt 17.03.04, 22:52

• Gość: były Re: Ranking ordynusów:) IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 17.03.04, 20:47
      szkoda, że potraficie sobie tylko z tego postu robić jaja. Chamstwo jest
      chamstwem i ubieranie je w tzw. poczucie humoru jest zwykłym tchórzostwem.
      Chamy polskie mają bardzu duże stężenie hipokryzji. Głosują na Leppera, ale się
      do tego nie przyznają, nie ustępują miejsca w tramwajach, ale tłumaczą to
      powikłanymi biografiami żebrzących o miejsce staruszków.
      A gray, keriwden, zamek i kilku innych chamstwa mogliby uczyć za niezłe
      pieniądze.
      • szprota Były, jak by ci to bez bycia ordynarną... 17.03.04, 21:26
        Może tak:
        Nie czuję się chamką.
        Ani ordynuską.
        Jeśli ktoś zarzuca mi bycie taką na forum, po pierwsze (nie wiem, czy
        zauważyłeś), pytam o przykłady, po drugie, obracam to w żart, gdyż w przeciwnym
        razie dałabym się wciągnąć w dość niemądrą przepychankę (co, zdaje się,
        niniejszym czynię, niemniej mam jeszcze nadzieję, że ma to sens).
      • tulka Re: Ranking ordynusów:) 17.03.04, 22:18
        Zdawało mi się, że Ty sam przyjąłeś ton żartobliwy. To po pierwsze.
        Po drugie - nie żartuję sobie z wątku, tylko ze sformułowania, które gdzieś
        tam, po drodze, w któryms poście się pojawiło.
        Po trzecie - już bez żartów, z powagą, merytorycznie: z niektórymi zarzutami
        się zgadzam, z innymi nie do końca, z jeszcze innymi - zupełnie. Ale nie widzę
        sensu zakładania takiego wątku, bo poza kolejną pyskówką (klawiaturówką?)
        żadnego skutku przynieść nie może. Czego się spodziewałeś? Masowego bicia się w
        piersi i posypywania głów popiołem? Wręcz cieszę się (jako potencjalna
        czytelniczka), że "obwinieni" potraktowali Twoją wypowiedź żartobliwie, bo w
        przeciwnym razie można by sie spodziewać kolejnego niekończącego się łańcuszka
        epitetów, analiz krytycznych każdego zdania (najchętniej - wyrwanego z
        kontekstu) i plonków.
        • keridwen Re: Ranking ordynusów:) 17.03.04, 23:31
          a mnie tam rybka :)

najlepiej w galarecie:))))
      • gray Re: Ranking ordynusów:) 17.03.04, 23:32

głosują na leppera :DDDD ROTFL!

Gość portalu: były napisał(a):

> A gray, keriwden, zamek i kilku innych chamstwa mogliby uczyć za niezłe
        > pieniądze.

dobrze, że nie głupoty bo byśmy na tobie kasy nie zbili :)
      • michael00 Re: Ranking ordynusów:) 18.03.04, 00:03
        Gość portalu: były napisał(a):

> szkoda, że potraficie sobie tylko z tego postu robić jaja. Chamstwo jest
        > chamstwem i ubieranie je w tzw. poczucie humoru jest zwykłym tchórzostwem.

Kiedy mam poczucie humoru to mam, a kiedy mówię poważnie, to nie żartuję. Jednego z drugim nie mieszam, czego ew. przykładem może być to, że znalazłem się w Twoim rankingu.

> Chamy polskie mają bardzu duże stężenie hipokryzji. Głosują na Leppera, ale się
        >
        > do tego nie przyznają,

W takim razie nie wszystkie chamy, bo ja się przyznam, jeżeli zagłosuję. Inna sprawa, że nie wiem czy w tym miejscu, czy innym gronie. Podobnie jak o wielu innych rzeczach tu nie piszę.

> nie ustępują miejsca w tramwajach, ale tłumaczą to
        > powikłanymi biografiami żebrzących o miejsce staruszków.

To też kurcze jak zwykle muszę być inny i znów spośród chamów się wyróżnić.

> A gray, keriwden, zamek i kilku innych chamstwa mogliby uczyć za niezłe
        > pieniądze.

Ja chętnie, ale kto zapłaci? Mówię poważnie.

A poza tym, to jeżeli już jednak kontynuujesz ten wątek, to też się wypowiem jeszcze, chociaż nie zwykłem udowadniać, czy mam więcej niż jeden garb.

Nie przypominam sobie bowiem, żebym mięsem rzucał takim, żeby się dzięki temu tu znaleźć. Palcem nie wskażę osób, które robią to częściej i dosadniej ode mnie, bo także i wycieczkach osobistych nie uważam, że przoduję.

Owszem, ostro się niejednokrotnie wyrażę nazywając ludzi kretynami na przykład, ale nie pamiętam, żebym wycieczki osobiste robił tego czy innego typy w kierunku konkretnych osób tylko dlatego, że jest panem Kowalskim.
        Ale przyznam, że podczas wymiany zdań nie stosuję filozofi "szanuję Ciebie, ale nie twoje poglądy", bo w końcu ktoś te poglądy tworzy, a nie powstają z niczego.

Rad będę, jeżeli mi zatem wskażesz te wypowiedzi, o których mówisz, bo już nie raz przekonałem się, że pamięć mam dobrą, ale krótką, a na naukę nigdy za późno.
    • Gość: Ata A może tak ranking forumowiczów z klasą IP: *.toya.net.pl 17.03.04, 23:52
      Wielu jest takich.
      Zauważmy pozytywy.
      • gray Re: A może tak ranking forumowiczów z klasą 17.03.04, 23:53

etam, Panu Autorowi Wątku tacy są niepotrzebni :)
    • Gość: byłylogowany Drobna uwaga IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.03.04, 07:03
      Chciałbym zwrócić uwagę państwa na drobny detal. Otóż "byłylogowany", który
      jest autorem wątku, to nie "były", którego to post odrobinę poruszył niektórych
      forumowiczów. Tak więc lekkie zarzuty skierowane do mnie, czy też ironizowanie
      na mój temat już po wypowiedzi "byłego", są niewypałami. Warto od czasu do
      czasu spojrzeć na adres piszącego, aby uniknąć nieporozumień:)
      • gray Re: Drobna uwaga 18.03.04, 16:21

żeby uniknąć nieporozumień najlepiej jest się logować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka