Dodaj do ulubionych

Wybierz maskotkę Łodzi

IP: *.tvk.pl / 212.160.197.* 15.03.04, 19:12
...wszystkie te propozycje są beznadziejne, lalka symbolem województwa???
dajcie spokój, no moze jeszcze ta kaczka... dla mnie najlpiej wyglądałaby
zwykła pluszowa łódka, moze nie kazde miasto w województwie ma coś z tym
wspolnego, ale wkońcu województwo nazywa sie tak jak się nazywa - łódzkie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pitum Re: Wybierz maskotkę Łodzi IP: *.kullen.rwth / *.kullen.RWTH-Aachen.DE 15.03.04, 23:32
      hehe wlasnie tak pomyslalem gdy odpowiadalem na pytanie ktora bym
      wybral ;) "wszystkie są beznadziejne" bo wyobrazilem sobia jakas tandete, moze
      bedzie cos fajnego. Kot ma miec logo wojewodztwa, od kiedy i jakie mamy logo,
      co? a pluszowej lodki jeszcze nie widzialem, jestem za
      a moze te wrony z herbu ;) wogole to herb wojewodztwa powinien byc do kupienia
      jako naklejka na samochod!
    • zamek Re: Wybierz maskotkę Łodzi 15.03.04, 23:59
      Aż takie beznadziejne nie są. Chociaż "sukienka symbolizująca najważniejsze
      miasta regionu, lasy, pola i bogactwa naturalne regionu" musiałaby być chyba
      brunatna i z trenem od Wieruszowa po Piątek. Podejrzana sprawa jakaś. Diabeł na
      symbol województwa też się po mojemu słabo nadaje. Co do kota Meteoryka, pragnę
      nieśmiało przypomnieć, że mianem meetoryzmu opisuje się trudności z oddawaniem
      tzw. wiatrów. Byłbyż to zatem kot chory? Ponadto może zanim kot zareklamuje te
      trampczane walory, to wprzódy jakoś by je pokazać światu, uprzystępnić, ludzi
      namówić, dać im tam gdzie spać i co do żołądka włożyć, hę?
      • zamek meteoryzmu ofc. (nt) 15.03.04, 23:59

• zamek Łódka z pluszu? 16.03.04, 00:03
      No, narzucasię...
      • graz.ka Re: Łódka z pluszu? 16.03.04, 00:13
        A mnie się kot podoba!
        Jest Kot z Cheshire, Kot w butach, a co to, Łódź gorsza jakaś? Stać nas na
        meteorycznego kota!
        Metory - mmm, jaka nośna nazwa. Związku co prawda z regionem nie dostrzegam,
        ale kto mówi, że związek musi być? Dostojnie, futurystycznie, tajemniczo,
        kosmicznie po prostu.
        A meteora to każdy chetny se z kamienia zrobi - zatem na promocję wydatków nie
        będzie. Chyba, że na etykiety - "meteory - PROMOCJA!!!'
    • Gość: Maryan Co robi Lodzia?? ;-) IP: 62.233.181.* 16.03.04, 08:45
      Bo mi sie baaardzo ciekawie kojarzy...:-)
    • Gość: hellbinder Re: Wybierz maskotkę Łodzi IP: 212.130.239.* 16.03.04, 09:12
      czy te kurczaki sa popieprzone??
      nie.
      ale pomyslodawcy na pewno.
    • Gość: wark Re: Wybierz maskotkę Łodzi IP: *.delphi.afb.lu.se 16.03.04, 10:36
      zenujace... czy nasze miasto nie ma innych problemow ??
      wszystkie te lalki to jakies nieporozumienie... kaczka ?? lodzia ? co to ma
      byc ? przypomina to konkurs o darmowe wczasy zakladowe w prl !!
    • Gość: wube A co to - NBA ??? IP: *.delphi.afb.lu.se 16.03.04, 10:42
      a co to - NBA - zebysmy maskotki potrzebowali ??

ale jezeli juz jest taki mus... jako, ze premier miller tak bardzo wierzy, ze
      lodz to jego miasto, proponuje na jego czesc wybrac na maskotke PIJAWKE, albo
      TASIEMCA...
    • Gość: fleurette Re: Wybierz maskotkę Łodzi IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 16.03.04, 10:45
      a może by tak zatrudnisc jakiegoś sesnownego człowieka od promocji województwa zamaist wydawać kasę na takie nic nie dające pierodły?

a z maskotek proponowanych żadna mi sie nie podoba. zupełnie nie kojarzą mi się z łodzią.
      • Gość: Mika Re: Wybierz maskotkę Łodzi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 21:38
        Nie zatrudnią nikogo sensownego bo aktualnie płacą tam kasę 2óm dyrektorom (z
        zapleczem politycznym) częsć pracowników to osoby zatrudnione przez ekipę XXX,
        którzy z promocją mają tyle wspólnego co słonica z baletem a reszta ludzików w
        tym wydziale promocji to stażyści za ktorych płaci Urząd Pracy i którzy po pół
        roku sa wywalani a na ich miejsce przyjmuje się nowych. Poza tym jaki marszałek
        taka i promocja.......
    • Gość: Filuś Re: Wybierz maskotkę Łodzi IP: *.toya.net.pl 16.03.04, 12:46
      Tylko KROPA lub FRYTKA. Jakie miasto , takie maskotki
    • Gość: Marek A może raper ściskający dłoń traktorzysty ? IP: *.uni.lodz.pl 16.03.04, 16:01
    • damndogu Re: Wybierz maskotkę Łodzi 16.03.04, 17:54
      to ja proponuje kolo ratunkowe (dla pomyslodawcow)..... na szalupe juz za pozno ;)))
    • teufel Re: Wybierz maskotkę Łodzi 16.03.04, 18:01
      Z oczywistych względów - DIABEŁ:D
      • aniapakero Re: Wybierz maskotkę Łodzi 16.03.04, 18:20
        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
        przerażenie
        • teufel Re: Wybierz maskotkę Łodzi 17.03.04, 21:21
          Cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo??????
          • aniapakero Re: Wybierz maskotkę Łodzi 18.03.04, 19:46
            Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccccccooooooooooooooooooooooooo;-)
    • Gość: karola Re: Wybierz maskotkę Łodzi IP: *.toya.net.pl 16.03.04, 22:25
      koszmar jakis. lodz kojarzy sie od wiekow wszystkim Polakom z lodzia. po co
      wymyslac jakies kaczki i inne bzdety. dajcie spokoj. trzeba szukac jak
      najblizej- czyli maskotka lodzi powinna zostac lodz. z tej listy nie da sie nic
      wybrac!!!
    • Gość: jonny_max Re: Wybierz maskotkę Łodzi(Lodzia?????) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 23:08
      no nic nie poradze ale "lodzia" jakoś niemożliwie przywołuje na myśl lodziarę,
      lodzika i inne okreslenia z tego segmentu. a feeeeeeee :)
    • b00g13 Re: Wybierz maskotkę Łodzi 16.03.04, 23:55
      jedną dyskusje podobną pamiętam
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=2334457&a=2334457
      do niczego nie doprowadziła :P
      • Gość: jinx Re: dejta spokoj z kokocinami IP: *.client.comcast.net 17.03.04, 01:24
        morda zakapiora z Balut pasowalaby jak ulal
        • Gość: Tauch Re: dejta spokoj z kokocinami IP: *.tvk.pl / 212.160.197.* 17.03.04, 03:07
        • Gość: Tauch [...] IP: *.tvk.pl / 212.160.197.* 17.03.04, 03:10
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: LODZIANIN Re: Wybierz maskotkę Łodzi IP: *.idea.pl 17.03.04, 12:35
      JEZU ALE BZDURA !!!!!!!!!!!!!!!!!
      PROPONUJE MISIA .NAJLEPIEJ SŁOMIANEGO MISIA!!!!!!!
    • Gość: Yazz Re: Wybierz maskotkę Łodzi IP: 212.51.205.* 18.03.04, 07:53
      Maskotką Łodzi powinien zostać "Kropuś" - nigdy w historii mieszkańcy nie mieli
      tak "wspaniałego" Prezydenta... "Dbającego" o promocję naszego miasta i o
      rozwój kultury... Nie wiem jak powinien "Kropuś" wyglądać ale powinien...
      dyndać na sznureczku.
    • Gość: to ja Re: Wybierz maskotkę Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 21:41
      to ma byc maskotka województwa a nie Łodzi! To jednak jest różnica!
    • Gość: jedengłosna: chodnikowa psia kupa IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 25.03.04, 08:42
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka