ixtlilto 25.03.04, 08:18 Doktor czy lekarz... już nie wiem dokładnie- przy czytaniu SMSka rzuciłam telefon gdzieś za kanapę ;) Zdoktoryzowany Zamku' Zzamkowany doktorze! GRATULUJĘ! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaa Re: dr ZAMEK 25.03.04, 09:29 Zameczku !!!! A właściwie Szanowny Panie Doktorze !!! GRAUTLUJE SERDECZNIE !!!!! Cieszę się bardzo i zazdroszcze, że jesteś już po. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku dołączę do Ciebie i będziemy mogli wypić piwo rozmawiając "między nami doktorami". Pozdrawiam serdecznie Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: dr ZAMEK IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 25.03.04, 09:35 no moje gratulacje panie doktorze! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Dziękuję Wam Kochani serdecznie :))))) 25.03.04, 10:57 Cieszę się, że to już poza mną, bo było ciężko, ale się udało :) Mam już stetoskop i lampkę na czoło, a podobno za habilitację dają kitel ;) Jeszcze raz wielkie dzięki za tyle ciepłych słów! Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re:Fajnie...:-))) 25.03.04, 12:27 ......hm....eeeeeeeeeeeeeeeeee......What's up Doc...? Gratulacje i pozdrowienia! Ale...ale.... który to dohtor jest ci najbliższy dohtor Judym dohtor Lubicz dohtor Frankenstein dohtor Strosmajer dohtor Hannibal Lecter czy dohtor...Oj Boli! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: dr ZAMEK 25.03.04, 12:33 no wreszcie! to teraz: spieszmy się kochać doktorów tak szybko się habilitują życzę :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_borg Hehe, a on już zasymilowany! 25.03.04, 13:01 Mamy doktora w naszych dronich szeregach! Bądźmy zdrowi! A czy leci z nami również pilot i pisze pisarz? Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
mak_bis Re: dr ZAMEK 25.03.04, 13:48 Najpierw nakrzyczę: Że też takich rzeczy trzeba się z forum dowiadywać! Uwaga, teraz jakby co gratuluję: Daj pyska Dr'ogi Doktorze!!! Teraz Pozdrawiam, Mak_PhD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Moje kengretjulejszyns! :-) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 13:53 Trza to oblać! Miejsce wiadome, musimy ustalić tylko czas;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b00g13 panie doktorze:) IP: *.net / *.pl 25.03.04, 14:50 i naj, itd p.s. i micin ma racje Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: dr ZAMEK 25.03.04, 14:17 I ja sie dolaczam do sciskania prawicy!!!! Pozdr. PS. Wyglada na to, ze sporo jest tu doktorow lub OMC (o malo co) doktorow! Odpowiedz Link Zgłoś
szokokasia Re: dr ZAMEK 25.03.04, 15:48 Szanowny Panie Doktorze, dołączam się do gratulacji wyzej zamieszczonych ufff...teraz to juz nie wypada innego tonu używać;) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Uściki!!!!! 25.03.04, 15:51 BRAWO! gratuluję!:) no i mam nadzieję uścisnąć prawicę doktora nie tylko wirtualnie,by pogratulować chóralnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: dr ZAMEK IP: *.p.lodz.pl 25.03.04, 17:38 Znaczy zanosi sie na Wielkie Opijanie. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: dr ZAMEK 25.03.04, 18:04 To i niech mnie będzie wolno pogratulować :)) Trzymam kciuki za dalszą karierę naukową :D Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: dr ZAMEK 25.03.04, 18:57 Zameczku, gratulacje, uściski i wyrazy podziwu ślę ogromnego! Odpowiedz Link Zgłoś
the.xenomorph Gratuluję! 25.03.04, 19:28 Jeszcze raz gratuluję, bo wielki to wyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: dr ZAMEK IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 20:13 Zamek, Potworze! I nie przyznales sie wczesniej???! I nawet przed Bestyjka Druga to trzymales w tajemnicy? Masz szczescie, zem zagrypiona, bo bym pojechala i z FLANKI dala Ci w FOSE!!! Ale resztką sil - gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
jasam dr ZAMEK 26.03.04, 00:40 ixtlilto napisała: > Doktor czy lekarz... już nie wiem dokładnie- "dr ZAMEK" to skrót od "drewniany zamek" czyli szopa. Więc Zamku nie rób nam tu szopek i dawaj wcześniej znac co nas czeka. gratuluje i pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Hehe, ale Cię zasypaliśmy, Doktorze... 26.03.04, 10:15 A będziesz dziś na Jeżach, jak mniemam, co bym mógł od 3/4 sceny politycznej gratul;acje przekazać osobiście? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Zasypana szopa, co dostała w fosę z flanki... 26.03.04, 10:24 ...informuje, iż na Jeżach będzie się bawić (i wcale nie w doktora). No jesteście wszyscy w czambuł cudowni po prostu!!! Ściskam wszystkich mocno, mocno :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Zasypana szopa, co dostała w fosę z flanki... 26.03.04, 11:12 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard W Doktora to MY sie pobawimy... 26.03.04, 12:06 ... a Ty będziesz instruował, jako sExpert. No to do uściśnięcia... o której? Odpowiedz Link Zgłoś