Gość: Billy Chodziłem z Darkiem do szkoły IP: *.toya.net.pl 28.08.10, 21:43 No niby jest parę rzeczy, do których on się świetnie nadaje, ale czy koniecznie chciałby się tym chwalić to przypuszczam, że wątpię. Wiem za to na pewno, że rządzenie kimkolwiek poza własną żoną i dziećmi (a i to wcale nie takie oczywiste) to jest ostatnia rzecz,którą ten mięczak powinien się zajmować. Podobno ludzie często wybierają sobie studia,żeby wyleczyć kompleksy. Np. ludzie, którzy mają kłopoty ze swoją psychiką często wybierają psychologię. Myślą,że wtedy lepiej siebie zrozumieją. To na takiej zasadzie Darek wybrał zarządzanie. Pewnie myślał, że wtedy inni będa go słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chodziłem z Darkiem do szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 22:04 Ale się młodzieżówka SLD rozpisała :-) Na szczęście łodzianie nie są idiotami i widzą jakie jest prawdziwe oblicze Jońskiego. Obłuda i zakłamanie to jego drugie imiona a PZPRowski beton jego zapleczem. Dostanie kopa od wyborców to może w końcu zrozumie że na kłamstwach się daleko nie pojedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tristram.shandy01 Re: Chodziłem z Darkiem do szkoły 28.08.10, 23:38 Kropek dostał kopa od wyborców i nic nie zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: Chodziłem z Darkiem do szkoły IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.10, 22:04 chodziłeś z nim do szkoł i pewnie zawsze miał lepszą średnią i smaczniejsze kanapki? stąd ta zazdrość, że jest zajebisty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Billy Re: Chodziłem z Darkiem do szkoły IP: *.toya.net.pl 28.08.10, 22:29 Ta....Szczególnie te kanapki. Z wędzonka spod Sieradza. To już wtedy Małgosia go dożywiała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter joński na prezesa IP: *.retsat1.com.pl 28.08.10, 21:58 Fajny z niego koleś brzybiliśmy piątke na koncercie Sonic Trip. Ma mój głos i moich ziomali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydenta ... IP: *.retsat1.com.pl 28.08.10, 21:59 100% mojego poparcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dredzik Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydenta ... IP: 188.33.67.* 28.08.10, 22:10 JONSKI WYGRYA WYBORY BO PRACUJE NA TO MIASTO JAK MALO KTO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 22:18 Ludzie popierający Jońskiego są chyba niezbyt inteligentni - remonty ulic które obecnie się odbywają zostały zaplanowane w ubiegłym roku. Także Joński co najwyżej je realizuje. Dzięki Jońskiemu mamy jedynie kwiatki na rondach i całą chmarę miernot na ciepłych posadkach - tyle mu "zawdzięczamy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 10:36 Taka jest niestety smutna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosk Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydenta ... IP: 95.175.3.* 28.08.10, 22:43 Na plus panu Jońskiemu zaliczę: kwiatki na rondach, cześciowo ściętą trawę wzdłóż ulic (zauważalnie więcej niz za Kropy), dobre odśnieżanie zimą (przynajmniej na Górnej i w centrum), zakaz jeżdzenia śmieciarek w szczycie komunkikacyjnym, maszynę czyszczącą i buspasy. Zdecydowanie na minus: ustawienie kolesi w zarządach (Berger, szwagierka i inni w ZWiK i Zdit), absolutne zignorowanie obietnic dotyczących dziur i nierówności w jezdni (także wystające tory tramwajowe, zapadnięte studzienki - te które niewielkim kosztem mogłyby bardzo usprawnić jazdę), syf i brud w centrum (a pamiętam jak były obiecane zdecydowane działania), parking na placu Dabrowskiego, brak pomysłów na uspokojenie ruchu samochodowego w centrum, brak działań dotyczących ożywienia Piotrkowskiej. Ogólnie uważam pana Jońskiego za sprawnego urzędnika, ale w Łodzi potrzeba teraz "prezydenta wszechczasów", wyjątkowego człowieka z dalekosiężną wyobrażnią i potrafiącego zamieniać je w czyn. Nie może to być jedynie poprawny urzędnik bo zostaniemy w tyle za innymi miastami. Żeby nadrobić zaległości Łodz musi być zawsze dwa kroki przed najlepszymi. Przykład? Zagłosuje na tego który będzie realizował wizję projektu 100 kamienic (100kamienic.w-lodzi.org). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 22:59 Jesli mądrze poprowadzi kampanie to ma wielkie szanse . Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydenta ... 28.08.10, 23:26 Chętnie zagłosowałbym na kogoś z lewej strony sceny politycznej, ale przy Jońskim znów jestem bez kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajax Re: Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydent IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 03:27 kazdy ma jakis problem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fus Re: Joński ouficjalnie kandydatem SLD na prezydent IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 09:35 Joński, b. sprawny kandydat Wyeliminować p.Bartosik żeby zrobić miejsce dla swego kolegi Bergiera i jeszcze lać lzy nad ofiarą to majstersztyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaa Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydenta ... IP: *.retsat1.com.pl 29.08.10, 10:09 to fajny chłopak, na rynak pójdzie i ulicę umyje.... młody,zdolny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydenta ... IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 11:06 JONSKI ! Jakie miasto taki kandydat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fus Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydenta ... IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 11:10 Czy te oczy mogą kłamać? Oj, jeszcze jak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna najlepszy kandydat IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 11:18 zdecydowanie się wybija na tle pozostałych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ldz Re: najlepszy kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 17:18 Zdecydowanie wciska nam więcej kitu niż pozostali. Odpowiedz Link Zgłoś
garniereparis Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydenta ... 29.08.10, 17:38 i super! młody i pracowity. no i remonty nareszcie trwają tyle ile zapowiadają a nie ciągną się jak za kropiwnickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ldz Re: Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 18:03 To nie jego zasługa.Kasa jest a remonty dawno zaplanowane.Zauważ też, że mamy rok wyborczy to i wykonawcy pod presją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dąbrowianka Joński do boju! IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 18:57 masz mój głos i wszystkich moich sąsiadów- wdzięcznych mieszkańców wyremontowanej ul Dąbrowskiego!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydenta ... IP: *.toya.net.pl 29.08.10, 20:07 To - dobry Kandydat.Widać,że mu gość chce coś zrobić dla Tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 20:38 Partyjny szkodnik nic dla mojego miasta nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydenta ... 29.08.10, 21:16 Nazwisko jak z twórczości Ilfa i Pietrowa. A nawet z Bułhakowa! Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydent 29.08.10, 21:22 Dorycki byłoby lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Joński oficjalnie kandydatem SLD na prezydent IP: *.toya.net.pl 30.08.10, 00:55 Nie. Ale Turecki już całkiem w porządku. Mógłby wtedy nosić taki fajny berecik z antenką i kufajkę. W sam raz pasowałby do tej enerdowskiej maszyny sprzątającej. Odpowiedz Link Zgłoś