Dodaj do ulubionych

Prośba do Redakcji

26.03.04, 13:52
Wyaardykułowana została tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=11447818&a=11612107
Proszę, proszę, proszę...
Obserwuj wątek
    • redakcja.lodz Pytanie od Redakcji 26.03.04, 16:01
      A dlaczego miałbym to zrobić?
      • aard Jak wynika z treści wątku 26.03.04, 16:35
        H8red się pomylił i złamał konwencję. Interwencja Redakcji może tę konwencję
        przywrócić.
        Dlaczego? Dla zabawy ;-)
        • redakcja.lodz Taką mam koncepcję 26.03.04, 16:54
          To ja nie przywrócę. Będzie jeszcze lepsza zabawa!
          • h8red Bez sensu 26.03.04, 19:23
            redakcja.lodz napisał:

> To ja nie przywrócę. Będzie jeszcze lepsza zabawa!

Znaczy się Redakcyja nie chce współpracować i się wyłamuje i obija znaczy się.
            • geograf klęczcie narody. 26.03.04, 21:05

• geograf klęczcie narody, bo 26.03.04, 21:07
              bo popieram Redakcję!
              (łolaboga!).

Forum Łódź nie jest Forum towarzyskim.
              Jeżeli chcecie mieć koncepcje,style,zabawe, a przede wszystkim-możliwośc kasowania,przywracania itd itp-załóżcie sobie nowe Forum o interesującej Was tematyce.

Ale co tam mi...w sumie sie wtrącam,a nie powinienem-i tak już tu ledwo co zaglądam....
              • szprota Nuda i bzdura, w dodatku nie do rymu. 27.03.04, 20:51
                Niedługo nie będzie można napisać niczego nie związanego z Łodzią, by ktoś się
                nie odezwał, że na ten temat można prywatne forum założyć :/
                • trantor Re: Nuda i bzdura, w dodatku nie do rymu. 28.03.04, 00:55
                  Pytam ja się, gdzie te czasy, kiedy Geo był zwolennikiem różnorodności i nie-
                  zakładania-forum-surrealistycznego, ehhh...
                  • geograf Re: Nuda i bzdura, w dodatku nie do rymu. 28.03.04, 09:29
                    a tak,pamiętam:-)
                    Kiedy to było?
                    Wtedy,gdy byłem tu częstym bywalcem i nie czułem zdominowania wątków i Forum przez tzw. surrealistów.
                    Teraz jestem gościem okazjonalnym i...niestety-da się odczuć, nazwijmy to, lekki i zwiewny charakter tego Forum.

Pozdrawiam
                    • zamek Re: Nuda i bzdura, w dodatku nie do rymu. 28.03.04, 11:50
                      geograf napisał:

> lekki i zwiewny charakter tego Forum.
                      I jak rozumiem, przeszkadza Ci to?
                      To w takim razie zapraszam Cię do założenia dla własnych potrzeb Forum
                      prywatnego o charakterze ciężkim i nieruchawym. Będziesz się czuł jak u siebie.
                      Geo, błagam, żyj i daj żyć innym. Over.
                      • geograf Re: Nuda i bzdura, w dodatku nie do rymu. 28.03.04, 12:07
                        czy przeszkadza?aktualnie jest mi to obojętne. Rzekłbym:zwisa,choć wspomnień żal.
                        Nie będe zakąłdał Forum-bo niby po co?Bywam na innych Forach prywatnych,które odpowiadają mi tematyką i formą. Wystarczy. Dzieki temu nie brak mi tak starej Łodzi:-)
                        Daję życ. Over.
                        • aspazja.z.miletu Pewnie, że nie założysz forum, bo: 29.03.04, 00:24
                          Tak ciebie czytam i widzę, że uwielbiasz narzekać.
                          Z jednej strony piszesz: zwisa mi.
                          No, jak na mężczyznę (dość poważnego, sądząc po zgorzknieniu, z jakim piszesz),
                          dość odważne wyznanie, ale rozumiem, że chodzi o obojętność. Coś jednak czuję,
                          że tak naprawdę jest to wykręt od prób uczynienia tego forum ciekawszym: nie
                          chce mi się pisać, ale chociaż sobie ponarzekam.
                          Z drugiej: żal starych czasów, bo teraz niejacy surrealiści się panoszą.
                          No to obojętne, czy żal? Który jest dośc intensywną emocją?
                          Jesteś niekonsekwentny, Geografie.
                • geograf Re: Nuda i bzdura, w dodatku nie do rymu. 28.03.04, 09:32
                  Witaj.
                  Za chwilę pewnie wszyscy na mnie naskoczycie-ale co tam.
                  Trantorowi napisałem już włąściwie meritum tego,co myślałem aby Tobie odpisać.
                  chodzi o to,że kiedyś było tutaj i rzeczowo, i zabawnie, i szalenie. Tak było z mojego,czyli bardzo często bywającego tutaj punktu widzenia,nazywanego często częśćią TWA.
                  Teraz bywam okazjonalnie i niestety wiem,co to znaczy obserwować przeważającą prywatę (np. sama idea wątku: "BARTUSZYSKO!") i czat.
                  Smutne to,ale jednoczesnie zdaję sobie sprawę, że taki jest naturalny porzadek rzeczy,czyli-wszystko płynie...
                  Cóż..czasami musze ponarzekać, znajomi twierdzą,że dawno już nie zrzędziłem:-)
                  • trantor Re: Nuda i bzdura, w dodatku nie do rymu. 28.03.04, 12:11
                    Eh Geo, Geo...
                  • szprota (Geo) Ja z kolei widzę coś zupełnie innego. 28.03.04, 23:21
                    Może w różnych porach na forum bywamy - nie wiem.
                    Zwłaszcza w weekendy widzę głównie opinie do artykułów i wątki typu "kolejna
                    zbrodnia grupy trzymającej władzę" - jedno i drugie w przeważającej cześci
                    śmiertelnie nudne. Zaś surrealistów jest o wiele mniej niż, dajmy na to, półtora
                    roku temu - dla świętego spokoju od przemówień ex cathedra (m.in. by you - a
                    inaczej ongiś bywało, ech...nie wszyscy mądrzeją z wiekiem) o zaśmiecaniu
                    szlachetnej czystej idei forum siedzą na RU.
                    • keridwen dyskutujac z uerem w stanie trzezwosci calkowitej 28.03.04, 23:36
                      ...doszlismy do wniosku dosc prostego i jasnego. forum lodz, jest pewnego
                      rodzaju macierznikiem, pod ktory przylaczone sa okreslone podfora tematyczne.
                      tak np. 'porozmawiajmy o lodzi' dla spraw gornolotnych i 'nadforalnych' jak to
                      ktos kiedys zgrabnie okreslil, 'komunikacja' dla milosnikow tramwaji i
                      autobusow. itd, itd.... natomiast samo forum lodz, jest czyms w rodzaju zbioru
                      ogolnego, w ktorym zawieraja sie wszystkie watki wedle uznania przebywajacych
                      na nim forumowiczow. jest to raczej jasne i oczywiste, iz jednym z zamierzen i
                      celow miejsca zwanego 'forum' jest wymiana mysli i pogladaow, ale [na zeusa ;)]
                      takze ma ono cel typowo towarzyski. bo coz to za przyjemnosc przyjsc odbebnic
                      dziennie swoje pietnascie minut machinalnie, wrecz z podejsciem robota i isc
                      dalej? cala przyjemnoscia jest wybrac sie z kis na lyzwy, piwo czy banalnego
                      flash moba. i zupelnie nie rozumiem geo, jakim prawem chcesz nam tego zakazac.
                      nie odpowiada ci, to co widzisz na forum lodz - to zwyczajnie powiedz, ze
                      zmieniasz piaskownice, a nie ciagle dopisujesz sie, mowiac, ze i tak 'ci to
                      wisi, bo tu juz nie przychodzisz i gdzie idziej jest fajniej'. zdecyduj sie.
                      albo twardo siedzisz gdzie indziej i nie interesujesz sie fl, albo zachowujesz
                      sie jak schizofreniczka w ciazy.

dziekuje za uwage.
                      • szprota Tak, tak, jest coś na rzeczy. 29.03.04, 00:42
                        OT Keri, chyba cię wyściskam za tę "schizofreniczkę w ciąży" :D
                      • Gość: realista Re: dyskutujac z uerem w stanie trzezwosci calkow IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 29.03.04, 00:43
                        Spadaj
                        • uerbe Re: błe 31.03.04, 12:35
                          Blogo będę sławił dzień, w którym Najwyższy podrzucił był na klawiaturę
                          osobnika przedstawiającego się jako <Realista> to słowo:

> Spadaj

A dlaczego tak wrotka? No ba, to wszakże wystąpienie szalenie poważne, jak
                          najbardziej na temat... prawilne jak tylko FŁ może być. Tylko po co? Czy nie
                          jest czasem tak, że FŁ, jak wzniosłymi idee jego powstania by nie były, jest w
                          sumie kolejnym, za telefonem, pocztą, krzyczeniem z okna na 8. piętrze, etc.
                          sposobem komunikowania się? Czy każdy z nas używa telefonu w "jedyniesłuszny"
                          sposób, rozmawaiając dajmy na to li tylko z Bardzopoważnymiurzędnikami?? Czy
                          chcielibyśmy, aby ktoś z pracowników miłościwie nam panującej Poczty Polskiej
                          czy innej Tepsy wyciął nam z wysłąnej z wakacji kartki jakiś dowcip,
                          uśmieszek... żeby zagłuszał nasz (czy Tej Drugiej Osoby) śmiech w słuchawce??
                          Jeżeli jestem w błędzie - bom święcie przekonany, że tak właśnie jest - to
                          proszę bardzo, jestem gotów zasypywać Forum suchymi faktami, wyzutymi z
                          wszelkiej subiektywności relacjami, ustępami z roczników statystycznych... i
                          będę (naturalnie, na skrajnie suchą i wypraną z uczuć propagandową modłę)
                          zachęcał Innych do postępowania w ten sam - słuszny - sposób. Ale wolałbym
                          raczej zrobić to, co w cytacie na początku, gdyby tylko okazało się że błądzę.

Pozdrawiam,
                          • Gość: realista Re: błe IP: *.pai.net.pl 04.04.04, 01:16
                            > Blogo będę sławił dzień, w którym Najwyższy podrzucił był na klawiaturę
                            > osobnika przedstawiającego się jako <Realista> to słowo:

Na Boga, jakie to podniosle.
        • Gość: b00g13 -po co? IP: *.net / *.pl 26.03.04, 16:56
          - ku chwale myśli estetycznej, by bąkinie nie przetkiway, że im nierajno na
          wymyśle. Nastroje śdrojne prowadzić na skore koromyśla, wyżne dolinaczenie
          sławić i warzyć się na skarkowiałe pomysłów wszeteki.
    • maginiak Kochana Redakcjo! 28.03.04, 19:46
      Na wstępie mojego listu ośmielam się poprosić, aby Kochana Redakcja była
      uprzejma nie usuwać mojego poprzedniego posta. Jest wprawdzie pusty, ale
      zapewniam, że to nie jest spam.
      Na zakończenie zaś pragnę Kochanej Redakcji podziekować za to, że Kochana
      Redakcja nie usunęła kilku postów na pewnym wątku, o których to usunięcie
      zabiegał niejaki aard. Dzięki temu brawurowemu posunięciu Kochanej Redakcji
      zabawa jest rzeczywiście lepsza.
      O niebo lepsza.
      • maginiak A jednak Kochana Redakcja umie sie bawić 29.03.04, 09:02
        A najchętniej w gumkę myszkę, jak widzę:-) Życzę więc do pary kilku kotków!
        (i to co najmniej czterech).
        pozdrawiam
        Łucja
    • h8red Admin se jaja robi 29.03.04, 10:30
      Dlaczego został skasowany post, który nic nie wnosił i nie psuł porządku rzeczy
      w tym wątku??? A moja pomyłka w wątku "BARTUSZYSKO", która nic nie wnosi a psuje
      ideę nie może być skasowana???
      • h8red ROczywiście chodzi o ... 29.03.04, 10:35
        ... skasowany pusty wątek Maginiak.
        • aard Parafrazując siebie 29.03.04, 11:19
          Dawno Poslka już zginęła
          I nie wróci więcej
          Ale my to mamy w dupie
          umywamy ręce.

Uprzejmie proszę o usunięcie niniejszego posta, gdyż primo: obraża on uczucia
          patriotyczne, secundo: robi z igły widły, tertio (i to jest najgorsze!): jest
          do rymu.

Otłuszczonym rymorobom w brudnych kaszkietach mówimy stanowcze kukuryku!!
      • maginiak Ech, jakie tam jaja 29.03.04, 11:36
        Kochana Redakcja po prostu raczy nas raczyć jakąś nową pikantną gierką (jej
        celem jest zapewne to, żeby było jeszcze zabawniej:-)). Jednakowoż reguły
        owiane są narazie tajemnicą (a może jednak Redakacja uchyliłaby rąbka, chociaż
        pończoszki kawałek, cio?). Bo w to, że Kochana Redakcja kieruje się jedynie
        niskich lotów złośliwością, nie sposób uwierzyć.

P.S. I nie mogę się zgodzić z tym, że mój pusty post nic nie wnosił.
        Bo wnosił, i to wiele. Zapytajcie Łucji! :-p
        • zamek Ech, jakie tam jaja! 29.03.04, 11:40
          Powyżej tej pończoszki ofkorz!
          (Właśnie wyobraziłem sobie Redakcję w pończoszkach i ROTFLnąłem).
          PS. A ja słyszałem, że Redakcja wydzwania po zaprzyjaźnionych forumowiczkach się
          wyżalić na tych okropnych surrealistów. Może założymy jakiś wątek z chusteczkami
          dla Redakcji?
          • aard Ja tam się redakcji nie dziwię 29.03.04, 15:40
            z nami jest naprawdę przejebane.
            I najgorsze, że za nic nie chcemy się obrazić i zmienić adresu, no!
        • h8red Tiaaa 29.03.04, 14:59
          maginiak napisała:

> P.S. I nie mogę się zgodzić z tym, że mój pusty post nic nie wnosił.
          > Bo wnosił, i to wiele. Zapytajcie Łucji! :-p

A może jakieś namiary na Łucję ;) Czy to może Łucja Prus jest??? :)))
          • szprota Raczej RUcja Płus 29.03.04, 17:33
            No właśnie - posta Maginiakowej nie ma i ja nawet nie wie, co wnosił i czy w
            pończoszce, a jeśli, to błekitnej.
            • h8red Re: Raczej RUcja Płus 29.03.04, 18:38
              szprota napisała:

> No właśnie - posta Maginiakowej nie ma i ja nawet nie wie, co wnosił i czy w
              > pończoszce, a jeśli, to błekitnej.

Znaczy wnosił raczej pustkę, jeśli mozna tak powiedzieć. Pustkę wnosił gdyż
              pusty był (dla mniej wtajemniczonych: nie zawierał żadnej treści pisanej).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka