Gość: ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 09:24 NAJGORSZA AUTOSZKOŁA JECHAŁEM Z WORDU I SPECJALNIE PO ZŁOSCI INSTRUKTORKA Z TEJ AUTOSZKOŁY ZAJECHAŁA MI DROGE I Z USMIECHEM NA TWARZY PATRZYŁA JAK OBLEWAM EGZAMIN TA SZKOŁA SZKOLI PRZYSZŁYCH PIRATOW DROGOWYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ! IP: *.play-internet.pl 14.08.13, 23:09 Jezeli ona zajechala Ci droge to nie powinno miec wplywu na wynik Twojego egzaminu. Pozatym to kursant prowadzil a nie ona. Po za tym to Ty musiales ustapic pierszenstwa nadjezdzajacemu pojazdowi. jak nie umiesz jezdzic to sie nie wypowiadaj. jak mogles wyjechac wlaczajac sie do ruchu wprost w pod nadjezdzajacy pojazd. Zenada. dobrze ze nie zdales. nie chcialabym spotkac Cie na drodze bylbys mega wielkim zagrozeniem dla wszystkich. najpierw naucz sie jezdzic a pozniej wypowiadaj sie na temat. ps akurat widziales w tym stresie mine instruktorki zenada naucz sie jezdzic a dopiero pozniej idz na egzamin dzieciaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.04.14, 23:27 prawda w oczy kole. z odp widac ze to pani jest ta instruktorka. na mnie dla odmiany wymusila pani instruktor pierwszenstwo same sie jezdzic nauczcie a potem innych pouczajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ! IP: *.toya.net.pl 16.07.14, 22:51 Ale Ty głupi jestes jak moglam wymusic na Tobie pierwszeństwo skoro Ty wyjeżdżałes z placu buraku! Jak ruszasz z miejsca w 10 sek i jak juz Ci sie uda i nie upewniasz sie czy nadal mozesz wyjechać. To wjezdzasz wprost pod nadjezdzajacy pojazd. Hahaha to Ty wymusiles bo ja miałam pierwszeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.09.14, 00:00 a ta szkola jeszcze istnieje bo na samochodzie jest lejdis a gdy sie dowiadywalam to oni autostrada sa zarejestroani to jakis przekret Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porażka Dzieciaku Odpowiedz na idiotyzm IP: *.182.49.245.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.08.13, 23:44 Chłopcze, proponuje więcej czasu poświęcić na technice prowadzenia auta, wypracuj odruchy kierowcy (aby to nie rozpraszało Twojej uwagi, tj. myslisz w 1 sekundzie: "co wcisnać ?! którą nogą !!?? który bieg wrzucić ???? PANIKA) i nie masz czasu na patrzenie na drogę.. i wyjezdzasz pod TIR-a... R.I.P.. czego oczywiscie Ci nie życzę ani innym młodym kierowcom... Reasumując: odejdź od komputera i weź się za siebie.. Pozdrawiam. P.S. A instruktorom szczerze współczuje i podziwiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Girls school IP: *.pai.net.pl 03.07.13, 15:14 Całkowicie nie zgadzam się z tymi negatywnymi komentarzami, jestem w trakcie kursu i czuje się świetnie przygotowana do niego na pracowników szkoły też nie mogę narzekać wręcz przeciwnie. A te złe komentarze tylko podniosły mi ciśnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca A, B Porażka IP: *.182.49.245.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.08.13, 23:41 Chłopcze, proponuje więcej czasu poświęcić na technice prowadzenia auta, wypracuj odruchy kierowcy (aby to nie rozpraszało Twojej uwagi, tj. myslisz w 1 sekundzie: "co wcisnać ?! którą nogą !!?? który bieg wrzucić ???? PANIKA) i nie masz czasu na patrzenie na drogę.. i wyjezdzasz pod TIR-a... R.I.P.. czego oczywiscie Ci nie życzę ani innym młodym kierowcom... Reasumując: odejdź od komputera i weź się za siebie.. Pozdrawiam. P.S. A instruktorom szczerze współczuje i podziwiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawna kursantka LE Re: Panom wstęp wzbroniony. Nauka jazdy tylko dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.16, 15:39 Autoszkoła LEJDIS to najgorsza, NAJGORSZA autoszkoła w Łodzi! Właściciel Rafał G. podczas jazd tylko potrafi wypowiadać chamskie odzywki, nie tłumaczy błędów, każe podwozić siebie na stacje, na myjnie, do sklepu. Zero jakiejkolwiek kultury osobistej, co w tym zawodzie powinno być wymagane. Uczyłam tam się jeździć 5 lat temu, wtedy byli nastawieni na kasę, na Dąbrowie mówiło się o nich "fabryka kursantów". Przyjdź, zapłać, a naucz sam się jeździć. Kolejny instruktor to Bartek - już tam chyba nie pracuje - obleśny goguś, który cały czas krzyczy, bluźni i nie wytłumaczy jak należy wykonać dany manewr. Kursanci z mojej grupy rezygnowali z kursu w połowie, bo nie mogli wytrzymać tego towarzystwa... 5 lat temu jeździły 3 auta cały czas, świątek, piątek, teraz tylko jedno i to rzadko, bo mieszkam niedaleko i cały czas widzę, jak stoi na parkingu. Widocznie niż demograficzny ukazał, które autoszkoły są warte kursantów. Musiałam iść do innej autoszkoły, inny instruktor nauczył mnie rękawa bez liczenia tyczek, tylko na wyczucie gabarytów samochodu. Ktoś kto uczy rękawa na tyczki nie powinien nazywać się instruktorem - przecież na ulicy tyczek nie ma! Wracając do tematu, mój nowy instruktor okazał się być instruktorem z powołania i dzięki niemu zdałam egzamin po długiej przerwie od czasu nauki. Zawsze kiedy mijam autoszkołę LEJDIS (bo przejeżdżam tam prawie codziennie), wracają te złe wspomnienia, dlatego radzę Wam wybrać inną szkołę, a nie tą. Za brak kultury nie powinno się brać pieniędzy. A obu panom instruktorom - właścicielowi Rafałowi Golan i Bartkowi - poleciłabym aby najpierw nauczyli się być wyrozumiałymi, kulturalnymi ludźmi, a później uczyli ludzi jeździć. A nazwa LEJDIS bardziej pasuje do Was, niż do klienteli. Serdecznie nie pozdrawiam, bo sprawiliście, że jak siadałam za kółko to miałam paraliż ze stresu. Odpowiedz Link Zgłoś