histeryx 22.09.10, 21:57 słoń trąbalski oraz koziołek matołek potrafią wiele nauczyć i dziś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kib Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 21:58 To dla Łodzi policzek od PiS-u, aby na kandydata wystawić człowieka skompromitowanego brakiem lojalności. To człowiek obecnie bezrobotny i prezes chce go w ten sposób wypromować, kosztem Łodzi. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowski pis głosuje na Jońskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 14:31 innej opcji nie ma, bo nikt nie zna tego waszczykowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
klubowosc Re: pis głosuje na Jońskiego 23.09.10, 14:55 hehe taka prawda, że pis wystawiając takiego 'kandydata' tylko się ośmiesza. nikt nie zagłosuje też na tomaszewskiego, który się już zdążył ośmieszyć jak był wice u kropiwnickiego. Zdanowska niesympatyczna, nie z łodzi no i ewidentnie Donald nie chce żeby startowała. pozostaje tylko Joński i Frankowski. no i w tej dwójki oczywiste kto wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keaz i obudziles sie IP: *.lodz.mm.pl 23.09.10, 18:07 z ręką w nocniku - jak ci pis zaglosuje na komucha, buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: googiel Re: pis głosuje na Jońskiego IP: *.croy.cable.virginmedia.com 23.09.10, 15:36 Gość portalu: rynkowski napisał(a): > innej opcji nie ma, bo nikt nie zna tego waszczykowskiego jak ci sie nie obil o uszy to zawsze mozesz go sprawdzic w googlu. to nie jest polityk pierwszej linii (tzn. codziennie w tv), ale zrobil bardzo duzo i wiele wazniejszych/ciekawszych rzeczy od swoich przeciwnikow z lodzkiej sceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yrek Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezydenta IP: *.pai.net.pl 22.09.10, 22:00 porazka PiSu w Łodzi!!! kolejny spadochron jak nieobecna w łodzi kluzikowa nie chce takiej Łodzi partyjnej gdzie jakies mlotki wydaja decyzje dlatego stawiam na Włodzimierza Tomaszewskiego ktory nie bedzie sluchal gerberów, sarzynskich z kutna, maginów z poddebic, kwiatkowskich ze zgierzow, tuskow z sopotow i kaczynskich z warszawy Łodzianie chcą Łodzianina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Tomaszewski - łodzianin ze Zduńskiej Woli IP: *.toya.net.pl 22.09.10, 23:30 Własnie - łodzianie chca łodzianina, ale łodzianina z Łodzi, a nie łodzianina ze Zduńskiej Woli, jak Tomaszewski - zobaczcie na jakich numerach samochodem jeździ, zobaczcie jego oświadczenie majatkowe i dochody w Zduńskiej Woli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianka Tomaszewski to rodowity Łodzianin!!!!!!!!!!! IP: 84.40.236.* 23.09.10, 03:09 Tomaszewski to rodowity Łodzianin, poczytaj trochę tomaszewski.lodz.pl, i głosuj, to najlepszy wybór!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilka Monika, to ty ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.09.10, 06:10 skoro tak włazisz Tomasesskiemu w d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin WT Życie zwiazał z Łodzią 17 lat pracował w W-wie IP: *.toya.net.pl 23.09.10, 06:39 No własnie czytam i czytam ten życiorys Tomaszewskiego i wynika z niego, że 17 lat pracował poza Łodzią! No chyba, że mielismy w Łodzi jakiś zespół Piesni i Tańca "Mazowsze" i oraz Zarząd Miasta Warszawy, Ministerstwo Rozwoju Regionalnego i Budownictwa (teraz wiadomo skad miłość dla księzycowych projektów budowlanych) Unię Metropoli Polskich i Tygodnik Samorzadowy "Wspólnota" bo w tych miejscach grzał tyłek biorac pieniadze obłudnik Tomaszewski. Ciekawe sa też dochody ze Zdunskiej Woli tego "całe życie zwiazanego z Łodzią" Pana, które wykazuje w oswiadczeniu majątkowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albatros Re: WT Życie zwiazał z Łodzią 17 lat pracował w IP: *.toya.net.pl 23.09.10, 06:48 o dochodach sie wypowie odpowiedni organ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianka budował samorząd w Polsce,zawsze mieszkał w Łodzi IP: 84.40.236.* 23.09.10, 06:58 Tomaszewski zawsze mieszkał w Łodzi, i nie ma lepszego kandydata. Doradca premiera Buzka, współtwórca reformy samorządowej kraju, wiceminister rozwoju regionalnego, wie jak zabiegać o środki Unijne. Ma wielkie sukcesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albatros Re: budował samorząd w Polsce,zawsze mieszkał w Ł IP: *.toya.net.pl 23.09.10, 06:59 ale orientacja nie ta nie scezuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glubik budował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 14:39 NIC NIE BUDOWAŁ, NISZCZYŁ TYLKO!! niech on już do tego miasta nie wraca!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakier wielkie sukcesy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 14:34 jego największym sukcesem była utrata stołka po 17 stycznia. to najlepsze co zrobił dla Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Tomaszewski to współpracownik Kropiwnickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 14:33 i to jedno zdanie przesądza, że on się na prezydenta nie nadaje! był już wiceprezydentem i co zrobił?????? NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzające rodowity czy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 14:44 do rządzenia się nie nadaje za grosz! już pokazał jak razem z Kropą potrafią niszczyć. straszne i oburzające że człowiek odwołany w referendum ma czelność z ludzi robić debili i startować raz jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzedas pieprzysz jak potluczony IP: 109.243.253.* 23.09.10, 09:41 tomaszewski akurat ma rejestracje el z 3 siodemkami mieszka na wodnej a w zdunskiej woli pracuje jego zona! nie odzywaj sie cepie jak nie wiesz! zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: pieprzysz jak potluczony IP: *.toya.net.pl 23.09.10, 09:52 spokjnie miszka na wodnej obok tej lalki:) wytrzymaj lalka robi w zwiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glinka no właśnie: pieprzysz jak potluczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 14:35 zgadzam się! jak można głosować na tomaszewskiego? przecież on razem z Kropiwnickim zniszczył to miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewica hehe no to ładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 14:37 tomaszewski, waszczykowski to to samo. jedna prawica, tylko stołki im w głowach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawica Re: hehe no to ładnie IP: *.croy.cable.virginmedia.com 23.09.10, 15:39 Gość portalu: lewica napisał(a): > tomaszewski, waszczykowski to to samo. jedna prawica, tylko stołki im w głowach .....tzn. w przeciwienstwie do lewicy???? rozumiem, ze jestes lewicowym satyrykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driverlodz Re: Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezyd IP: *.grs-k0.g1.pl 23.09.10, 09:26 przyznam sie ze tomaszwski to nie moja bajka,ale gdyby nie byl pod tak duzym wplywem kropy,i pewnych ukladow nie firmowal swoim nazwiskiem(mpo,mpk,straz miejska,teatr nowy,lks),glosowal bym pod nim dwoma rekami,gdyz facet poswiecil caly swoj czas nie tylko sluzbowy dla miasta do konca swojej kadencji i znal sie na tym,moze za 4 lata,teraz nie ma szans-szkoda bo jest prawdziwym lokalnym patryjota, jednak tym razem lewica wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezyd IP: *.toya.net.pl 23.09.10, 09:50 racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łódka skoro Łodzianie chcą Łodzianina- to Joński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 14:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikro_klik Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezydenta IP: *.146.41.45.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.09.10, 22:01 Przyznaję: o PIS'ie miałem, mam i nie wątpię będę miał jak najgorsze zdanie. Ale z tą kandydaturą to naprawdę przesadzili. Jarek chyba spadł z 15 piętra centralnie na beton, głową w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:07 No to jeden kandydat nam odpadł jeszcze przed głosowaniem :) W drugiej turze witam dwójkę z wielkiej trójki: Joński, Tomaszewski i Zdanowska. Szukuje nam się niezły pojedynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek ale jaja :-DDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:02 trudno o coś bardziej żałosnego i smiesznego zarazem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenot z bedlna kandydat w Warszawie - rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:07 Czesław Bielecki w Watrszawie to świetny wybór. Natomiast kandydat dla Łodzi to jakies kompletne jaja. Czy chodzi o to, by go wycofać w odpowiedniej chwili i poprzeć kogos innego. Zupełnie nie rozumiem, o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Ja widze taki finał: 22.09.10, 22:09 Zdanowska 29% Tomaszewski 27% Joński 14% Reszta razem ok. 30% Finał: Zdanowska - Tomaszewski i tu nie wiem kto wygra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Ja widze taki finał: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:15 Brawo! Jestem tego samego zdania. Tomaszewski odbierze głosy PiS. Gratuluję, Panie Włodzimierzu! Druga tura będzie podobnie intrygująca jak 4 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin czyli wygra Joński... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.10, 23:26 Chyba żartujesz???? Zdanowska - nikomu nie znana kobieta o sławetnej inteligencji, do tego kumpela "Mira". Sorry, ale kojarzy się z aferami i to jedyne skojarzenie, jakie wzbudza ta kobiecina (poza mopem - z racji fryzury). Tomaszewski? Przypomnę - "ch... w czapce". Wystarczy. Do tego jeszcze jakaś miernota PiSowska wywalona z MSZ, czyli ten cały waszczykowski, nie mający nic wspólnego z Łodzią. Mam narastające wrażenie, że wszyscy chcą wygranej Didżeja. I dobrze - niech wygra najlepszy, czyli Joński. Jest inteligentniejszy od Zdanowskiej (no to akurat żadne osiągnięcie), nie jest sfrustrowaną ciotką-skrytką ani PiSowskim zrzutem. No i nie ma 100 lat, jak pozostali kandydaci, więc nie jest PRLowskim złogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka ja wiem kto wygra - ale jaja IP: *.retsat1.com.pl 23.09.10, 00:05 jestem z PO więc uważam iż Zdanowska 99,8% Joński 0,2 Tomaszewski 0,1 może się mylę o jakieś 0,1% ale nie więcej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malowany Re: czyli wygra Joński lizaka na jarnarku w zgierz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 15:24 Ale z ciebie lodzianinninie glupol. Jonski to dzieciak. czy mozna powierzyc wyrostkowi, ktory 4 lata temu skonczyl studia kierowanie 700tys miastem? Chyba tylko partyjne idioty tak moga myslec. Spadaj na drzewo z taka oferta dla naszego maista. Jopnski do szkoly, uczyc sie jeszcze. SLD postradalo zmysly, zeby tak niedoswiadczonego mlokosa wystawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: czyli wygra Joński lizaka na jarnarku w zgier IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 16:15 Ty, platformiarz, a czy to prawda, że Zdanowska, chociaż taka stara, to nie umie pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Jesteś marzyciel 23.09.10, 15:54 Joński aby wygrać musi sięgnąć poza elektorat SLD(żuli i biedotę). Czym pozyska takich np. jak ja? Głupotą, którą prezentuje? Gierkowskimi chwytami? Chyba żart!!!! Joński poszaleje i odpadnie. Moim zdaniem nie wejdzie do drugiej tury, a jeśli nawet to przegra pokazowo w drugiej i się ośmieszy. Bo samym elektoratem SLD-owskim nie wygra, a inni się z niego śmieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maris nie mój kandydat wygra IP: *.retsat1.com.pl 23.09.10, 09:17 ja jestem z PO i widze taki finał Zdanowska 97% Joński 0,2 Waszczykowski 0,1 i mój kandydat wygrał i co łyso wam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: nie mój kandydat wygra IP: *.toya.net.pl 23.09.10, 09:51 tak bys chcial, tak nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewica Re: Ja widze taki finał: Joński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 14:45 lol chyba Ci się Zdanowska z Jońskim pomylili- w sumie to ona wygląda jak chłop ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe oto Pani Zdanowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 14:47 a pani Hanna to powinna może na dyskotekę iść. oto jak się bawi: www.wiadomosci24.pl/artykul/tak_sie_bawi_platforma_51972.html mi by było wstyd takiego prezydenta mieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba a ciebie hehe żal ogarnia, że tak nie potrafisz??? IP: *.lodz.mm.pl 24.09.10, 23:46 A może jeszcze zajrzysz, czy nie mieli na sobie czerwonych majtek? Żałosne! Jak nie masz sie do czego przypier...olić - to szukasz bzdur. Poszukaj u swojego Jońskiego... może mu kiełbasa ze spodenek wystaje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUCIA Re: a ciebie hehe żal ogarnia, że tak nie potrafi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 02:07 Gość portalu: seba napisał(a): > A może jeszcze zajrzysz, czy nie mieli na sobie czerwonych majtek? Żałosne! Jak > nie masz sie do czego przypier...olić - to szukasz bzdur. Poszukaj u swojego J > ońskiego... może mu kiełbasa ze spodenek wystaje..... ŚWIETNE - dawno sie tak nie ubawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl A Joński? 23.09.10, 15:58 Każdego kogo pytam mówi, ze mu się rzygać chce na widok Jońskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Ktoś ich dobrze określił - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:11 - sekta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: Ktoś ich dobrze określił - IP: *.retsat1.com.pl 23.09.10, 00:17 Co to za siwy Pan i skąd on jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanocnejzmianie Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:22 Bardzo dobrze. Pewna przegrana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borubar perejro chcialem glosowac na po... IP: *.croy.cable.virginmedia.com 22.09.10, 22:23 ale ich kandydat(ka), specjalizujaca sie w ochronie srodowiska i znana rowniez z polsko-tajwanskiego klubu w sejmie (co to k...a w ogole jest??!!), nie wydaje mi sie odpowiednia osoba dla lodzi, przynajmniej na tak wazna chwile jak obecna. jonski - on pewnie bedzie bardzo dobry - ale musi jeszcze zdobyc wiecej doswiadczenia. wydaje sie byc na dobrej drodze, ale jest jeszcze po prostu za mlody, za malo zrobil zeby mozna go bylo obiektywnie podsumowac jako zdolnego do zarzadzenia 3-cim najwiekszym miastem w polsce. natomiast pis-u nie lubie, szczegolnie ze sa sklonni do szopek, i na skale ogolnokrajowa maja czesto nienajlepszy program (przede wszystkim gospodarczy). jakkolwiek, wole glosowac na doswiadczonego kandydata. wydaje mi sie rowniez, ze ktos kto negocjowal tarcze dla polski z usa bedzie jak najlepiej nadawal sie na prezydenta lodzi, ktory bedzie musial duzo negocjowac z centrala (tzn. warszawa) o inwestycje, srodki unijne i panstwowe itd itp. wydaje mi sie, ze lodz stracila na pozycji wzgledem nie tylko warszawy, lecz i nawet poznania, krakowa i innych, wlasnie przez to, ze rzadzili nia zbyt mali politycy, ktorzy nie radzili sobie w walce o lodz na arenie ogonopolskiej. wiec, podsumowujac, waszczykowski ma moj glos. natomiast, za kilka lat moze bede glosowal na bardziej doswiadczonego jonskiego... czas pokaze. natomiast na pewno na szczeblu lokalnym partia, z ktorej wywodzi sie kandydat ma dla mnie najmniejsze znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:24 no to juz po wyborach! Joński prezydentem.....moje gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:28 Joński klaunie polegniesz bo tylko garstka nieudaczników życiowych odreagujących na forach cię popiera. Łodzianie widzą twoje działania w Łodzi, w urzędzie i w spółkach miejskich, poznali już na czym ci zależy tak naprawdę i nie dadzą się już tak omamić jak przed referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezyd IP: *.retsat1.com.pl 23.09.10, 00:08 Zgadzam się Joński jest strzałem w 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezol Re: Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 00:18 Joński jest nikim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irekw Re: Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezyd IP: *.retsat1.com.pl 23.09.10, 03:29 Joński jest człowiekiem widziałem naocznie a tak w ogóle to fajny koleś Odpowiedz Link Zgłoś
modlitwa Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezydenta 22.09.10, 22:31 Panie Witoldzie, Gorąco popieram Pana kandydaturę. Łódź na prawdę potrzebuje dobrego gospodarza. Liczę na Pana sukces i zmiany. Pawełek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Waszczykowski nie zna codziennych problemów Łodzi IP: *.coe24.net 22.09.10, 23:09 Waszczykowski nie ma pojęcia o sytuacji w mieście - zapytajcie go o czyszczenie Piotrkowskiej, żądania pracowników MPK, remont Pabianickiej i Rzgowskiej, plan zagospodarowania przestrzennego lub do których miast latają z Łodzi samoloty rejsowe i czartery... Na żadne z tych pytań nie będzie umiał odpowiedzieć bo tu nie mieszkał w Łodzi na stałe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Waszczykowski nie zna codziennych problemów Ł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 23:13 Gość portalu: adam napisał(a): > Waszczykowski nie ma pojęcia o sytuacji w mieście - zapytajcie go o czyszczenie > Piotrkowskiej, żądania pracowników MPK, remont Pabianickiej i Rzgowskiej, plan > zagospodarowania przestrzennego lub do których miast latają z Łodzi samoloty r > ejsowe i czartery... Na żadne z tych pytań nie będzie umiał odpowiedzieć bo tu > nie mieszkał w Łodzi na stałe!! Joński tez o tym wszystkim pojecia nie ma i na dodatek jest prowincjonalnym politykierem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Waszczykowski nie zna codziennych problemów Ł IP: *.retsat1.com.pl 23.09.10, 00:09 myślę że już niedługo się przekonasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
klubowosc pomyłka 23.09.10, 14:56 Pawełku chyba Ci się Waszczykowski pomylił z Jońskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener II kategori Re: Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezyd IP: *.toya.net.pl 23.09.10, 15:56 "To mówiłem ja...". O zgrozo człeku nie rozumiesz, że ten gościu w d... ma Łódź? Odpowiedz Link Zgłoś
jaromirka.4 Buhaha! Czyli PO ma wygraną w kieszeni! 22.09.10, 22:40 Waszczykowski?! Buhaha! No i jak czują się dziś łódzcy PiSoffcy? Cóż, panowie... jarosław właśnie pokazał wam wasze miejsce w szeregu. Mimo wszystko, współczuję. Nie zmienia to ,oczywiście, faktu, że ani Michalik, ani Piątkowski, ani, tym bardziej, Waszczykowski nie mają żadnych szans na zwycięstwo w łódzkich wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Buhaha! Czyli PO ma wygraną w kieszeni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:41 Od samego początku mówiłem że PiS powinien był poprzeć i wesprzeć Tomaszewskiego - to jest jedyny sensowny kandydat a z poparciem PiSu wygrałby bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a nie sądze IP: *.toya.net.pl 22.09.10, 23:37 ponieważ wielu wyborów PO prędzej podpisze pakt z diabłem niż zagłosuje na Zdanowską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Każdy tylko nie Joński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:40 Jeśli Waszczykowski ma szanse wygrać te wybory to niech tak będzie - poprę każdego kandydata byle nie Jońskiego. Aparatczykom i kolesiom z SLD mówimy NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Każdy tylko nie Joński IP: *.coe24.net 22.09.10, 23:25 to sobie mówcie NIE, pod krzyżem w Warszawie, albo w Smoleńsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KACPER Każdy tylko nie Joński!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 23:28 Jońskiemu mówimy nie, to szczyl i chory człowiek na manie wielkości. jemu by sie przydał psycholog, a potem z pokorą sieganie po wiedze i doswiadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Kto? IP: *.toya.net.pl 22.09.10, 22:58 "Wojujaca" prawica to ma talent do wyciagania krolikow z kapelusza: Buzek, Marcinkiewicz, teraz jakis Waszczykowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ot kto Re: Kto? IP: *.croy.cable.virginmedia.com 22.09.10, 23:26 pl.wikipedia.org/wiki/Witold_Waszczykowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_c Re: Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezyd IP: *.toya.net.pl 22.09.10, 23:20 Teraz wszystko jasne. PIS i PO strzeliły sobie samobója swoimi kandydaturami. Jedni stawiają na faceta z Warszawy, którego nikt w Łodzi nie zna, drudzy na Panią, która przy Kropku pełniła już przez krótki czas funkcję wiceprezydenta i którą także zna niewiele osób. Joński, on nie ma także szans, jest zbyt młody, z SLD, składał liczne obietnice bez pokrycia, no a poza tym aktualnie współrządzi miastem, a sprawujący władzę zawsze większości żle się kojarzy, bo coś robią nie tak, albo czegoś nie robią co zrobić powinni. Wygra Tomaszewski i w ten sposób historia zatoczy krąg. Daremne były styczniowe boje o odwołanie Kropka. Znów odrodzi się on jak Feniks z popiołów i wróci do władzy w mieście w postaci swojego najwierniejszego pretorianina Tomaszewskiego. Znów władza będzie przezroczysta i będzie przemawiać do mieszkańców miasta per "gdzie masz ch... czapkę ?". Znowu w spółkach gminnych pojawią się Wąsowicze i Kaźmierczaki. Warto pamiętać, że tak na prawdę siedmioletnie rządy Pana JK to był okres prezydentury Pana WT, który jako PIERWSZY WICEPREZYDENT zastępował wiernie swojego wiecznie podróżującego szefa prawie we wszystkich czynnościach, ba nawet w ostatnim okresie pobierał wyższe od niego uposażenie. No cóż wierność jest wiele warta. BMW (bierny mierny ale wierny) oto motto, które będzie przyświecać nowemu (staremu) władcy zaścianka łódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irel Stawiam na młodego kreatywnego jońskiego ! IP: *.retsat1.com.pl 23.09.10, 00:12 Panie Waszczykowski ile razy będzie Pan wysyłał tego samego posta. Pan jest stary a ja chce kogoś komu chce się coś zrobić jest młody i kreatywny a nie starszy siwy Pan z laseczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Kaczyński poniżył Łodzian IP: *.coe24.net 22.09.10, 23:20 uznając że nie mamy własnych dobrych kandydatów. Łódzki PiS został zdeptany przez centralę, choć miał kilku znanych polityków - np. Michalika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldfinger Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 23:21 Facet ma takie szanse jak ............... w okupacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 23:28 Co Kaczor bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racjonalista Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezydenta IP: *.chello.pl 22.09.10, 23:36 no to chyba 2 ga tura Zdanowska i Tomaszewski a optymalnie byłoby gdyby bezpartyjny Tomaszewski rządził ze Zdanowską ... Waszczykowski to miły i porządny gość ale o Łodzi nie wie wystarczająco by szarpnąć miasto do przodu.. - przechowalnia ..? nie teraz Panowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wllery Waszczykowski wygra ze Zdanowską IP: *.retsat1.com.pl 23.09.10, 00:14 Waszczykowski wygra ze Zdanowską wystarczy tylko posłuchać tej jąkały która ma IQ na poziomie 80 i już wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Mocny kandydat!!!! IP: *.astral.lodz.pl 22.09.10, 23:36 szykuje się ostra walka o fotel prezydenta Łodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 23:37 No to jest po PISIE. Ja proponuje Misia Yogi co ma dwie nogi. Najgorsze jest to że Waszczykowski się chyba zgodził???. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Witold Waszczykowski kandydatem PiS na prezyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 23:55 To świadczy o facecie. Partyjniakom dziękujemy. Wy.......lac Odpowiedz Link Zgłoś
nandik kaliber Waszykowskiego, ośmiesza postać Jońskiego 23.09.10, 00:15 Mozna rzec, co za kontrast... czytając zyciorys Waszczykowskiego ( Tomaszewskiego, Janowskiej) a Jońskiego...:) Z czym do Łodzi p. Joński...? Niech pan sie obudzi z pieknego snu, ze jest pan prezydentem Łodzi, a może nawet Polski. Jest pan osobą, która jeszcze wiele w życiu musi sie nauczyć, nie wystarczy znajomośc z p. Bergerem, zeby sie czuć tak pewnie - łodzianie potrzebują prezydenta na poziomie, który stanie się aytorytetem bo intelektualnie i moralnie będzie stanowił dla nich wzorzec. A pan...??? Śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula uśmiechnij się i napij meilsy ;) IP: *.retsat1.com.pl 23.09.10, 03:36 a mi się podoba że jest konsekwentny wie co chce zrobić i to robi poza tym szanuje ludzi i jest łodzianinem i dla tego zagłosuje na Jońskiego. Panu proponuje ziółka na uspokojenie ;) Ludzi prawicy i kościelnych poglądach nie kochają ludzi nie szanują i to w Pana poście jest jak na dłoni aby zniszczyć aby obrazić aby poniżyć podobnie jak Kropiwnicki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itaka ula - tubo, a może ruro Jońskiego... IP: *.lodz.mm.pl 25.09.10, 00:02 Nie mówi sie "MI SIĘ" - tylko "mnie się" - zapisz sie do szkoły (najlepiej podstawowej) i to razem z Jońskim. Rozumiemy i juz widzimy jak liżesz Jońskiemu dupe ale ON NIE ZOSTANIE PREZYDENTEM TEGO MIASTA. Wystaw go w Pcimiu Małym - tam moze jego inteligencja i doswiadczenie wystarczy. A kogo wy komuchy macie w swoich pierwszych rzędach - to widać po obsadzaniu stołków w spółkach miejskich - same "absolwenty" partyjnej szkoły w Moskwie: Teodorczyk, Podgórski, Matusiak, Niewiadomski, Skwarka i całe to czerwone bydło, co rzadziło i wykorzystywało to miasto przez 50 lat. I DOŚĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUCIA Re: ula - tubo, a może ruro Jońskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 02:12 Gość portalu: itaka napisał(a): > Nie mówi sie "MI SIĘ" - tylko "mnie się" - zapisz sie do szkoły (najlepiej pods > tawowej) i to razem z Jońskim. Rozumiemy i juz widzimy jak liżesz Jońskiemu du > pe ale ON NIE ZOSTANIE PREZYDENTEM TEGO MIASTA. Wystaw go w Pcimiu Małym - tam > moze jego inteligencja i doswiadczenie wystarczy. A kogo wy komuchy macie w swo > ich pierwszych rzędach - to widać po obsadzaniu stołków w spółkach miejskich - > same "absolwenty" partyjnej szkoły w Moskwie: Teodorczyk, Podgórski, Matusiak, > Niewiadomski, Skwarka i całe to czerwone bydło, co rzadziło i wykorzystywało to > miasto przez 50 lat. I DOŚĆ!!!! SERDECZNIE POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzia Re: kaliber Waszykowskiego, ośmiesza postać Jońs IP: *.centertel.pl 23.09.10, 09:28 a waszczykowski zapoznal sie z problemami łodzian w ambasadzie w Teheranie czy USA na studiach. Koles nie ma zielonego pojecia o Łodzi, nawet nie zna nazw ulic a co dopiero problemach w miescie. Toamszewski i Zdanowska pokazali jak sie rzadzi Łodzia. Jońskiemu chociaz zalezy na tym miescie i chce je zmienic, dlatego lepszy z malym doswiadczeniem niz spadachronize z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kaliber Waszykowskiego, ośmiesza postać Jońs IP: *.toya.net.pl 23.09.10, 09:49 racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczy orzel Re: kaliber Waszykowskiego, ośmiesza postać Jońs IP: *.croy.cable.virginmedia.com 23.09.10, 09:55 ale wez pod uwage to, ze jedni ucza sie szybciej od innych. to co wyroznia waszczykowskiego od innych, to to ze pracowal na wielu waznych projektach (np. tarcza rakietowa, czy nawet bycie ambasadorem w teheranie to jak stapanie po polu minowym), jest doktorem, wiec pewnie szybko chlonie informacje. poza tym ma wejscia w kraju, ktorych jego przeciwnikom brakuje. zreszta ma on wiele osiagniec w polityce, na arenie polskiej, europejskiej i w NATO: www.msz.gov.pl/Under-Secretary,of,State,Witold,Waszczykowski,13624.html ktos taki pewnie latwo moze sie podjac nowego zadania (bo nowych, niewyuczonych przez cale zycie zadan podjal sie juz wczesniej i przeprowadzil je do konca) bez szczegolowej wiedzy o lokalnych problemach, natomiast z posiadana umiejetnoscia zarzadzania i przeprowadzania skomplikowanych projektow. i wlasnie ten brak doswiadczenia w lodzi, jak rowniez w miare luzny zwiazek z pis-em, moze sprawic, ze otoczy sie gronem specjalistow od Lodzi (np. tomaszewskim, jonskim), zeby sprawnie pchnac miasto do przodu. wg mnie i jonski i tomaszewski sa w porzadku, do tego oddani miastu i z doswiadczeniem w zarzadzaniu nim, ale oni nie potrafia wspolpracowac z innymi dla dobra miasta. np. tomaszewski wszystko robi sam - a prace trzeba potrafic delegowac innym, bo 1 gosc nie udzwignie ciezaru calego miasta wielkosci lodzi, skad tez mimo najlepszych checi tomaszewskiego niektore projekty zostaly rozpoczete i olane lub wkradaly sie bledy. jonski tez jest bardzo pracowity, ale ma jeszcze malo doswiadczenia, i rowniez nie pali sie do wspolpracy z innymi opcjami politycznymi. natomiast waszykowski bylby tylko dowodca (z duzym doswiadczeniem!), ktory dokoptowal by sobie fachowych doradcow, przypuszczam ze wlasnie takich jak jonski i tomaszewski (ktorzy dobrze znaja lodz, a do tego moznaby wtedy bylo polaczyc ich talenty dla dobra miasta) - co byloby dla lodzi najlepszym scenariuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
klubowosc chyba żartujesz 23.09.10, 15:02 kaliber waszczykowskiego ośmiesza cały piss. kogo oni nam tu chcą? spadochroniarza wstawić? speca od NATO? bezrobotnego warszawiaka? joński chociaż jakiś poziom sobą reprezentuje nie to co cała reszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Zdanowska przegra z Właszczykowskim IP: *.retsat1.com.pl 23.09.10, 00:16 no to mamy kandydata z PIS w drugiej turze Chyba, że Zdanowska dogada się z Jońskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ae Re: Zdanowska przegra z Właszczykowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 00:26 Gość portalu: elka napisał(a): > no to mamy kandydata z PIS w drugiej turze > Chyba, że Zdanowska dogada się z Jońskim No, no jak SLD sie juz boi...:) Zdanowska nie taka głupia, wystarczy, ze Sadzyński był i stracił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorek Witold Waszczykowski to pietraszkiewicz bis IP: *.centertel.pl 23.09.10, 00:30 bo jak kaczka traci orientację to nurkuje dupą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Witold Waszczykowski to pietraszkiewicz bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 00:38 Gość portalu: obserwatorek napisał(a): > bo jak kaczka traci orientację to nurkuje dupą... masz spore doswiadczenie w awaryjnym lądowaniu Odpowiedz Link Zgłoś