Dodaj do ulubionych

...czemu tak na mnie dziwnie patrza w tramwaju...

21.02.02, 09:04
...20.02.2002...data jak najbardziej symboliczna...wiele powinno sie owego dnia
zdarzyc-moje przezycia sa nad wyraz ciekawe...mozna by rzec FORUMOWE...faktem
jest ,ze niewiele jest SAIDY na forum(ech...ten brak czasu...),ale jestem w
pełni swiadoma ,co w forum piszczy i-co podkreslam-ludzi z forum znam!...ale do
rzeczy...jade Ci ja sobie tramwajem linii 2 (strasznie tłoczno i bez przerwy
jakis szaleniec dzwoni do innego szaleńca siedzącego tuz przy mnie-katorga:
dzwonek "Wstań ,powiedz nie jestem sam..."dalej jest coś z sępem ,ale nie
pamiętam...).naglewybudzona z zimowego snu (bo jak wiadomo zima wróciła :7 )
słysze taka oto wypowiedź:
-" KASIU! albo ZAMEK P8 albo JA SAM to zaczne załatwiać!! Koniec KROPKA!!"-
Łojezu!!! Forumowicz z przypadku czy jak?!! Jak to wogóle mozliwe taki zbieg
okolicznosci(e..tego...nicków znaczy sie...)?!!! Jestem pewna ,ze to pzrez te
datę...tylko ,co to znaczy...?
...pzdr...dla wymienionych z nicka- i nie tylko!!
saida(całkowicie niemozliwa do nieświadomego użycia...;7 )
Obserwuj wątek
    • Gość: saida Re: ...czemu tak na mnie dziwnie patrza w tramwaju... IP: 157.25.165.* 21.02.02, 09:09
      ..zapomniałm dodac ,ze smiech przejał nade mna kontrole .aludzie w tramwaju
      naprawde mieli problem-czemu to dziewcze sie tak chichra? odbiło
      biedactwu...pewnie na high(haju znaczy sie...)!
      pa!
      • Gość: geograf Re: ...czemu tak na mnie dziwnie patrza w tramwaju... IP: *.toya.net.pl 21.02.02, 14:22
        a czy to nie kropka. przez telefon gadała? widziałaś na spotkaniu, nie zobaczyłaś jej gdzieś tam?? ale kropka w tramwaju....a nie w pracy....a może??
        czy ktoś ujawniał nicki forumowiczów podczas rozmowy przez telefon w tramwaju numer 2??:)
    • Gość: Qbek może nie zgoliłaś brody ? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 14:33
      • kropka. Re: może nie zgoliłaś brody ? 21.02.02, 14:39
        nie jechałam wczoraj tramwajem nr 2. Nie dam się wrobić.
        Rozmawiałam wczoraj przez telefon na temat forum z Redakcją Michałem, ale nie
        sądzę, żeby jechał w tym czasie tramwajem i w dodatku nr 2. Może Prezes coś wie?
        HuuuuuuuuuBaaaaaaaaar!!!!!!
        • vladip Re: może nie zgoliłaś brody ? 21.02.02, 14:54
          nie zostaje nam nic innego jak prosić tajemniczego forumka o ujawnienie się
          • Gość: geograf Re: może nie zgoliłaś brody ? IP: *.toya.net.pl 21.02.02, 15:12
            to na pewno nie żaden tajemniczy tylko aktywny forumowicz. Bo po co sypałby tak nickami??:))
            • saida Re: może nie zgoliłaś brody ? 21.02.02, 15:18
              ...ale wiesz co geo ja mysle ,ze to mogła byc redakcja ...
              ...moze sprawdza nasza czujnosc "forumowa"...
              ...czy mój spazmatyczny smiech jest wystarczajacym dowodem na uzaleznienie...?
              • Gość: geograf Re: może nie zgoliłaś brody ? IP: *.toya.net.pl 21.02.02, 15:43
                to nasza redakcja ma takie kontakty, że już używa naszych nicków podczas rozmów? a do czego to mogło służyc redakcji??
                może redakcja sie do tego ustosunkuje??:))
          • saida Re: może nie zgoliłaś brody ? 21.02.02, 15:15
            nie nie -nie była to ani kropka ani nikt kogo znam z forum!!!
            Ale apeluje do lekko łysawego pana w zielonym płaszczu-UJAWNIJ SIE!!!!!Pokaz
            sie i podaj nicka!! ...no tak żebyśmy wszyscy w ramach rewanżu mogli go ponadurz
            (ż?)ywać
            ...pzdr
            saida
            • kropka. Re: może nie zgoliłaś brody ? 21.02.02, 15:34
              No i teraz widać, że znaczki są NIEZBĘDNE.
              Niebawem będą. Już się robią :)
              • Gość: geograf Re: może nie zgoliłaś brody ? IP: *.toya.net.pl 21.02.02, 15:49
                Cytat:
                "-" KASIU! albo ZAMEK P8 albo JA SAM to zaczne załatwiać!! Koniec KROPKA!!"-"

KASIA!!! to ty się wypowiedz bo ty wiesz o kogo chodzi. Jasam, napisz tez,....
                Przeanalizujmy to co napisała saida:
                Pierwszy wykrzyknik: " KASIU! " ozhacza, że osoba po drugiej strony słuchawki była KASIA.
                Końcówka ("(...) albo JA SAM to zaczne załatwiać!!"oznacza, że to nie był nick, tylko:
                a) po prostu zwrot, że on sam to załatwi
                b)tylko był do właśnie nick:)

Co wy na to?
                • jasam Re: może nie zgoliłaś brody ? 21.02.02, 15:54
                  Jasam nie zgoliłem brody ;-)
                  Nikt do mnie nie dzwonił
                  Nit nie namawiał mnie do załatwienia czegokolwiek
                  Nie mam namiarów telepatycznych na osoby wymawiajace słowo JASAM.

przykro - zagadka trwa
                  pozdr.
                  • Gość: geograf Re: może nie zgoliłaś brody ? IP: *.toya.net.pl 21.02.02, 16:01
                    jezeli nie jsam rozmawiał przez telefon w tramwaju nr 2, to jaki forumowicz??? I po co tyle nicków??
                    masz racje, zagadka trwa...
                    ja sadzę, że KASIA bedzie wiedziec...:))
                    • p8 Re: może nie zgoliłaś brody ? 21.02.02, 16:34
                      Gość portalu: geograf napisał(a):

> jezeli nie jsam rozmawiał przez telefon w tramwaju nr 2, to jaki forumowicz???
                      > I po co tyle nicków??
                      > masz racje, zagadka trwa...
                      > ja sadzę, że KASIA bedzie wiedziec...:))

To Matrix. Idą po mnie, bez odbioru, @#%@#% kszazzaza
                      AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

panBozia
                      • kropka. Re: może nie zgoliłaś brody ? 21.02.02, 16:48
                        Saido, czy ten forumowicz był wkurzony? Bo może ochrzaniał żonę Kasię, że nie
                        kupiła zamka o symbolu P8 i on sam zawsze musi wszystko załatwiać?
                        Koniec kropka.
                        pozdrawiam :)
                        • p8 Re: może nie zgoliłaś brody ? 21.02.02, 16:51

Przepraszam, to nie Matrix, to roznosiciele ulotek z Geant'a. Ale ja ich
                          zdemaskuję!!!

panBozia
                        • ixtlilto Kto sprawdzi czy istnieje zamek p8? 21.02.02, 16:52
                          w takim razie w kwestii formalnej należałoby sprawdzić czy istnieje cos takiego
                          jak "zamek p8". I sprawa będzie wyjaśniona. :)
                          • Gość: jasam Halo Zamek IP: *.Astral.Lodz.PL 21.02.02, 16:59
                            Zamek - ujawnij, czy występujesz w kilku odmianach, a w szczególności w
                            odmianie p8 ?
                            pozdr.
                            • vladip Re: Halo Zamek 21.02.02, 17:55
                              tak sobie poszperałem i wychodzi na to że istnieje coś takiego jak zamek p8 :))
                              moim zdaniem chodzi tu o H&K P8 kaliber 6 mm tak więc zdanie:
                              -" KASIU! albo ZAMEK P8 albo JA SAM to zaczne załatwiać!!
                              jest napewno wypowiedziane przez agenta wywiadu nieustraszonego Zenka
                              Kowalskiego z UOP któremu to zenkowi podczas akcji zaciął się w/w zamek w
                              pistolecie (a mógł używać starej dobrej tetetki ;))) i przeprowadzał naradę z
                              Kasią która to miła jego raport przekazać szefowi.
                              jestem więcej niż pewny że natychmiast po opuszczeniu środka komunikacji nr 2
                              udał się on do najbliższego baru w celu spożycia 2 wstrząśniętych nie
                              mieszanych ... piw jasnych pełnych
                              pzdr
                              vladip

• blenda Re: Halo Zamek 21.02.02, 19:45
                                no widze ze bawicie sie w detektywow:))). niestey Kasia sie nie odezwala, a to
                                moglo by byc najbardziej znaczace.

No i widzicie jednak ten zdien byl magiczny przynajmniej dla jednej osoby. :))

pozdrowki
                              • Gość: Kasia ________________________Melduje sie na rozkaz IP: *.pai.net.pl 21.02.02, 22:16
                                ŁoJezuMaryjoSieNarobilo! Teraz wróciłam i mi Ździwko Paszcze Rozwarło
                                Panoramicznie.
                                Nie bylam w tramwaju ani o numerze 2 ani innym, bo co najmniej od lat ok.10 nie
                                bylam w zadnym tramwaju.
                                Nie bylam w tramwaju w zielonym plaszczu i z lekka łysiną na głowie - a to
                                głownie z powodu j.w.
                                Zatem widze dwa rozwiązania zwane dalej dwiema alternatywami:
                                A) Zdanie musiało brzmieć:-"Kasiu! albo zamek ,P8, albo ja sam to zaczne
                                załatwiać!!! Koniec. Kropka."
                                Za tą ALTERNATYWĄ przemawiają trzy dowody:
                                1)ze nie ma na Forum nickow :ALBO,ZACZNE i KONIEC, wiec nam z Forumiastym
                                zestawem nie konweniują.
                                2)Poza tym nie widze możliwości, by w wymienianiu Forumiastych nicków ktoś "z
                                naszych"- bez względu na kolor płaszcza- wymienił KROPKE na koncu. Za to po
                                ujawnieniu- "dostałby w pysk i poszedł".
                                3)P8 jest znakiem przestankowym często występującym w Środkowej Polsce w
                                wypowiedziach ustnych zamiast przecinka i stanowi marną namiastkę
                                obcojęzycznych :TurDeFrans, QrdeBalans i InterFragrans.

ERGO czyli Alternatywa Druga:
                                Saidzie sie juz wszystko ,z przeproszeniem, z Forum kojarzy, co nie rokuje dobrze.
                                Ale i tak ją lubimy, bo trafił swój na swego...

SUPLEMENT:
                                Lekcja historii w sowieckiej szkole.
                                Pani pyta-"Skażytie , riebiata, kto eto byl Piotr Iljicz Czajkowskij? Kto znajet?"
                                Podnosi sie ręka:
                                -"On był znamienityj gomosieksualist !
                                Konsternacja nauczycielki:
                                -"Nuuuuuuu....daaaaaaaa.... No my jego ljubim nie tolko za eto..."

I tak tez jest z Saidą! Może sie Jej Kojarzyc wszystko z Forum, "no my jejo
                                ljubim nie tolko za eto..."

• kropka. Re: Nie tylko p8, ja też chcę... 21.02.02, 22:31
                                  żeby Pan Bóg miał Twój styl gadatliwości :)))))))))))))))
                                  • Gość: Kasia ...żeby Pan Bóg miał Twój styl... IP: *.pai.net.pl 22.02.02, 09:07
                                    kropka.napisał(a):>żeby Pan Bóg miał Twój styl gadatliwości :)))))))))))))))<

...to zamiast Biblii wyszłyby Mu humoreski Kishona... A jak tu to-to cytować na
                                    mszy?
                                    • tulka Re: ...żeby Pan Bóg miał Twój styl... 22.02.02, 09:10
                                      Gość portalu: Kasia napisał(a):

> ...to zamiast Biblii wyszłyby Mu humoreski Kishona... A jak tu to-to cytować na
                                      >
                                      > mszy?

Podejrzewam, że byłoby więcej praktykujących :-)
                                      • Gość: Kasia Re: ...żeby Pan Bóg miał Twój styl... IP: *.pai.net.pl 22.02.02, 10:57
                                        tulka napisał(a):>Gość portalu: Kasia napisał(a): >>...to zamiast Biblii
                                        wyszłyby Mu humoreski Kishona... A jak tu to-to cytować na mszy?<
                                        >
                                        > Podejrzewam, że byłoby więcej praktykujących :-)

Śmiem wątpić. Na przeszkodzie stanęliby Urzędnicy Naszego(bo i mojego!
                                        QurczeBlade!) Kościoła , u znakomitej większości których gruczoł poczucia humoru
                                        jest kiepsko rozwinięty, a gruczoł tolerancji uległ martwicy...Żal...

• tulka Re: ...żeby Pan Bóg miał Twój styl... 22.02.02, 11:00
                                          Ale może gdyby Bóg miał takie poczucie humoru, to i Kościół byłby podobny?

(Psiakrew, znowu te dygresje :-))
                                          • Gość: Kasia Re: ...żeby Pan Bóg miał Twój styl... IP: *.pai.net.pl 22.02.02, 11:17
                                            Ależ kochana WielkaTulko, skoro Pan Bóg powymyslał takie dziwności jak jeden
                                            wicemarszałek Województwa -to znaczy, ze ma szalone (sic!) poczucie humoru!!!
                            • zamek Goniec bije wieżę na P8! 22.02.02, 01:00
                              O Mein Gott! Ale się dzieje, KaFeLki, ale się dzieje!!!
                              Z mojej strony:
                              - nie jechałem dzisiaj 2; 3 i 6 - owszem;
                              - o 9.04 już niczym nie jechałem, bo byłem w pracy;
                              - jedyny mój kontakt komórkowy dzisiaj to SMS od Saidy (!) ok. 18.00 i nie w
                              sprawie zamka, końca czy kropki.;
                              - nie znam odmiany P8;
                              - wszystko wskazuje na to, że UOP nas zdemaskował i teraz urządza prowokacje.
                              Chyba od dziś musimy przyjąć pseudonimy. Kto będzie "Sarną", a kto "Kuropatwą"?
                              zamek.w.konspirze
                              • saper_ Re: Goniec bije wieżę na P8! 22.02.02, 01:23
                                Dobra, to ja szykuję swój arsenał i przygotuję jakiś grzeczny zestaw zapór
                                minowych. Zamek, Ty napełniaj fosę, podnoś most i opuszczaj kratę. Trzeźwych
                                nas nie wezmą! Będziemy walczyć do ostatniej kropli tego, co trzymasz w
                                piwnicy. A jak zapasy się skończą to będziemy negocjować.
                                Pozdrawiam 8-?
                                Saper_zdemaskowany_przez_kilku_Forumowiczów :)
                                • Gość: Kasia Re: Goniec bije wieżę na P8! IP: *.pai.net.pl 22.02.02, 07:48
                                  saper_ napisał(a): > Dobra, to ja szykuję swój arsenał i przygotuję jakiś
                                  grzeczny zestaw zapór minowych. Zamek, Ty napełniaj fosę, podnoś most i opuszczaj
                                  kratę. Trzeźwych nas nie wezmą! Będziemy walczyć do ostatniej kropli tego, co
                                  trzymasz w piwnicy. A jak zapasy się skończą to będziemy negocjować.
                                  Saper_zdemaskowany_przez_kilku_Forumowiczów :)

Saper, ale z Ciebie świntuch!

• saper_ Re: Goniec bije wieżę na P8! 22.02.02, 16:45
                                    Ja świntuch? Z jakiej racji? A miałem dla Ciebie ciekawostkę o PeKaśce, ale jak
                                    jestem świntuch to nic z tego - PeKaśka zaczeka na inną okazję.
                                    • Gość: Kasia _______________________Saper Stereofoniczny... IP: *.pai.net.pl 22.02.02, 17:52
                                      saper_ napisał(a): > Ja świntuch? Z jakiej racji?<

Poczytaj post wyżej.

A miałem dla Ciebie ciekawostkę o PeKaśce, ale jak jestem świntuch to nic z tego-
                                      PeKaśka zaczeka na inną okazję.

Jak natychmiast nie zdradzisz- to dopiero bedziesz Świntuch- Stereofoniczny !!!
                                      • saper_ Re: _______________________Saper Stereofoniczny... 22.02.02, 18:19
                                        Post wyżej przeczytałem i nadal nie rozumiem, czym sobie zasłużyłem na miano
                                        świntucha. Ale ustępuję pod groźbą i już wyjaśniam co to jest PeKaśka.
                                        Otóż wystaw sobie, że istnieje machina piekielna zwana KMPK. Tłumaczy się to
                                        jako Karabin Maszynowy Pulemiot Kałasznikowa. Od dwóch ostatnich liter
                                        akronimu - PK - ukuto pieszczotliwą nazwę PeKaśki. Machina ta jest istotnie
                                        piekielna - piekielnie ciężka i piekielnie hałaśliwa. Ponadto ciężko się
                                        rozkłada do czyszczenia.
                                        Ciekaw jestem, czy rzeczona PeKaśka przejęła jakieś cechy charakteru swojej
                                        imienniczki :)
                                        Ciekawe, jak teraz zostanę nazwany :)
                                        Pozdrawiam 8-?
                                        • Gość: Kasia Saper Stereofoniczny"Worraworraworraworraworra"... IP: *.pai.net.pl 22.02.02, 20:04
                                          saper_ napisał(a):> Ciekawe, jak teraz zostanę nazwany :)

"Worraworraworraworraworra" .
                                          No i teraz zgadnij , co to.
                                          Jak nie zgadniesz - to wszystko odszczekujesz 3 razy i przekopiesz połowę Ogrodu
                                          Kropki! Te z Jeżami!

• saper_ Re: Saper Stereofoniczny 22.02.02, 20:12
                                            Co to jest? Jakiś quiz? Pytania są tendencyjne i odmawiam odpowiedzi.
                                            Odszczekiwanie mi nie groźne - ale jeży nie dam ruszyć!
                                          • tulka Re: Saper Stereofoniczny 22.02.02, 20:27

> saper_ napisał(a):> Ciekawe, jak teraz zostanę nazwany :)
                                            >
                                            > "Worraworraworraworraworra" .
                                            > No i teraz zgadnij , co to.
                                            > Jak nie zgadniesz - to wszystko odszczekujesz 3 razy i przekopiesz połowę Ogrod
                                            > u
                                            > Kropki! Te z Jeżami!

Ja wiem, ja wiem! Mogę powiedzieć? Są nagrody?!
                                            • Gość: Kasia __________________Są nagrody-Saper funduje... IP: *.pai.net.pl 22.02.02, 23:11
                                              tulka napisał(a):> Ja wiem, ja wiem! Mogę powiedzieć? Są nagrody?!<

Pewnie , ze są! Saper funduje w ramach- z przeproszeniem-ekspiacji ...
                                              A poza tym jakos sie musicie wreszcie ze sobą poznac, skoro nie przyszliscie na
                                              imprezke...

• saper_ Re: __________________Są nagrody-Saper funduje... 22.02.02, 23:24
                                                He he, PUDŁO - z Tulką to my się akurat poznaliśmy! Tulka wraz z Mężem_Tulki i
                                                Koleżanką_Tulki odwiedziła mnie niedawno i została poczęstowana herbatką. Ale
                                                zapraszam ponownie, chętnie się dowiem na własne uszy co to worra_coś_tam jest.
                                                Pozdrawiam 8-?
                                                • tulka Re: __________________Są nagrody-Saper funduje... 22.02.02, 23:36
                                                  Rozumiem, ze nagrodę dostałam a conto (w postaci herbatki)? :-)
                                                  Jeżeli nie uda Ci się rozwikłać zagadki, chętnie wyjaśnię przy okazji :-)
                                                  Pozdrawiam :-)
                                                  • saper_ Re: __________________Są nagrody-Saper funduje... 22.02.02, 23:41
                                                    Herbatka była w ramach promocji :) a o nagrodzie pomyślę.
                                                    Pozdrawiam 8-?
                                                • por_borewicz Re: ___SAPER_______Są nagrody-Saper funduje... 23.02.02, 13:40
                                                  saper_ napisał(a):

> He he, PUDŁO - z Tulką to my się akurat poznaliśmy! Tulka wraz z Mężem_Tulki i
                                                  > Koleżanką_Tulki odwiedziła mnie niedawno i została poczęstowana herbatką.

Co do Meza_Tulki to obecnie... por_borewicz i tu z tego miejsca oswiadczam, ze
                                                  bede badal sprawe zajscia w tramwaju z cala odwaga i poswieceniem na jakie
                                                  pozwala zaangazowanie porucznika... :-) BTW: kawa/herbatka byly pyyysznei z
                                                  pewnoscia pojawimy sie kiedysik ponownie... Saper badz gotowy bo nie znasz dnia
                                                  ani godziny... :-)

Pozdrowionko
                                          • saper_ Saper_Worraworraworraworraworra 23.02.02, 22:07
                                            JUŻ WIEM!!!! TO JEST:
                                            www.just-pooh.com/story2.html (między innymi ta strona:))
                                            Czuję się zaszczycony :)
                                            Pozdrawiam 8-?
                                            • tulka Re: Saper_Worraworraworraworraworra 23.02.02, 23:19
                                              Buuuuuuuu... Nie będzie nagrody :-)
                              • tulka Re: Goniec bije wieżę na P8! 22.02.02, 08:41
                                zamek napisał(a):

> O Mein Gott! Ale się dzieje, KaFeLki, ale się dzieje!!!
                                > Z mojej strony:
                                > - nie jechałem dzisiaj 2; 3 i 6 - owszem;
                                > - o 9.04 już niczym nie jechałem, bo byłem w pracy;
                                > - jedyny mój kontakt komórkowy dzisiaj to SMS od Saidy (!) ok. 18.00 i nie w
                                > sprawie zamka, końca czy kropki.;
                                > - nie znam odmiany P8;
                                > - wszystko wskazuje na to, że UOP nas zdemaskował i teraz urządza prowokacje.
                                > Chyba od dziś musimy przyjąć pseudonimy. Kto będzie "Sarną", a kto "Kuropatwą"?
                                > zamek.w.konspirze

I hasło trzeba ustalić koniecznie, dzięki któremu będzie można zdemaskować
                                prowokatorów! Z dobrego i sprawdzonego "Żyrafy wchodzą do szafy" trzeba będzie
                                niestety zrezygnować, bo znane. Ale coś wymyślimy :-)

• kropka. Re: Goniec bije wieżę na P8! 22.02.02, 19:39
                                  Zamek rzucił juz hasło :-) Trzeba tylko odzew wymysleć, ale ja nie mam dziś
                                  głowy. Siedze po uszy w fortyfikacjach średniowiecznych :)
                                  • zamek Re: Goniec bije wieżę na P8! 23.02.02, 02:55
                                    kropka. napisał(a):

> Zamek rzucił juz hasło :-) Trzeba tylko odzew wymysleć, ale ja nie mam dziś
                                    > głowy. Siedze po uszy w fortyfikacjach średniowiecznych :)
                                    ???????????????????????
                                    (tu zamek rozejrzał się bacznie po murach i blankach, ale nigdzie nie zauważył
                                    uszu Kropki. ...)
                                    • saida Re: Goniec bije wieżę na P8! 23.02.02, 09:42
                                      No prosze prosze! Zamek wreszcie jestes!!!
                                      Co do tej zagadki to ja prosze szybko to wyjasnic...czuje sie
                                      sledzona,zastraszone ,napietnowana...(wpisac dowolnie!!!!).
                                      ONI juz tu są...tylko kto...?
                                      A tak BTW ;)) Kasiu...czy mnie sie wszystko kojarzy...kojazy...KROPKO JAK TO
                                      SIE DO P8 PISZE!!!!!!???????-to czy tobie by sie nie koja?yło?!!
                                      Takie przezycia i to w tramwaju nr 2!!!!
                                      ...uprzejmie melduje ,ze do czasu wyjasnieia zagadki gnebiacej KaFeLki nie
                                      jezdze owym nadmienionym wyzej srodkiem komunikacji by nie draznic
                                      agenta...miejmy tylko nadzieje ,ze autobusy jeszcze pozostały nieskazone
                                      komórka wywiadowczą...gdyby cos uległo zmianie-dam sygnał...66 doniczek z
                                      pelargonia na oknie redakcji: jestesmy bezpieczni; 45 sygnałów swietlnych z
                                      tegoz samego okna: jestesmy otoczeni-bagnet na broń!!!
                                      ...konspiracyjne pzdr
                                      s$%^a...
                                      • blenda Re: Goniec bije wieżę na P8! 23.02.02, 10:04
                                        no widze ze macie doswiadczenie w sposobach wykrywania komorek
                                        szpiegowskich:))))))sluchajcie zawsze mozna dac ogloszenie w Gazeci "
                                        poszukujemy pana w zelonym plaszczu (...)jadacym tego i tego dnia o tej i o tej
                                        godz. tramwajem nr.2"
                                        moze sie zglosi hihi

pozdrowki
                                    • Gość: Kasia ____________________Zaginione Uszki Kropki IP: *.pai.net.pl 23.02.02, 09:49
                                      zamek napisał(a):???????????????????????(tu zamek rozejrzał się bacznie po
                                      murach i blankach, ale nigdzie nie zauważył uszu Kropki. ...)

Bo Kropka, jak to kropki-uszki ma malutkie,to i w Zamkowych krenelażach giną...

• zamek ___________Zaginione Uszki Kropki 23.02.02, 23:36

> zamek napisał(a):???????????????????????(tu zamek
                                        rozejrzał się bacznie po
                                        > murach i blankach, ale nigdzie nie zauważył uszu
                                        Kropki. ...)
                                        >
                                        >
                                        > Bo Kropka, jak to kropki-uszki ma malutkie,to i w
                                        Zamkowych krenelażach giną...
                                        >

Gdzież to ja ostatnio miałem te krenelaże, ślepa komenda
                                        jedna...? Na lewym skrzydle czy na prawym? Muszę do
                                        Corazziego zadzwonić...
                                        • Gość: Kasia Re: ___________Zaginione Uszki Kropki IP: *.pai.net.pl 24.02.02, 08:58
                                          zamek napisał(a): > Gdzież to ja ostatnio miałem te krenelaże, ślepa komenda
                                          > jedna...? Na lewym skrzydle czy na prawym? Muszę do Corazziego zadzwonić...

Zdecyduj sie ,qrcze!!! Jak jestes kolega Corazziego- to nie jestes zamek , tylko
                                          pałac (nie mylic z pajacem) i na zadnym (!!!) skrzydle nie znajdziesz sobie
                                          zadnych krenelaży!!!

• Gość: kasia Re: ___________Zaginione Uszki Kropki IP: *.pai.net.pl 24.02.02, 09:00
                                          zamek napisał(a): Muszę do Corazziego zadzwonić...

A swoją drogą -to podaj mi telefon do Corazziego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka