ww_lodz 21.10.10, 20:34 Zachęcam, żebyśmy zawalczyli wspólnie o Łódź, bo zwykła codzienna praca to za mało, jeśli chcemy znaleźć się w krajowej czołówce. Posta o takiej właśnie wymowie miałem zamiar napisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łodzianin "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza emocje IP: *.toya.net.pl 21.10.10, 20:34 PO nie ma żadnego prawa moralnego, aby pisać Walczymy o Łódź - jak na razie NIC nie zrobili pomimo, że rządzą Polską od 3 lat i Łodzią od stycznia. Napiszę więcej - do tej pory to raczej przekonali wszystkich łodzian że jako partia mają Łódź i mieszkańców tego miasta głęboko w ... pupie! Przykro mi - głosowałem na nich w 3 wyborach - teraz mojego głosu nie dostaną! PO to porażka dla Łodzi! Czekam aż ktoś inny przekona mnie że warto oddać na nich swój głos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek szalone hasło szalone zabujstwo IP: *.retsat1.com.pl 21.10.10, 21:44 W aspekcie ostatniego wydarzenia jakim było zamordowanie przez szaleńca pracownika biura PISu hasło "walczymy o łódź" nabiera zupełnie innego wymiaru. Mam nadzieję że nie będziecie walczyć za wszelką cenę jak et szaleniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Skandal IP: *.retsat1.com.pl 21.10.10, 21:46 To nie niebywałe że partia PO która ma pełnie władzy w tym kraju od prezydenta po parlament wojewodę nic nie zrobiło dla tego miasta wręcz przeciwnie wycinając się na wzajem przeszkodzili w awansie lodzi do ESK 2016. To skandal Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Re: 21.10.10, 20:39 Walczymy o Łódź - jak? Uważając, że trolle z Wrocławia (i innych wsi) mają rację pisząc, iż Łódź jest (ich zdaniem) brzydka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablo2-1988 "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza emocje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 20:41 A mi się wydaje, że to bardzo dobre hasło wyborcze :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin skurzawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 22:44 A mnie się wydaje, że jest głupie jak sama kandydatka. Politycy nie są od "walczenia", tylko od zarządzania i stanowienia prawa. Ta kobiecina nie nadaje się ani do jednego, ani do drugiego. Jedyne jej zastosowanie, jakie samo się nasuwa, gdy się na nią patrzy, to użycie jej jako tzw."skurzawki", czyli złapanie za nogi, odwrócenie łbem do góry i używanie jej dziwacznej fryzury do wymiatania kurzu z miejsc trudno dostępnych (np. pod kanapą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek z Lodzi Re: skurzawka IP: *.toya.net.pl 22.10.10, 01:26 dobre heheheehe To poprosze zagłosuj na mnie. Na razie tylko do Rady Miasta. Wyrzucili mnie z koorporacji co sie przenosila z Lodzi do warszwy. Ja powiedzialem ze sie nie chce przenosic. Lodz Gorna list nr 7 jakby co. A moje haslo byloby zupelnie inne: ROZBUJAMY te LODZ :) Jak Ci sie podoba ?Tylko Tobie to napisalem, bo mam zamiar za 4 lata je zrealizowac. Na razie zastrzegłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: skurzawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.10, 16:34 Niestety - nie mój okręg... Szkoda, bo podoba mi się Twoje podejście. Dosyć ramoli - to jest moje hasło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolanta "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza emocje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 21:12 Widzę Hanię na codzień, widzę na bilbordach ,,,, To szalona różnica w wygladzie i zapachu... Jak można ufać kobiecie, która na wstepie ma zakłamany wizerunek ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin zapachu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 22:51 Jak to "różnica zapachu"?? To ona śmierdzi?! Jak można się nie myć???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nandi schozofreniczne hasło i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 21:12 PO ma całkowitą władzę w swoich rękach. Ma prezydenta, premiera, ministrów, wojewode, marszałka, komisarza i totalnie niszczy i rujnuje nasz kraj, a najbardziej nasze miasto. Takie hasło to albo schizofrenia, albo chęć sprytnego odwrócenia uwagi mieszkanców Łodzi, od swoich niekompetentnych działań,. a swoja droga to niesamowite zjawisko, ze pomimo tylu przewałek i wpadek, pomimo takich zniszczen w kulturze i nie tylko ( kłania sie dworzec, który jak pole minowe czeka na tego kto wygra wybory), pomimo nie dotrzymywania przez PO obietnic, są ludzie , którzy chcą głosować na Platformę - przeciez to nieobliczalna i niesłowna partia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono33 "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza emocje IP: *.retsat1.com.pl 21.10.10, 21:37 I co tu więcej dodać, facet nie pojmuje znaczenia hasła, znaczenia słów. Sprawa jest prosta, Zdanowska to faworyt bo mówi mądrze, prawdziwie, zwięźle a przede wszystkim LOGICZNIE. Brawo Hanna Zdanowska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walery Re: "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 21:51 Człowieku z tym "brawo Zdanowska" - a w czym ta pani taka rewelacyjna jest. Dla mnie ona jak i Joński to jakgorsze co moze się Łodzi przytrafić. Ta kobieta ma w okół nastenych niekompetentnych karierowiczów, którzy tutaj na forum bzdury piszą byle tylko posadkę dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Facet nie pojmuje skutków swoich dzialań IP: *.toya.net.pl 21.10.10, 21:55 Przede wszystkim Frankowski to z ta konferencją się wygłupił. Trudno o lepszą reklamę...Zdanowskiej. Dzieki temu Zdanowska jest w kazdej relacji w mediach, której czas liczy się...Frankowskiemu. W relacjach medialnych 3/4 czasu to Zdanowska i jej bilbord, a 1/4 Frankowski ze zniczem i smetnymi typami (w Wyborczej to nawet zdjecia Frankowskiego nie dali, co moze i dobrze, bo nieestetyczny jest). Dzięki temu Zdanowska ma darmowy czas w mediach na rachunek Frankowskiego. Dlatego to hasło to mistrzostwo, może nie swiata ale Łodzi. Chylę czoła przed autorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowiarek Re: Facet nie pojmuje skutków swoich dzialań IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.10, 22:02 Rzecz gustu, ale fakt estetyką "fotogieniczną" to on, za chińskiego boga, nie grzeszy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seler Czy to prawda że Zdanowska za Kropy była prezydent IP: *.retsat1.com.pl 21.10.10, 22:10 Beznadzieja ta kandydatka i podobno była wiceprezydentem za Kropiwnickiego gdzieś kotś zamieścił linka może ktoś ma go jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubico Re: Czy to prawda że Zdanowska za Kropy była prez IP: *.xdsl.centertel.pl 21.10.10, 22:45 Proszę uprzejmie;) lodz.gazeta.pl/lodz/51,35136,3839017.html?i=2 Z Panią Hanią to i więcej ciekawych linków się znajdzie;p www.wiadomosci24.pl/artykul/tak_sie_bawi_platforma_51972.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Czy to prawda że Zdanowska za Kropy była prez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 13:56 To tak samo jak Tomaszewski, też był wiceprezydentem u Kropy tylko zdążył niestety rozpie...ć pół miasta, a Zdanowska nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Zdanowska w czapce i z szarfą IP: *.4web.pl 27.10.10, 14:04 www.wiadomosci24.pl/artykul/obchody_68_rocznicy_wybuchu_ii_wojny_swiatowej_w_lodzi_41119.html#6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kioto Re: "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza e IP: *.skomur.pl 29.10.10, 20:29 chyba nigdy nie słyszałeś Zdanowskiej. Ona chwilami nie rozumie i nie wie co mówi. A swoją drogą; za dużo tych co chcą walczyć , za mało chętnych do uczciwej pracy. Zdanowska należy do kochających nic nie robienie...A co do uczciwości; warto posłuchać co mówią o niej Ci wszyscy, którzy z nią pracowali.... Tak leniwa natura. Wstyd dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: millka "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza emocje IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 22:21 Śmieszna ta dyskusja. Dopasowywanie hasła do aktualności? Hasło jest dobre, ale nie ono jest najważniejsze. Najważniejsza jest kandydatka. Bardzo dobra kandydatka. Merytoryczna, konkretna i ciepła w odbiorze. Mój głos ma na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z bilbordu? Czy to ta sama Pani... IP: 178.56.4.* 21.10.10, 22:24 www.wiadomosci24.pl/artykul/obchody_68_rocznicy_wybuchu_ii_wojny_swiatowej_w_lodzi_41119.html#6 Kto to po prawej w tych gustownych spodniach? Czyżby Pani Hanna Fotoshop Zdanowska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witch Re: Czy to ta sama Pani... IP: *.4web.pl 21.10.10, 22:48 Gość portalu: z bilbordu? napisał(a): > rel="nofollow">www.wiadomosci24.pl/artykul/obchody_68_rocznicy_wybuchu_ii_wojny_swiatowej_w_lodzi_41119.html#6 > Kto to po prawej w tych gustownych spodniach? Czyżby Pani Hanna Fotoshop Zdanow > ska? W gustownej czapeczce i szarfie jako "władza" , co ona zrobiła gdy była wiceprezydentem? Możne ujawni swoje osiągnięcia i sukcesy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin to ta sama... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 22:49 Tak, to ta sama. Ale cóż - Śledzińska-Katarasińska jest jeszcze starsza, choć trudno w to uwierzyć. Podobno pani Katarasińska pożerała chrześcijan podczas igrzysk organizowanych przez cesarza Oktawiana Augusta. Wcześniej zaś przetrwała uderzenie meteorytu, które zabiło inne brontozaury. Zdanowska istotnie była wiceprezydentem u Kropiwnickiego (czyli "ch...a w czapce" - jakby ktoś nie pamiętał). Ponadto była zawsze silnie zaprzyjaźniona z "Mirem" Drzewieckim, czyli politykiem zainteresowanym problematyką prawną gier hazardowych. Rzeczywiście - pani Zdanowska kwalifikacje ma wstrząsające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowiarek Re: to ta sama... IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.10, 22:06 O kur de balans, ale...... ;) ) P) !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilo PO to żenada IP: *.retsat1.com.pl 22.10.10, 00:49 To ona też w tych szarfach zapitalała ludzie skąd ta pani??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komica PO to żenada i SLD też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 01:03 Zdanowska i JOŃski to zenująca para, jedno i drugie to dyletanci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: PO to żenada i SLD też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 01:31 A waszczykowski, tomaszewski i reszta to geniusze przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witch Re: PO to żenada i SLD też IP: *.4web.pl 22.10.10, 10:45 To prawda, sama żenada! Może zagłosować na Janowską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin jednak Joński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.10, 16:31 No ale chodzi o to, żeby wybrać kogoś pracowitego i inteligentnego oraz myślącego o czymś więcej niż własna twarz w mediach. Dlatego Dzidziula Janowska też odpada - to osoba strasznie przejęta wyłącznie sobą. Wyjątkowa egocentryczka. Moim zdaniem jednak Joński. Jest młody - a ja już mam dosyć tych politycznych brontozaurów, którzy od zawsze obiecują nam złote góry. Zdanowska np. opowiada jak będzie fajnie, a jest przecież z PO, która rządzi Polską od 3 lat, a w Łodzi rządzi albo współrządzi od lat 8. Może już ku... wystarczy???? Mam serdecznie dosyć tych nieudolnych prawicowych rządów. Oni wszystko potrafią spieprzyć, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoMe Re: "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza e IP: *.smrw.lodz.pl 21.10.10, 22:48 Polityka polityką, zle trzeba przyznać, że fajnie wygląda kobieta na tych banerach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza emocje IP: *.astral.lodz.pl 21.10.10, 22:59 W ostatnich wyborach "musiałem" głosować anty PIS, ale teraz miarka się już przebrała i nie zamierzam wybierać pomiędzy "złym" i "gorszym" bo to żaden wybór. Niestety politycy krajowi, a tym bardziej nasi lokalni prezentują poziom mierny, mam dość tej niekompetencji i tego wyścigu szczurów. Od 89 roku wszystkie opcji polityczne miały pole do popisu Solidarność-SLD-AWS-PSL-UW-PIS-PO-Samoobrona-LPR i diabli wiedzą kto jeszcze. Wszystkie te partie pokazały tylko jedno... swoją niekompetencje i nieudolność. Niestety nasz naród stracił swoje elity w zaborach, wojnach i to co się dzieje teraz to są skutki „długoterminowe” eksterminacji naszej elity intelektualnej, co prawda kilka wybitnych jednostek w naszym społeczeństwie jest, ale one niestety albo stety do polityki się nie mieszają. A wracając do naszego lokalnego podwórka, ciąży nad nami jakieś fatum, ostatnie lata (a tym bardziej ostatnie miesiące) pokazują dobitnie jacy ludzie nami rządzą. Gdzie jest Euro 2012, gdzie jest ESK 2016, gdzie jest Dell, gdzie jest Philips itd. To tylko sztandarowe osiągnięcia naszej elyty politycznej. NIE GŁOSUJE na was BO wam JUŻ NIEWIERZĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Widzew Gdzie jest Euro 2012 Zdanowska??? IP: *.onlinehome-server.com 21.10.10, 23:16 Byłaś wice odpowiedzialnym za wniosek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Nie dla Zdanowskiej jako prezydenta Łodzi! IP: *.pai.net.pl 21.10.10, 23:16 Zdanowska już pokazała jak "walczy" o nasze miasto przy losowaniu miast do ESK, gdzie Łódź została wyeliminowana przez jej partię! Zdecydowane NIE dla tej Pani w przyszłych wyborach. Nasze miasto traktowane jest drugorzędnie. Nie ma na kogo głosować. Z czworga złego już wolę SLD, bo przynajmniej jest jakoś związana z naszym miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witch czy Joński gdzieś pracował? IP: *.4web.pl 22.10.10, 10:52 Czy kandydat Joński kiedykolwiek gdzieś naprawdę pracował? Mam na myśli prawdziwą prace, a nie etat w urzędzie czy podobną "działalność". Czy zrobił w życiu cokolwiek, poza tym że jest partyjnym aktywistą??? Tak w ogóle, co on q wie o prawdziwym życiu? Aparatczyk partyjny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin tak, Joński pracował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.10, 16:32 Tak, pracował. Był szefem marketingu w firmie turystycznej, zarządzającej hotelami. A jego ojciec od wielu lat (jeszcze za komuny zdaje się) ma firmę budowlaną. Więc zna problemy ludzi pracujących na własny rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Joński wie jak ustawć siebie i kumpli IP: *.4web.pl 25.10.10, 12:06 wie jak ustawić siebie i kumpli www.dzienniklodzki.pl/stronaglowna/304636,wiceprezydent-lodzi-dariusz-jonski-zatrudnia-rodzinnie,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Joński pracował na kilku etatach jednocześnie IP: *.4web.pl 25.10.10, 15:59 bardzo zapracowany na kilku etatach lodz.naszemiasto.pl/artykul/326916,ile-etatow-ma-wiceprezydent-dariusz-jonski,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
renard_astucieux "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza emocje 22.10.10, 04:30 Jakoś rzeczownik "Samoobrona" i "normalność" dziwnie wyglądają obok siebie...... Odpowiedz Link Zgłoś
coo-ler "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza emocje 22.10.10, 06:11 Pan Frankowski widocznie nie rozumie, że walczyć można niekoniecznie Z KIMŚ, ale i O COŚ. A hasło jest OK, bo pokazuje determinację kandydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 08:37 coo-ler napisał: > Pan Frankowski widocznie nie rozumie, że walczyć można niekoniecznie Z KIMŚ, al > e i O COŚ. A hasło jest OK, bo pokazuje determinację kandydatki. Ja tez nie wiem o co chce ta pani walczyć/ niech dokładnie nam przyblizy moze ja poprzemy, ale teraz sa same ogólniki i jeszcze ta SSS, której Łódź nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witch Zdanowska walczy o ciepłe posadki dla klanu z PO IP: *.4web.pl 22.10.10, 10:57 i tyle. Jakoś nie walczyła "o Łódź" gdy była wiceprezydentem u Kropy, i jako posłanki też jej nie było widać walczącej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walczak Re: "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza e IP: 91.193.160.* 22.10.10, 13:09 Też mi się podoba. W Polsce Ludowej również walczyliśmy. Wtedy o jeszcze szczytniejszy cel, o POKÓJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziak "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza emocje IP: 195.205.240.* 22.10.10, 08:10 haha to ja zapytam walczacą paniazadanowska co takiego wywalczyla dla lodzi bedac 3 lata poslem z lodzi??????? NIC Milego walczenia dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza emocje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 10:00 Do naszego prawa wyborczego powinniśmy wprowadzić zapis o możliwości odwoływania przez wyborców radnego,posła i senatora.Wtedy radny ,poseł lub senator realizował by swój program wyborczy dla swoich wyborców a nie dla partii.Teraz to przed wyborami obiecują nam wszystko a z chwilą wygrania wyborów nie realizują tych obietnic,a realizują programy partii do której zwykle należą.Takie prawo istnieje w kilku krajach UE-istniało również w II RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenot z bedlna mordujemy dla Łodzi - równie kretyńskie a krótsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 11:21 mordujemy dla Łodzi - równie kretyńskie a krótsze, ręce opadają - i wszystko inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rl "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza emocje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 11:54 Dziękuję obecnej władzy za Cameraimage w Bydgoszczy - muszę się wstydzić przed przyjaciółmi w USA, UK i Francji. Nie wspominam o 2016... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza emocje IP: 89.108.235.* 22.10.10, 13:50 Hanna Zdanowska chce walczyć o : lepsze drogi , koleje, lotniska , o czyste ulice, estetyczne budynki ,chce poprzez walkę O łódź uczynić nasze miasto przyjaznym i nowoczesnym , w całej tej kampanii nie ma słowa o walce z kimś ,wydaje mi się że kontrkandydat nie powinien komentować hasła wyborczego Hanny Zdanowskiej , którego nawet nie zrozumiał, (a to już o czyś świadczy............) Hasło Hanny Zdanowskiej wzbudza emocje , oczywiście że tak pozytywne emocje bo jeszcze nie mieliśmy tak zdeterminowanego do działania kandydata na prezydenta naszego miasta. Ja przyłączam się do tej walki o nasze miasto i głosuję na Hannę Zdanowską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KICIA "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza emocje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 21:19 Czy to ta paniusia co to F1 w Łodzi widziała??? Czy to ta sama co to lubi tańczyc na stole i gdzie się da? Toż to emocjonalnie nie za bardzo- ta pani !!Chora na blichtr,szpan,cudactwa za cudzą kase,zapatrzona w siebie-cudo jednym słowem i nie-do-pieszczona kobitka chyba. Może bezpieczniej wydac ją za jakiego męża a nie na prezydenta !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono33 "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza emocje IP: *.retsat1.com.pl 22.10.10, 21:53 Łódź jest na szarym końcu w Polsce, walczmy o jej dobre imię o to, zeby jako centralne miasto naszego kraju było wykorzystane w całym swoim strategicznym potencjale. Ci co chcą to rozumieją, inni zazdroszczą... Tylko Zdanowska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowiarek "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza emocje IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.10, 22:23 Żyję w tym Mieście od urodzenia. Kocham je miłością bezmierną, acz bolesną i nieodwzajemnioną... Moim zdaniem, Łódź ma niefart do rządzących - potrafią tylko zamydlić oczy wyborcom. Z jakiegoś powodu, nie dochowaliśmy się PRAWDZIWYCH Samorządowców. Wszystkie opcje polityczne traktują to Miasto jako trampolinę do dalszego awansu dla swoich, za przeproszeniem, członków .... Czy znajdzie się ktoś, komu rzeczywiście na tym nieszczęsnym mieście będzie ZALEŻAŁO ? Kto potraktuje jego rozwój o dobrobyt jako sprawę, tak niemodnego dziś, HONORU ? I czy ten KTOŚ znajdzie SWOICH WYBORCÓW ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian "Walczmy o Łódź". Hasło Zdanowskiej wzbudza emocje IP: *.internet.piotrkow.pl 23.10.10, 23:11 Frankowski nie istnieje, więc takie kretyńskie konferencyjki mają mu pomóc, tylko w czym? kto zagłosuje na Samoobronę? Ludzie dajcie spokój. Hanka rób swoje i sie pierdołami nie przejmuj! Odpowiedz Link Zgłoś