Gość: Tomas IP: 212.191.74.* 06.04.04, 12:41 W dzisiejszym DŁ jest ogłoszenie o naborze pracowników do LPR filia Łódź. Świadczenie usług ma zacząć się od 1 maja (o ile dobrze pamiętam). Jest zatem szansa, że doczekamy się LPR w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: LPR w Łodzi od maja 06.04.04, 16:20 co to jest LPR, poza pewną wzniosłą, broniącą interesy Prawdziwych Polaków partią polityczną? Odpowiedz Link Zgłoś
default_user Re: LPR w Łodzi od maja 06.04.04, 16:42 Lotnicze Pogotowie Ratunkowe Pozdrawiam M..M P.S. A o jakiej partii mówisz, bo dawno w kościele nie byłem? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: LPR w Łodzi od maja 06.04.04, 22:42 skrót przyniósł mi na myśl Ligę Polskich Rodzin z Pięknym Romanem na czele:-) (co to ojcem został...po raz drugi?trzeci?). :-) coś osłabła w wydźwięku...teraz Prawdziwi Polacy ufają Samoobronie.Niestety:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: LPR w Łodzi od maja IP: *.toya.net.pl 07.04.04, 00:20 Aż dziwię się, że jeszcze tutaj FROST nikogo niezbluzgał, tak jak to było kilka miesięcy temu, kiedy głosił hasło "Nie będzie LPR na Lublinku!". Odpowiedz Link Zgłoś
krzykowal Od 15 maja - docelowo z heliportem :) 14.04.04, 13:19 lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/356851.html pzdr Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
default_user Re: Od 15 maja - docelowo z heliportem :) 14.04.04, 16:00 Ciekaw jestem tego śmigłowca. W zeszłorocznych doniesieniach mowa była o Mi-2 PLUS, a ostatnio wyszła sprawa, że są one nie do końca zgodne z dyrektywami UE (EU dla anglistów). Coś się przebąkiwało o zakupie Eurokopterów lub Agust... Może któryś z nich trafi na Lublinek? ech .... pomarzyć... Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś