alojzy13 06.11.10, 21:37 Wieczorek dla ludzi Poranek dla Zgierza PASUJE JAK PIES DO JEŻA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sh4rky Re: Wieczorek dla ludzi? 07.11.10, 20:15 Tak samo jak jej brak jakiegokolwiek programu... Odpowiedz Link Zgłoś
wichrzyciel Re: Wieczorek dla ludzi? 19.11.10, 13:27 Na szczęście Artur Dunin proponuje jako jedyny z kandydatów bardzo obszerny program dla Zgierza. Warto się zapoznać z kompleksowym pomysłem na nasze miasto, z którego wynika dużo więcej niż tylko puste hasła konkurentów... Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawa.live Re: Wieczorek dla ludzi? 19.11.10, 14:27 Tak ,jak w wierszyku " baloniku mój malutki rośnij duży okrąglutki, balon urósł że aż strach przebrał miarę no i trach!!!" i tak jest z programem pana Dunina. Odpowiedz Link Zgłoś
heraz Re: Wieczorek dla ludzi? 19.11.10, 13:35 alojzy13 napisał: > Wieczorek dla ludzi > Poranek dla Zgierza > PASUJE JAK PIES DO JEŻA Świetny wierszyk, akurat na poziomie kampanii obecnego prezydenta. Tyle samo się z niego dowiedziałam co z programu Pana Sokoła. A z resztą pies i jeż to przynajmniej ssaki, więc jeszcze bardziej ptaszek nie pasuje do tego miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
taa.ehe Re: Wieczorek dla ludzi? 23.11.10, 22:37 a czego się można dowiedzieć z programu pani Wieczorkowej??? Albo lepiej - z jej doświadczenia w odniesieniu do miasta?? (Zgierza!!) Odpowiedz Link Zgłoś
dgr30 Re: Wieczorek dla ludzi? 23.11.10, 22:45 Z programu Pani "Wieczorkowej" można dowiedzieć się chociaż tego, że takowy istnieje, w przeciwieństwie do programu Pana Sokoła, którego jeszcze chyba NIKT prócz niego samego nie miał okazji widzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
pot-pouri Re: Wieczorek dla ludzi? 23.11.10, 23:40 Z wielką radością zapoznalibyśmy się z jej planami na miasto. Tak konkretnie. Bo słyszy się tylko, że wywali 70% urzędników (będą pracować jej studenci) i zwolni (czyt. wymieni) wszystkich w jednostkach miejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
kamw1807 I słusznie 24.11.10, 02:36 pot-pouri napisała: > Z wielką radością zapoznalibyśmy się z jej planami na miasto. Tak konkretnie. B > o słyszy się tylko, że wywali 70% urzędników (będą pracować jej studenci) i zwo > lni (czyt. wymieni) wszystkich w jednostkach miejskich. I w stu procentach popieram!! Dosyc grzania stołków i brania za to kasy, to każdy potrafi, wierzę że na miejscach tych którzy nie robią nic zasiądo ludzie, którzy na to zasługują i będą na danych stanowiskach godnie pracowac. Popieram pomysł pani Iwono!! Odpowiedz Link Zgłoś
taa.ehe Re: I słusznie 24.11.10, 08:23 Pewnie!! ja też popieram ten pomysł pani Wieczorkowej!! Bo miasto to przecież przedszkole dla kursantów, a w końcu gdzie indziej jak nie za pieniądze publiczne robić sobie poligon doświadczalny??? Odpowiedz Link Zgłoś
pot-pouri Re: I słusznie 24.11.10, 08:41 W sumie trzeba było od razu zacytowac calość: "będą pracować studenci za miskę ryżu". Sorry, ale jak ktoś głosi takie opinie, nawet pół żartem, nie zasługuje na wiele szacunku... Zwłaszcza w oczach rzeczonych studentów. I podłym jest drogi/droga kamw1807 twierdzenie, że wszyscy "grzeja stołki". To miasta ma naprawdę wiele zaangażowanych, wartościowych osób, które pracują rzetelenie i uczciwie. Zupełnie nie pojmuję dlaczego tego nie jesteś w stanie zauważyć. Nie życzę Pani Wieczorek zwycięstwa, ale jeśli tak sie stanie, mam nadzieje, że pokaże tyle klasy co Sokół i nie powywala Bogu ducha winnych ludzi tylko dlatego, że pracowali w jego kadencji. Jasne, że chce się współpracować z ludxmi,których się zna i którym się ufa, ale niech w tym będzie odrobina merytoryki!! Odpowiedz Link Zgłoś