Dodaj do ulubionych

Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata (wideo)

• icc217 Prymitywne metody 11.11.10, 00:49
      Odrzucic!
    • mala_karolcia Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata [WIDEO] 11.11.10, 01:34
      A nikt nie zwrócił uwagi na ""modelki"", dla mnie to jest straszne ktoś wcisnął im że bedą modelkami i wystąpią w spocie wyborczym a wykorzystuje się te dziewczyny w haniebny sposób

WSTYD ŻE KANDYDAT BIERZE UDZIAŁ I FIRMUJE TO SWOIM NAZWISKIEM
      • Gość: Zuza Zazdrosna sławy zazdrościsz i urody IP: *.180.65.17.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.11.10, 05:42
        A mnie siè podoba klip i modelki teź. Mają mój głos.
    • maciejkozlowski Ale ciul, buractwo, cham z gnojem na butach ! 11.11.10, 07:40
      Po prostu - polityk. To wyjaśnia poziom tego Pana.
      Boże , co za tuman !!!
      • Gość: KNOT Re: Ale ciul, buractwo, cham z gnojem na butach ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 11:58
        ALE CI WALI!!!
        K****WA CO TY KMIOCIE WYPISUJESZ!!!!
    • big_news To w tym filmiku są... 11.11.10, 08:04
      nagie kobiety?!
      Widać mam jakiś porządny filtr, bo widzę przyodziane (skromnie, fakt, ale jednak) panienki.
      Większości wpisów nie ma co komentować. Wyziera z nich kołtuneria i hipokryzja. Bez trudu sobie wyobrażam, że gdyby podobnie "rozebrany" spot promował panią Z. lub pana J., ci sami krytycy pialiby z zachwytu nad nowoczesnością pomysłu. Ot, typowi "oświeceni".
      Aha.
      Ewentualnych polemistów z góry zawiadamiam, że pan Tomaszewski nie jest absolutnie moim faworytem i głosu ode mnie tak czy siak nie dostanie.
      • Gość: bubar-bubar Re: To w tym filmiku są... IP: *.toya.net.pl 11.11.10, 10:55
        widac bardzo sie rozczarowales sie, ze z bobrami na wierzchu nie bigaja
    • Gość: dp E, tam gołe, nawet nie wiadomo czy mają włoski IP: *.toya.net.pl 11.11.10, 08:12
      a jak wiadomo włoski to podstawa kultury..
    • Gość: gosia Re: Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata (w IP: *.icpnet.pl 11.11.10, 09:12
      Co za buras...............aa cona to babcie moherowe.........na pewno nie pójdą głosować na takiego oszołoma..................Pisowcy jzu sie pokazali na co ich stac ..............kto mu podpowiedział o takiej reklamie .MATKO jedyna co za dno ..........pewnie musi sie wyspowiadać gamon jeden
      • Gość: zuza Popiera go Olechowski,Frasyniuk popieram i ja IP: 84.40.236.* 12.11.10, 07:41
        Popiera go Olechowski,Frasyniuk popieram i ja
    • fichtel1 Gosc wyglada jak trumniarz 11.11.10, 09:25
      Pewnie Łodzi wbije gwóźdź do trumny. Nagosc tych babek jest w tym spocie bardzo...prosektoryjna.
      • Gość: Augustyn Chamy na łódzkim forum IP: *.lodz.mm.pl 11.11.10, 09:37
        Primo: modelki nie są nagie. Maja majteczki i zasłaniają piersi.
        Secundo: nawet gdyby były-co z tego?
        Ergo: klip, jak klip; widziałem gorsze (polecam sldowskie: jedna kandydatka reklamuje swoje rajtki i śpiewa disco polo, a u nas w Łodzi na przykład klip Bergera-żenujący).
        Augustyn
        P.s. Też na Pana Tomaszewskiego nie zagłosuję. Bo na nikogo nie zagłosuję. Do niegłosowania zachęcam.
        • Gość: ŚP krzysztof L. Re: Chamy na łódzkim forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 12:01
          A JA GO POPIERAM!
          ZAGLOSUJE NA NIEGO
          FACET Z JAJAMI1
    • knik Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata [WIDEO] 11.11.10, 09:36
      Rozumiałabym, gdyby był to klip wyborczy byłego prezydenta Olsztyna.
    • the_rest hahaha 11.11.10, 09:45
      mistrz :>>>
    • desidero1 bp Ziółek milczy 11.11.10, 09:51
      Na razie nie wypowiada się o metodach dążenia do władzy swojego ulubieńca
    • ziom2006 Katastrofa 11.11.10, 09:51
      Najgorszy klip wyborczy, jakikolwiek widziałem.
      Już Kononowicz był lepszy;)
    • minigry.amor.pl Ten facet ma jaja 11.11.10, 10:20
      Szkoda, ze to kumpel pasożyta Żydowicza. :(
      • Gość: blink Re: Ten facet ma jaja IP: *.toya.net.pl 11.11.10, 11:03
        czyli twoj pupil Tomaseski nie ma jaj, a ty na sile prubujesz mu je doczepic

ps. a jezeli juz, to kto jak kto, ale wlasnie Zydowicz to ma jaja
    • gosiakz postraszono mnie sądem za "nagie modelki" 11.11.10, 11:21
      cyt. z prywatnej poczty : od Familia-e-biznes
      "Po pierwsze, te modelki nie są nagie, są w majtkach, a nawet mają biustonosze...
      Po drugie, co do mieszkania, to było to zagwarantowane w umowie jako mieszkanie służbowe.

Zatem w obydwu przypadkach są to pomówienia karalne sądownie...

Formela.Regina@wp.pl "
      • presse123 Re: postraszono mnie sądem za "nagie modelki" 11.11.10, 15:28
        gosiakz napisała:

> cyt. z prywatnej poczty : od Familia-e-biznes
        > "Po pierwsze, te modelki nie są nagie, są w majtkach, a nawet mają biustonosze.
        > ..
        > Po drugie, co do mieszkania, to było to zagwarantowane w umowie jako mieszkanie
        > służbowe.
        >
        > Zatem w obydwu przypadkach są to pomówienia karalne sądownie...
        >
        > Formela.Regina@wp.pl "

Za gacie lub też ich brak można powędrować do kicia? Słuszną politykę uprawia Formela.Regina. Pewnie jakiś zwarzony mecenas z katedry prawa gospodarczego UŁ.
      • gosiakz c.d. od Formela.Regina@wp.pl 11.11.10, 17:43
        "Nie ubeckie metody, ale trzeba być uczciwym i postępować zgdnie z prawem i obyczajem. Krytykowane przeze mnie wypowiedzi dotyczyły nie faktów, ale potwarzy, a tego robić nie wolno. Jest Pani sędzią? A jeśli jest, to trzeba przedstawić dowody pod osąd, a nie takie czy inne opinie... SOWA nie stosuje metod Gazety Wyborczej...
        Formela.Regina@wp.pl "
    • gro-szek62 Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata [WIDEO] 11.11.10, 11:43
      Za prezydenturę tego pana z góry dziękujemy,(BOŻE UCHOWAJ!!!),przecież to za jego przyzwoleniem i wielkim poparciem dla działań prezesa MPK p. WĄSOWICZA doprowadzili to przedsiębiorstwo (TABOR) do RUINY!!!!!!.Zawsze był dumny z tego pseudo menadżera i cudownego uzdrowiciela.
      • Gość: ankax Re: Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata [W IP: *.toya.net.pl 11.11.10, 14:59
        czy ksieza mieli osobna sesje w wersji pol-hard, mam nadzieje ze tylko bez gory:)
        • Gość: ankax Re: Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata [W IP: *.toya.net.pl 11.11.10, 15:10
          www.youtube.com/watch?v=ZWT3izgLQJA
          i jaki zgrabny slalomik:)
          • presse123 Nagie modelki w klipie wyborczym 11.11.10, 15:32
            Co by nie mówić to imponuje opinii kandydat ŁPO na stolec prezydencki. Brzydzi się się pryncypałem co powędrował do publicznego skarbca i zaczyna się dobrze czuć w otoczeniu pięknych kobiet. Wyobrażam sobie urząd miasta z przemykającymi się kobietami w samych tylko gaciach. Bezcenne. Będę głosować na Włodka.
    • desidero1 goły kandydat 11.11.10, 15:35
      Byłby bardziej wymowny
    • aaa202 Spot nośny jak skecz kolonijny 11.11.10, 16:06
      Może zamiast tych dziewcząt trzeba było zatrudnić modeli, których nagość byłaby jakoś nieestetyczna, niezgodna z kanonem - otyłych, kalekich, starych? Zostaje się z wrażeniem, że chodziło tylko o to, by kandydat ruchem konika szachowego poobcierał się o młode kobiety.
      Nielogiczne.
      • Gość: gość Re: Spot nośny jak skecz kolonijny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.10, 16:13
        Już taki był. W katedrze. Na nasz koszt, Podatników. Ziółek arcypasterz nie doszukał się obrazy majestatu po powzięciu wiedzy z czyjej inicjatywy ów nagus się pojawił w Domu Bożym.
        • Gość: ankax Re: Spot nośny jak skecz kolonijny IP: *.toya.net.pl 11.11.10, 16:40
          no nie kazda mloda jest ladna juz widze jak zaglosuja:) te brzydsze od tamtych, hehe
    • studiodesign Gołe z tyłu a przodu ? 11.11.10, 20:46
      GDZIE TU MOWA O KULTURZE.
    • Gość: Roman K Inne spoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 21:09
      Czy ktoś z was widział spoty warte obejrzenia? Chodzi mi o kandydatów z Łodzi. Z ciekawszych znalazłem tylko ten www.youtube.com/watch?v=5Pj5BHP5or0
      Widziałem też spot zdanowskiej, ale do ciekawych to on nie należy.

Roman K
    • wiseangel Najlepszy spot!!!:) 11.11.10, 22:19
      Dzisiaj znajomy podesłał mi spot gościa kandydującego na Polesiu. Przyznam, że byłem sceptyczny, ale naprawdę się zdziwiłem :)
      Oryginalny, świeży i treściwy.
      Polecam warto obejrzeć
      www.youtube.com/watch?v=5Pj5BHP5or0
      Short, sharp and sweet :)
      • Gość: minia Re: Najlepszy spot!!!:) IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.10, 23:56
        najwidoczniej to jest wszystko co ten Pan ma do powiedzenia. ja jednak wolę lepiej oddać swój głos...
        • wiseangel Re: Najlepszy spot!!!:) 12.11.10, 00:38
          przynajmniej nie marnuje mojego czasu na opowiadanie jakie to cuda wianki zrobi. Dla mnie jego dotychczasowy zyciorys i osiagniecia w LSSe mowia za siebie. Po co mowic wiecej?
          • Gość: ankax Re: Najlepszy spot!!!:) IP: *.toya.net.pl 12.11.10, 05:24
            pytanie dla pannow:)?? coz to za klub ze tak czerwono
            magnes czy cabaret?
            a jak smiga miedzy tyleczkami:) zeby sie tylko nie otrzec,
            co na to zona:)
            hihi
            • Gość: ankax Re: Najlepszy spot!!!:) IP: *.toya.net.pl 12.11.10, 05:27
              a to dla zdanowskiej:) bawimy sie w sklepie z ludzmi
              • Gość: misiek Re: Najlepszy spot!!!:) IP: *.toya.net.pl 12.11.10, 05:28
                buahaha
                • Gość: ankax Re: Najlepszy spot!!!:) IP: *.toya.net.pl 12.11.10, 05:30
                  www.youtube.com/watch?v=tiexL3GQ2wA&NR=1
                  a to propozycja dla zdanowskiej i w sklepie i z ludzmi cos chinskiego
            • Gość: wesoły romek Re: Najlepszy spot!!!:) IP: *.toya.net.pl 12.11.10, 09:26
              Sądzę, że lepiej by wypadł np. na Dworcu Fabrycznym. Nawet bez panienek. Atmosfera na pewno byłaby bardziej swojska....:D
    • duck-hunter pomysł dobry ale wykonanie drewniane.. a i dziewcz 12.11.10, 09:33
      yny mogły być ładniejsze ;))
      • Gość: gosc wykonanie drewniane,bo Tomaszek to pinokio IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.10, 11:30
        tylko patrzeć jak kinol mu rośnie
        • Gość: ankax Re: wykonanie drewniane,bo Tomaszek to pinokio IP: *.toya.net.pl 12.11.10, 18:42
          i fajnie ze spot jest, teraz mozemy mowic i pisac, bo wasze sztaby jak tv radio pana tomaseskiego mamy w dupie, sorki admin, ale to jest na spocie, niewatpiliwe jest dupa wypieta na prezydenta, dziekujemy, jak masz laska na imie?
    • Gość: ankax Re: Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata (w IP: *.toya.net.pl 12.11.10, 19:31
      no moze gdzies w afryce jakis makumba se robil kariere z tylkiem laski topless, tylko one sie przodem pokazuja, a tylkiem do kamery czyli, laska topless wystepuje tylkiem, to jak nazwac taka od tylka? tylkoless? with prezydent tomaseski

dla laski pozdrowienia du.. nawet niezle wyszla na jego tle
    • aniabajk Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata [WIDEO] 13.11.10, 13:21
      w końcu nic co ludzkie nie jest mi obce ;)
    • Gość: Roman Re: Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata (w IP: *.chello.pl 13.11.10, 15:09
      to jest dobre -
      oglądałem stronę www. WT przeczytałem program i powiem wam po prostu WARTO
      - rozsądny koleś i tyle a co najważniejsze z dala od głównej bijatyki politycznej
      • tristram.shandy01 Re: Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata (w 13.11.10, 16:35
        No nieźle, chyba jesteś ze sztabu Włodzia bo nie napisałeś chyba nic co miało by związek z rzeczywistością. Rozsądny koleś od toru f1 i zadłużania Łodzi na potęgę.
      • Gość: oj wesoły Romek z rynku przy Dolnej ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.10, 20:28
        pasujesz do takiego wesołka, co lata po rynku i wciska staruszkom autoreklamy Tomaseskiego .......hehehe
    • president007 To cichodajki a nie modelki 15.11.10, 18:56
      Prosze tego badziewia nie nazywac modelkami..to sa normalne cichodajki.. za kase zrobia wszystko.. i takiego loda wykrecily za kase.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka