mala_karolcia Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata [WIDEO] 11.11.10, 01:34 A nikt nie zwrócił uwagi na ""modelki"", dla mnie to jest straszne ktoś wcisnął im że bedą modelkami i wystąpią w spocie wyborczym a wykorzystuje się te dziewczyny w haniebny sposób WSTYD ŻE KANDYDAT BIERZE UDZIAŁ I FIRMUJE TO SWOIM NAZWISKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Zazdrosna sławy zazdrościsz i urody IP: *.180.65.17.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.11.10, 05:42 A mnie siè podoba klip i modelki teź. Mają mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Ale ciul, buractwo, cham z gnojem na butach ! 11.11.10, 07:40 Po prostu - polityk. To wyjaśnia poziom tego Pana. Boże , co za tuman !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KNOT Re: Ale ciul, buractwo, cham z gnojem na butach ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 11:58 ALE CI WALI!!! K****WA CO TY KMIOCIE WYPISUJESZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news To w tym filmiku są... 11.11.10, 08:04 nagie kobiety?! Widać mam jakiś porządny filtr, bo widzę przyodziane (skromnie, fakt, ale jednak) panienki. Większości wpisów nie ma co komentować. Wyziera z nich kołtuneria i hipokryzja. Bez trudu sobie wyobrażam, że gdyby podobnie "rozebrany" spot promował panią Z. lub pana J., ci sami krytycy pialiby z zachwytu nad nowoczesnością pomysłu. Ot, typowi "oświeceni". Aha. Ewentualnych polemistów z góry zawiadamiam, że pan Tomaszewski nie jest absolutnie moim faworytem i głosu ode mnie tak czy siak nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubar-bubar Re: To w tym filmiku są... IP: *.toya.net.pl 11.11.10, 10:55 widac bardzo sie rozczarowales sie, ze z bobrami na wierzchu nie bigaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp E, tam gołe, nawet nie wiadomo czy mają włoski IP: *.toya.net.pl 11.11.10, 08:12 a jak wiadomo włoski to podstawa kultury.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata (w IP: *.icpnet.pl 11.11.10, 09:12 Co za buras...............aa cona to babcie moherowe.........na pewno nie pójdą głosować na takiego oszołoma..................Pisowcy jzu sie pokazali na co ich stac ..............kto mu podpowiedział o takiej reklamie .MATKO jedyna co za dno ..........pewnie musi sie wyspowiadać gamon jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Popiera go Olechowski,Frasyniuk popieram i ja IP: 84.40.236.* 12.11.10, 07:41 Popiera go Olechowski,Frasyniuk popieram i ja Odpowiedz Link Zgłoś
fichtel1 Gosc wyglada jak trumniarz 11.11.10, 09:25 Pewnie Łodzi wbije gwóźdź do trumny. Nagosc tych babek jest w tym spocie bardzo...prosektoryjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Augustyn Chamy na łódzkim forum IP: *.lodz.mm.pl 11.11.10, 09:37 Primo: modelki nie są nagie. Maja majteczki i zasłaniają piersi. Secundo: nawet gdyby były-co z tego? Ergo: klip, jak klip; widziałem gorsze (polecam sldowskie: jedna kandydatka reklamuje swoje rajtki i śpiewa disco polo, a u nas w Łodzi na przykład klip Bergera-żenujący). Augustyn P.s. Też na Pana Tomaszewskiego nie zagłosuję. Bo na nikogo nie zagłosuję. Do niegłosowania zachęcam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚP krzysztof L. Re: Chamy na łódzkim forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 12:01 A JA GO POPIERAM! ZAGLOSUJE NA NIEGO FACET Z JAJAMI1 Odpowiedz Link Zgłoś
knik Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata [WIDEO] 11.11.10, 09:36 Rozumiałabym, gdyby był to klip wyborczy byłego prezydenta Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
desidero1 bp Ziółek milczy 11.11.10, 09:51 Na razie nie wypowiada się o metodach dążenia do władzy swojego ulubieńca Odpowiedz Link Zgłoś
ziom2006 Katastrofa 11.11.10, 09:51 Najgorszy klip wyborczy, jakikolwiek widziałem. Już Kononowicz był lepszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Ten facet ma jaja 11.11.10, 10:20 Szkoda, ze to kumpel pasożyta Żydowicza. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blink Re: Ten facet ma jaja IP: *.toya.net.pl 11.11.10, 11:03 czyli twoj pupil Tomaseski nie ma jaj, a ty na sile prubujesz mu je doczepic ps. a jezeli juz, to kto jak kto, ale wlasnie Zydowicz to ma jaja Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz postraszono mnie sądem za "nagie modelki" 11.11.10, 11:21 cyt. z prywatnej poczty : od Familia-e-biznes "Po pierwsze, te modelki nie są nagie, są w majtkach, a nawet mają biustonosze... Po drugie, co do mieszkania, to było to zagwarantowane w umowie jako mieszkanie służbowe. Zatem w obydwu przypadkach są to pomówienia karalne sądownie... Formela.Regina@wp.pl " Odpowiedz Link Zgłoś
presse123 Re: postraszono mnie sądem za "nagie modelki" 11.11.10, 15:28 gosiakz napisała: > cyt. z prywatnej poczty : od Familia-e-biznes > "Po pierwsze, te modelki nie są nagie, są w majtkach, a nawet mają biustonosze. > .. > Po drugie, co do mieszkania, to było to zagwarantowane w umowie jako mieszkanie > służbowe. > > Zatem w obydwu przypadkach są to pomówienia karalne sądownie... > > Formela.Regina@wp.pl " Za gacie lub też ich brak można powędrować do kicia? Słuszną politykę uprawia Formela.Regina. Pewnie jakiś zwarzony mecenas z katedry prawa gospodarczego UŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz c.d. od Formela.Regina@wp.pl 11.11.10, 17:43 "Nie ubeckie metody, ale trzeba być uczciwym i postępować zgdnie z prawem i obyczajem. Krytykowane przeze mnie wypowiedzi dotyczyły nie faktów, ale potwarzy, a tego robić nie wolno. Jest Pani sędzią? A jeśli jest, to trzeba przedstawić dowody pod osąd, a nie takie czy inne opinie... SOWA nie stosuje metod Gazety Wyborczej... Formela.Regina@wp.pl " Odpowiedz Link Zgłoś
gro-szek62 Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata [WIDEO] 11.11.10, 11:43 Za prezydenturę tego pana z góry dziękujemy,(BOŻE UCHOWAJ!!!),przecież to za jego przyzwoleniem i wielkim poparciem dla działań prezesa MPK p. WĄSOWICZA doprowadzili to przedsiębiorstwo (TABOR) do RUINY!!!!!!.Zawsze był dumny z tego pseudo menadżera i cudownego uzdrowiciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankax Re: Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata [W IP: *.toya.net.pl 11.11.10, 14:59 czy ksieza mieli osobna sesje w wersji pol-hard, mam nadzieje ze tylko bez gory:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankax Re: Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata [W IP: *.toya.net.pl 11.11.10, 15:10 www.youtube.com/watch?v=ZWT3izgLQJA i jaki zgrabny slalomik:) Odpowiedz Link Zgłoś
presse123 Nagie modelki w klipie wyborczym 11.11.10, 15:32 Co by nie mówić to imponuje opinii kandydat ŁPO na stolec prezydencki. Brzydzi się się pryncypałem co powędrował do publicznego skarbca i zaczyna się dobrze czuć w otoczeniu pięknych kobiet. Wyobrażam sobie urząd miasta z przemykającymi się kobietami w samych tylko gaciach. Bezcenne. Będę głosować na Włodka. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Spot nośny jak skecz kolonijny 11.11.10, 16:06 Może zamiast tych dziewcząt trzeba było zatrudnić modeli, których nagość byłaby jakoś nieestetyczna, niezgodna z kanonem - otyłych, kalekich, starych? Zostaje się z wrażeniem, że chodziło tylko o to, by kandydat ruchem konika szachowego poobcierał się o młode kobiety. Nielogiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Spot nośny jak skecz kolonijny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.10, 16:13 Już taki był. W katedrze. Na nasz koszt, Podatników. Ziółek arcypasterz nie doszukał się obrazy majestatu po powzięciu wiedzy z czyjej inicjatywy ów nagus się pojawił w Domu Bożym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankax Re: Spot nośny jak skecz kolonijny IP: *.toya.net.pl 11.11.10, 16:40 no nie kazda mloda jest ladna juz widze jak zaglosuja:) te brzydsze od tamtych, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman K Inne spoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 21:09 Czy ktoś z was widział spoty warte obejrzenia? Chodzi mi o kandydatów z Łodzi. Z ciekawszych znalazłem tylko ten www.youtube.com/watch?v=5Pj5BHP5or0 Widziałem też spot zdanowskiej, ale do ciekawych to on nie należy. Roman K Odpowiedz Link Zgłoś
wiseangel Najlepszy spot!!!:) 11.11.10, 22:19 Dzisiaj znajomy podesłał mi spot gościa kandydującego na Polesiu. Przyznam, że byłem sceptyczny, ale naprawdę się zdziwiłem :) Oryginalny, świeży i treściwy. Polecam warto obejrzeć www.youtube.com/watch?v=5Pj5BHP5or0 Short, sharp and sweet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia Re: Najlepszy spot!!!:) IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.10, 23:56 najwidoczniej to jest wszystko co ten Pan ma do powiedzenia. ja jednak wolę lepiej oddać swój głos... Odpowiedz Link Zgłoś
wiseangel Re: Najlepszy spot!!!:) 12.11.10, 00:38 przynajmniej nie marnuje mojego czasu na opowiadanie jakie to cuda wianki zrobi. Dla mnie jego dotychczasowy zyciorys i osiagniecia w LSSe mowia za siebie. Po co mowic wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankax Re: Najlepszy spot!!!:) IP: *.toya.net.pl 12.11.10, 05:24 www.youtube.com/watch?v=ZWT3izgLQJA pytanie dla pannow:)?? coz to za klub ze tak czerwono magnes czy cabaret? a jak smiga miedzy tyleczkami:) zeby sie tylko nie otrzec, co na to zona:) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankax Re: Najlepszy spot!!!:) IP: *.toya.net.pl 12.11.10, 05:27 www.youtube.com/watch?v=ZWT3izgLQJA a to dla zdanowskiej:) bawimy sie w sklepie z ludzmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankax Re: Najlepszy spot!!!:) IP: *.toya.net.pl 12.11.10, 05:30 www.youtube.com/watch?v=tiexL3GQ2wA&NR=1 a to propozycja dla zdanowskiej i w sklepie i z ludzmi cos chinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły romek Re: Najlepszy spot!!!:) IP: *.toya.net.pl 12.11.10, 09:26 Sądzę, że lepiej by wypadł np. na Dworcu Fabrycznym. Nawet bez panienek. Atmosfera na pewno byłaby bardziej swojska....:D Odpowiedz Link Zgłoś
duck-hunter pomysł dobry ale wykonanie drewniane.. a i dziewcz 12.11.10, 09:33 yny mogły być ładniejsze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc wykonanie drewniane,bo Tomaszek to pinokio IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.10, 11:30 tylko patrzeć jak kinol mu rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankax Re: wykonanie drewniane,bo Tomaszek to pinokio IP: *.toya.net.pl 12.11.10, 18:42 i fajnie ze spot jest, teraz mozemy mowic i pisac, bo wasze sztaby jak tv radio pana tomaseskiego mamy w dupie, sorki admin, ale to jest na spocie, niewatpiliwe jest dupa wypieta na prezydenta, dziekujemy, jak masz laska na imie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankax Re: Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata (w IP: *.toya.net.pl 12.11.10, 19:31 no moze gdzies w afryce jakis makumba se robil kariere z tylkiem laski topless, tylko one sie przodem pokazuja, a tylkiem do kamery czyli, laska topless wystepuje tylkiem, to jak nazwac taka od tylka? tylkoless? with prezydent tomaseski dla laski pozdrowienia du.. nawet niezle wyszla na jego tle Odpowiedz Link Zgłoś
aniabajk Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata [WIDEO] 13.11.10, 13:21 w końcu nic co ludzkie nie jest mi obce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata (w IP: *.chello.pl 13.11.10, 15:09 to jest dobre - oglądałem stronę www. WT przeczytałem program i powiem wam po prostu WARTO - rozsądny koleś i tyle a co najważniejsze z dala od głównej bijatyki politycznej Odpowiedz Link Zgłoś
tristram.shandy01 Re: Nagie modelki w klipie wyborczym kandydata (w 13.11.10, 16:35 No nieźle, chyba jesteś ze sztabu Włodzia bo nie napisałeś chyba nic co miało by związek z rzeczywistością. Rozsądny koleś od toru f1 i zadłużania Łodzi na potęgę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj wesoły Romek z rynku przy Dolnej ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.10, 20:28 pasujesz do takiego wesołka, co lata po rynku i wciska staruszkom autoreklamy Tomaseskiego .......hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
president007 To cichodajki a nie modelki 15.11.10, 18:56 Prosze tego badziewia nie nazywac modelkami..to sa normalne cichodajki.. za kase zrobia wszystko.. i takiego loda wykrecily za kase. Odpowiedz Link Zgłoś