Gość: WIDZEW IP: 193.106.100.* 12.11.10, 11:52 Piękna historia WIELKIEGO WIDZEWA, dajdaje możecie czytać i skamleć ale historii nie zmienicie, jesteście niczym przy Widzewie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1908 Re: Rywale Widzewa nie wiedzieli, kim jest zawodn IP: *.retsat1.com.pl 12.11.10, 13:34 Nie wyniki tworzą wielki klub, ale KIBICE, których wy możecie mieć dużo, ale i tak liczy się jakość a nie ilość. A wy mozecie se zdobyć nawet puchar europy, a ja i tak sram na was i jestem za ŁKSem - jedynym ŁÓDZKIM klubem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew Re: Rywale Widzewa nie wiedzieli, kim jest zawodn IP: 193.106.100.* 12.11.10, 14:43 wy to jesteście jedynym polskim klubem bo reszta to jakieś przybłędy, żyjcie w tym swoim zakłamanym najrodowitszym świecie zakompleksieni frustraci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rywale Widzewa nie wiedzieli, kim jest zawodn IP: *.astral.lodz.pl 12.11.10, 15:14 > Nie wyniki tworzą wielki klub, ale KIBICE, których wy możecie mieć dużo, ale i > tak liczy się jakość a nie ilość. U nas były (i mam nadzieje że znów będą) wyniki, są kibice i jest jakość niezależnie od ilości, za torami (czyt. PSS) nigdy nie było i nie będzie wyników, kibiców jest garstka, o jakość lepiej nie pisać (chyba że zaszczany żul to dla was jakość). Od ponad 30 lat jesteście popierdółkami w Łodzi i siewcami propagandy (między innymi próbującej zamaskować wasze żydowskie korzenie). Czas ŁKSu, a obecnie PSSa, skończył się w najgłębszej komunie czyli lata 45-77 od tego momentu w Łodzi zapanowała nowa jakość i tak jest do tej pory. Nawet nasze koszykarki w pierwszym występie w EX, pokazały waszym gdzie jest miejsce ŁKSu na sportowej mapie Łodzi, Jesteście daleko za Widzewem i to was bardzo boli i ma boleć. Widzew 4 > 1 ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NRG Re: Rywale Widzewa nie wiedzieli, kim jest zawodn IP: *.180.47.98.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.11.10, 23:43 Jakosc pokazaliscie dzisaj 2:2 z Cracovia. Odpowiedz Link Zgłoś
antygrzybiarz Do 1908 12.11.10, 18:00 Masz rację, nie liczy się ilość kibiców tylko jakość, na obu polach macie same porażki, wasz doping z meczu z Sandecją na poziomie II ligi lat 80tych, chyba, że wy się uważacie za czołówkę polską, ale to tylko wy tak uważacie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adams frustracja brodowitych sięga zenitu buhahahaa IP: *.xdsl.centertel.pl 12.11.10, 15:26 oni nie mogą poczytać o takich meczach z prostego powodu bo takowych nie było gdyż wieczny marazm i bylejakość tego klubiku na to nie pozwala - od 101 lat wiecznie szary ełkaesowski świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cucs Rywale Widzewa nie wiedzieli, kim jest zawodnik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 17:13 Miałem 12 lat i widziałem ten mecz na żywo , niewiele z niego pamietam - ale od tego dnia zostałem Widzewiakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CopyWriter Rywale Widzewa nie wiedzieli, kim jest zawodnik... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.11.10, 22:17 Panie redaktorze - Bujalski - od kiedy po NR - daje sie kropkę? Jaką pan skończył szkołę? Litości, popełniać takie błędy?! Ktoś po panu raczył przeczytać ten tekst? w samym tytule taki błąd! Po premii... i marsz do książek się uczyć ! Jak mnie razi wasza polszczyzna... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man of the moon Re: Rywale Widzewa nie wiedzieli, kim jest zawodn IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.11, 17:19 Z wielkim szacunkiem doceniam tamte czasy i zasługi mimo ,ze jestem sympatykiem ŁKS-u bo jestem prawdziwym kibicem i czekam na następne osiągnięcia ...tylko ile czasu musi jeszcze upłynąć...nurtuje mnie to pytanie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś