Dodaj do ulubionych

Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w II...

IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.10, 22:45
zdanowska? o nieeee
nie rozumiem ludzi w tym mieście, najpierw odwołują kropaszenke a teraz głosują na pania od czapek co już miała okazję porządzić..w jakim miejscu jest to miasto kazdy widzi. No ale jak ma się najwiecej kasy na kampanie
Obserwuj wątek
    • Gość: Że co? Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w II... IP: 178.56.54.* 21.11.10, 22:47
      "Do urn poszło xxx proc łódzkich wyborców. To poniżej krajowej średniej, która wyniosła xxx proc..." Ciekawe :)
      • Gość: wiosna Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: *.lodz.mm.pl 21.11.10, 23:32
        Teraz jest już: "Do urn poszło 38,8 proc łódzkich wyborców. To poniżej krajowej średniej, która wyniosła xxx proc." ;)))
        • Gość: mcav RIP LDZ IP: *.smrw.lodz.pl 22.11.10, 02:07
          głupota ludzi nawet nie jest śmieszna:/ (nie piję do osoby powyżej, tak mi się napisało)
          • Gość: jakub chyba pojde zaglosowac IP: 77.252.222.* 22.11.10, 04:07
            nie lubie tego jonskiego (czy jak mu tam), a zdanowska widzialem tylko w jakis wiadomosciach tvp i zrobila na mnie wyjatkowo beznadziejne wrazenie. nie miala nic do powiedzenia oprocz tego, ze chce "walczyc o lodz". wtf??? z kim i o co chcesz walczyc kobieto? czasy zaborow juz dawno sie skonczyly ;P
            jeszcze mi sie cos obilo o uszy, ze planuje zaprowadzic "porzadek na lodzkich osiedlach". znajac takie zapowiedzi, mozna sie chyba tylko spodziewac jeszcze wiekszej liczby mandatow za zle parkowanie. zamiast sie zabrac za debili ze spoldzielni mieszkaniowych, ktorzy sadza krzaki, zamiast budowac parkingu, lepiej karac mieszkancow, ktorzy nie maja gdzie postawic samochodu. placisz ciezkie pienadze za czynsz, albo kupujesz mieszkanie, a nawet nie masz gdzie pod nim zaparkowac.
            albo to cale halo z mandatami za sprzatanie i nie sprzatanie psich kup: musz posprzatac,bo jak nie to mandat. jak posprzatasz, nie mozesz kompletnie nic zrobic z tym g..., bo za wyrzucenie go do smieci tez dostaniesz mandat. specjalne kosze istnieja tylko w centrum przy dworcu lodz fabryczna.
            • Gość: ankax Re: chyba pojde zaglosowac IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 04:30
              nikt ci nie karze lubic, wazne ze robi a co ona zrobila?
              nic
    • Gość: Bobik Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w II... IP: *.toya.net.pl 21.11.10, 22:48
      Fascynująca była frekwencja w Łodzi : "XXX". Chociaż trudno ją odnieść do średniej wynoszącej: "XXX".
    • Gość: Pan Rafał Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: *.4web.pl 21.11.10, 22:54
      Zdaje się, że Joński i Tomaszewski też już porządzili
      • Gość: RYNNA Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.10, 02:01
        ale Joński to chociaż coś zrobił, nie to co Zdanowska!!! co ona niby zrobiła dla tego miasta??? a miała okazję przecież! to uciekła do Warszawy! a teraz wraca nie wiadomo po co. NIECH PANI NIE WRACA, NIKT PANI NIE CHCE.
    • Gość: pepe Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: 91.90.59.* 21.11.10, 22:58
      i tu jest problem-to miasto raczej mało mądrych ludzi...odwołanie kropaszenki to była bzdura roku. Łodzianie dali się omamić lsd i zrobili głupotę za spore pieniądze..bo przecież referendum kosztuje. Wszystko byłoby cacy, gdyby nie fakt, że zostało mu pół roku rządzenia...
      A najgorsze jest to, że nie lubiłem gościa, ale jak tak spojrzę na kilkanaście ostatnich lat, to...chyba był najlepszy :(. A w każdym razie za jego kadencji Łódź najbardziej zmieniła się na lepsze...
      a o co Ci chodzi z tą czapką u Zdanowskiej?? Bo ja nie wiem.
      • Gość: lol Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: 62.233.181.* 27.11.10, 10:22
        Ciebie "pepe" jak ktoś dyma od tyłu to nie robi ci róznicy czy dyma cię o pół roku krócej niz planował? Ważne że sobie podyma do końca i się zmęczy, to sam odejdzie. Takie mózgi jak ty wybrały kropszenkę a teraz głosowały na zdachuszkę.
    • data1 Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w 21.11.10, 23:03
      Prawica się w Łodzi pokłóciła a tak by miała drugą turę w kieszeni. Bardzo szkoda.
    • Gość: XYZ Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w II... IP: *.toya.net.pl 21.11.10, 23:03
      GW nie doszacowała Waszczykowskiego? Kogoś to dziwi? Nawet gdyby kandydat PiS zdobywał >50% głosów, GW i tak podałaby, że nie przekracza 10%. Nie ma jak obiektywne dziennikarstwo.

Gazecie Wyborczej gratuluję wygranej ich kandydatki. Łodzianom przejścia p. Jońskiego do 2. tury. Ciekaw jestem jak teraz dziennikarze GW będą stawać na głowie, by Hanna Zdanowska wygrała prezydenturę.
    • lds23 Gratruluję współobywatele... 21.11.10, 23:09
      Właśnie sobie zagwarantowaliście dalsze staczanie się miasta w niebyt.
      Pani Hania na króla Polski!!!
      • Gość: ankax Re: Gratruluję współobywatele... IP: *.toya.net.pl 21.11.10, 23:11
        to sie jeszcze okaze

d.wiadomosci24.pl/g2/12/db/1d/41119_1188664888_0e1d_p.jpeg
        • Gość: damianx Re: Gratruluję współobywatele... IP: *.ghnet.pl 21.11.10, 23:13
          jednego juz wyeliminowalismy :) teraz czas na laske :)
          • Gość: ankax Re: Gratruluję współobywatele... IP: *.toya.net.pl 21.11.10, 23:15
            czesc Damian jak tam u ciebie? majchrowski?
            • Gość: damianx Re: Gratruluję współobywatele... IP: *.ghnet.pl 21.11.10, 23:20
              Cześć moja Księżniczko :)

przegrał !!! ahhaha burak jeden pewny siebie udupiłem go walczyłem cały czas i sie udało ale to nie koniec walki tylko 2 % przewagi nad "kibicem scracovi " :)
              • Gość: . Re: Gratruluję współobywatele... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.10, 23:30
                > Cześć moja Księżniczko :)

Toś dowalił...
                • Gość: damianx Re: Gratruluję współobywatele... IP: *.ghnet.pl 21.11.10, 23:38
                  dowaliłem ?

wiesz dowalić Ci mogę w każdej chwili ale to nie będzie miłe dla ciebie . bardzo nei miłe .
                  • Gość: a Re: Gratruluję współobywatele... IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 00:15
                    > wiesz dowalić Ci mogę w każdej chwili ale to nie będzie miłe dla ciebie . bardz
                    > o nei miłe .

Dowalic? Ziemie do kwiatow wozic, a nie ludzi zaczepiac na forum, internetowy chojraku. Zjezdzaj stad, poki jestem dobrze wychowany. I zabierz ze soba swoj pasztecik.
                  • Gość: gosc Re: Gratruluję współobywatele... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.10, 12:59
                    > wiesz dowalić Ci mogę w każdej chwili ale to nie będzie miłe dla ciebie

Ohoho. A co, poszczujesz go swoim pasztetem?
              • Gość: urban legend Re: Gratruluję współobywatele... IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 00:11
                Gość portalu: damianx napisał(a):

> Cześć moja Księżniczko :)

img403.imageshack.us/img403/371/ghge7j5t9jl54h9425x4251.gif
                To ma byc "księżniczka"? Przecież to coś wygląda jak Joński.
                • Gość: ankax Re: Gratruluję współobywatele... IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 00:51
                  czesc, lepiej miec mnie po swojej stronie

inaczej zniszcze cie

tak woole mam na imie kasia. z duzej
        • Gość: arwals Re: Gratruluję współobywatele... IP: 62.233.181.* 27.11.10, 10:28
          buhahaha ze zdjęcia widać że "mają ch... czapki" na tej mszy żałobnej po Kropiwniszence :))) Zdanowska się chyba zapłakała jak przystało na wiceprezydentunię, którą była u niego. W sam raz na dyrektora pegeeru :)
      • Gość: . Re: Gratruluję współobywatele... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.10, 23:16
        > Właśnie sobie zagwarantowaliście dalsze staczanie się miasta w niebyt.

Nie przesadzaj. Na razie w II turze Zdanowska ma większe szanse niż straganiarz - Pinokio. Niech no tylko łodzianie ruszą d* i pójdą na wybory, to będzie dobrze.
        • Gość: GOSC Re: Gratruluję współobywatele... IP: *.smrw.lodz.pl 21.11.10, 23:26
          swietny wybor: dzuma czy cholera
          • lds23 Re: Gratruluję współobywatele... 21.11.10, 23:40
            couldn't agree more ;)
        • Gość: arwals Re: Gratruluję współobywatele... IP: 62.233.181.* 27.11.10, 10:34
          Hahaha - "ch... od czapki" zamienić na jego przydupaśną zastepczynie. To co ona bedzie może "piz.. od czapki"??? Własnie tylko nadzieja że Łodzianie pójdą na wybory i odeślą babę do garów.
    • Gość: ppiotrek7 a zbawca Łodzi - Tomasieśki dopiero IP: *.toya.net.pl 21.11.10, 23:21
      Spadochroniarzem i mocno za Pinokiem :)
      No to dobitnie podziękowaliśmy ch..om w czapkach - w styczniu i dzisiaj
    • Gość: pablos Mam nadzieję, że wygra jednak Joński. IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.10, 23:22
      Właściwy facet na właściwym miejscu. Nie doprowadzajmy do tego, żeby nami "baba" rządziła...
      • Gość: . Re: Mam nadzieję, że wygra jednak Joński. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.10, 23:27
        > Właściwy facet na właściwym miejscu.

Miejsce tego pana jest tam, gdzie jego wyborcy - na straganie. Mógłby tam zamiatać do woli, wszak tak to lubi...
      • Gość: ankax Re: Mam nadzieję, że wygra jednak Joński. IP: *.toya.net.pl 21.11.10, 23:30
        pamietamy
        • Gość: urban legend Re: Mam nadzieję, że wygra jednak Joński. IP: *.opera-mini.net 22.11.10, 00:10
          ty tez jestes dosc oblesna

• Gość: damianx Re: Mam nadzieję, że wygra jednak Joński. IP: *.ghnet.pl 22.11.10, 00:54
            widze ćwoku że gustujesz w chłopkach ze wsi no ale nic dziwnego skoro takie masz na codzien w okolicy.
          • Gość: gosc Re: Mam nadzieję, że wygra jednak Joński. IP: *.smrw.lodz.pl 22.11.10, 05:52
            do Urbana
            Nie wiem kim jestes, ale daj Boze zebys mial tylko takie "oblesne" panienki

• Gość: ankax Re: Mam nadzieję, że wygra jednak Joński. IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 08:16

ja sie nie licze, mam zniszczyc i to zrobie
    • Gość: . Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w II... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.10, 23:39
      Należy szczególnie pogratulować tym 15 procentom wyborców, którzy zagłosowali na kanydata, który nie dość, że nie jest z Łodzi i nie ma o niej bladego pojęcia, to jeszcze przyłapano go na bezczelnym kłamstwie. Jak widać niektórzy mają mózgi tak wyprane, że zagłosowaliby nawet na seryjnego gwałciciela, albo arabskiego terrorystę, gdyby go tylko Kaczyński namaścił...
      • Gość: adk Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: *.multimo.pl 22.11.10, 02:30
        lepiej głosowac na buraczego komucha
        • Gość: arwals Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: 62.233.181.* 27.11.10, 10:39
          Dla obywateli znacznie lepiej. Dla takich zapszańców jak Ty to lepiej na kłamczuszka małego nazistę albo Hanię kierowniczke pegeeru namaszczoną przez Kropiwniczenkę wycieczkowicza izraelskiego.
    • Gość: WACEK Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w II... IP: *.toya.net.pl 21.11.10, 23:44
      Katastrofa...
      Nijaka gadająca bez jakiegokolwiek sensu i pomysłu Smerfetka
      i
      spóźńiony o pokolenie ZSMPowiec.

Dżuma czy cholera?
      Co wolicie?
      • Gość: lolek Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: 62.233.181.* 27.11.10, 10:49
        "cholerę" wolimy! Dżuma już w Łodzi porządziła i pokazała jak można niszczyć miasto i ciagnąć ciaćki - niedorobiona "biznesłomen"
    • Gość: blink SYF SYF SYF IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.10, 23:54
      jaka społeczność taki prezydent. nie ma znaczenia, czy to bedzie jonski, czy zdanowska... SYF SYF SYF. jezeli sa w miescie jeszcze jacys myslacy ludzie - uciekajcie! jezeli z jakichs powodow do tej pory was nie wywialo - nie bojcie sie, uciekajcie z tego chorego, biednego miasta, ktore niedlugo przestanie miec jakiekolwiek znaczenie na mapie polski i europy chyba, jako przyklad wyuzdania, brudu, tandety, biedy i wszelkiego upadku. uciekajcie gdziekolwiek: do torunia, poznania, radomia, londynu, amsterdamu, berlina, rio de janerio, sztokholmu, byle gdzie. z dobrego serca zycze.
      • Gość: Maciek Re: SYF SYF SYF IP: *.warszawa.mm.pl 22.11.10, 00:16
        w DOMU WSZYSCY ZDROWI???
      • Gość: hehe Re: SYF SYF SYF IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 00:24
        Zrób coś pożytecznego i ucieknij pierwszy.
      • Gość: blink Re: SYF SYF SYF IP: *.ptrhosting.com 24.11.10, 20:29
        Jestem tylko niegroźnym idiotą. Nie zwracajcie na mnie uwagi;)
    • Gość: a Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 00:08
      Gość portalu: m napisał(a):

> zdanowska? o nieeee
      > nie rozumiem ludzi w tym mieście, najpierw odwołują kropaszenke a teraz głosują
      > na pania od czapek

Cymbalowi dla ktorego najwazniejsze jest kto byl w czapce a kto nie powinno sie odbierac publicznie prawo do glosowania.
      • Gość: ankax Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 00:55
        cymbal to ty jestes spij dobrze
    • Gość: lolo najwazniejsze ze przegrała Stara Baletnica IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 00:51
      bo juz wszystkim znudzily sie jej belkoty od 7 lat te same
    • Gość: krycha Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.10, 01:55
      nooo, ale że Zdanowska tylko nadzwoniła? przecież ona była u Kropy wiceprezydentem, jako poseł nic nie zrobiła, gada niezbyt mądrze- czym tu się zachwycać?
    • Gość: byle nie wygrałoPO Byle w Łodzi nie wygrała Zdankowska! IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 02:11
      Proszę! Ona nie ma pojęcia czego chce. PO NIE MA POJĘCIA JAK NAPRAWIĆ POLSKĘ! ONI SĄ BEZ JAKIEGOKOLWIEK PLANU!

PO chce jak najdłużej utrzymać się przy stołkach. Ludzie nie pozwólmy im na to. PO rozwali Polskę niedługo. Podnoszenie podatków, zabieranie ulg, zamrożenie emerytur (to też nas czeka!), prywatyzacja szpitali... To zasługi tego rządu dotychczas :/. Będzie jeszcze gorzej jeśli PO zostanie na drugą turę -.-.

W Łodzi niech wygra Joński. Człowiek, który chociaż chce coś w tej Łodzi zmienić (jako jedyny był za Sylwestrem w Łodzi, bronił Camerimage, to dzięki niemu drogi w Łodzi są naprawiane a nie dzięki temu przemądrzałemu Sadzyńskiemu). Wybierzmy mądrze, bo inaczej będziemy w czarnej doopie ;/.
      • Gość: adk Re: Byle w Łodzi nie wygrała Zdankowska! IP: *.multimo.pl 22.11.10, 02:34

komuchy do budy
        • Gość: ankax Re: Byle w Łodzi nie wygrała Zdankowska! IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 03:58
          bo z lodzi bedzie wioska jak wygra zdanowska
          • Gość: kasiax pamietamy IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 04:23
    • Gość: gość Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w II... IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 06:14
      Ja głosowałem na Tomaszewskiego, w II turze chyba oddam głos nieważny...
      • Gość: lol Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 08:22
        Naprawdę jest się czym chwalić...
      • Gość: mmm Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 11:51
        a musisz isc?
    • djcargo Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w 22.11.10, 06:55
      Gdzie (do jasnej pogody) podział się w Łodzi jakiś kandydat, który pociągnąłby za sobą większość ludzi? Tak jak jest we Wrocławiu czy Gdyni. Gdzie ludzie cieszą się ze swojego prezydenta i wybierają go KOLEJNY RAZ, nie dlatego, że nie ma lepszego, tylko dlatego, że ten JEST najlepszy.
      W tej turze zagłosowałem na nic-nie-znaczącego-polityka, nawet nie wiem na którego.
      Potraktowałem to jako głos sprzeciwu. Bo do każdego z "kluczowych" kandydatów w Łodzi można się przyczepić i to bardzo...
      • Gość: arwals Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: 62.233.181.* 27.11.10, 10:44
        Do każdego mozna się przypieprzyć kiedy siły polityczne w mieście sa mocno rozdrobnione. Tyle że Kropiwniczenko ze Zdanowską i Tomaszewskim już się zkompromitowali swoimi pomysłami. Dzieki nim Łódz miała stać się wyrobnikiem Europy a nawet mimo tak poddańczej polityki nadal jest bezrobotnym Europy. Dymali miasto jak tania k...
        Joński przynajmniej temu się przesiwstawił i rozumie znaczenie infrastruktury technicznej miasta w rozwoju przemysłu i lokalnego biznesu w Łodzi.
    • mineyko Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w II... 22.11.10, 07:11
      Czeka mnie przyszłość potworna,
      Ta Łódź, to strefa pisiorna,
      Myślę o sobie ze wstrętem,
      Bo wkrótce mnie nazwą agentem
      • Gość: ankax Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 08:17
        www.rogalinski.com.pl/wp-content/uploads/zdanowska.jpg
      • Gość: ankax Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 08:23
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/55,61085,3827228,,,,3827305.html
        taka cchesz miec?
        • Gość: kasiax Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: *.toya.net.pl 22.11.10, 08:52
    • Gość: lol Re: Wyniki wyborów w Łodzi: Zdanowska i Joński w IP: 62.233.181.* 27.11.10, 10:16
      Hahaha - najpierw wybrali starego sklerotyka "gdzie masz ch... czapkę" a teraz jego przydupaskę wiceprezydencką Hanie Zdanowską pseudo koafiura :)))
      I oczywiście nie chodzą na wybory, a potem debile im łódką sterują.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka