radca 01.01.02, 01:05 Kliknalem go rowniez w brzuszek poraz pierwszy w tym 2002 roku. radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: małgośka Re: OBECNY rowniez (notxt) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 22:26 krotoss napisał(a): tez obecna małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: OBECNY rowniez (notxt) IP: *.psi-net.pl 04.01.02, 20:19 To i ja sie przylacze..... Juz od dluzszego czasu Pajacyk jest moja strona startowa w pracy i niemal codziennie (bo czasami nie ma mnie w biurze) klikam jego brzuszek..... Tym samym melduje tutaj swoja obecnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe_bydg Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 04.01.02, 22:34 klikam, tylko o tym nie informuje, ale od dzis zaczne.zoe Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 05.01.02, 12:55 Fajnie, że nowy wątek, bo tamten się kiepsko otwierał. Proponuję na początku każdego miesiąca zakładać nowy. Pod tytułem np. "Pajacyk - styczeń 2002" i tak co miesiąc nowy, aby się szybko otwierało i nikt nie zapomniał o pajacyku. Na koniec miesiąca jakieś podsumowanie. Co wy na to? Tomcio - dzisiaj kliknąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 05.01.02, 14:51 Kliknalem i ja. Uwazam pomysl Tomcia za bardzo dobry.Niby nic takiego z tym meldowaniem sie, ale...? Dzieki temu watkowi-mozna sobie przypomniec o klinieciu.Przypomina nam rowniez o tym,ze sa jednak dzieci-ktore czekaja na takie osoby. Przylaczam sie do propozycji Tomcia-kto pierwszy sobie przypomni w nowym miesiacu - niech smialo otwiera nowy watek ;PAJACYKA MIESIACA .... lub cos w tym stylu. Mozemy na koniec roku podsumowac nasze miesieczne OSIAGNIENIA. Przy okazji bedzie to swietna ZABAWA i POZYTEK zarazem. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 06.01.02, 12:02 TRZEJ KROLOWIE PRZYBYWAJCIE PAJACYKA NAKARMIAJCIE radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 11:30 Obecny Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 07.01.02, 16:57 Zaraz klikne -obiecuje radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® dla leniwych i dla radcy:) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 17:08 www.pajacyk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: dla leniwych i dla radcy:) IP: *.adsl.highway.telekom.at 07.01.02, 17:13 Dzieki Ted. Kliknalem dopiero teraz ,to "dla leniwych " -to dobry pomysl. Warto by to stosowac codziennie. pozdrawiam serdecznie radca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss MYLES SIE CZY SIE NIE MYLE???!!!?!!!?!!!!!!!!!!! 07.01.02, 18:47 oczywiscie dzis kliknolem i na marginesie do Radcy" trzej krolowie przybywajcie w pajacyka naklikajcie he he. A teraz sprawa: otoz ostatnio jest b.malo klikniec, a zauwazylem ze w kilku poprzednich dnich(wlasnei kiedy jest tak malo klikniec) obraz po moim kliku przybiera postac jakbym chcial kliknac drugi raz-czyli juz dzis kilknoles itd. i myslalem ze to tyko blad wyswietlanej strony a klik sie liczy, ale chyba tak nie jest bo dzis jak to naprawiono widac na liscie ogromny wzrost klikow-mysle ze to przez to bylo tak malo obiadow ostatnio. KroTosS Ps.Sorry za tak czeste uzycie slowa "kliknac" ale czym je zastapic? ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: MYLES SIE CZY SIE NIE MYLE???!!!?!!!?!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 17:50 jesli pokazuje ci sie 'juz dzisiaj kliknales' to nie zalicza jest blad skryptu, ktory mozna obejsc ale wymaga to troche trudu procedura jest taka sama jakbys chcial kliknac po raz kolejny tego samego dnia ostatnio czesto sie to zdarza, za kare ze musze ogladac reklame tpsy zaliczam przynajmniej 5x Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: MYLES SIE CZY SIE NIE MYLE???!!!?!!!?!!!!!!!!!!! 08.01.02, 17:56 Gość portalu: Ted® napisał(a): > jesli pokazuje ci sie 'juz dzisiaj kliknales' to nie zalicza > jest blad skryptu, ktory mozna obejsc ale wymaga to troche trudu > procedura jest taka sama jakbys chcial kliknac po raz kolejny tego samego dnia > > ostatnio czesto sie to zdarza, za kare ze musze ogladac reklame tpsy zaliczam > przynajmniej 5x tak myslalem ze to jakis blad, ale z cookie mi nie dziala-kasuje i nic... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlotaryb Re: MYLES SIE CZY SIE NIE MYLE???!!!?!!!?!!!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 09.01.02, 14:18 wrr niw wpisalo mi calego nicka a nie chce mi sie logowac mi tez sie pojawia ze juz dzis kliknelam , mimo ze nie kliknelam , i zdarza sie co mniej wiecej co drugi dzien :o(( ale klikam uparcie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgośka Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku IP: *.egb.pl 08.01.02, 15:12 zamieściłam baner pajacyka na swojej stronie firmowej, nie podaję adresu, żebyście nie mówili, że przy okazji siebie reklamuję, ale podsuwam pomysł, kto ma swoją firmową stronę - zamieśćcie baner,zawsze trochę klików się zbierze;a i mnie łatwiej pamiętać, jak mam to codzień przed sobą pozdrawiam małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 09.01.02, 07:41 Gość portalu: małgośka napisał(a): > zamieściłam baner pajacyka na swojej stronie firmowej, nie podaję adresu, > żebyście nie mówili, że przy okazji siebie reklamuję, ale podsuwam pomysł, kto > ma swoją firmową stronę - zamieśćcie baner,zawsze trochę klików się zbierze;a i > > mnie łatwiej pamiętać, jak mam to codzień przed sobą > pozdrawiam małgośka Bardzo miło z Twojej strony, że zamieściłaś reklamę pajacyka na swojej stronie. Cieszę się. Poza tym ja na pewno Ci nie zarzucę, że podajesz adres swojej strony. To przecież nie tak źle. Może ktoś tutaj o tym przeczyta i wejdzie na Twoją stronę i tam będzie klikał. Nawet się nie przejmuj tylko dawaj link do Swojej strony. Może ktoś postąpi podobnie i zamieści link na swojej stronie. Pozdrawam Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 09.01.02, 12:43 Popieram slowa Tomcia. No i klikam w pajacyka. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgośka Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 18:41 no to podaję adres i zapraszam do klikania i do naśladownictwa www.e-dlugi.pl pozdrawiam małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 10.01.02, 12:48 Gość portalu: małgośka napisał(a): >no to podaję adres i zapraszam do klikania i do naśladownictwa www.e-dlugi.pl >pozdrawiam No i zajrzalem na ta stronke(na marginesie b.dobra pod wzgledem graficznym i zapewne merytorycznym tez, ale nie jestem zainteresowny by to sprawdzac)ale pajacyka nie widze. Moze jest w jakims podmenu? KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgośka Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 20:38 krotoss napisał(a): > Gość portalu: małgośka napisał(a): > > >no to podaję adres i zapraszam do klikania i do naśladownictwa www.e-dlugi > .pl > >pozdrawiam > > No i zajrzalem na ta stronke(na marginesie b.dobra pod wzgledem graficznym i > zapewne merytorycznym tez, ale nie jestem zainteresowny by to sprawdzac)ale > pajacyka nie widze. Moze jest w jakims podmenu? > > KroTosS baner jest na stronie głownej w wyrażnie widocznym miejscu, ale banery pokazuja się wymienni, chyba co drugie wejście jest pajacyk, więc zapraszam ponownie, dzięki za dobre słowo o serwisie pozdrawiam małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 10.01.02, 21:01 Gość portalu: małgośka napisał(a): > baner jest na stronie głownej w wyrażnie widocznym miejscu, ale banery pokazuja > się wymienni, chyba co drugie wejście jest pajacyk, więc zapraszam ponownie, > dzięki za dobre słowo o serwisie Tak oczywiscie teraz widze-za trzecim wejsciem ^_^ super ze tak zrobilas! Pozdrowka KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 09.01.02, 17:22 Kliknalem.Przyznam,ze to dobry pomysl o czym pisze Malgoska.Nasze kolo,rowniez ma swoja strone w internecie.Mysle,ze nasz ADMINISTRATOR bedzie umial to opanowac i umiescic PAJACYKA.Mamy bardzo duzo odwiedzin, a wiec moze i my przyczynimy sie rowniez do WSPARCIA PAJACYKA.Bedziemy mogli pomoc w nakarmieniu glodnych dzieci. Serdeczne dzieki MALGOSIU,TOMCIU i KROTOSS za pomysl. Chcialbym,aby zostalo to zaakceptowane przez pozostalych czlonkow. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 10.01.02, 12:22 Klikam i widze ze inni tez bo ostatni "interes" sie troszke ruszyl ^_^ KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 11.01.02, 14:03 klik klik pajacyk! Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 12.01.02, 08:38 Z samego rana - klik na pajacykaa. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgośka Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 16:07 klikam u siebie codziennie małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 13.01.02, 13:21 Ja jednak zawsze klikam PAJACYKA na FORUM GAZETY :))) radca ps. dzisiaj rowniez :) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 13.01.02, 15:54 Ja dzis kliknolem rano,zapomnialem, ten watek mi o tym znow przypomnial to kliknolem 2 raz, no ale wiadomo... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 13.01.02, 17:22 klik, tutaj i drugi raz na innym kompie. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: cio zapomnieliscie??? oj nieladnie (notxt) 15.01.02, 16:42 Ja nie zapomniałem. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: cio zapomnieliscie??? oj nieladnie (notxt) 15.01.02, 17:38 .tomcio. napisał(a): > Ja nie zapomniałem. > > Tomcio Ja rowniez nie zapomnialem-bo jakzeby ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgośka Re: cio zapomnieliscie??? oj nieladnie (notxt) IP: 213.76.53.* 15.01.02, 21:17 od tego zaczynam dzień pracy małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: no to oki:-) ale siepodpisujcie-to przypomina(totx 15.01.02, 22:58 Jestem, jestem Blondyneczka Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: no to oki:-) ale siepodpisujcie-to przypomina 16.01.02, 11:24 tez jestem KroTosS (bo przeciez nie napisze brunecik albo Krotosik hi hi) Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: no to oki:-) ale siepodpisujcie-to przypomina 16.01.02, 14:58 Oj kroti - jak ty jesteś blondyn to ja jestem rudy. Tomcio :) KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: no to oki:-) ale siepodpisujcie-to przypomina 16.01.02, 16:06 Tez kliknalem i namawiam innych :))) radca Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: no to oki:-) ale siepodpisujcie-to przypomina 16.01.02, 20:51 Jestem jestem Pozdrowienia dla Brunecika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® dla leniwych IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 22:43 www.pajacyk.pl/ dzis x5 Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: dla leniwych 17.01.02, 11:02 klik z jednego kompa i klik z drugiego. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: dla leniwych 17.01.02, 16:41 Dzieki temu tematowi -klika sie latwiej :))) pozdrawiam klikajacych radca ps. niedlugo bedziemy klikac "Lutowego PAJACYKA" ? a moze bedzie mial inna nazwe ? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: dla leniwych 17.01.02, 21:55 klik KroTosS Ps. i roza dla blondyneczki @--// Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: dla leniwych 18.01.02, 10:53 dzis tez klik, z obowiazkowym spojrzeniem na liste wynikow KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: dla leniwych 18.01.02, 14:13 Dobrze,ze jest ten temat.Zaraz sie wrocilem i kliknalem PAJACYKA - az podskoczyl z radosci :)))) radca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: dla leniwych 19.01.02, 15:41 tak ten watek przypomina kiedy zdaza mi sie zapomniec. KroTosS Ps.Klik-i Ty tez sie wpisz jak klikasz! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: dla leniwych 19.01.02, 15:43 Ja tez zapomnialem,ale widzac ten watek u gory -ide juz kliknac :)) radca Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: dla leniwych 19.01.02, 21:07 Klik, klik I buziaczki dla Krotiego... Sliczny kwiatek - wstawiłam do wazonu. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: dla leniwych 20.01.02, 12:56 klikam i sie ciesze ze przy okazji mam tez dla siebie cos milego ;-) greetz to blondi KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: dla leniwych 21.01.02, 21:42 klikam i umykam bo mnie jeszcze jakis mysliwy z blond zdjeciem w portfelu (potwelu?) postrzeli ;-))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: dla leniwych 22.01.02, 10:52 Zaraz klikne-bym zapomnial. Dzieki :)) radca Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 22.01.02, 18:15 Klikam i klikam, mam nadzieje ze wy tez... Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 22.01.02, 19:12 no i ja sobie klikłem :))) Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 22.01.02, 20:18 klik KroTosS Ps.Blondi-sorry ale dopiero dzis zauwazylem o tym czacie... Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 22.01.02, 22:13 Teraz to mam cię w nosie - pogadaliśmy z Radcą, Batonem i Irishem. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 22.01.02, 22:27 blondynka napisał(a): > Teraz to mam cię w nosie - pogadaliśmy z Radcą, Batonem i Irishem. coz.. hlip ide wtedy gadac dalej na GG ;-P KroTosS Ps.A bylem dzis na czacie dosc dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 23.01.02, 11:01 no to klik. Wczoraj 450 obiadow ponad bylo-niezle, oby tak dalej! KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 23.01.02, 19:11 klikam i dzisiaj. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 23.01.02, 21:26 Jestem i nie chlipam tylko klikam :) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 23.01.02, 21:52 blondynka napisał(a): > Jestem i nie chlipam tylko klikam :) hlipam bo masz mnie juz w nosie... hlip ale po tym co dzis mi sie stalo to i tak pestka -__- KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 23.01.02, 21:54 Ktoś zranił KroToSsika? Krzywdę zrobił? Mów szybciutko, a pomszczę twe łzy. Blondynka Waleczna Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 24.01.02, 16:49 blondynka napisał(a): > Ktoś zranił KroToSsika? > Krzywdę zrobił? > > Mów szybciutko, a pomszczę twe łzy. > > Blondynka Waleczna Również się dołączam! Dajcie tego drania.............. Kroti jesteśmy z Tobą Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 25.01.02, 11:22 of corbs klik a kto zranil... eh zranil moze nie bo wiedzialem ze tak bedzie i tez tak chcialem, ale i tak bolalo... starczy tu na forum ;-) nie bede tu za szczegolowy. KroTosS juz oki Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 25.01.02, 11:35 klikam za dzisiaj. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 25.01.02, 13:23 Przyznam sie,ze dwa dni nie klikalem.To poprostu byl cios,ktory wstrzasnalby nawet najbardziej nieczulego czlowieka.Mam na mysli SKANDAL w LODZKIM POGOTOWIU RATUNKOWYM. zaraz klikne PAJACYKA radca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KLIKNIJ PAJACYKA -2002 roku 26.01.02, 16:18 ja klikam codziennie a szczegolnie w chwilach gdy jest ciezko taki klik sprawia mi wiecej radosc, bo mam swiadomosc ze jakies tam ziarenko dobroci dorzucam... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: znow sam??? (notxt) nie nie - ja tez :) 27.01.02, 15:35 Dziekuje KroToss- teraz kliknalem rowniez. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: znow sam??? (notxt) nie nie - ja tez :) 28.01.02, 13:15 melduję się. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: KLIKAAAAAAAAJCIE!!!!!!!(notxt) 29.01.02, 13:05 Tęskniliście? Jestem ponownie. Blondynka Klikająca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KLIKAAAAAAAAJCIE!!!!!!!(notxt) 29.01.02, 13:08 blondynka napisał(a): > Tęskniliście? A masz watpliwosci???? :-) > Jestem ponownie. > Blondynka Klikająca ^________^ KroTosS von happy Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: KLIKAAAAAAAAJCIE!!!!!!!(notxt) 30.01.02, 19:39 Dzisiaj jestem pierwsza? Leniuchy.... Może dla ożywinia ktoś poda statystykę? Ile obiadków dziennie fundujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: KLIKAAAAAAAAJCIE!!!!!! 31.01.02, 19:19 klik - pewnie już jako ostatni w tym miesiącu. Zaraz zakładam nowy wątek na nowy miesiąc jak już wcześniej o tym pisałem. Nie za dużo w tym miesiącu uzbieraliśmy ale chyba to lepsze niż jak by nikt nie klikał. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś