Gość: aha IP: 195.117.116.* 24.11.10, 16:11 Lakonicznie nieco. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiorny Rewelacyjna konferencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 16:57 "Kolejnemu prezydentowi podpowiada, by spotykał się osobiście z inwestorami." No, odkrycie Ameryki!!! "Z końcem tygodnia komisarz Sadzyński poda się do dymisji. Jeśliby tego nie zrobił, straciłby mandat radnego, który zdobył w niedzielę. Rezygnację złożą też wszyscy jego zastępcy, bo wszyscy dostali się albo do rady miejskiej, albo sejmiku." Karuzela, karuzela, w Łodzimieście co niedziela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych rządów IP: *.warszawa.mm.pl 24.11.10, 17:16 Szkoda, że nic nie powiedział o sukcesie" w postaci rozwalenia koncepcji nowego centrum Łodzi, rozwalenia projektu szerokopasmowego internetu w mieście (za chwile ta afera wypłynie), skuteczności w posatci przyciągnięcia inwestycji IKEI, Deloiita, Ernsta i Younga (poszli do innych miast) a także o tym co wczoraj napisano w Pulsie Biznesu, że Łódź razem z Krakowem i Poznaniem są maistami w których otrzymanie pozwolenia na budowę stanowi drogę przez mękę. Może i studium wkrótce przyczyni się do polepszenia sytuacji ale chcąc nie chcąc otrzymanie maili i odpowiedzenie na 637 to trochę za mało. Generalnie bilans 300 dni fatalny. No ale mandat radnego jest to teraz ożna wszystko mieć w tylnej części ciała prawda Panie Tomaszu? A szkoda bo miał Pan wielką szansę mógł Pan zdobyć ogromne zaufanie społeczne gdyby Pan myślał o Łodzi a nie kierował sie partyjniactwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych r IP: *.toya.net.pl 24.11.10, 18:13 Wynik wyborów potwierdził że zaufaniem się cieszy jak mało kto Odpowiedz Link Zgłoś
petera73 Re: Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych r 24.11.10, 19:30 Gość portalu: maciek napisał(a): Bez partyjniactw ten smieć by ze swojego grajdoła nigdy nie wylazł. Siedziałby w agencji towarzyskiej ups reklamowej i wyklejał literki na planszach > Szkoda, że nic nie powiedział o sukcesie" w postaci rozwalenia koncepcji nowego > centrum Łodzi, rozwalenia projektu szerokopasmowego internetu w mieście (za ch > wile ta afera wypłynie), skuteczności w posatci przyciągnięcia inwestycji IKEI, > Deloiita, Ernsta i Younga (poszli do innych miast) a także o tym co wczoraj na > pisano w Pulsie Biznesu, że Łódź razem z Krakowem i Poznaniem są maistami w któ > rych otrzymanie pozwolenia na budowę stanowi drogę przez mękę. Może i studium w > krótce przyczyni się do polepszenia sytuacji ale chcąc nie chcąc otrzymanie mai > li i odpowiedzenie na 637 to trochę za mało. Generalnie bilans 300 dni fatalny. > No ale mandat radnego jest to teraz ożna wszystko mieć w tylnej części ciała p > rawda Panie Tomaszu? > A szkoda bo miał Pan wielką szansę mógł Pan zdobyć ogromne zaufanie społeczne g > dyby Pan myślał o Łodzi a nie kierował sie partyjniactwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych r IP: *.toya.net.pl 24.11.10, 21:33 Maćku masz rację. Sadzyński wraz z sekretarzową rozwalili najważniejsze projekty informatyczne w Łodzi. A tak chwaliła się Sekretarz Mrozowska Nieradko na swojej stronie: "Urząd Miasta Łodzi to z kolei odpowiedzialność za organizację pracy 2 tysięcy ludzi, zamówienia publiczne i realizację 40 milionowego, unijnego projektu szerokopasmowego dostępu do Internetu". Kłamliwa kobieta za przyzwoleniem komisarzyka nie zrobiła nic, zaraz trzeba będzie zwracać pieniądze. Państwo radni zinteresujcie się tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrzywdzony Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych rządów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 18:34 Ja znalazłem się jednak w gronie tych obywateli miasta Łodzi,któremu Pan Sadzyński nie odpowiedział na mój majl,nie przyjął mnie i nie odpowiedział na moje pismo-mimo,że jestem pokrzywdzony przez urzędników.Z tego powodu jest mi bardzo przykro,że Pan Sadzyński tak mnie potraktował. Odpowiedz Link Zgłoś
petera73 Re: Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych r 24.11.10, 19:31 Gość portalu: pokrzywdzony napisał(a): > Ja znalazłem się jednak w gronie tych obywateli miasta Łodzi,któremu Pan Sadzyń > ski nie odpowiedział na mój majl,nie przyjął mnie i nie odpowiedział na moje pi > smo-mimo,że jestem pokrzywdzony przez urzędników.Z tego powodu jest mi bardzo p > rzykro,że Pan Sadzyński tak mnie potraktował. Nikomu nie odpisał bo debil nie umie pisać Odpowiedz Link Zgłoś
lds23 Re: Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych r 24.11.10, 20:28 To zabawne co piszesz, bo ja też ;) Albo jacyś parszywi jesteśmy, albo jakieś pieniactwo uprawialiśmy ;) I jeszcze jedna znajoma moja też chyba tylko kij w mrowisko próbowała wsadzać, bo się odpowiedzi nie doczekała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Obłuda !!! IP: *.toya.net.pl 24.11.10, 18:47 Kwiatkowski zabiegał, by znaleźć się w zarządzie partii w Łódzkiem. Przegrał, obóz Cezarego Grabarczyka z Andrzejem Biernatem, szefem regionu, i Hanną Zdanowską, szefową powiatu, ma pełnię władzy. To oni będą uczestniczyć w układaniu list wyborczych i do sejmiku, w wyborze kandydatów na prezydentów, wójtów i burmistrzów. Kwiatkowski ma w Łodzi wpływ tylko na to, co się dzieje w urzędzie miasta. Bo komisarz Tomasz Sadzyński i jego zastępcy to nadal "ludzie Kwiatkowskiego". I praktycznie mogą robić, co chcą (np. dowolnie obsadzać dziesiątki stanowisk w urzędzie i spółkach czy "robić porządki" z łódzkimi festiwalami). Niepopularne decyzje ekipy Sadzyńskiego zdają się ciążyć Ptatformie, bo na sobotnim zjeździe Grabarczyk odcinał się od polityki komisarza. - PO nie dawała i nie żyrowała tego mandatu - podkreślał. Nie? To działacze łódzkiej PO, m.in. posłanka Iwona Śledzińska-Katarasińska i marszałek Włodzimierz Fisiak jeździli do Donalda Tuska prosić, by komisarzem zrobił Sadzyńskiego. I to PO ponosi odpowiedzialność za to, jak komisarz i jego zastępcy rządzą Łodzią. Nawet, jeśli są to "ludzie Kwiatkowskiego", a nie "ludzie Grabarczyka". Odpowiedz Link Zgłoś
petera73 Re: Obłuda !!! 24.11.10, 19:28 Gość portalu: max napisał(a): Max o tym wszyscy MYŚLĄCY wiedza A Katarsińska i tak nawalona pewnie ciągle łazi chyba że sobie wszyła Esperal > Kwiatkowski zabiegał, by znaleźć się w zarządzie partii w Łódzkiem. Przegrał, o > bóz Cezarego Grabarczyka z Andrzejem Biernatem, szefem regionu, i Hanną Zdanows > ką, szefową powiatu, ma pełnię władzy. To oni będą uczestniczyć w układaniu lis > t wyborczych i do sejmiku, w wyborze kandydatów na prezydentów, wójtów i burmis > trzów. > > > > Nie? To działacze łódzkiej PO, m.in. posłanka Iwona Śledzińska-Katarasińska i m > arszałek Włodzimierz Fisiak jeździli do Donalda Tuska prosić, by komisarzem zro > bił Sadzyńskiego. I to PO ponosi odpowiedzialność za to, jak komisarz i jego za > stępcy rządzą Łodzią. Nawet, jeśli są to "ludzie Kwiatkowskiego", a nie "ludzie > Grabarczyka". Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych rządów 24.11.10, 20:08 Dobrze ocenił swoje próby likwidacji nielegalnego handlu. Wprawdzie nie udało się mu spowodować, by z ulic znikli pudlarze, ale ograniczył ich proceder. ---------------------- Dlaczego to WPRAWDZIE mnie nie dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenada Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych rządów IP: 212.191.195.* 24.11.10, 22:50 Odbył iles spotkań, odpisał na iles emaili, rozwalił kulture, przyczynił się do klęski w walce o tytuł ESK 2016, ignorował inicjatywe dla łodzi, wiał zawsze wygląd niewyjsciowy.... to sa osiągnięcia tego piskorza, a w nagrodę dostał od łodzian ok. 4000 głosów... Pora umierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Kim Jesteś? IP: 87.204.177.* 24.11.10, 23:38 Pierwszy dwudziestopierwszywiekowy - już zramolały ? W urzędzie ogólnie chaos i nowi ludzie jak z korporacji - dużo i szybko gadają, pewni siebie, mało wiedzą, mają wymagania, pogardzają innymi - cholera w UMŁ jest inna praca niż w UM i cholera tam to jest degrengolada. Jeżeli mówisz, że tutaj 95 % jest do niczego to znaczy, że sobie nie dałeś rady!!!! Bilans jest ujemny - Rozgrywki w PO = sprzeczne informacje dotyczące najważniejszych inwestycji w Łodzi - większość spadła - oddaj koszulki z Naszym logo i pisz ten doktorat. Joński walczy z czystością - ale tylko sprząta, sprząta i chce kasy - GPS... może satelita? Nie z tej strony jest rozwiązanie tego problemu. Ogólnie wejście < wyjścia - konsultacje tak ale nie kurka wodna samo sprzątanie i ble, ble. Magin niech wypada do Zgierza. Pani Zewald - powinna mieć więcej poparcia u tzw. radnych, a ty prezydenciku, który wprowadziłeś W UM ISO - cha cha - to jest totalnie żałosne, żeby się tym chwalić, konsultacje społeczne -owszem- ale co z tego wyniknęło -? na co co no co? Ogólnie to jesteś przegrany, pracujesz 12 godzina na dobę dla swojego ego, ego, ego, ego, ego i już o tym nawet nie wiesz bo jesteś zbyt pewny siebie i nie wiesz, że jesteś arogancki - Panie radny, który nigdy nie byłeś na posiedzeniu Odpowiedz Link Zgłoś