Dodaj do ulubionych

Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych rządów

IP: 195.117.116.* 24.11.10, 16:11
Lakonicznie nieco.
Obserwuj wątek
    • Gość: misiorny Rewelacyjna konferencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 16:57
      "Kolejnemu prezydentowi podpowiada, by spotykał się osobiście z inwestorami."

No, odkrycie Ameryki!!!

"Z końcem tygodnia komisarz Sadzyński poda się do dymisji. Jeśliby tego nie zrobił, straciłby mandat radnego, który zdobył w niedzielę. Rezygnację złożą też wszyscy jego zastępcy, bo wszyscy dostali się albo do rady miejskiej, albo sejmiku."

Karuzela, karuzela, w Łodzimieście co niedziela.
    • Gość: maciek Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych rządów IP: *.warszawa.mm.pl 24.11.10, 17:16
      Szkoda, że nic nie powiedział o sukcesie" w postaci rozwalenia koncepcji nowego centrum Łodzi, rozwalenia projektu szerokopasmowego internetu w mieście (za chwile ta afera wypłynie), skuteczności w posatci przyciągnięcia inwestycji IKEI, Deloiita, Ernsta i Younga (poszli do innych miast) a także o tym co wczoraj napisano w Pulsie Biznesu, że Łódź razem z Krakowem i Poznaniem są maistami w których otrzymanie pozwolenia na budowę stanowi drogę przez mękę. Może i studium wkrótce przyczyni się do polepszenia sytuacji ale chcąc nie chcąc otrzymanie maili i odpowiedzenie na 637 to trochę za mało. Generalnie bilans 300 dni fatalny. No ale mandat radnego jest to teraz ożna wszystko mieć w tylnej części ciała prawda Panie Tomaszu?
      A szkoda bo miał Pan wielką szansę mógł Pan zdobyć ogromne zaufanie społeczne gdyby Pan myślał o Łodzi a nie kierował sie partyjniactwem.
      • Gość: hehe Re: Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych r IP: *.toya.net.pl 24.11.10, 18:13
        Wynik wyborów potwierdził że zaufaniem się cieszy jak mało kto
      • petera73 Re: Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych r 24.11.10, 19:30
        Gość portalu: maciek napisał(a):
        Bez partyjniactw ten smieć by ze swojego grajdoła nigdy nie wylazł. Siedziałby w agencji towarzyskiej ups reklamowej i wyklejał literki na planszach
        > Szkoda, że nic nie powiedział o sukcesie" w postaci rozwalenia koncepcji nowego
        > centrum Łodzi, rozwalenia projektu szerokopasmowego internetu w mieście (za ch
        > wile ta afera wypłynie), skuteczności w posatci przyciągnięcia inwestycji IKEI,
        > Deloiita, Ernsta i Younga (poszli do innych miast) a także o tym co wczoraj na
        > pisano w Pulsie Biznesu, że Łódź razem z Krakowem i Poznaniem są maistami w któ
        > rych otrzymanie pozwolenia na budowę stanowi drogę przez mękę. Może i studium w
        > krótce przyczyni się do polepszenia sytuacji ale chcąc nie chcąc otrzymanie mai
        > li i odpowiedzenie na 637 to trochę za mało. Generalnie bilans 300 dni fatalny.
        > No ale mandat radnego jest to teraz ożna wszystko mieć w tylnej części ciała p
        > rawda Panie Tomaszu?
        > A szkoda bo miał Pan wielką szansę mógł Pan zdobyć ogromne zaufanie społeczne g
        > dyby Pan myślał o Łodzi a nie kierował sie partyjniactwem.
      • Gość: łodzianin Re: Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych r IP: *.toya.net.pl 24.11.10, 21:33
        Maćku masz rację. Sadzyński wraz z sekretarzową rozwalili najważniejsze projekty informatyczne w Łodzi. A tak chwaliła się Sekretarz Mrozowska Nieradko na swojej stronie: "Urząd Miasta Łodzi to z kolei odpowiedzialność za organizację pracy 2 tysięcy ludzi, zamówienia publiczne i realizację 40 milionowego, unijnego projektu szerokopasmowego dostępu do Internetu". Kłamliwa kobieta za przyzwoleniem komisarzyka nie zrobiła nic, zaraz trzeba będzie zwracać pieniądze. Państwo radni zinteresujcie się tym.
    • Gość: pokrzywdzony Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych rządów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 18:34
      Ja znalazłem się jednak w gronie tych obywateli miasta Łodzi,któremu Pan Sadzyński nie odpowiedział na mój majl,nie przyjął mnie i nie odpowiedział na moje pismo-mimo,że jestem pokrzywdzony przez urzędników.Z tego powodu jest mi bardzo przykro,że Pan Sadzyński tak mnie potraktował.
      • petera73 Re: Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych r 24.11.10, 19:31
        Gość portalu: pokrzywdzony napisał(a):

> Ja znalazłem się jednak w gronie tych obywateli miasta Łodzi,któremu Pan Sadzyń
        > ski nie odpowiedział na mój majl,nie przyjął mnie i nie odpowiedział na moje pi
        > smo-mimo,że jestem pokrzywdzony przez urzędników.Z tego powodu jest mi bardzo p
        > rzykro,że Pan Sadzyński tak mnie potraktował.
        Nikomu nie odpisał bo debil nie umie pisać
      • lds23 Re: Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych r 24.11.10, 20:28
        To zabawne co piszesz, bo ja też ;) Albo jacyś parszywi jesteśmy, albo jakieś pieniactwo uprawialiśmy ;) I jeszcze jedna znajoma moja też chyba tylko kij w mrowisko próbowała wsadzać, bo się odpowiedzi nie doczekała...
    • Gość: max Obłuda !!! IP: *.toya.net.pl 24.11.10, 18:47
      Kwiatkowski zabiegał, by znaleźć się w zarządzie partii w Łódzkiem. Przegrał, obóz Cezarego Grabarczyka z Andrzejem Biernatem, szefem regionu, i Hanną Zdanowską, szefową powiatu, ma pełnię władzy. To oni będą uczestniczyć w układaniu list wyborczych i do sejmiku, w wyborze kandydatów na prezydentów, wójtów i burmistrzów.

Kwiatkowski ma w Łodzi wpływ tylko na to, co się dzieje w urzędzie miasta. Bo komisarz Tomasz Sadzyński i jego zastępcy to nadal "ludzie Kwiatkowskiego". I praktycznie mogą robić, co chcą (np. dowolnie obsadzać dziesiątki stanowisk w urzędzie i spółkach czy "robić porządki" z łódzkimi festiwalami).

Niepopularne decyzje ekipy Sadzyńskiego zdają się ciążyć Ptatformie, bo na sobotnim zjeździe Grabarczyk odcinał się od polityki komisarza. - PO nie dawała i nie żyrowała tego mandatu - podkreślał.

Nie? To działacze łódzkiej PO, m.in. posłanka Iwona Śledzińska-Katarasińska i marszałek Włodzimierz Fisiak jeździli do Donalda Tuska prosić, by komisarzem zrobił Sadzyńskiego. I to PO ponosi odpowiedzialność za to, jak komisarz i jego zastępcy rządzą Łodzią. Nawet, jeśli są to "ludzie Kwiatkowskiego", a nie "ludzie Grabarczyka".
      • petera73 Re: Obłuda !!! 24.11.10, 19:28
        Gość portalu: max napisał(a):
        Max o tym wszyscy MYŚLĄCY wiedza A Katarsińska i tak nawalona pewnie ciągle łazi chyba że sobie wszyła Esperal

> Kwiatkowski zabiegał, by znaleźć się w zarządzie partii w Łódzkiem. Przegrał, o
        > bóz Cezarego Grabarczyka z Andrzejem Biernatem, szefem regionu, i Hanną Zdanows
        > ką, szefową powiatu, ma pełnię władzy. To oni będą uczestniczyć w układaniu lis
        > t wyborczych i do sejmiku, w wyborze kandydatów na prezydentów, wójtów i burmis
        > trzów.
        >
        >
        >
        > Nie? To działacze łódzkiej PO, m.in. posłanka Iwona Śledzińska-Katarasińska i m
        > arszałek Włodzimierz Fisiak jeździli do Donalda Tuska prosić, by komisarzem zro
        > bił Sadzyńskiego. I to PO ponosi odpowiedzialność za to, jak komisarz i jego za
        > stępcy rządzą Łodzią. Nawet, jeśli są to "ludzie Kwiatkowskiego", a nie "ludzie
        > Grabarczyka".
    • petera73 Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych rządów 24.11.10, 19:16
    • petera73 Nieważne kto wybierał, ważne kto liczył głosy 24.11.10, 19:36
    • wirusx Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych rządów 24.11.10, 20:08
      Dobrze ocenił swoje próby likwidacji nielegalnego handlu. Wprawdzie nie udało się mu spowodować, by z ulic znikli pudlarze, ale ograniczył ich proceder.
      ----------------------
      Dlaczego to WPRAWDZIE mnie nie dziwi?
    • Gość: żenada Sadzyński podsumował 300 dni komisarycznych rządów IP: 212.191.195.* 24.11.10, 22:50
      Odbył iles spotkań, odpisał na iles emaili, rozwalił kulture, przyczynił się do klęski w walce o tytuł ESK 2016, ignorował inicjatywe dla łodzi, wiał zawsze wygląd niewyjsciowy.... to sa osiągnięcia tego piskorza, a w nagrodę dostał od łodzian ok. 4000 głosów... Pora umierac.
    • Gość: Radek Kim Jesteś? IP: 87.204.177.* 24.11.10, 23:38
      Pierwszy dwudziestopierwszywiekowy - już zramolały ?
      W urzędzie ogólnie chaos i nowi ludzie jak z korporacji - dużo i szybko gadają, pewni siebie, mało wiedzą, mają wymagania, pogardzają innymi - cholera w UMŁ jest inna praca niż w UM i cholera tam to jest degrengolada. Jeżeli mówisz, że tutaj 95 % jest do niczego to znaczy, że sobie nie dałeś rady!!!! Bilans jest ujemny - Rozgrywki w PO = sprzeczne informacje dotyczące najważniejszych inwestycji w Łodzi - większość spadła - oddaj koszulki z Naszym logo i pisz ten doktorat. Joński walczy z czystością - ale tylko sprząta, sprząta i chce kasy - GPS... może satelita? Nie z tej strony jest rozwiązanie tego problemu. Ogólnie wejście < wyjścia - konsultacje tak ale nie kurka wodna samo sprzątanie i ble, ble. Magin niech wypada do Zgierza. Pani Zewald - powinna mieć więcej poparcia u tzw. radnych, a ty prezydenciku, który wprowadziłeś W UM ISO - cha cha - to jest totalnie żałosne, żeby się tym chwalić, konsultacje społeczne -owszem- ale co z tego wyniknęło -? na co co no co? Ogólnie to jesteś przegrany, pracujesz 12 godzina na dobę dla swojego ego, ego, ego, ego, ego i już o tym nawet nie wiesz bo jesteś zbyt pewny siebie i nie wiesz, że jesteś arogancki - Panie radny, który nigdy nie byłeś na posiedzeniu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka