Dodaj do ulubionych

żychlin zimą

29.11.10, 18:11
Wybory minęły , pozostała szarość dnia codziennego. Zima znów zaskoczyła wszystkich, drogowców i innych. Drogi w Żychlinie ciężko przejezdne , choć jadąc drogami zewnętrznymi np. na Gostynin to droga w miarę ok. U nas nie ma komu odśnieżać. Co nas czeka przez najbliższe tygodnie i miesiące. Ciekaw jestem czy jakby jutro miały być wybory to czy Żychlin był przejezdny takie ktoś zadał mi pytanie , a ja mu na to czy to ma jakieś znaczenie? bo kiedy było wszystko tak aby każdemu dogodzić?
Obserwuj wątek
    • radzim2 Re: żychlin zimą 30.11.10, 08:40
      Ja nie czekam na krasnoludki, ja odśnieżam sam. W ubiegłym roku kupiłem plastykową "gitarę' z drewnianą rączką i na niej gram jak mnie śnieg zawali po pas.
      • fajny-zychliniak Re: żychlin zimą 30.11.10, 16:41
        dzisiaj szedłem ulicą Narutowicza i ogarnął mnie śmiech : otóż najpierw jechała piaskarka a po chwili pług , absurd , czy wogóle ktoś myśli co robi, nagrać i wysłać do śmiechu warte.
        • radzim2 Re: żychlin zimą 01.12.10, 20:14
          fajny-zychliniak napisał:

> dzisiaj szedłem ulicą Narutowicza i ogarnął mnie śmiech : otóż najpierw jechała
          > piaskarka a po chwili pług , absurd , czy wogóle ktoś myśli co robi, nagrać i
          > wysłać do śmiechu warte.
          Nie pisz tylko nagraj i wyślij

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka