Dodaj do ulubionych

pytanie o parking

08.12.10, 11:14
witam serdecznie:) mam pytania dotyczace parkingu w kinie silver screen. od niedawna mam prawo jazdy i auto wiec prosze o pomoc. czy w ogole w tym kinie jest jakis parking podziemny czy cos takiego? jezeli tak to bardzo prosze o wytlumaczenie mi krok po kroku jak sie z niego korzysta... wiem ze to troche glupie pytanie ale ostatnio bylem na parkingu w galerii lodziej i mialem male problemy z wyjazdem, wiec teraz wolalbym ze ktos mi to wylymaczyl...

z gory dzieki:)
Obserwuj wątek
    • em.haa Re: pytanie o parking 08.12.10, 22:31
      Ależ bardzo proszę, ja jako baba Cię pokieruję.
      Jedziesz Piłsudskiego... dojeżdżasz do kina i do wjazdu pod hotel (zaraz za Medicoverem - chyba tak się nazywa ta "klinika"), jedziesz wzdłuż hotelu i kina i zaraz przed przejściem podziemnym dla pieszych jest w prawo zjazd na parking podziemny. Wjeżdżasz, parkujesz i już. Wyjeżdżasz z drugiej strony. Na parkingu jest mnóstwo oznaczeń gdzie jest wyjazd.

A jak masz tam problem to zaparkuj po przeciwnej stronie na zwykłym parkingu i na spacerek.
    • Gość: m Re: pytanie o parking IP: *.multimo.pl 08.12.10, 22:40
      Do tego jest tak jak wszędzie - na wjeździe pobierasz bilecik, który opłacasz przy wyjeździe - podjeżdżasz samochodem pod kiosk strażnika (chyba, że coś sie zmieniło ostatnio?).

Pozdrawiam,
      • Gość: sloven Re: pytanie o parking IP: *.toya.net.pl 08.12.10, 22:51
        A jeśli wybierasz się do kina, to dopytaj w kasie kina czy nadal mają promocję. Kiedyś dla korzystających z kina parkowanie było gratis.
    • Gość: Kpc21 Re: pytanie o parking IP: *.xdsl.centertel.pl 08.12.10, 23:13
      Bo sam parking jest dość drogi, taniej jest chociażby na strefie płatnego parkowania przed kinem (o ile będą wolne miejsca). A jeśli ten postój będzie pełny - miejsc parkingowych w okolicy jest trochę, chociażby po drugiej stronie Al. Piłsudskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka