Dodaj do ulubionych

Krzysztof Piątkowski: - Puste szkoły będą łączone

IP: *.toya.net.pl 27.12.10, 08:54
Bezczelne pytanie o żonę! Każdy ma swoich przelożonych bezpośrednich, a nie prezydenta.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxi wiek Krzysztof Piątkowski: - Puste szkoły będą łączone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 09:00
      Ja uważam,że w urzędzie miasta powinny pracować tylko i wyłącznie same rodziny - natomiast obcy przeważnie jest niewiarygodnym i niepewnym pracownikiem.
    • Gość: Nasza Klasa Team Na Naszej Klasie dowiem się wszystkiego o co chodz IP: *.run.pl 27.12.10, 09:19
      i z tą oświatą.
    • Gość: krzysztof Ślusarcz Krzysztof Piątkowski: - Puste szkoły będą łączone IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.12.10, 09:26
      Powinna Pana żona zrezygnować z dyrektora szkoły, bo zostały wtedy kiedy PiS był w koalicji z Kropiwnickim. I to uważam za niestosowne. Czekam na Pana szybką reakcję
    • alicja.t3 Krzysztof Piątkowski: - Puste szkoły będą łączone 27.12.10, 10:11
      Ten facet jest tak sensowny, że aż dziwię się, że jest z PISu.
    • Gość: dp Jak spec od foliówek zaczyna kierować szkolnictwem IP: *.toya.net.pl 27.12.10, 10:28
      to nic dobrego z tego nie wyjdzie.
    • Gość: rudi Krzysztof Piątkowski: - Puste szkoły będą łączone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 10:33
      Tak, bez wątpienia sprawa torebek była sukcesem pana Piątkowskiego. Zamiast darmowych mamy teraz płatne. Az się prosi zapytac, czy przypadkiem kuzyn ich nie produkuje.
      • Gość: OK. Re: Krzysztof Piątkowski: - Puste szkoły będą łąc IP: 188.33.168.* 27.12.10, 10:37
        Gość portalu: rudi napisał(a):

> Tak, bez wątpienia sprawa torebek była sukcesem pana Piątkowskiego. Zamiast dar
        > mowych mamy teraz płatne. Az się prosi zapytac, czy przypadkiem kuzyn ich nie p
        > rodukuje.

No własnie dlatego, ze masz je kupić, to dwa razy sie zastanowisz i pewnie nie kupisz, albo kupisz mniej i mniej będzie ich fruwało po ulicach....!
    • Gość: mario Krzysztof Piątkowski = Edukacja w dobrych rękach IP: *.uml.lodz.pl 27.12.10, 11:27
      Jeśli ktoś obserwował dotychczasową aktywność i pomysły Krzysztofa Piątkowskiego ten jest przekonany, że łódzka edukacja w końcu trafiła w dobre ręce.
      • Gość: łodzianin co urzędnik robi w pracy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.10, 17:55
        Widzę, że piszesz z Urzędu Miasta. Może więc weźmiesz się, nierobie urzędniczy, do roboty, zamiast mi tu smarować na blogach na mój koszt???!!!! Jeszcze raz cię tu zobaczę, to do prokuratury doniosę, że w nie dopełniasz obowiązków na szkodę interesu publicznego, w godzinach pracy i z użyciem publicznego sprzętu komórkowego oraz przyłącza smarując kocopoły na forach internetowych! Nie życzę sobie, żeby za moje podatki jakiś urzędas produkował się na blogach. Jesteś najlepszym świadectwem dla twojego Piątkowskiego - ten pan tak właśnie wykonuje swoje obowiązki, że jego podwładny zajmuje się w pracy wypisywaniem peanów na jego cześć. Zaiste, świetny urzędnik.
    • Gość: łodzianin życie seksualne muchówek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.10, 11:45
      Pytanie nie jest bezczelne. I - dla twojej informacji - przełożonym dla dyrektora szkoły jest właśnie prezydent miasta. Dobrze, że prasa się tym interesuje. Szkoda, że nie interesuje się również innymi układami presonalnymi, które trącą nepotyzmem. Ale w tych "innych" przypadkach chodzi o polityków POrażki, więc nie ma się co dziwić, że tu Gazeta Obłudzka nie jest zainteresowana.

Dziwi mnie pogląd pana Piątkowskiego w sprawie oświaty seksualnej. Jej prowadzenie jest obowiązkiem szkoły na podstawie ustawy o planowaniu rodziny, która powinna być temu panu znana. Jest też rozporządzenie z 1999 r., które to reguluje. Polecam lekturę. Pan Piątkowski zdradza typowe dla PiSuara zahamowania, które skutkują tym, że uczniowie gimnazjów mają głęboką wiedzę o rozmnażaniu się dżdżownic i muchówek, natomiast nie jest im znana (poza doświadczeniami praktycznymi) wiedza o życiu seksualnym człowieka. W ten sposób produkuje się patologie społeczne, które cieszą PiSuar, bo jego racją bytu jest istnienie sfrustrowanego i niedouczonego społeczeństwa.

Radzę przyglądać się działalności Pana Piątkowskiego. Na mnie robi złe wrażenie.
      • Gość: OK Re: życie seksualne muchówek IP: 188.33.168.* 27.12.10, 11:55
        że uczniowie gimnazjów mają głęboką wiedzę o rozmnażaniu się dżdż
        > ownic i muchówek, natomiast nie jest im znana (poza doświadczeniami praktycznym
        > i) wiedza o życiu seksualnym człowieka. W ten sposób produkuje się patologie sp
        > ołeczne, które cieszą PiSuar, bo jego racją bytu jest istnienie sfrustrowanego
        > i niedouczonego społeczeństwa.
        >
        > Radzę przyglądać się działalności Pana Piątkowskiego. Na mnie robi złe wrażenie
        > .

No to masz bardzo błędne wyobrazenie, bo moje dziecko ma w podstawówce o zyciu seksualnym i rozmnazaniu człowieka zajęcia - więc nie bredź!
        A Piatkowski jest najuczciwszym i najbardziejuczciwym politykiem z tych w Radzie Miejskiej - byłby swietnym prezydentem, nie zastępcą - jest uczciwy
      • Gość: gosc Re: życie seksualne muchówek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.10, 11:56
        > Pytanie nie jest bezczelne.

Nie. Jest zwyczajnie głupie.

> I - dla twojej informacji - przełożonym dla dyrektora szkoły jest właśnie prezydent miasta.

No to co, dyrektor ma iść na cztery lata na zwolnienie, bo akurat zdarzyło się, że małżonek został prezydentem? Bez sensu.
      • Gość: łodzianin Kim Dzong Il IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.10, 13:55
        Niestety, szkoła powinna też uczyć czytania ze zrozumieniem, z czym komentatorzy mojego wpisu mają wyraźnie problem.

Po pierwsze - rozumiem, że szkole twoich dzieci jest wychowanie seksualne. Ale pisałem o czym innym - o obowiązku organu gminy zapewnienia takich zajęć, a nie pozostawiania decyzji szkołom. Widzisz różnicę?

Po drugie - nie chodzi mi o to, żeby żona Pana Piątkowskiego szła na urlop, tylko o to, żeby prasa pilnowała tego, co dzieje się na linii między prezydentem i jego podwładną, która jest przy okazji jego żoną. Chodzi na przykład o to, żeby nie rozkwitły z nagła jej premie za świetnie wykonaną pracę. Prasa powinna to obserwować, ponieważ sytuacja, w której mąż - polityk jest przełożonym żony - dyrektora jest niezręczna. Nie musi dojść do nadużyć, ale może lepiej, żeby prasa tego pilnowała. Widzisz różnicę?

Natomiast te peany na cześć jakiegoś PiSuara są niestosowne. Przypomnę, że środowisko polityczne tego pana (czyli koalicyjne POrażka i ŁPO oraz PiSuar) rządzą Łodzią niezmiennie od 2002 r. Jeżeli uważasz, że robią to świetnie i żyje nam się lepiej niż w Paryżu, to gratuluję Ci kontaktu z rzeczywistością. Ja uważam, że sposób rządzenia Łodzią przez koalicję POrażki i PiSuaru jest fatalny i pan Piątkowski ponosi za to, jako PiSuar, odpowiedzialność. Więc z tymi zachwytami poczekaj może do momentu, kiedy Łódź będzie bardziej przypominała Paryż, a nie Ałma-Atę. Na razie Twoje zachwyty brzmią groteskowo, jak popiskiwania Koreańczyka nad wspaniałością Kim-Dzong-Ila.
        • Gość: babcia Re: Kim Dzong Il IP: 46.113.79.* 27.12.10, 19:38
          Rozumiem, ze gdyby rzadziło SLD byłoby lepiej - co za dno!
          • Gość: łodzianin o wyższości SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.10, 12:27
            Tak, byłoby lepiej. To za czasów SLD Polska weszła do Unii, dzięki której są w ogóle jakiekolwiek pieniądze na remont szkół. Gdyby dalej rzadziła prawica, nie dokończylibyśmy negocjacji akcesyjnych. To po pierwsze. Po drugie - to za SLD wprowadzono podatek liniowy dla przedsiębiorców. Dzięki temu Polska ma dodatnie wyniki gospodarcze do dzisiaj. PiSuar i POrażka umieją tylko psuć. A z łódzkich spraw - to za czasów SLD wybudowano ze środków publicznych 100 km autostrady do Strykowa. Od tego czasu (a minęło już 5 lat) nie przybyła wokół Łodzi żadna nowa autostrada lub droga ekspresowa. Więc mówmy o faktach, ok?
            I nie mówimy o tym, co "byłoby", tylko co jest. Rządzicie jako POrażko-PiSuar od 8 lat. Jak jest - widzimy. Więc zasłanianie się SLD jest żenujące, "babciu" z PiSuaru.
      • Gość: wesoły Re: życie seksualne muchówek IP: 178.56.122.* 27.12.10, 20:09
        Zgadzam się! Żona podlega Dyrektorowi Wydziału a Dyrektor Wiceprezydentowi! Słyszałem, że Pan Piątkowski jeszcze jako Wiceprzewodniczący Rady interweniował w Wydziale Edukacji w sprawie swojej żonki!!!!!!!! To jest temat dla prasy!
        • nandik Re: życie seksualne muchówek 27.12.10, 20:26
          Gość portalu: wesoły napisał(a):

> Zgadzam się! Żona podlega Dyrektorowi Wydziału a Dyrektor Wiceprezydentowi! Sły
          > szałem, że Pan Piątkowski jeszcze jako Wiceprzewodniczący Rady interweniował w
          > Wydziale Edukacji w sprawie swojej żonki!!!!!!!! To jest temat dla prasy!

tak, temat w sam raz dla gazety wybiórczej w łódzkiem...:)
          • Gość: łodzianin 2nandik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.10, 12:36
            Tak, to jest temat dla prasy. Jeżeli rzeczywiście polityk wpływał na bieg konkursu, w którym startowała jego żona, to jest to temat i dla prasy i dla prokuratury. Jeżeli są takie zarzuty, to trzeba je wyjaśnić. Nie wolno zamiatać takich rzeczy pod dywan.

I jeszcz jedno nandik - pamiętam, jak tu na tym forum szczekałeś, że kuzynka Jońskiego została zatrudniona w którejś z miejskich spółek. Co prawda spółka ta nawet nie podlegała Jońskiemu, ale temat do szczekania był. Wyjaśnij mi więc, z jakiej to przyczyny tak nagle uznałeś, że rozmawianie o takich sprawach jest niewłaściwe? Skąd ten nagły brak zainteresowania czystością zasad gry i pisanie o "piekiełku"? To jest właśnie wasza zafajdana, PiSowska moralność - jak wy kradniecie, to jest zajebiście, ale jak są jakiekolwiek (choćby dęte - jak w przypadku Jońskiego) wątpliwości co do polityków innych opcji, to wtedy się drzecie, jakie to jest straszne i jaka to okropna korupcja. Więc albo tu też się drzyj w imię zasad, albo się zamknij w końcu.
            • nandik Re: 2nandik 28.12.10, 12:45
              Gość portalu: łodzianin napisał(a):

> Tak, to jest temat dla prasy. Jeżeli rzeczywiście polityk wpływał na bieg konku
              > rsu, w którym startowała jego żona, to jest to temat i dla prasy i dla prokurat
              > ury. Jeżeli są takie zarzuty, to trzeba je wyjaśnić. Nie wolno zamiatać takich
              > rzeczy pod dywan.
              >
              > I jeszcz jedno nandik - pamiętam, jak tu na tym forum szczekałeś, że kuzynka Jo
              > ńskiego została zatrudniona w którejś z miejskich spółek. Co prawda spółka ta n
              > awet nie podlegała Jońskiemu, ale temat do szczekania był. Wyjaśnij mi więc, z
              > jakiej to przyczyny tak nagle uznałeś, że rozmawianie o takich sprawach jest ni
              > ewłaściwe? Skąd ten nagły brak zainteresowania czystością zasad gry i pisanie o
              > "piekiełku"? To jest właśnie wasza zafajdana, PiSowska moralność - jak wy krad
              > niecie, to jest zajebiście, ale jak są jakiekolwiek (choćby dęte - jak w przypa
              > dku Jońskiego) wątpliwości co do polityków innych opcji, to wtedy się drzecie,
              > jakie to jest straszne i jaka to okropna korupcja. Więc albo tu też się drzyj w
              > imię zasad, albo się zamknij w końcu.

Nie kłam!!!!!!!! Mnie jakies kuzynki Jońskiego nigdy nie interesowały...:) A tak powaznie -
              • nandik Re: 2nandik 28.12.10, 12:50
                A i jeszcze jedno, nie należe do zadnej partii i jestem z tego powodu bardzo szczęsliwy - jestem wolnym człowiekiem, który ocenia innych po faktach i efektach - nie kierując sie politykierskimi apetytami...
    • Gość: Rodzic gimnazjalny Krzysztof Piątkowski: - Puste szkoły będą łączone IP: *.retsat1.com.pl 27.12.10, 15:16
      Mam nadzieję, że w końcu w szkołach zaczną się prawdziwe remonty. Na moim osiedlu są szkoły, które nie mają dzieci - 8-9 oddziałów, a są ciągle dotowane - wymiana okien, posadzki, toalety, drzwi itp. I są szkoły, które cieszą się zainteresowaniem, uznaniem ze strony uczniów, rodziców, a ciągle nie kwalifikują się do remontów. Według jakiego klucza są przyznawane środki finansowe na remonty szkół?
      • Gość: łodzianin Re: Krzysztof Piątkowski: - Puste szkoły będą łąc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.10, 17:57
        To proste - jak dyrektor jest z PiSuaru albo z POrażki albo ktoś z tych partii ma pociechę w szkole, to szkoła dostaje kasę na remont. Tu jest Polska - nie wiedziałeś, Rodzicu gimnazjalny?
        • Gość: babcia Re: Krzysztof Piątkowski: - Puste szkoły będą łąc IP: 46.113.79.* 27.12.10, 19:40
          Gość portalu: łodzianin napisał(a):

> To proste - jak dyrektor jest z PiSuaru albo z POrażki albo ktoś z tych partii
          > ma pociechę w szkole, to szkoła dostaje kasę na remont. Tu jest Polska - nie wi
          > edziałeś, Rodzicu gimnazjalny?

no to przynajmniej sie szkołe wyremontuje, czy to przekręt jakiś!?
          i miej odwage uzywać jeden nick, ty pouczajacy, od pisuaru
          • Gość: łodzianin Re: Krzysztof Piątkowski: - Puste szkoły będą łąc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.10, 12:30
            Tak, jest to przekręt. W państwie prawa przestrzega się procedur, czego - jako PiSuaressa - nie rozumiesz, babciu. Właśnie dlatego nie możecie rządzić Polską, bo wam standardy państwa prawa są obce. Najlepszym tego dowodem są Miro, Zbychu i Rychu z POrażki oraz zabójstwo Blidy, za które odpowiada PiSuar. Jesteście bandycką grupą przestępczą i wasze miejsce jest w kryminale, do czego - jestem pewny - prędzej czy później dojdzie.
    • Gość: diuk Re: Krzysztof Piątkowski: - Puste szkoły będą łąc IP: *.toya.net.pl 27.12.10, 19:24
      Przypomnę, że żona pana prezydenta jest od kilku lat dobrym dyrektorem powołanym w drodze konkursu!
    • Gość: wesoły Krzysztof Piątkowski: - Puste szkoły będą łączone IP: 178.56.122.* 27.12.10, 19:53
      Ha, ha! Pewnie żonka nie dostała unijnej kasy więc teraz oberwą urzędnicy! Moje dziecko chodzi do ZSP10 i tam realizują projekt podobno w wielu innych szkołach też!
    • Gość: urzędnik Krzysztof Piątkowski: - Puste szkoły będą łączone IP: 178.56.122.* 27.12.10, 19:57
      No więc Wydział Edukacji będzie na usługach ZSP5 gdzie dyrektoruje szanowna żona Pana Wiceprezydenta :)))) a ciekawe ilu ma uczniów? Może trzeba będzie ją połączyć????
      • Gość: elektorat Re: Krzysztof Piątkowski: - Puste szkoły będą łąc IP: 178.56.122.* 27.12.10, 20:00
        A jak żona będzie niezadowolona to Pan Piątkowski nie dostanie kolacji i wtedy .... :)))) Biedni jesteście urzędaski :(
    • Gość: zniesmaczony Krzysztof Piątkowski: - Puste szkoły będą łączone IP: 178.56.122.* 27.12.10, 20:04
      Kwalifikacje jak się patrzy! Tylko do czego??? Politykierstwo to łatwizna trudniejsza jest prawdziwa praca!
    • nandik Proponuje zakończyć nic nie wartą nagonkę 27.12.10, 20:24
      Jaki trole widzą problem w tym, ze zona p. Piątkowskiego jest dyrektorem szkoły?

Ja nie widzę zadnego. Jedyne co widać, to to, ze zdolni są. Zona bo wygrała konkurs na dyrektora szkoły i mąż bo jest doceniany, nawet przez opozycję.
      Poza tym Pani Piatkowska nie została dyrektorem szkoły za czasów prezydentury męza, a Pan Piątkowski nie został prezydentem bo wpłynęła na to posada dyrektora szkoły jego zony - więc gdzie ten przekręt i brak czystości we wzajemnych słuzbowych relacjach...?!

Proponuje zakończyć to "nasze" nastepne łódzkie prowincjonalne piekiełko, bo jest to dla naszego miasta następna kompromitacja...
    • Gość: faja Krzysztof Piątkowski: - Puste szkoły będą łączone IP: *.toya.net.pl 27.12.10, 23:11
      Przepraszam, a ile lat miała żona Piatkowskiego gdy została dyrektorem? (15 lat temu)
      Nie przesadzajmy również z tym konkursem na dyrektora i tak wygrywa zawsze ten który ma wygrać, a reszta to mydlenie oczu jacy wszyscy są uczciwi. Tak naprawdę liczy się tylko kto kogo zna, z kim pił lub spał itp
    • Gość: Krzychu a propos sportu IP: 94.254.207.* 28.12.10, 07:19
      A moze by tak pan Piatkowski na stanowisko dyrektora wydziału sportu powołał jakies znamienitego goscia, który w sporcie działał, ma rozległe kontakty i jest szanowany.....
      Obecna osoba spod patronatu prowincji, nie gwarantuje harmonijnego rozwoju. Chyba lepiej zeby ze sportem w Łodzi kojarzył się ktoś z autorytetem, a nie osóbka o dwuznacznej reputacji.
    • krzysztof5426 Gdzie są pieniądze za reklamówki ? 06.01.11, 08:11
      Po Łodzi chodzi informacja, że partia prawdziwych Polaków wzięła dużą kasę za wprowadzenie płatnych reklamówek. Co o tym wiecie ?
    • Gość: NN do mamdik IP: 91.189.0.* 20.04.11, 19:07
      To Ty jesteś porażką. Zajmij się sobą, a nie WICEPREZYDENTEM. WY W TEJ ŁODZI TO TYLKO SENSACJI SZUKACIE I NIC WAM NIE PASUJE...ZA DUŻO CZASU MASZ, ŻE CIĄGLE NA FORUM WYPISUJESZS I SZPERASZ W CZYIMŚ ŻYCIU?DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka