Dodaj do ulubionych

Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został pocho...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.11, 16:10
Ten tekst w GW to potwierdzenie, że dziennik stacza sie na dno szamba.
Obserwuj wątek
    • Gość: do zaskoczonego Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.wroclaw.mm.pl 14.01.11, 16:18
      sam jestes szambo
    • Gość: oj Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 16:19
      "- To był bardzo grzeczny chłopiec. Cichy, skromny. Zawsze mówił "dzień dobry" - szeptała starsza kobieta, prawdopodobnie sąsiadka Piotra. - W życiu nie pomyślałabym, że bierze udział w bójkach pseudokibicow. On nawet imprez nie robił."

No widać jaki grzeczny... a dla hobby popołudniam lubił się tłuc dla draki...
      • Gość: kibic Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 16:34
        Tak naprawdę szkoda mi jego rodziny a nie jego.
      • Gość: obserwer Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: 195.69.83.* 14.01.11, 16:37
        Przecież on był ŚWIĘTY
        uprowadzili go i zabili wszyscy razem - no i jak oni mogli ?

Ej, ludzie koleś sam tam pojechał i doskonale wiedział jak i co ryzykuje.
        • wirusx Santo subito? 14.01.11, 18:25
          - To był bardzo grzeczny chłopiec. Cichy, skromny. Zawsze mówił "dzień dobry" - szeptała starsza kobieta,
    • Gość: gość "Koledzy" w szalikach, którzy zostawili konającego IP: *.com 14.01.11, 16:39
      W prasie można było wyczytać, że chłopak udusił się własną krwią. Prawdopodobnie, cześć z szalikowców biorących udział w pogrzebie, brała udział w wspomnianej bójce. Dlaczego zostawili bez pomocy konającego kolegę, dlaczego w popłochu uciekli?
      Cała sytuacja trwała około10 minut, a kiedy na miejscu pojawiły się policyjne radiowozy uczestnicy rozjeżdżali się już w pośpiechu. Pozostawili dotkliwie pobitego młodego mężczyznę. Lekarz stwierdził jego zgon. lodz.naszemiasto.pl/artykul/728790,pseudokibic-zginal-pod-poddebicami,id,t.html
      Teraz "błyszczą" na pogrzebie, zgrywają twardzieli, pragną zemsty itd. Hipokryci do kwadratu!
      • wsadzam a gdzie tam hipokryci... 14.01.11, 16:43
        jego śmierć może wzruszyła najbliższych kumpli (nie napiszę "przyjaciół", bo przyjaciół to on nie miał zapewne). reszcie bydła jest na rękę, że ktoś zginął, będą mieli powód do przemocy. przecież o to właśnie w tej zabawie chodzi. ginie jeden, to go mszczą, ginie inny, tamci mszczą i błędne koło się zamyka.

kibole frustraci odbębnili pogrzeb i już przebierają nóżkami na myśl o kolejnej bitce. bo tylko to im spełnienie daje. wcale bym się nie zdziwił, gdyby co poniektórym pały stały przed, lub nawet w trakcie bijatyki :D
      • Gość: , Dobrze gadasz IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.11, 16:47
        Pewnie i ta śmierć będzie niepotrzebna, bo stado idiotów nie wyciągnie z niej wniosków. Dla kretynów będzie sie teraz liczyć, że Widzew - ŁKS 0:1 ... do przerwy ...
      • Gość: mariolka Re: "Koledzy" w szalikach, którzy zostawili konaj IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 20:38
        a nazywają się "braćmi", wogóle nie powinni się pojawiać na pogrzebie-WSTYD !!!
      • Gość: osswa Re: "Koledzy" w szalikach, którzy zostawili konaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 13:23
        skoro były tam psy to czemu mu nie pomogły !
      • Gość: osswa Re: "Koledzy" w szalikach, którzy zostawili konaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 13:25

skoro były tam psy to czemu mu nie pomogły skoro leżał na ulicy.
    • wojcikmarcin Dno i 3 km mułu 14.01.11, 16:49
      Bylibyście chorzy jak byście nie podgrzewali atmosfery prawda?
      Banda hien i nic więcej.

na łyso ogoleni w dresach - przekaz jednoznaczny.
      trzeba było dodać że bez szyi z pryszczami na karkach i głowie od sterydów - a co tam, jak szaleć to szaleć.

plakaty śmierć za śmierć - taaaa, a gdzie dowody? Już, drukujcie na szybko i róbcie kolejne prowokacje
      • Gość: oj Re: Dno i 3 km mułu IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 16:58
        Co się spinasz... śmieci należy utylizować.
        • Gość: ty pierwszy? Re: Dno i 3 km mułu IP: *.intergraph.com 14.01.11, 17:01
          nie mierz kazdego wlasna miara :)
        • Gość: misio Re: Dno i 3 km mułu IP: *.lh.pl 14.01.11, 17:29
          Gość portalu: oj napisał(a):
          > Co się spinasz... śmieci należy utylizować.

Wójcik to taki obrońca krzyża(czyt. fanatyk). W tym przypadku, krzyż zamienił na barwy klubowe. Napinka, bo źle się mówi o jego klubie - gdyby artykuł dotyczył ŁKS-u, piałby z zachwytu i chwalił dziennikarzy. Wystarczy za pomocą wyszukiwarki prześledzić jego forumowy folklor, aby się o tym przekonać.
          • wojcikmarcin Re: Dno i 3 km mułu 14.01.11, 17:41
            Określenie mnie mianem fanatyka nawet by mi pochlebiało ale to porównnie z obrońcami krzyża... Z tym pianiem z zachwytu to przesadzasz. Całkiem niedawno nawet pogratulowałem zwycięstwa w sądzie.
            Daleko mi do baranów pokroju "www" czy "rek" i niektórych gwiazd tutaj się wpisujących również jak "gość" czy "wsadzam".
            • Gość: www Re: Dno i 3 km mułu IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 19:09
              Nie ciesze sie,ze zostałem zauwazony przez ciebie zakompleksiony chłopczyku i nie jest to dla mnie zadne wyróżnienie.Myslisz,ze ja piszac o wstydz.wie nie piszę prawdy ? Rzecz jasna jestes najbardziej elokwentnym człowiekiem ,który wpisuje komentarze a slowa prawdy o swoim klubie traktujesz jako prowokację i okreslasz ludzi,którzy to pisza słowami "barany'.Ktos kto cię okreslił mianem obrońcy krzyza zbytnio nie przesadził.
      • Gość: maestro Re: Dno i 3 km mułu IP: *.xdsl.centertel.pl 14.01.11, 17:11
        No też zwróciłem na to uwagę, trzeba być naprawdę lekko opóźnionym by pisać w dniu pogrzebu w ten sposób, tym bardziej że prawdopodobnie chuliganów tych z ustawki nie było na pogrzebie ze wzgląd na policję.Ale jak zwykle wszyscy więdzą lepiej.Ost widziałem o tłumaczeniu się z info na temat ilości pseudokibiców na zadymie.Śmiać mi się chciało, bo troszkę więcej ma gazetka do sprostowania.Przypomniały mi się artykuły jak szliśmy na derby, które odbyły sie bez nas (1:4 czyli zwycięstwo jak to zwykle bywa) Byłem w pochodzie, stałem pare godzin itd.Policja jakieś prowokacje robiła.Gdy mnóstwo osób zrezygnowanych wracało na mecz do domu tak jak ja parę osób sobie pobiegało, gdy wróciłem do domu dowiedziałem się właśnie że zrobiłem sajgon pod kaliskim i jestem pseudokibicem.Żenada.Pozdrawiam kolegę wojującego z wiatrakami:)
      • Gość: xxx Re: Dno i 3 km mułu IP: 109.255.0.* 15.01.11, 15:03
        Wiesz co Wojcik? Spier..laj blaznie. Jakos zaraz po tej ustawce, na 300 komentarzy nie moglismy twojego odszukac. Po prostu spier...aj. Jestes hipokryta. Jednoznaczny przekaz? Owszem: JEDNOZNACZNY!!!. Zapewniam cie pajacu, ze NORMALNI kibice w tym pogrzebie nie uczestniczyli. Normalni kibice, po tej ustawce pisali, ze to chuliganstwo przynosi wstyd waszemu klubowi. Ty nie pisales...
        Bandyci sa bandytami, czy sa z Widzewa, z LKS, Legii czy Izolatora Boguchwala. BAN-DY-CI! Masz takie slowo, w swoim slowniku? Wiesz, kto to bandyta?
        Ci wielcy "gladiatorzy" miedzy soba bija sie w lasach, ale gdy nie ma ustawek, jezdza autami po miescie i napadaja kibicow, ktorzy nie sa chuliganami. Znam czlowieka, ktory zostal zbity metalowymi pretami po glowie, znam takiego ktory dostal tasakiem, i obaj nie byli z "chuliganki". Po prostu mieli szaliki LKSu.
        Wiec przestan gledzic swinia, bo jestes najgorszym gatunkiem ku..y internetowej. Siedzisz za monitorem i, sprzedajesz glodne kawalki.
        BANDYCI powinni isc do wiezienia, na dlugi, dlugi czas. Nie wazne za kibicow, ktorego klubu sie podaja.
    • Gość: brok Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został pocho... IP: *.centertel.pl 14.01.11, 16:50
      taki grzeczny był, nawet przywitał się z eŁKaeSiakami-"na kolana" krzyczał juz z daleka zawsze po pobiciu -przepraszał, niestety dla niego nie powie już "do zobaczenia"
    • Gość: j Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.11, 16:52
      Wszystko wskazuje, że dostał mocny cios w głowę, stracił przytomność i zadławił się krwią z rozciętej wargi.

Czyli chlopaka wystarczylo przelozyc na bok. Tak niewiele trzeba bylo.
      • wojcikmarcin Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc 14.01.11, 17:03

Na polu funkcjonariusze znaleźli młodego mężczyznę w koszulce Widzewa. Był nieprzytomny.

źródło

Jego ciało znaleziono na asfalcie. Wszystko wskazuje, że dostał mocny cios w głowę, stracił przytomność i zadławił się krwią z rozciętej wargi.

źródło
        • wojcikmarcin Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc 14.01.11, 17:12
          Art. 158. § 1. Kto bierze udział w bójce lub pobiciu, w którym naraża się człowieka na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo nastąpienie skutku określonego w art. 156 § 1 lub w art. 157 § 1, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 3. Jeżeli następstwem bójki lub pobicia jest śmierć człowieka, sprawca
          podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
          • Gość: oj Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 17:36
            Ty idź msze zamówić wiechciu... masz szansę zbawić dusze jednego debila (o ile wierzysz w te katolickie brednie).
    • Gość: M Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został pocho... IP: 64.68.217.* 14.01.11, 17:13
      O jednego idiote mniej - teoria Darwina dalej dziala. Czekam na wiecej.
      • Gość: mira Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.toya.net.pl 15.01.11, 00:39
        może następny odpadnie twój brat, albo ty, ale wtedy sobie nie dostawisz drugiej kreseczki w notesiku
    • Gość: kibic Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.ip.netia.com.pl 14.01.11, 17:17
      Taki widzewiak a trumna biała
      • Gość: CHN Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 21:11
        HAHAHAHAHA
    • Gość: Normalny Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został pocho... IP: *.b-ras2.chf.cork.eircom.net 14.01.11, 17:19
      SMIECIE Z APARATAMI I KAMERAMI...
    • Gość: widzewiak Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został pocho... IP: *.astral.lodz.pl 14.01.11, 17:21
      Na pogrzeb przyszli, gdzie byli jak lezal na ziemi, banda frajerów!
      • wojcikmarcin [...] 14.01.11, 17:23
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: oj Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 17:38
          Teraz dobrzy koledzy jak nie żyje? A gdzie Ci dobrzy koledzy byli jak trzeba było mu takie idiotyzmy z głowy wybić?

Spinasz się, bronisz bandytów... czy to środowisko aż tak Cię kręci? Przejedź się kiedyś z nimi na ustawkę, może mniej bzdur na forum będziesz wypisywał.
        • Gość: mac Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.4web.pl 14.01.11, 17:42
          parch Cię raczej zrobił, a tak btw. czytając opis pogrzebu prawie się wzruszyłem - bandyta zginął z rąk bandyty ale gazeta robiz tego serial. Jak to ładnie wyglądało: zrozpaczona matka (oczywiscie nie widziała co jej synek odpierdziela z kolegami), kwiaty i zaprzyjaźnione kluby, co za etos. I ta sąsiadka: "mówił dzień dobry, taki spokojny"...żałosne, ciekawe co by powiedziała jakby jej syna/wnuczka jej sąsiad na takiej ustawce pobił.

A dowodem na "śmierć za śmierć" jest napis na Pomorskiej, idź sobie sprawdź.
          • wojcikmarcin Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc 14.01.11, 17:45
            > A dowodem na "śmierć za śmierć" jest napis na Pomorskiej, idź sobie sprawdź.

I uważasz że artykuł o pogrzebie jest odpowiednim miejscem do wspominania o tym?
            • Gość: oj Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 18:09
              A uważasz że takim kretynom i debilom powinno się poświęcać w ogóle jako taki patetyczno żałosny artykuł?

Śmieci się utylizuje a nie płacze nad nimi.
              • Gość: mac Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.4web.pl 14.01.11, 19:14
                Dokładnie o to mi chodzi, napisali to w stylu jakby chowano ofiarę tragicznego wypadku. I nie czepiam się wcale dlatego, że kibicuję ŁKS. Uważałbym tak samo w przypadku odwrotnym. Co do napisu na Pomorskiej, nie powinno go być, nie powinno być "śżk" bo to wieje już jakąś gruba paranoją. A taki artykuł traktuję jak mitologizację całości zajścia i nadawanie temu całemu "szambu" nienależnej wagi.
            • Gość: www Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 19:12
              I jeszcze jedno: Według Gałkiewicza, musiały istnieć niejasne układy między decydentami z urzędu wojewódzkiego a szefami Widzewa, bo gdy dawał klubowi piłkarskiemu pieniądze na opłaty za prąd, wodę lub zakup zawodnika, to wtedy przez parę tygodni miał święty spokój i hala bez przeszkód działała, po czym do biznesmena przychodziły kolejne inspekcje i kontrole. Dlatego znów wykładał gotówkę na rzecz Widzewa i znów miał spokój.

Gałkiewicz ujawnił, że o tym, ile i na co dawać Widzewowi pieniądze, informował go zawsze jego ówczesny prezes.KŁAMSTWO ?
              • wojcikmarcin Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc 14.01.11, 19:38
                Nazwał bym cie umysłowo niedorozwiniętym tyle że to nie odzwierciedli twojego sub poziomu intelektualnego.
                Mógłbym podjąć temat Gałkiewicza przytaczając artykuły jak musiał przepraszać za pomówienie tyle że ten wątek dotyczy zupełnie czegoś innego.
                Mógłbym kazać ci spier... bo ten temat dotyczy Widzewiaka tyle że to bez sensu bo każdy ma prawo pisać.
                Mógłbym "odbić piłeczkę" przytaczając przykłady nieprawidłowości przekształceń przy tworzeniu ŁKS PSS, artykuł o zatrzymaniach w związku z działalnością ŁKS'u, zachowania kibiców na przykładzie Marcina Robaka czy tez korupcji na przykładzie Kosmalskiego i Cebuli ale to nie ma sensu.

Stare mądre przysłowie mówi.
                "Nie wchodź w dyskusję z głupkiem bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"

EOT z mojej strony.
                • Gość: xxx Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: 109.255.0.* 15.01.11, 15:15
                  Popatrz, popatrz. To moze my tez, poprosimy cie bys spier..lal z tematow o LKSie? Jak tylko pojawia sie cos o LKSie, to razem z Wajfaflemcw...em biegniecie jak charty na wyscigach, zeby tylko sie dopisac. Na ogol wasze wpisy sa w czolowce komentarzy, tacy szybcy jestescie. To moze spierd...aj z tematow o LKSie? Je...ny hipokryto?
                  • Gość: gość Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.132.rev.vline.pl 16.01.11, 15:42
                    Gość portalu: wojcikmarcin napisał(a):
                    >Mógłbym kazać ci spier... bo ten temat dotyczy Widzewiaka tyle że to bez sensu bo każdy ma prawo pisać.

Gość portalu: xxx napisał(a):
                    ...
                    >To moze my tez, poprosimy cie bys spier..lal z tematow o LKSi...
                    >Je..ny hipokryto?

Pała ze zrozumienia tekstu.
            • Gość: www Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 20:16
              Skoro bierzesz pod uwaga napisy na murach to jestes głupszy,bardziej pusty i bardziej beznadziejny niz myslałem.Typowy wstydze.ski 'yntelygencik'.Kończyłes chyba budowlanke bo pusty jesteś........jak pustak.
            • Gość: xxx Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: 109.255.0.* 15.01.11, 15:10
              Facet, to jest dzial miejski. Ludzi intyeresuje, czego moga sie spodziewac w przyszlosci po bandzie zwyrodnialych bandytow, a nie to ze jeden z nich zginal i poszedl do piachu. W dupie to wszyscy mamy. Obojetnie z jakiego klubu. Czy jakby gangster wymuszajacy haracze zostal zastrzelony przez konkurencyjny gang, to tez bys taki piszczal? Roznicy bowiem nie ma absolutnie zadnej.
              Idz sie wyj..c wojcik.
      • zbig1113 Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc 14.01.11, 19:39
        A najlepsze jest to, że wycierają sobie mordy tekstem: "You'll never walk alone"
        Ciekawe, czy umieścili ten tekst na szarfie przy wieńcu?
    • Gość: X Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został pocho... IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 17:22
      po co to podgrzewanie atmosfery?
      jakies bzdury o plakatach?
      moze sobie gazeta napisze artykulik o śżk na murach bo wszedzie tego pełno a gazetka milczy.. a moze nie potrafi rozszyfrowac tego skrótu? a tak świetnei idą jej inne wywody detektywistyczne? a może gazeta powinna zadzwonic do mysony? przeciez on tez niepismienny i nie wie jaka koszulke z jakim przekazem nosił
    • Gość: bo(c)hater Gość wyznawał ideały, za które zginął IP: *.uvt.nl 14.01.11, 17:24
      Podobnie jak Nemeczek w pewnej książce. I za to mu cześć i chwała.
      A teraz dzieci neo poklikajcie sobie w fejsbuku narzekając na wszystko i wszystkich.
      To straszne jak obecne społeczeństwo się zdewaluowało....
      • zbig1113 Re: Gość wyznawał ideały, za które zginął 14.01.11, 19:45
        Czyli zginął, bo sam chciał. Nie ma więc powodu, aby go żałować.
    • Gość: dsd hieny IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 17:24
      dziennikarskie hieny.
      • Gość: antykibic Re: hieny IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 19:49
        lepiej być hieną, niż bezmózgiem. Te hieny płacą podatki, za które później wy się leczycie, p....
        • Gość: sd Re: hieny IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 23:15
          pisząc do mnie "wy" pokazałeś, że jesteś niezłym pół mózgiem. Prawdopodobnie twoje IQ jest na poziomie niższym poziomie od tych, którzy biją sie po lasach.
    • Gość: Stare Bałuty 1908 Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 17:38
      zamiast swą dziewczynę w pierzynie tarmosić, Pojechał do Poddębic pięścią coś ogłosić, Czekali w zimnicy, z nosów lecą gile, Bynajmniej nie od mrozu - kokainy tyle, Wtem ktoś krzyknął "Jadą", światła widać w dali, Przypomniał jak dzieciaka na Rudzie kopali., Zaraz bedzie jatka, więcej nas dwa razy, Napięcie brwi stroszy na widzewskiej twarzy, Drzwi trzaskają srogo, jakaś banda leci, "Jezu jest ich więcej, jezu to nie dzieci", I kotłowanina, każdy zna kazdego, Nie przypilnowali w kurtce podobnego, Leży więc na ziemi, ktoś go kopnie z glana, Wtem z krzaków wybiega twarz z wąsem nalana, Wszyscy do odwrotu "Pomożcie chłopacy", " Ja też tak jak inni pojutrze do pracy", Lecz Ludzi Honoru temat nie dotyczy, Taka to opowieść o widzewskiej Dziczy
      • Gość: maestro Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.xdsl.centertel.pl 14.01.11, 17:40
        Pytanie najważniejsze.Ile masz latek?
      • Gość: widzewska dzicz Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.146.27.75.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.01.11, 17:41
        Ł

K

S
        • Gość: eudezet1910 Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 18:03
          kretyn
      • Gość: CP3 Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 18:38
        Jaki poeta się trafił. Szkoda, że to nie Twoje dzieło.
    • Gość: k Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został pocho... IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 14.01.11, 17:39
      i bardzo dobrze jednego zjeba mniej.
      kibole tacy jak on powinni sie powybijac i bylby spokoj.
    • Gość: Jose 711 Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został pocho... IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 19:05
      gw - tuba fidsefa. co nie wiedział gamoń gdzie idzie?
    • wojcikmarcin Re: Niektórzy zapominają, że to była tzw ustawka 14.01.11, 19:23
      >a zostali wzięci z zaskoczenia i brutalnie pobici!

Szkoda że wiedzę na ten temat czerpiesz z artykułu napisanego przez zagorzałego kibica ŁKS'u
      Tak, pan Mariusz Goss jest kibicem ŁKS, min współautorem albumu na 100-lecie.

A artykuł jest mocno podkolorowany. Oczywiście to w żaden sposób nie usprawiedliwia działa tamtych chuliganów tyle że przedstawia sprawę nie dość że z jednej strony to w dodatku mocno przejaskrawioną.

Jak dobrzy i grzeczni są ci "rodzice" można się było przekonać przy okazji tzw. małych derbów rozgrywanych przy al.Unii. Określenie "żydzie" w stosunku do graczy Widzewa było jednym z najłagodniejszych. Tyle że o tym pan Goss już nie napisze.
    • modlitwa Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został pocho... 14.01.11, 19:28
      Drodzy moi,

Wychowałem się na Bałutach, zawsze mieliśmy dysonans Widzew lub ŁKS. Nigdy się nie
      angażowałem, może to błąd. Dziś mam około 45 lat, mieszkam w okolicach Łagiewnickiej
      i Stefana i chcę wyrazić swoje zdanie. Osobiście zawsze byłem za Widzewem i nigdy przeciw
      ŁKS. Gdy kończyłem podstawówkę Widzew był w półfinale Ligi Mistrzów. Gdy tylko się
      przeniosłem na Żabią pojawiły się jakieś grupy "dresiarzy", które potem "zniknęły". Dzisiaj
      jest coś podobnego, co było kilka lat temu - młodzi ludzie chodzą, bluźnią i chcą "zabawy".

To chore, tym bardziej, iż owi młodzi ludzie są coraz młodszy.

To tyle

Paweł Jan
      • Gość: kulek Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: 195.69.80.* 14.01.11, 20:09
        Jaki sukces! Z tego co piszesz wyliczam że podstawówkę skończyłeś mając około 28 lat

• zbig1113 Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc 14.01.11, 22:10
          Jak to wyliczyłeś "geniuszu"
        • Gość: gość Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.retsat1.com.pl 15.01.11, 10:08
          miał 17, też nieźle
    • Gość: Pabianiczanin Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został pocho... IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 19:39
      A od kiedy to była ustawka,może to taka sama ustawka jak w Patokach,a ten grzeczny chłopiec pojechał tam napić się pepsi coli i powiedzieć dzień dobry starszym paniom
    • Gość: Gość Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został pocho... IP: *.retsat1.com.pl 14.01.11, 20:27
      Tak czytam i sie zastanawiam nad sensem artykułu...Chłopak chciał za coś walczyć. Niestety, coś poszło nie tak a jego "bracia" z nabojki niestety nogę bo się bali,że trafią na dołek. Chichot losu: You will never walk alone!!Mam propozycję, niech miasto postawi "Orlika" o pionowych ścianach wysokich na 5m. Wpuszczać tam to dziadostwo, niech się leją, tłuką i zabijają. Tylko pilnować żeby nie zawozili ich do państwowych szpitali. Jak chcą niech się sami leczą.Będzie trochę spokojniej,a jak się chłopcy wyszumią to głupoty nie będą im po głowach chodziły...
      • Gość: maestro Re: Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został poc IP: *.xdsl.centertel.pl 14.01.11, 20:40
        przyjacielu mojej kozy.Nie czytaj gazet.Nie wiesz to się nie wypowiadaj.
    • Gość: dr. lodz KIBOLE !!! IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 20:36
      GDYBYŚCIE BYLI PRAWDZIWYMI PRZYJACIÓŁMI, TO TEN CHŁOPAK MÓGŁBY ŻYĆ, ON ZAKRZTUSIŁ SIĘ WŁASNĄ KRWIĄ!
      -WYSTARCZYŁO UŁOŻYĆ GO W "POZYCJI BEZPIECZNEJ",ale jacy koledzy-taka śmierć...
      • Gość: czytelnik Re: KIBOLE !!! IP: *.132.rev.vline.pl 14.01.11, 21:04
        > -WYSTARCZYŁO UŁOŻYĆ GO W "POZYCJI BEZPIECZNEJ

według gazety w chwili przybycia policji chłopak był nieprzytomny, możliwe że faktycznie wystarczyło go ułożyć w pozycji bocznej bezpiecznej a nie czekać na lekarza.
    • Gość: miron Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został pocho... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.11, 20:42
      Po zniesieniu magazynu 997 z telewizyjnej 2 mam wrazenie ze redaktorem wyborczej jest teraz Fajbusiewicz - same kryminały. Zdecydowanie brak wizji - brukowiec.
    • Gość: ania Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został pocho... IP: 91.193.160.* 14.01.11, 21:38
      Państwo redaktorstwo wykazali sie ,pisząc ten artykuł. Brawo za obiektywność i wyczucie.
      Łyse kibole przyszły w dresach, żuły gumę i dłubały w nosach. W przeciwieństwie do PANÓW REPORTERÓW, którzy ubrani, jak przystało, cykali w oczy ludziom w żalobie, pchali sie, by być blisko grobu, a jak sie nie dało podejśc, to wyciągali aparaty na wysięgnikach. Potem nie czekajac na koniec uroczystosci, na pobliskich nagrobkach chowali sprzęt do toreb i umykali, zacierając rączki.
      Nie, przepraszam,rączek nie zacierali, bo dało sie odczuć lekkie rozczarownie: nie doszło do bójek, przepychanek, ani żadnej sensacji.No nic, moze gdzieś indziej znajdzie sie jakiś ciekawszy temacik do przerobienia. HIENY.
    • Gość: Michu Zginął w bójce pseudokibiców. Dziś został pocho... IP: *.bc.lnet.pl 14.01.11, 21:50
      Bąbol ile twoja matka musiała zjeść śniegu, żeby urodzic takiego bałwana !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka