Dodaj do ulubionych

Forum GŁ wymiera?

22.01.11, 00:31
"Ratunku! Ratunku!
Na pomoc
Ginącej miłości!
SOS!
SOS"

brzmiały słowa pięknej piosenki.
Obserwuj wątek
    • ww_lodz Re: Forum GŁ wymiera? 22.01.11, 00:44
      Tak, zapomniałem.
      • ww_lodz Re: Forum GŁ wymiera? 22.01.11, 00:47
        Dobranoc.
        • Gość: gosc Ludzie powędrowali do facebook IP: *.toya.net.pl 22.01.11, 08:32
          A tam mniej anonimowo
    • krzysztof_wandelt Re: Forum GŁ wymiera? 22.01.11, 09:40
      formula i anonimowosc zalezy od userow, czyli od Was!
      3-4 meneli forumowych narzucilo formule paranoicznej dyskusji politycznej,
      zeby chociaz to byla szopka, ale to stalo sie dnem dna
      fora miejskie maja sluzyc i pomagac mieszkancom, osoba pytajaca nie moze byc obrzucana blotem przez zalosne smiesznoty, ktore w swiecie rzeczywistym nie maja szans zaistniec :(
      • krzaki-ciernistych-krzewow Re: Forum GŁ wymiera? 22.01.11, 09:59
        Zgadzam się forum zostało opanowane przez 3-4 ludzi, którzy narzucili mu forum depresyjnego krytykanctwa na zasadzie jeśt tylko źle i źle.
        • Gość: a Re: Forum GŁ wymiera? IP: *.toya.net.pl 22.01.11, 12:10
          Oraz tych, ktorzy im to wytykaja.
          • krzaki-ciernistych-krzewow Re: Forum GŁ wymiera? 22.01.11, 14:10
            Uderz w stół a własciwi się odezwą.
            • Gość: a Re: Forum GŁ wymiera? IP: *.toya.net.pl 22.01.11, 15:06
              krzaki-ciernistych-krzewow napisał:

> Uderz w stół a własciwi się odezwą.

No owszem - wlasnie sie odezwales.
      • Gość: gosc Obrzucanie błotem IP: *.toya.net.pl 22.01.11, 10:04
        Celowały w tym służby prezydenckie odwołanego prezydenta
    • Gość: ioi Re: Forum GŁ wymiera? IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.11, 18:09
      PIEŚN o PO i TUSKU

Autor: elzunia

Autorem jest mój tata, zazdroszce takiego polotu, a wiersz jest świetny smile))

PIEŚN o PO i TUSKU

Pieśń o PO i Tusku - ku przestrodze

Znów jakaś zgraja szczęśliwym trafem
      Bez głów, bez planów, za to z rozmachem
      Do żłoba toczy swe tłuste cielska...
      Oto Platforma Obywatelska!

Przed sądem złodziej śmiało ucieka
      Od dziś korupcja prawem człowieka!
      Nareszcie wszystko wróci do normy
      Więc podziękujmy ludziom Platformy!

Zwrot w dyplomacji to rozdział drugi
      Od dziś będziemy świadczyć usługi
      Dla Władymira i dla Angeli...
      Czas na kolanach iść do Brukseli!

Szef MSZ-u włoży kaganiec
      Śląsk i Pomorze weźmie Germaniec
      Trzeba wywłaszczyć polskiego chłopa...
      Vivat Platforma i Europa!

Angela Merkel ręce zaciera
      By na wschód ruszyć tropem Hitlera
      Z nią hitlerowców procesja tłumna
      Vivat Platforma - piąta kolumna!

"Za tawariszcza Tuska zdarowie"
      Piją Gazpromu oligarchowie
      Władimir Putin z radości śpiewa:
      "Nu, tiepier budiet kak za Breżniewa"

Odwrót z Iraku, z Afganistanu
      Osama śmieje się z pod turbanu
      Taki sojusznik jak Tusk się przyda...
      Vivat Platforma i Al-Kaida!

Koniec z lustracją! Koniec rozliczeń!
      Dla konfidentów to koncert życzeń
      "Od dzisiaj wszyscy jesteśmy święci!"
      Vivat Platforma i konfidenci!

Niech żyje wolność! Ćpun na wagarach
      Łbem durnym kręci w dymu oparach
      Całkiem legalnie ćmiąc porcję zielska
      Vivat Platforma Obywatelska!

Niech żyje miłość! Rusza parada
      Sprośnych pedałów cała gromada
      Gzi się bezwstydnie wśród publiczności
      To triumf Platformy! To triumf wolności!

Elektoracie! Wyborco durny!
      Gdy będziesz wrzucać znów głos do urny
      A chcesz być wolny od Niemca, Ruska
      To nie popieraj Donalda Tuska!
      • Gość: a Re: Forum GŁ wymiera? IP: *.toya.net.pl 22.01.11, 18:12
        > Autorem jest mój tata, zazdroszce takiego polotu

Faktycznie jest czego zazdroscic.

• Gość: ordynat Tata wymiata !!!! IP: *.sds.uw.edu.pl 22.01.11, 18:45
        pozdrowienia :)
      • Gość: satanclaus67 Re: Forum GŁ wymiera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 20:41
        Na twoim miejscu oddałbym sprawę do Biura Rzecznika Praw Dziecka za stracone dzieciństwo.
      • jedyny.kkk Re: Forum GŁ wymiera? 22.01.11, 23:40
        Dlaczego miłośnicy PiS to grafomani?
        • Gość: POeta Re: Forum GŁ wymiera? IP: *.sds.uw.edu.pl 23.01.11, 11:02
          Noc głucha
          Nic to
          Nie przyjdą nocą
          Nie zelżą i nie wygrzmocą
          On czuwa
          Donald
          Pamiętaj o Nim
          Wielbi Go Pruszków, czci Wołomim
          Miro go sławi w Łodzimieście
          i elektorat w śledczym areszcie
          Hymn Mu śpiewają miasta w wioski
          Wiersze mu pisze sam Majakowski.
          • jedyny.kkk Re: Forum GŁ wymiera? 24.01.11, 22:31
            Grafomania wielgaśna. Majakowski nie żyje.
            • Gość: :-) Re: Forum GŁ wymiera? IP: *.toya.net.pl 24.01.11, 22:39
              > Majakowski nie żyje.

Ojoj joj, niesmowite.
              Odkrywcze.

• Gość: POeta Re: Forum GŁ wymiera? IP: *.sds.uw.edu.pl 24.01.11, 22:55
              "Majakowski nie żyje"
              ---------------------------------------

Tiiiaa... powiedz jeszcze, że Lenin też nie żyje :DDDDD
      • Gość: sensacja twój tata ma na imię elzunia??? IP: *.toya.net.pl 22.01.11, 23:42
        Bo tak wynika jakby z tego co piszesz. Wstrząsające.
        • Gość: a3 Re: twój tata ma na imię elzunia??? IP: *.toya.net.pl 23.01.11, 00:24
          Nie, z tego co on pisze wynika co najwyzej, ze przekleil to jelop z innej wypowiedzi jakiejs elzuni wlasnie. Obaj jestescie glabami.
    • iszkariota Re: Forum GŁ wymiera? 23.01.11, 08:55
      Jeśli pisząc o wymieraniu masz na myśli zanik paranoi, to ja nie mam nic przeciwko poprawie zdrowia.
      • przyslowie Tylko paranoja nie wymiera. 23.01.11, 19:53
        Trzyma się zdrowo.
        • przyslowie Wszystko zależy od forumowiczów. 23.01.11, 20:00

• lew_konia Nie wołaj! 23.01.11, 14:15
      Bigi i tak nigdy nie odpowiadał na twoje westchnienia. Pewnie mu się znudziło to ciągłe wzdychanie. Ile można?
      • przyslowie Re: Nie wołaj! 23.01.11, 14:24
        Biguś dla mnie jest 98. ofiarą katastrofy smoleńskiej.
        • przyslowie Mamuty wyginęły - 23.01.11, 19:55
          też nikt nie wie, dlaczego?
        • Gość: Gienia Re: Nie wołaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 13:56
          Nie ma co, miła jesteś.
          Gdzie grób?
    • Gość: ciao Wymiera, dzięki takim trollom jak ty! IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.01.11, 12:43
      Zamiast założyć antypisowski blog i na nim się produkować, wolałaś dać upust swej chorej nienawiści na FŁ. Cóż, mnóstwo normalnych osób, mających w dupie walki PiSu z Platformą, po prostu dał stąd dyla.
      • przyslowie Re: Wymiera, dzięki takim trollom jak ty! 24.01.11, 21:13
        Problem w tym, że mnóstwo normalnych ludzi nie ma w dupie walki PiSu z Platformą.
        Szkoda, że nie możesz się zalogować. Brzmisz trochę jak byłynielogowany.

Grób kopiemy sobie sami.
      • przyslowie Re: Wymiera, dzięki takim trollom jak ty! 24.01.11, 21:15
        Nielogowany ciao, nie dawaj ciała. W tym miejscu nie ma już ani polityki, ani walki PiSu z Platformą.
        Co jest wzamian?
        • Gość: takijeden Re: Wymiera, dzięki takim trollom jak ty! IP: *.236.198-77.rev.gaoland.net 24.01.11, 22:02
          przyslowie napisała:

> Co jest wzamian?<

Gow.no,produkuj sie sama
    • Gość: misiorny Wielce milutkie przysłowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 11:01
      Pisałoś wczoraj:

> W tym miejscu nie ma już ani polityki, ani walki PiSu z Platformą. Co jest wzamian?

No, nie ma polityki. Ty jesteś w zamian.

Twoja ziejącą pogardą sygnaturka: dwie filmowe wycinanki i hasło „po trupach do celu” upolitycznia forum antypisiorową psychopatią z każdym Twoim wejściem, nawet jeśli antyPiSzesz o zeszłorocznym śniegu.
      Zwykle jednak poza tytułem trudno Ci skonstruować więcej niż jedno zdanie tekstu, broń boże podrzędnie złożone.

Systematyczne plewienie formowych „chwastów” doprowadziło do tego, że zostałoś tu samo. Totalne zwycięstwo nad pisiorami! Pełen sukcess !!! Tego chcieliśmy, prawda ???
      Pamiętaj, że człowiek jest tyle wart, ile jego wrogowie.
      Czy ty, przysłowie, masz w ogóle jakieś poza-pisowskie zainteresowania? Jeśli nie, to kup sobie może sobie dwa druty, kłębek włóczki i dziergając zacznij medytację „What is my purpose to live? PiS???”

PS: A jeśli nie możesz żyć bez obecności jednego z pisiorów na tym forum, to po prostu do niego napisz. Bo takie rozdwojenie jak Twoje ma swoją medyczną nazwę. Strzeż się.
      • jedyny.kkk Re: Wielce milutkie przysłowie! 25.01.11, 16:37
        Literówki i gramatyka trollu! Jak chcesz pouczać innych skoro nie umiesz pisać, a czytanie ze zrozumieniem jest ci kompletnie obce.
        • Gość: misiorny Re: Wielce milutkie przysłowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 17:12
          A konkretnie ?
          Jeśli Ci chodzi o sposób zwracania się do przysłowia, to jest ono rodzaju nijakiego, ergo gramatyczna forma jest prawidłowa. Coś jeszcze?
          No, to polecam podręcznik polskiego dla podstawówek.
          Troll misiorny.
          • jedyny.kkk Re: Wielce milutkie przysłowie! 25.01.11, 18:57
            Ten twój podręcznik chyba wadliwy. Trolluj na zdrowie ale ja już nie dokarmiam takich jak ty. Sorry
    • Gość: gość Zerknij w lustro, a ujrzysz grabarza tego forum IP: *.4web.pl 25.01.11, 14:00
      Swego czasu, niektórzy forumowicze sugerowali, żebyś przestała uprawiać polityczny folklor. Odbierałaś to jako ataki na twoją osobę w czym wiernie wtórowała ci niejaka nett1980, kkk, x, itp psychofani pewnej partii. Cóż, macie czego chcieliście, czyli własną, forumową kupę, więc teraz sami się w niej taplajcie.
      • jedyny.kkk Re: Zerknij w lustro, a ujrzysz grabarza tego for 25.01.11, 16:35
        Nie zamierzam sie w tobie taplać. Ale wnioski masz zabawne. Może formuła tego forum się przeżyła?
      • Gość: nett1980 Re: Zerknij w lustro, a ujrzysz grabarza tego for IP: *.toya.net.pl 26.01.11, 00:00
        Wiesz, trzeba sie troche znac na tym, o czym sie pisze, a nie uogolniac, naciagac fakty pod to, co dyktuje dziurawa pamiec. Forum sie zmienia, na poczatku wymieniali sie pogladami ludzie, ktorzy mieli po 20 lat, potworzyly sie grupy znajomych, byly spotkania w realu, rozne akcje, gratulacje z okazji slubow, urodzin dziecka itp. Potem pojawili sie troche starsi ludzie, ktorzy juz nie parli do spotkan, moze troche na poczatku nie jarzyli, o co chodzi w kontaktach internetowych. Ja tu jestem od prawie 5 lat, jesli juz ktos mnie na tym forum inspirowal, to raczej aaa202, kontakty z lavinka poczatkowo byly bardzo napiete, ale potem staly sie przyjazne, a tak- jeszcze byl longeta, ale z nim tez mimo podszczypywanek, ostatnio zle nie bylo. Z BigNewsem konflikty wybuchaly raczej nie tyle o zadne popisy, a o sprawy praw kobiet; tak, to ja pyszczylam o Anete.K. No a jesli on mowil o tych, co mysla inaczej lemingi, to jak mozna bylo nie traktowac go, jak lekko nawiedzonego milosnika pis? Tu chyba nikt nie byl tak zaangazowanym platformersem, jak on pisowcem. Ok byl jeden forowicz, ktory okreslil wygrana po jako pokazanie palca bydlu...Nasz drogi nawiedzony zrobil z tego ...sygnaturke!
        Poznalam przyslowie na jednym z nielicznych spotkan w pubie, to mila, z lodzkim zyciem kulturalnym obyta kobieta, moze troche za bardzo sie zaangazowala w internetowe pogaduszki ze zBigiem, moze troche poczula sie odrzucona, ale powotrze po raz enty, ze przegiela po 10 kwietnia. Apelowac mozna, ale czy zmieni sie doroslego czlowieka?

A zreszta widze, ze cos jest niehalo z forum, po tym, jak w watku lew_koni na Boze Narodzenie nikt sie nie wpisal przed 24.12. Ludzie poszli do FB i na blogi, ot prawda.
        • staahoo Re: Zerknij w lustro, a ujrzysz grabarza tego for 26.01.11, 19:15
          Nett1980, bardzo ładnie to wszystko opisałaś. Było tu ciekawie i pewnie jeszcze może być podobnie. Kiedys, wcale nie tak dawno, wpadlem tu i nie żałuję. Cieszę się, że niektórych forumowiczów mogłem poznać osobiście bo zawsze jest fajnie zetknać się z wyjątkowymi osobowościami. Wielu forumowiczów-pasjonatów działań na rzecz miasta widuję na ulicach Łodzi rozpoznając ich także z innych niz FŁ miejsc w necie. Ostatnio pozdrowiłem pewną forumowiczkę, piękną dziewczynę w czerwonym plaszczu :)
          Miło było mi poznać miedzy innymi i Ciebie, przyslowie, brite i brebleblox, diogenesapsa, lavinkę, huanna, aarda...
          Fajnie było tez poprzez FŁ dostrzec inne oblicza łodzi, ktore wcześniej mi umykały z pola widzenia.
          A to, że były kłótnie i kwasy, czesto bardzo niemiłe (zwłaszcza te polityczne), w które sie brnęło to przecie tak bywa na forum. Netkieta netykietą, a ciupaska ciupaską.
          • nett1980 Re: Zerknij w lustro, a ujrzysz grabarza tego for 26.01.11, 20:28
            W sumie to moj wpis moze najbardziej pasowalby do przyszpilonego watku, ale jako, ze nie jestem tu od 10 lat, moje male podsumowanie umiescilam tu.
            Nie mam pretensji, ze ludzie nie komunikuja sie tutaj ladnie i elegancko, bo i sama tak nie postepuje. Wiadomo, ze troche bulwersuja co bardziej chamskie posty, ja raczej do podszczypywania sie do tej pory posunelam, a nie do walenia na odlew i epatowania wzgarda do inaczej myslacych. Forum jest takie, jak ludzie, ktorzy sukcesywnie wchodza w internetowy swiat. Sa tacy, co tesknia za FŁ, gdy byla nieznanym dla plebsu ladem, sa tacy ktorzy kochaja taplac sie w rzeczywistosci, a ze polityka wchodzi z butami w nasze zycie, to i tu odbija sie echem, a moze raczej czkawka.
            Kiedys trudno bylby mi uwierzyc, ze poznam troche ludzi z rzeczywistosci wirtualnej, a tu prosze- zywy, czarny, kudlaty dowod po domu chodzi i swiadczy, ze ludzie to nie tylko literki i ekran.
            • ordynat.uchleja Ależ, ależ, proszę tak nie płakusiać 26.01.11, 20:35
              Wątki dotyczące szeroko pojętego (baaardzo szeroko) obrotu nieruchomościami rozwijają się tu kwieciście, czemu zresztą trudno się dziwić ....
              • Gość: nett1980 Re: Ależ, ależ, proszę tak nie płakusiać IP: *.toya.net.pl 26.01.11, 21:01
                Autor: Gość: gość IP: *.4web.pl Czyzby to szanowna pani wpisala jako tamten pan?
                A z drugiej strony podziwiam pamietliwosc.
                • ordynat.uchleja Re: Ależ, ależ, proszę tak nie płakusiać 27.01.11, 12:38
                  Gość portalu: nett1980 napisał(a):

> Autor: Gość: gość IP: *.4web.pl Czyzby to szanowna pani wpisala jako tamten p
                  > an?
                  Nie rozumiem. Przypuszczam, że to kolejna "oczywizda pomyłka" ze strony szanownej pani.

> A z drugiej strony podziwiam pamietliwosc.

A dziękuję. Miło było to przeczytać.
                  Zapewniam o mojej nieustannej "pamiętliwości" również na przyszłość.
          • przyslowie Re: Zerknij w lustro, a ujrzysz grabarza tego for 26.01.11, 21:45
            Fajnie było poznawać niektórych.
            Niektórych poznawałam całkiem po wariacku.
            Pierwszym forumowiczem, którego poznałam w ten sposób był Diogi.
            • staahoo Re: Zerknij w lustro, a ujrzysz grabarza tego for 26.01.11, 21:50
              A, my poznalismy się w realu za sprawą papierowego wydania GW :-)
              • przyslowie Re: Zerknij w lustro, a ujrzysz grabarza tego for 26.01.11, 22:15
                To nie ze mną.
                • staahoo Re: Zerknij w lustro, a ujrzysz grabarza tego for 26.01.11, 22:47
                  Przyslowie, wybacz staremu człowiekowi, tu oczywiscie chodzi o nett1980, natomiast my poznalismy sie na pogrzebie koszar Strzelców Kaniowskich przy ul. Legionów.
        • aaa202 Nie pomyślałabym, 26.01.11, 20:35
          nie wiem zresztą, czy to dobrze tak inspirować;)

My się zmieniamy, zmieniają się sposoby komunikacji. Fajnie było tu pogadać, jeszcze fajniej jest kogoś spotkać na żywo, bo to jednak dwa różne światy, a ja wolę ten prawdziwy. Chętnie tu zaglądam, ale już rzadko jest po co. Im rzadziej zaglądam tym zresztą rzadziej mam po co, bo po co zaglądać, jeśli mnie nie ma.

Jeśli ktoś chce nawiązać/utrzymywać kontakt, występuję na fejsie jako Agata Nogązamiata, profil okraszono zdjęciem długowłosej brunetki. Zapraszam. Nie jestem aktywna, ale bywam, mogę wziąć udział w jakiejś pozytywnej drace.
          • przyslowie Re: Nie pomyślałabym, 26.01.11, 20:59
            Zapraszasz także wszystkich naszych trolli?
            • aaa202 Ach, jakiż my tu mamy trolli? 26.01.11, 21:07
          • Gość: nett1980 Re: Nie pomyślałabym, IP: *.toya.net.pl 26.01.11, 21:03
            Podla jestem, moze troche polecialam z tym inspirowaniem, raczej chodzilo mi o to, ze jesli mialby mnie ktos uznac za klakiera przyslowie, czy kkk, to juz wole schowac sie za twoje plecy.
            • przyslowie Re: Nie pomyślałabym, 26.01.11, 21:39
              Ojej, to aż tak źle jest?
              Zaraz tam klakiera?
              Ja klaki nie potrzebuję. Po co?
        • przyslowie Re: Zerknij w lustro, a ujrzysz grabarza tego for 26.01.11, 21:34
          Nett1980, zupełnie mnie zaskoczyłaś. Nie spodziewałam się od Ciebie aż tak dobrej opinii.
          Natomiast, nie bardzo wiem i rozumiem to, z czym przegięłam po 10 kwietnia? Że nie uległam psychozie i histerii ogólnarodowej żałoby? Katastrofa była i dla mnie kompletnym zaskoczeniem. Takiego scenariusza nie można było sobie wyobrazić.
          Uparta w pewnych kwestiach bywałam już jako dziecko.
          To fakt, że nie lubię twierdzenia, że nad każdą trumną należy zachowywać milczenie.
          To wszystko, do czego potrafię się na razie przyznać.

Bardzo fajne są Wasze wspomnienia, w których ujmujecie historię forum.
          Mnie się też zdarzało czasami nawet niesłusznie na kogoś naskoczyć.

Forum dawało możliwość poznania nowych ludzi, niekoniecznie w realu. Ale także pożartowania i powygłupiania się.
          Dziś byłoby zapewnie na nim lepiej, gdyby mogły w nim brać udział tylko zalogowani uczestnicy. Zaczynam się coraz bardziej do takiego wniosku przekonywać.

A skąd się bierze u mnie uczucie odrzucenia?
          A stąd, iż to łódzkie forum jest dla mnie probierzem tolerancji i otwartości aktywnych tu bywalców dla innych.

Nett1980 ma tutaj staż trochę dłuższy od mojego i dość słusznie wybrała miejsce na wspominki tutaj.
          Natomiast ci, którzy pierwsi tworzyli to forum (choć są i wśród nich wyjątki) są hermetycznie zamknięci na tych o mniejszym od nich stażu. Kropka, której wątek zdesantowano tutaj i oddzielono grubą kreską-belką, ma staż forumowy 7-letni. Czy do chwili obecnej aktywny? Trudno mi to stwierdzić.
          Nie wszyscy też z tych prekursorów mieli po 20 lat.
          • Gość: nett1980 Re: Zerknij w lustro, a ujrzysz grabarza tego for IP: *.toya.net.pl 26.01.11, 22:42
            Nie przesadzaj z tym odrzuceniem, moze i Bigi cie wyszarzyl, inni przeciez dyskutuja z toba (raczej?). Moze nie potworzyly sie tu koterie, ale raczej grupy ludzi, ktore rozmawiajac ze soba, czuja sie dobrze, a do innych nie chce im sie odzywac. Tak tez jest w swiecie rzeczywistym.
            Co do 10.04. Jesli nie uleglas psychozie, to po co wciaz trzymasz sie tej sygnaturki? Nie jestem za tym, zeby rozdzierac szaty nad trumnami przez caly rok, nie znalam tych ludzi osobiscie, ale wiele glosow w radio towarzyszylo mi przez wiele lat i jestem za tym, zeby nie lamac wszelkich tabu, nie mieszac (ech) sakrum z profanum, ze tak pojade... Jesli chodzi ci tylko o to, ze przeciwstawiasz sie histerii narodowej, a nie o draznienie Biga, to ok, ale juz paru ludzi sugerowalo, ze powoduje toba to drugie jednak. I tak to, niestety, wyglada.A jesli chodzi o szczegoly to tak to widze, tylko chyba bez takiego happy endu?
            • przyslowie Re: Zerknij w lustro, a ujrzysz grabarza tego for 27.01.11, 00:11
              Gdy pisałam o odrzuceniu, to nie omieszkałam podkreślić, iż są wyjątki wśród forumowiczów, nawet tych najstarszych. W rzeczywistości i realu nie jest tak samo. W necie nam Polakom łatwiej jest zwracać się do siebie od razu na ty chociażby.
              Jeśli Biguś mnie wyszarzył, to już jego problem. Natomiast on sam łamiąc wszelkie zasady po 10 kwietnia prowokacyjnie bez mojej zgody zamieścił w swojej sygnaturce cytat z mojej tu wypowiedzi. Później, nie wiem, z jakich powodów (moich reakcji i odzewu nie było) oficjalnie tę sygnaturkę usunął.
              Poza tym, dlaczego miałabym wzdychać do Bigusia, który zapewne jest dość jowialnym panem w średnim wieku i do tego z brzuszkiem? Zupełnie nie jest w moim typie. Jeszcze do tego pali i kopci. Niech się z nim męczy jego ślubna żona, do której się przyznawał.
              Natomiast on tutaj chwilami stawał się istnym spiritus movens, w sporej mierze ożywiał i ubarwiał dyskusje na forum. Dobrze, błyskotliwie nieraz i inteligentnie potrafił pisać, choć chwilami stawał się taki beznadziejnie do bólu naiwny. Dopisywał mu nieraz dobry humor też i chęć do zabawy. Kiedyś chyba z lavinką stworzył z postów taką schodkową choinkę. Jednak niezwykła, barwna osobowość forumowa z niego była.

Wielu ofiar katastrofy smoleńskiej jest mi żal. Na razie nie ma nikogo, kto tak naturalnie potrafiłby zagrać Piłsudskiego chociażby.

Moja sygnaturka jest właściwie po to, by pewnych faktów nie zapominać. Piłsudskiemu też niektórych wypowiedzi i faktów się nie zapomina, choć zasłużonym dla Polski był.
    • Gość: jio Re: Forum i Partia Obłudy wymiera IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.11, 21:19
      www.tvn24.pl/sondy.html
      • jedyny.kkk Re: Forum i Partia Obłudy wymiera 26.01.11, 23:03
        AMEN
        • przyslowie Dziękuję wszystkim 27.01.11, 21:29
          za udział w tym wątku i interesujący wkład do niego. Chwilami było tu tak jak jeszcze niedawno.
          Dziękuję i pozdrawiam także trolla misiornego. Wydaje mi się on nawet sympatyczny.
          Tak pamiętliwa jak ordynat.uchleja chyba nie jestem. Mam taką nadzieję.
          • Gość: takijeden Re: Dziękuję wszystkim IP: *.237.198-77.rev.gaoland.net 27.01.11, 23:22
            przyslowie napisała:

<< za udział w tym wątku i interesujący wkład do niego. Chwilami było tu tak jak jeszcze niedawno. Dziękuję i pozdrawiam także trolla misiornego. Wydaje mi się on nawet sympatyczny.
            Tak pamiętliwa jak ordynat.uchleja chyba nie jestem. Mam taką nadzieję.>>

Ale upierdliwa i zolzowata,oczywiscie i trollem tez jestes pelna geba.
            • Gość: ja DOŚĆ IP: 217.33.154.* 28.01.11, 08:19
              już tych przepychanek osobistych
            • Gość: i tyle w temacie Towarzystwo wzajemnej adoracji zawsze na posterunk IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.01.11, 20:54
              Gość portalu: takijeden napisał(a):
              > Ale upierdliwa i zolzowata,oczywiscie i trollem tez jestes pelna geba.

Jak ktoś tu kiedyś bywał, doskonale wie, że wystarczyło kilka słów prawdy o trollingu pewnych osób, a w mig zlatywał się tabun obrońców, którzy w owym trollingu uczestniczyli. Wejdź w wyszukiwarkę, wpisz jako autora: "staahoo"/"nakole", "nett1980" itd - na kilkadziesiąt wpisów, spory procent to antypisowski bełkot. Nie dziw się więc, że tak ochoczo machają szabelką w obronie kompana, czyli "przysłowie".

• Gość: nett1980 Re: Towarzystwo wzajemnej adoracji zawsze na post IP: *.toya.net.pl 29.01.11, 23:05
                > Wejdź w wyszukiwarkę, wpisz jako autora: "staahoo"/"nakole",
                > "nett1980" na kilkadziesiąt wpisów, spory procent to antypisowski bełkot
                A sam wszedles i sprawdziles, czy to takie "mnie sie wydaje"?
                Jesli tobie sprawy kobiet, koty, nieruchomosci i troche apeli do Biga, ze na polityce swiat sie nie konczy, kojarza sie tylko z wojna polsko-polska, to raczej masz jakis problem lub obsesyjny typ osobowosci, wspolczuje tak czy inaczej.
                Nie pluje na przyslowie, ale i szczegolnie przyjemna dla niej nie jestem, ja tez apelowalam, ze troche przesadza z syngaturkami i czepianiem sie Biga..
                • przyslowie Re: Towarzystwo wzajemnej adoracji zawsze na post 29.01.11, 23:34
                  Nett1980, właściwie to Ty okazałaś się szczególnie przyjemna dla mnie, czego się absolutnie nie spodziewałam. Jeszcze mi tu nie "dokopałaś" dla samego tylko dokopania.
                  Ja nie boję się krytyk, choć cnotą pewnie nie jestem.

Moje sygnaturki otrzymały obecnie doskonały wygląd. Wcześniejsze były gorsze. W jakiś znaczący sposób charakteryzują pewnych panów, którzy od dłuższego czasu mącą nie przebierając w środkach obraz polskiej polityki w celu dobrania się tylko znów do władzy. A ja wciąż czekam na polskich mężów stanu z prawdziwego zdarzenia.

Nett1980, to Ty broniłaś Bigusia przede mną?! Aż tak mocno znęcałam się nad naszym nieszczęsnym forumowym Bigusiem*?

*"Nasz forumowy Biguś" - w znaczeniu naszego wspólnego dobra forumowego.
                  • Gość: nett1980 Uff, ale sie wypisalam. IP: *.toya.net.pl 30.01.11, 18:23
                    > Nett1980, właściwie to Ty okazałaś się szczególnie przyjemna dla mnie, czego si
                    > ę absolutnie nie spodziewałam. Jeszcze mi tu nie "dokopałaś" dla samego tylko d
                    > okopania.

Bo to uwazam za przejaw buractwa i frustracji, wole jednak rozwlekac dyskusje i jakies argumenty, cytaty wpalatac. Pewnie pasuje do kultury wysokokontekstowej. Lekkie zlosliowsci jednak uwielbiam ;>

> Moje sygnaturki otrzymały obecnie doskonały wygląd. Wcześniejsze były gorsze. W
                    > jakiś znaczący sposób charakteryzują pewnych panów, którzy od dłuższego czasu
                    > mącą nie przebierając w środkach obraz polskiej polityki w celu dobrania się ty
                    > lko znów do władzy. A ja wciąż czekam na polskich mężów stanu z prawdziwego zda
                    > rzenia.

Eeeee, troche nie rozumiem. Udzielasz sie tez na forach ogolnopolskich, tam takie poglady mozna szlifowac, skutecznie sygnaturka szczuc.

> Nett1980, to Ty broniłaś Bigusia przede mną?! Aż tak mocno znęcałam się nad nas
                    > zym nieszczęsnym forumowym Bigusiem*?
                    >
                    > *"Nasz forumowy Biguś" - w znaczeniu naszego wspólnego dobra forumowego

Nie bylo slowa o obronie, stwierdzilam raczej, ze sie uwieszasz na nim, czy tez czepiasz, wydaje sie jakby byl twoim punktem odniesienia prawie w kazdym poscie.
                    Chciazby to:

"Ratunku! Ratunku!
                    Na pomoc
                    Ginącej miłości!
                    SOS!
                    SOS"

brzmiały słowa pięknej piosenki.

Czy podmiotem domyslnym jest FŁ?
                    Pare osob raczej obstawialo, ze raczej tak:

Bigi i tak nigdy nie odpowiadał na twoje westchnienia. Pewnie mu się znudziło to ciągłe wzdychanie. Ile można?
                    PS: A jeśli nie możesz żyć bez obecności jednego z pisiorów na tym forum, to po prostu do niego napisz. Bo takie rozdwojenie jak Twoje ma swoją medyczną nazwę. Strzeż się.

Ty obruszasz sie:

Poza tym, dlaczego miałabym wzdychać do Bigusia, który zapewne jest dość jowialnym panem w średnim wieku i do tego z brzuszkiem? Zupełnie nie jest w moim typie. Jeszcze do tego pali i kopci. Niech się z nim męczy jego ślubna żona, do której się przyznawał.

Raczej nikomu nie chodzilo o to, ze tak daleko mozna zabrnac w ta znajomosc, na Boga, to tylko internet, a Big jest z tego znany, ze nie przekracza bariery zycie prywatne-zycie internetowe.

Z cala pewnoscia, bardziej tesknisz za:

Natomiast on tutaj chwilami stawał się istnym spiritus movens, w sporej mierze ożywiał i ubarwiał dyskusje na forum. Dobrze, błyskotliwie nieraz i inteligentnie potrafił pisać,

Nie przecze jakis talent ma, ba stawal sie przez to obiektem atakow zawistnikow.
                    Gdyby nie byl tylko tak czasem nawiedzonym znawaca "jedynej prawdy" i zafiksowany na "oczywiste oczywistosci", stac by sie mogl prawdziwa gwiazda, hehehe.
    • krzysztof_wandelt Trudno uwierzyć w to co piszecie :( 28.01.11, 10:48
      Od zarania netu uczestniczę w wielu forach tematycznych pełniąc różne funkcje. Organizujemy zloty, znamy się, wiemy o naszych problemach i radościach, pomagamy sobie. Czynny pozostałem na forach zamkniętych lub z koniecznością rejestracji. Przeżyłem totalne ataki meneli i żmij (same tak się nazywały). Tu zaglądam bo to jest moje lokalne forum.
      Jak na każdym zasiedziałym forum są (były) koterie i układy, ale żeby wyhodować sobie i tolerować Smoka? Przez postępowanie pretorian stracił ON całkowicie kontakt z rzeczywistością. Chcieliście barwne, żywe forum a stworzyliście jasełkę z turoniem poza nadzorem adminów. Takie hocki-klocki z hodowlą smoków mogą mieć miejsca na forach prywatnych, a nie otwartych miejskich. Przecież smok na swoim prywatnym forum nie ma racji bytu, może gryź jedynie własny ogon.
      Cześć z Was jest bardzo inteligentna o szerokich poglądach, czy jedynie drażnienie smoka kijem przez kraty może te forum ożywić??
      Właściwie wszystkie fora miejskie Gazety wymagają rejestracji, dlaczego Łódź jest otwarta dla różnych śmiesznot typu xxx, zzz, bbb? Może jednak utrudnić im dostęp do ludzi koniecznością ciągłej rejestracji?
      Zamiast pisać epitafia i zarzucać innym winy, zainicjujcie reformy?
      Maluczcy gryzący po kostkach i sikający pod drzwiami niech pozostaną na zewnątrz: ‘Chihuahua STOP’
      • Gość: X Re: Trudno uwierzyć w to co piszecie :( IP: 217.33.154.* 28.01.11, 11:07
        > Właściwie wszystkie fora miejskie Gazety wymagają rejestracji,

Ta, szczególnie Warszawa ;-D
        I kim ty w ogóle jesteś, żeby mówić, kto jest Smokiem, kto pretorianami, a kto maluczkimi?
        • Gość: misiorny Re: Trudno uwierzyć w to co piszecie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 12:32
          Już miałem dopisać się do postu krzysztofa_wandelta żeby się z nim nie zgodzić, ale po twoim wpisie - ręce opadają.
          Pytasz: „kim ty właściwie jesteś”.
          Odpowiadam: on jest Krzysztofem Wandeltem, nie jest anonimowy, nie pieczętuje się X-em i nie strzela do oponentów tchórzliwie z zarośli. I przez to ma nawet lepsze prawo niż ty do wypowiadania tu swoich opinii.
          • Gość: x Re: Trudno uwierzyć w to co piszecie :( IP: 217.33.154.* 28.01.11, 12:42
            ale co to za strzały, o czym ty mówisz

rozumiem, że misiorny to nazwisko, tak?
            i nie, nie ma lepszego prawa, ma dokładnie takie samo.
            ja na forum jestem od niego dłużej o 3 lata i mam prawie 30000 postów od niego więcej. no i co? no i nico.
            • Gość: Tadeusz Kościuszko Re: Trudno uwierzyć w to co piszecie :( IP: *.toya.net.pl 28.01.11, 17:07
              Ale skąd w ogóle wiadomo że ktos o nicku Krzysztof Wandelt tak się nazywa? A nawet jeśli to przedstawiając się z imienia i nazwiska stał się jeszcze bardziej anonimowy.
              • przyslowie Re: Trudno uwierzyć w to co piszecie :( 28.01.11, 17:40
                Ech, dzieciaki, smutno Wam, bo ferie już wymierają.
                Współczuję.
                • iszkariota Re: Trudno uwierzyć w to co piszecie :( 28.01.11, 18:58
                  Odkąd nie mogę kopnąć psa gdy wchodzę do domu, bo bydle stoi w oknie i ucieka na mój widok to loguję się na forum...
                • nefnef Re: Trudno uwierzyć w to co piszecie :( 31.01.11, 22:34
                  Pitolisz, Iwonka, bo znowu masz dużo wolnego czasu.
                  • przyslowie Re: Trudno uwierzyć w to co piszecie :( 31.01.11, 23:15
                    Witaj, Nefuś!
                    Nie znam żadnej Iwonki tutaj.

a href="www.youtube.com/watch?v=nKN15NyxL2k" target="_blank">www.youtube.com/watch?v=nKN15NyxL2k</a>
                    www.youtube.com/watch?v=003vn6XRKEI
                    "Po trupach do celu"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka